Lasse Schöne over Kasper Dolberg: ‘Hij kan voetballen als geen ander’

1103ajax-celta_dolberg

Lasse Schöne zei al eerder over Kasper Dolberg: ‘Het gaat allemaal vrij snel. Hij heeft een houding alsof het hem allemaal niet zo veel interesseert. Op de eerste training zag je al dat hij kan voetballen als geen ander’. Peter Bosz over hoe Dolberg zich laat zien:’Bij een spits van Ajax heb je een bepaald beeld. Dolberg heeft heel veel eigenschappen van zo’n speler. Hij speelt op de moeilijkste positie in ons elftal. Maar ik weet niet waar dit gaat eindigen.’

Hier wat juweeltjes van Kasper tot nu toe. Gebruikers van de app zien de video via deze link of op ajaxfanzone.nl

 

Related posts

29 Comments

  1. koote207

    Nee het is nu een topper maar hij moet het wel vol blijven houden dan kan het een hele grote worden???

    1. marcussboss

      kan zeker een hele grote worden. Hij kan niet alleen afmaken, maar ook voetballen en heeft overzicht! goede spits

      1. marcussboss

        Wat ook nog erg belangrijk is is dat hij een goede kop heeft! Deze jongen is verstandig en niet zomaar gek te krijgen! dat is schaars bij een jongen van zijn leeftijd!

        1. De Ajacied

          Hoop idd dat hij het volhoud en de juiste begeleiding krijgt, ook dat is héél belangrijk voor zulke jonge talenten,
          Maar heb alle vertrouwen in Kasper, succes jonge
          ❌❌❌

      2. De seijs

        Hij heeft alles om een grote te worden. Het is dan wel geen Nederlander maar hij heeft wel blonden haren en blauwe ogen. 🙂 🙂 🙂

  2. KBouter

    Verstandig blijven en gewoon nog een jaar of 3 rijpen bij Ajax. Topclubs komen over 3 jaar ook wel. Ajax moet zorgen dat ze hem voor een jaar of 5 vasthouden.

  3. Amsterdamse Hagenees

    Zoals die jongen een bal kan aannemen en meteen aanvallend kan wegdraaien is ongelooflijk. Daar was Milik gewoon een houten Klaas van eikenhout bij vergeleken.

    1. BobbyHaarms

      Denk zelf dat sinds Milik weg is en niemand daar nog om treurt dat dit misschien nog wel het grootste compliment voor Dolberg is.

      1. Indojood

        Toch was ik dik tevreden met Milik. Heeft het prima gedaan en ons een hoop geld opgeleverd. Ik zal hem blijven volgen de rest van zijn carrière en ik hoop dat hij snel hersteld is. Hij was echt goed bezig bij Napoli.

        Over Dolberg raken we niet uitgepraat…. ??

        1. Amsterdamse Hagenees

          Milik was echt niet Ajax waardig. Giga gebrek aan techniek. Geen spits voor een team dat het spel moet maken.

          1. Amsterdamse Hagenees

            Oke, als ik tevreden ben met een speler vind ik hem in principe Ajax waardig anders ben ik nietvteveden met hem. Verschil van mening/inzicht en mijn feestje ?

    2. Remco425

      Precies wat betreft Dolberg, Milik bezat ook kwaliteiten maar is meer een type spits Huntelaar. Maar de aanname van Dolberg is waanzinnig. Tegen AZ kreeg hij een keer ook een vreselijke bal aangespeeld en toch had hij hem direct onder controle en kon hij meteen zijn actie maken. En die koelbloedigheid, de laatste keren dat ik die bij 18-jarige jongens heb gezien waren bij Kluivert en Ronaldo (de Braziliaan). Als hij zn kop er maar bij houdt en zich wil (!) blijven ontwikkelen wordt hij echt een absolute topper.

      1. 11Younes11

        Goed gezien, Remco! Vind het inderdaad veel weg hebben van Kluivert, die was ook zo compleet: Sterk, snel, technisch, slim en koel. Dolberg heeft alleen nog een geweldig afstandsschot ook 🙂

  4. JohnDoe77

    Mooie groeibriljant alleen hopen dat hij de juiste mentale kracht kan vasthouden als hij nu laat zien. We zien te vaak takenten die na een paar goede wedstrijden wegzakken zoals recent Kishna (wie?) en El Ghazi (waar?). Ik heb goede hoop, vooral als spelers als Lasse en Hakim hem meenemen!

  5. AJAX 2001

    Dat dolberg een megatalent is, dat ziet zelfs een drie jarige.
    Van mij hoeft huntelaar niet meer te komen.

  6. Dagrump

    Geweldige speler!! De rust wat ie heeft met de bal voor de goal! Gaat een hele grote worden!

  7. -buitenkantje rechts-

    Beetje korreltje zout: spelers zijn altijd positief over ploeggenoten..
    Hij blijft ijzig kalm in scoringspositie.. kan geweldig wegdraaien bij zijn tegenstander.. heeft een goed schot en heeft snelheid.. Alle ingredienten om een hele grote te worden.. Nog steeds.. nadruk op worden.

    1. Remco425

      Tuurlijk br, maar als ze niet tevreden zijn zeggen ze niets of beetje algemeen gelul. Hier spreekt wel echt waardering uit.

Comments are closed.