Bosz: ‘Morgen wel kijken hoe het met de pijntjes staat’

1103ajax-celta_traore_ziyec

Ajax won deze donderdagavond met 3-2 van Celta de Vigo maar diverse Ajax-spelers kwamen niet ongeschonden uit de strijd tegen de Spanjaarden. Ajax moest ook in de slotfase nog vol aan de bak en dat leverde de nodige pijntjes op. Peter Bosz gaf na afloop aan dat hij de 3-0 had aangegrepen om onder meer Ziyech te wisselen. ‘Hij gaf aan wat last te hebben. Dan wil je geen risico’s nemen bij een 3-0 stand. Met de kennis van toen was dat een logische beslissing. Morgenochtend weten we hoe het met de pijntjes staat.’

Related posts

25 Comments

  1. Jimmy1971

    Oke , wissel begrepen dan , maar het verschil met de bank is dan nog steeds wel erg groot ..

  2. JohnDoe77

    Dat is een logisch verhaal! Morgen is iedereen vast weer fit! Goede inzet getoont en bij vlagen mooi voetbal. Jammer van de laatste 10min!

    1. HURBIE

      Vandaag gewoon ff nagenieten van een heerlijk avondje voetbal met een uitloop training en een partijtje en rek en strek oefeningen

  3. ajaxpers

    Kijk vooral naar jezelf en erken dat dit niveau te hoog is voor jou als coach. Vitesse en Macabbi is het meer. De wissels en je tactiek waren uit angst terwijl deze selectie zoveel potentie heeft. Ziyech is het kloppende hart van Ajax en die wisselde jij in voor een kunstmatig hart. Je gaat steeds op verkeerde momenten verdedigende wissels toepassen terwijl aanval de beste verdediging is. Je straalt geen rust uit naar het team…..

    1. Charka53

      Kom op als het 3-0 was gebleven had je niets om op te merken gehad , op het moment van de wissel was er niets aan de hand , er werd gewoon weer op z’n Ajax verdedigd.

  4. paulvos

    Dat bosz Ziyech wisselde omdat hij wat pijntjes had kan ik me nog wel voorstellen, maar haal dan iemand bij de selectie die minimaal gelijk waardig is, NOURI en gooi hem er dan in en geen gudelj.

      1. jood84

        Nee volgends mij niet HURBIE, ik schrok trouwens ook van Riedewald.. jezus wat speelde die slecht

        1. HURBIE

          Denk dat een gevalletje van tekort aan wedstrijd ritme is Maar zag hem toch wel goeie dingen doen Jood84

          1. jood84

            meer slechte dan goeie dingen in mijn beleving? ik heb hem veel hoger zitten dan die gister liet zien

          2. jood84

            ik begon al aan mijn ogen te twijfelen? maar gelukkig zag de Amsterdamse Hagenees ook de slechte dingen

          3. Amsterdamse Hagenees

            Voor velen hier zag ik gister weer teveel slechte dingen ondanks de overwinning ?

  5. -buitenkantje rechts-

    Kan me de beslissing wel voorstellen om Ziyech te wisselen.. Had alleen misschien Dijks ingebracht en Sinkgraven doorgeschoven naar het middenveld. Verder Tete voor Veltman.. Dan doe je achter echt de deur op slot. Bazoer voor Youness en klaar ..

    1. Amsterdamse Hagenees

      De laatste wissel niet. De andere wissels maken dat je hetzelfde blijft spelen. Met Guldelj voor Ziyech haal je de tegenstander naar je toe.

Comments are closed.