Breng je stem uit: ‘Moet Hakim Ziyech de nieuwe middenvelder worden?’

0911ajax-vitesse_ziyech2

Hakim Ziyech wordt door Peter Bosz opgesteld als rechtsbuiten en Hakim zeurt daar niet over. Deze instelling siert hem maar het lijkt er op alsof hij op die positite aan een ketting speelt. In de wedstrijd tegen Heracles kon hij de drang naar het midden niet weerstaan en schoof stilletjes naar die positie maar Peter Bosz stuurde hem direct weer terug. Wie vindt dat Hakim Ziyech beter in het centrum kan spelen of is de rechtsvoorpositie prima voor hem?
Gebruikers van de app kunnen  via deze link hun stem uitbrengen.

[poll id=14]

Related posts

70 Comments

      1. HURBIE

        We kunnen het wel steeds zeggen waar hij moet staan ,maar daar trekt die Bosz kabouter zich toch niets van aan

        1. 11Younes11

          Nee, want Bosz moet keuzes maken, waar zijn carrière van afhangt. Ik heb ook “ja” gestemd, maar ik vind alle reacties op dit forum zwaar overdreven. Ik dacht namelijk ook dat Ziyech het prima zou doen hangend op rechts, en we zijn pas een paar potjes onderweg. Even geduld aub en niet gelijk onze trainer afbranden.

          1. Litmanen

            Mee eens. Zijn reactie zondag op een vraag over Ziyech was belachelijk. Bijna op zijn VanGaals.

  1. Widi

    Waar hij in de opstelling staat, maakt niet uit. Als hij maar kan doen waar hij goed in is. Hij moet daarvoor de vrijheid hebben om te lopen waar hij moet lopen.

  2. f-side64

    P. Bosz ziet wel meer dingen niet zoals het opstellen van tete ipv veltman en het maar blijven opstellen van gudelj die nx toevoegt aan ajax en traore in de spits.

  3. De seijs

    Ja ziyech vanaf NU op het middenveld. Anders gaan we nog meer punten verspelen. Spelers laten spelen waar ze goed zijn .

  4. Dagrump

    Dolberg veel meer een echte ajax spits. Traore op rechts !! En riedewald weer centraal achterin ipv viergever. En tete weer erbij !!

  5. Charka53

    Dat zou voor hem de juiste plaats zijn dan kan hij zijn ding doen waar hij goed in is , maar moeten we daar over stemmen vindt ik ver gezocht , laat de technische staf en de trainers dat maar uitmaken het is hun verantwoordelijkheid.

    1. Ajax nr 1

      Eindelijk een zinvolle reactie hier. Charka het Is en moet op de manier die jij zeg. Het wordt pas echt zielig hier op dit forum dat ze nu al om stemmen gaan vragen hoe de opstelling moet zijn.

      1. frenkynairo

        is inderdaad zinloos om hier over te stemmen want bosz trekt zijn eigen plan. Maar mocht het helpen mogen ze ons vaker laten stemmen denk dat veel mensen op deze site het beter zien dan bosz. aanval: younes dolberg schone mid: ziyech klaassen bazoer verd: viergever sanchez riedewald tete . waarbij dijks mag strijden voor ze plek met viergever. cassiera met dolberg . En gudelj met bazoer.

  6. Dagrump

    Het kan toch niet dat wij met zijn allen het wel zien. En dat peter het niet ziet ??!! Dat er veel spelers op hun foute plek staan

  7. Slingertje.

    Gewoon op het middenveld.

    Vanavond de derby van Sevilla live op het openkanaal van Ziggo Sport om 22.00 uur.
    Ik hoop dat de mietjes van Ajax ook kijken want dan zien ze hoe je een wedstrijd met passie en inzet speelt.

  8. RobbyZ

    Die Bosz maakte van Traoré ook een spits en dat werkte bij Vitesse maar zet die vent gewoon op rechts bij Ajax,Dolberg is er klaar voor dussssss.

  9. giorgio76

    Jaaaa! Tuurlijk!!aan de rechterflank wordt hij verpest.
    Met zijn overzicht en techniek en creativiteit moet hij een spelbepaler worden die wij hard nodig hebben.dat hij zo bij twente speelde zeg iets over twente EN WIJ ZIJN AJAX!!!!!!!Riedewald is goed op 6 maar het hoeft niet.waarom verklap je zo’n goeie wapen al op je middenveld terwijl je midden veld goed genoeg is met een ziyech alleen ziyech moet aanvallende middenvelder spelen desnoods klaassen op 6?klaassen scoort wel maar daarvoor hoeft hij niet op die positie te staan waar ziyech hoort te staan klaassen stond elke keer op een goeie positie waardoor hij scoorde maar dat kan ziyech + is ziyech creativer sterker om onze aanval te op te zetten!!!de positive strijd die klaassen bezit waarom zet je die niet op 6?(kroos-type)is een goeie aanvoer voor de aanvallende middenvelders.riedewald op 4 of zelfs op 5.dijks is een goeie aanvallend ontzettend gevaarlijk maar bij balverlies is hij misschien te zwaar om ook snel terug te verdedigen en riedewald heb dat beide en op 4 kan hij ook spelen ipv viergever want zo sterk speelt hij niet.naast sanchez kan je dus of riedewald zetten of veldman zodat tete rechtsachter kan spelen.voorin moet gewoon zijn younes,dolberg,traore!!!als je 4-3-3 wilt spelen steekpassen van ziyech worden dan een dodelijke wapen die hij aan dan aan alle drie aanvallers kan gaan geven!!!als je het dan wilt uitspelen met 3 punten in de pocket speel je daarna 4-4-2 in een ruit ziyech als schaduwspits(10) en younes,traore of dolberg ervoor.maargoed voor is ziyech de nieuwe 10(no hardfeelings klaassen)maar als aanvoerder moet je dat ook zien dat dat beter is voor ons AJAX.maar dat is mijn mening.spelers hebben wij nu en nu nog het spelletje waar wij als geen ander gewoon de beste in zijn!!!!!!!!WZAWZDB GRTZ

  10. Jimmy1971

    Van Gaal zou zeggen ; dit is een retorische vraag , ben ik nou zo slim of ben jij nou zo dom !!!

  11. stylo1984

    Alsof de supporters iets in te brengen hebben… komt nu bij bosz een presenteerblaadje met ziyech moet op het middenveld……

    1. In memory of Johan Cruijff

      Verder te negeren? Spellingscontrole? 🙂 Hoewel je opmerking zoals hij er staat ook klopt.

  12. In memory of Johan Cruijff

    Persoonlijk zie ik Ziyech het liefst op de plak van Onana. Plek met overzicht over het hele veld. Kan hij passjes naar links, naar rechts en naar voren geven. Terugspeelballen zijn uitgesloten. Dit was mijn bijdrage aan dit fijne topic 🙂

  13. JohnDoe77

    Dit is zo logisch dat als hij het niet rap zo neer gaat zetten, hij zelf binnenkort “buiten” staat!

  14. Jeje1317

    Bosz moet hem sowieso wel op het middenveld zetten. Ik begrijp niet waarom hij dat nog niet heeft gedaan?

    1. BobbyHaarms

      Jonk is in ieder geval op een plek waar hij niet hoort te zijn. Hoop tegen beter weten in dat ze bij Ajax alsnog het licht zien en het ontslag terugdraaien.

      1. Indojood

        Jonk en Jordi zijn bezig met de legacy van Johan om deze vorm te geven en te bewaren. Nationaal cultureel erfgoed. Aan Ajax om dit op te pakken en deze twee mannen binnen te halen.

        1. BobbyHaarms

          Uitstekend plan. Maar dan moet eerst de bezem flink door de club heen anders zal dit nooit gebeuren. Er zitten teveel mensen die er louter en alleen voor zichzelf zitten, en zolang die er zitten blijft onze club ernstig gehandicapt.

  15. Widi

    Jonk is dus nergens anders bezig………maar hij is waarschijnlijk de laatste die zal worden binnengehaald door het TH.

  16. ajaxhoger

    Duidelijker als duidelijk kan niet , JAJAJAJA.
    Je zet krul dadelijk toch ook niet als spits neer .

  17. Cootje Adriaanse

    Ziyech “op 10” is net zo vanzelfsprekend als groen gras.

    Als rechtsbuiten wordt hij flink misbruikt en zo’n wissel na een uur geeft hem ook geen zelfvertrouwen. Zonde om zo’n speler (vooralsnog) zo te gebruiken.

    Een voluit JA dus.

Comments are closed.