EL-tegenstander Panathinaikos wint generale voor duel tegen Ajax met 0-3

0912panathinaikos-ajax_logo

In aanloop naar Panathinaikos – Ajax van komende donderdagavond hebben ook de Grieken, net als Ajax, hun competitiewedstrijd in eigen land weten te winnen. De komende Europa League tegenstander van Ajax versloeg Levadiakos met 0-3. Christian Ledesma (penalty) en Wakaso Mubarak scoorden voor rust, Sebastian Leto na rust.

Het is voor Panathinaikos pas de eerste competitiewedstrijd in de Griekse competitie die dus dit weekend pas van start ging.

Opstelling Panathinaikos: Steele, Mesto, Koutroubis, Ivanov, Hult, Ledesma (77 Villafanez), Zeca, Ibarbo (88 M’Poku), Lod (66 Leto), Mubarak, Berg

Related posts

20 Comments

  1. Charka53

    Ja mannen je moeten echt aan de bak en het is nu aan de spitsen om eens doelpunten te gaan maken anders zijn we voor de winterstop al weer klaar.

      1. De Ajacied

        Hopelijk begint Bosz met Dolberg als diepe spits, op links Younes en Ziyech op rechts, dus eigenlijk het zelfde als gisteren maar Dolberg ipv Traoré
        En heel veel strijd
        ❌❌❌

      1. Charka53

        Inderdaad jood84 het blijft bij enkele leuke bewegingen en dat is alles , ons geduld is niet oneindig.

  2. KBouter

    Al winnen ze met 10-3…uitgaan van onszelf en niét naar de tegenstander kijken wat zij gedaan hebben het afgelopen weekend. Alhoewel het wel lekker zou zijn voor hun zelfvertrouwen als ze met 0-6 verloren hadden-)

  3. stylo1984

    Echt verschrikkelijk… de ene gaat weer naast de schoenen lopen, van “doen” wel even… en de ander weer met dit team lukt et nooit?

  4. -buitenkantje rechts-

    Zegt niks.. Iedere wedstrijd staat op zich.. Heb er met deze ploeg wel vertrouwen in.

    1. HURBIE

      Waar BR als je met de instelling gaat van we zullen toch wel verliezen dan gebeurd dat ook
      Brengt toch extra energie bij die gasten
      Ga optimistisch spelen en ze zullen een wonder beleven
      Kwaliteit zat bij AJAX

  5. dickst14

    Hopelijk werkt de winst op Vitesse positief en gaat iedereen eindelijk zijn normale nivo halen. Dan gaan we daar gewoon winnen met 1-3.

Comments are closed.