Rep: ‘Beleid bij Ajax klopt niet, het is steeds net niet’

0922john_rep

Johnny Rep is net als velen slecht te spreken over de prestaties van Ajax de afgelopen jaren en ziet daar voorlopig ook geen verandering in komen met het beleid wat de club momenteel volgt, zo laat de oud-Ajacied weten tegenover De Telegraaf.

‘Het huidige beleid klopt niet en het aankoopbeleid is al jaren dramatisch te noemen. Ze grijpen overal net naast terwijl er goede spelers vertrekken. Ik riep ongeveer 2,5 jaar geleden dat men Ziyech moest halen maar dat lieten ze na, Nu betaal je de hoofdprijs. Het aankoopbeleid van Ajax is al lange tijd één grote puinhoop. Het is toch begrijpelijk dat supporters boos zijn nu nadat ze al jaren saai voetbal voorgeschoteld krijgen. Enkele jaren geleden heb ik mij beschikbaar gesteld om de club te helpen maar Marc Overmars nam niet eens de moeite om mij terug te bellen. Als je naar afgelopen woensdag kijkt ligt het probleem ook nog veel dieper. Het leek wel of de spelers trainer Bosz bewust door het ijs lieten zakken’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

107 Comments

  1. Reservewissel

    Wel heel suggestief allemaal. Dat het net niet klopt lijkt me overduidelijk, maar Overmars kan niet iedereen die zijn hulp aanbiedt bij Ajax betrekken. Dan heeft hij dit hele forum elke week over de vloer 🙂

    1. vak411

      Huh? Net niet? Het is he-le-maal niet… Man ik schaam me nog steeds… Die kak loting kan me echt niets schelen. Kwaliteit halen Marc: GELD HOORT OP HET VELD!

        1. frenkynairo

          ja dus jullie denken dat de spelers Express verloren hebben om P b door het ijs te laten zakken. ik denk dat het nog veel erger is en dat ze er vol voor gingen. Maar dat dit het niveau is waar we naar zijn afgezakt. erg naïef om te denken dat profvoetballers niet op het hoogste niveau willen spelen. over het aankoopbeleid ben ik het wel meer dan eens.

      1. Indojood

        Het artikel van Pieter Zwart is ook schokkend, over het ledenbestand van Ajax en hoe deze de club in een wurggreep houdt.

    2. De seijs

      Johnny Rep schopt open deuren in. Dit wisten wij al een jaar of 3/4 dat het steeds minder wordt. Johnny Rep zit nog steeds zeker aan de pep?

      1. rickert

        Rep heeft gewoon een punt. open deuren intrappen kan niet anders, als een club jarenlang wanbeleid voert.

          1. Indojood

            Veelzeggend om te zien dat nu veel supporters opeens gaan roepen dat het al jaren een zooitje is. Diezelfde supporters die vorig jaar allemaal stonden te klappen toen Ling zijn opdracht teruggaf, Jonk werd ontslagen, Cruijff afstand nam van Ajax en Ajax verder ging op de ingeslagen doodlopende weg want het ging allemaal zo goed.

            Over open deuren in trappen gesproken.

          2. De seijs

            En als je er maar een beetje verstand van hebt dan hoeft Ling en Cruyff je dat niet voor te kauwen. Dat zie je dan dus zelf.

          3. Indojood

            Maar jij zag dat niet december met je NSB-vergelijking richting Johan en de maanden er na ook niet toen het Ajax bestuur niets fout kon doen. Ajax beslist en daarmee basta, was het volgens jou. Ling moest wel degelijk “iets voorkauwen”, waarom was hij anders aangesteld om de club door te lichten om de problemen in kaart te brengen? Als er signalen zijn dat het verkeerd gaat, dat lijkt het wel zo handig om de oorzaken boven water te krijgen. Een beetje slim iemand gaat met deze problemen aan de slag om deze op te lossen. Echter, Ajax nam ze voor kennisgeving aan, heeft er niets mee gedaan en heeft de boel verder laten dooretteren. Het grootste verraad werd gepleegd door de bestuursraad door alle aanbevelingen van de NV en RvC als makke schapen goed te keuren.

            Met al je tegenstrijdige reacties hier heb je jezelf klem geluld en nu zoek je een uitweg door, zoals iedereen hier die vorig jaar de andere kant op keek, opeens te gaan roepen dat het al jaren fout gaat bij Ajax.

          4. De seijs

            Dat is jou mening ik denk er anders over . En dat er nu iets moet gebeuren is duidelijk want op deze manier gaat het al een jaar of 18 niet goed. Daar hoef je geen Ling Cruyff of Rep voor te heten. Dat ziet een blinde nog wel.

          5. Indojood

            Je bent in december 2015 lid geworden hier en begon meteen Cruijff te bashen. Verder heb je het beleid en de leiding van Ajax verdedigd op deze site, zonder enige onderbouwing maar met oneliners als “Ajax beslist en daarmee basta”. Het is allemaal terug te lezen.

            En nu doodleuk beweren dat het al 18 jaar fout gaat. Gewoon makkelijk scoren, net zoals Hurbie. Kijken wat het sentiment is vandaag op de site en daarin meegaan.

          6. De seijs

            Over Cruyff heb ik gezegd dat ik het niet kon waarderen dat hij 010 ging. En dat het voor mij niet een hele echte ajacied was . Want anders had hij zijn voetbal loopbaan daar niet voorgezet. Ik vind maar dat is persoonlijk dat hij dat de supporters niet kon aan doen. Het was niet een mes in mijn rug van cruijff maar een zwaard zo voelden dat. En daar was en ben ik het niet met Cruyff eens. En hoe hij voetbal ziet en leest is mooi maar met een beetje gevoel en kennis kan een ieder dat ook. Alleen het die genen geen Cruyff. En het bestuur doet ook goede dingen dat heb ik ook gezegd. En jij loopt blind Cruyff en Ling achterna maar het zijn ook maar mensen en ook zij maken fouten. Alleen dat moet je durven zien. En ja daar schort het nog wel eens aan bij jou. Jij leest Hoe jij het wil lezen en dat is vaak negatief. En dat is mijn mening.

          7. Indojood

            Zoals ik al zei, het valt niet mee.

            “In 40/45 hadden ze daar een afkorting voor. Denk daar maar eens over na.”

            Maar goed, misschien was het wel je andere persoonlijkheid of een ghostwriter. Het is wat het is.

          8. De seijs

            Ja zoals ik al eerder zei als het niet in jou straatje past dan ben jij er klaar mee . En dat er maar een gelijk heeft en dat ben jij vind jij. Beetje bekrompen. Maar zoals ik eerder zei het ligt vaak aan het kleurtje. Denk daar maar eens over na. Maare nog een fijn weekend hè hahaha

          9. Indojood

            Natuurlijk heb ik gelijk. Ik kopieer en plak wat jij hebt gezegd. Daar valt niets anders van te maken. Denk daar maar over na, haha.

          10. Indojood

            Het refereren aan mijn huidskleur is een teken dat je uitgeluld bent en geen argumenten meer hebt. Prima, vooral zo doorgaan.

          11. Indojood

            Inderdaad, en het is zo makkelijk om hem te ontmaskeren als een domme lul. Uitgeluld, geen argumenten meer en dan komt vanzelf de opmerking over mijn huidskleur.

          12. De seijs

            Ik heb het over een kleurtje. Jij komt met de oorlog 40-45 en over wie er toen fout was en daar ga je mensen mee vergelijken en als je het niet meer weet ga je vloeken en als een klein kind tegen een stoel schoppen. Met Andere worden als jij je zin niet krijgt word je helemaal dol je heb je eigen niet meer in de hand. Zou zeggen ga er mee naar de dokter. Egoïst!

          13. imoJC

            Ff denken, wie strooit er toch veolijk eond met de term NSB. Niet verklappen, ik kom ee straks vast wel op. NSB had volgens mij iets te maken met 40-45. Volgens mij indirecte beschuldiging richting JC en rechtstreeks richting mij. Kom, wie was die eikel toch op dit forum.

          14. De seijs

            Nee was net hier indojood jankert goed lezen. En straks niet gaan huilen en ermee kappen op dit forum als ik effe gas ga geven bal gehak 🙂 🙂 🙂

          15. imoJC

            28-12-2015 topic “Cruijff heeft geen spijt van vertrek ……” Uitermate treurig topic qua commentaren met een negatieve hoofdrol voor ons sauceijsje.

          16. imoJC

            Nee, Indojood doet dat soort beschuldigingen niet. Enne …. waarmee ga je gas geven? Argumenten? Nee toch. Zullen wel weer benamingen en scheldwoorden zijn en verwijzingen naar geaardheden. Veel plezier in Assendelft, kom eens naar Hillegom, ik ken nog wel een barretje 🙂

          17. De seijs

            Ik zou zeggen kom eens naar Assendelft. Maar er zal wel weer een smoes komen. Jankert bal gehak :-):-):-)

          18. Indojood

            Ik refereer naar deze reactie, n.a.v. Johan’s jaar in 010, destijds gericht aan BobbyHaarms, een zeer gewaardeerd lid van deze site.

            De seijs
            28 december 2015 at 22:32
            Bobbyhaarms je doet je naam geen eer aan. Hij zou zich omdraaien in zijn graf als hij dit zou lezen. Voor mij ben je dan ook zeker geen Ajacied. En lees jij de geschiedenis er maar op na. Jij weet er echt niks van. Of je praat gewoon onzin en wil zieltjes winnen. Erg goedkoop. Maar het gaat erom of of hij echt Ajacied is. Nou naar zoon aktie zeer zeker niet. Nog effe en dan kan iedere Ajacied effe overlopen en terug komen en dan zeggen ik ben Ajacied. In 40/45 hadden ze daar een afkorting voor. Denk daar maar eens over na. En gedraag je eens als Ajacied. En niet als blinde volger van jc.

            Zoals we van de seijs gewend zijn, probeert hij hier de boel om te draaien. Laat je toch helpen, de seijs, je hebt een mentale afwijking, echt niet gezond man, hahaha. Denk je alles meegemaakt te hebben, wordt er zo’n figuur lid van deze site en begint dergelijke teksten te schrijven.

          19. imoJC

            Kortom, twee mensen die ik qua visie op Ajax toch echt hoog heb zitten zijn volgens sauceijs geen Ajacied en/of gestoord of sporen niet door een kleurtje. Goh …… Bijzonder

          20. De seijs

            Ja indoj en weet je ik heb nog gelijk ook. En ik hoef de geschiedenis er niet op na te slaan. En ik loop niemand achter na ik heb mijn eigen visie en die breng ik hier uit. Daar kan jij nog een puntje aan zuigen. Meeloper!

          21. Indojood

            Haha, welke visie is dat? “Zal mij benieuwen, ik hoop dat ze winnen, ik denk 5-0”. Verder kom je niet.

            Ik heb geen eigen visie, dat klopt. En waarom zou ik. Die van Johan Cruijff is de beste dus die volg ik, zouden meer mensen moeten doen.

          22. imoJC

            Tering heb ik nog gelijk ook dat die kwiebus in Assendelft woont. Heb ik zelfs zijn adres haha. Hij geeft zichzelf compleet bloot. Lekker belletje trekken binnenkort. Goeie ouwe tijd. 🙂

          23. BobbyHaarms

            Hij had woensdag de gelegenheid imoJC, je zat zowat in zijn achtertuin ? Hij wist waar je zat maar dan hoor je hem ineens niet…

          24. BobbyHaarms

            Pfffff….het is idd erg triest Indojood en lees net bovenstaande discussie tussen jullie. Laat je er niet in meesleuren joh, wij weten wel beter en ik geef je helemaal gelijk betreffende Ling/Cruijff…het is gewoon waarheid, punt. Hij had btw van de week gezellig wat kunnen gaan drinken met imoJC in Scheveningen, maar dan is het ineens verdacht stil ?

          25. HURBIE

            Daar hoef je geen REP voor re heten om dat te zeggen Dat zien wij de Echte SUPPORTERS al jaren

          26. rickert

            We hebben al jaren onze commentaren over het aankoopbeleid. Hoe de plannen van Cruijff niet echt uitgevoerd werden. Hoe mannen die daarvoor stonden, weggestuurd zijn. Aanschaffen spelers als Cuenca tot Westermann. De Boer heeft met lelijk voetbal het uiterste uit dit team gehaald, maar het is nooit geweest zoals de echte supporters en ook mannen als Cruijff het hebben willen zien. Met een oppurtunist als Bosz wordt dat nu extra pijnlijk duidelijk.

          27. -buitenkantje rechts-

            FdB heeft gekozen voor zekerheid.. vaste patronen.. risicoarm voetbal.. En daarmee heeft hij redelijk gepresteerd (buiten eredivisie dramatisch) Dat was niet het Ajaxspel dat we willen zien.. Nu Bosz aanvallend voetbal wil spelen met nagenoeg dezelfde spelers moeten ze hun ingebakken patronen loslaten.. Onzekerheid en angst is troef.. Misschien had Bosz de weg naar verandering geleidelijker moeten inzetten.. Dit ingebakken gedrag is niet zomaar te veranderen.

          28. Indojood

            Ja, Ajax1958. Allemaal een grote bek hier opentrekken over hoe kut het wel niet is. Toen we vorig jaar de kans hadden om de problemen op te lossen, gaven ze niet thuis.

  2. Charka53

    Ja Johnny dat heb je goed gezien en arrogantie van Marc netto moet maar eens aan gepakt worden.

  3. Dagrump

    Erg om te lezen dat overmars niet eens terug belt ! En inderdaad alsof ze niet willen gaan voor hun nieuwe trainer! Doe het dan GVD voor jullie trouwe supporters en jezelf !!

  4. Mooi

    Ja ik krijg ook het idee dat de spelers niet achter hun trainer staan .hij toont ook helemaal geen emotie .

    1. HURBIE

      SPELERS hebben niks te vertellen Bosz is de baas in het veld hun niet
      Ze moeten hun voeten laten spreken

  5. Alabe

    Dat klopt. Maar er zal toch wel een lichtje gaan branden bij het bestuur? Lijken wel stelletje autisten

  6. Ajaxslied

    Als dat zo zijn dan mogen ze van mij flinke geld boetes op gaan leggen. Hoe kan je nou als speler niet in de CL willen spelen alleen omdat je de trainer niet mag.

  7. JohnDoe77

    Ik weet niet of het allemaal wel zo zwart wit is. Makkelijk om te zeggen dat je 2,5jr geleden al Ziyech aangegeven hebt, maar wie zegt of dat echt zo is en welke andere namen hij geroepen heeft die flops bleken te zijn? Bovendien is Ziyech niet te duur. Rond de 10mln is gewoon een prima prijs voor een speler van zijn statuur en hopelijk kan hij bij een Ajax-achtige club doorgroeien naar wereldformaat. Waar hij een punt heeft is dat het aankoopbeleid de laatste jaren niet geweldig is. Er wordt al jaren gesproken over het gemis van ervaring maar we halen alleen gasten van 18-20jr. En de oudjes die we halen (mer respect voor de loopbaan) zijn dan weer te oud. Op één of twee uitzonderingen na is dat geen succes geweest. Had serieus werk gemaakt van Virgil van Dijk twee jaar terug, Ziyech nu en een ervaren spits. Maar helaas, wellicht dat er nog iet gaat komen de laatste dagen…

  8. Dagrump

    Dat ze maar eens goed met zijn alle om de tafel gaan zitten en heel heel goed met elkaar gaan praten hoe dit mogelijk is !

  9. paulvos

    Ja John, dat over de spelers had ik in de voorbereiding ook al aangegeven. Het wordt idd tijd dat er op bestuurlijk nivo grote in grepen worden gedaan, want dit kan zo niet langer. Laat de supporters ook maar actie ondernemen, zodat er op korte termijn grote veranderingen komen. Kom er maar bij John.

  10. Ajaxslied

    off-topic: Galatasaray is bezig met nigel de Jong. Snap niet dat Ajax hem niet probeert te halen. Geef hem gewoon meer salaris en tekengeld. Zou een openbaring zijn voor die gastjes als ze zien met hoeveel inzet hij een wedstrijd in gaat.

  11. Indojood

    Interessant al die artikelen die nu verschijnen over het wanbeleid bij Ajax. En ook de supporters die nu moord en brand schreeuwen. Dat het één grote teringzooi is, is allang bekend. Maar vorig jaar is er massaal de andere kant opgekeken, Ling is als onbetrouwbaar neergezet, Jonk de lastpak is ontslagen, Cruijff is op zijn ziel getrapt en Ajax is doorgegaan op de ingeslagen weg, een doodlopende weg. Een meerderheid van supporters, ook op deze site, heeft dit allemaal goedkeurend aanschouwd. Sterker, er is op deze site door sommigen een openlijke anti-Cruijff campagne gevoerd, hij is zelfs als NSB-er weggezet. Als ik er weer aan terugdenk moet ik kotsen. Deze club wordt nooit meer de oude en een grote meerderheid van de fans mogen dat ook zichzelf aanrekenen.

    1. Ajax nr 1

      Ajax-leden en ere-leden dien een MOTIE VAN WANTROUWEN in en stuur het gehele zooitje naar huis!!!En laat ons juichen.

      1. Indojood

        Diezelfde leden zijn dus onderdeel van het probleem, Ajax nr 1 met het grootaandeel in de NV. Is een elitair clubje dat elkaar in stand houdt. Jij en ik kunnen geen lid worden zoals dat wel mogelijk is bij bv. Bayern München. Nu begrijp ik ook dat Cruijff bij voorbaat kansloos was in december.

    2. ElSalvador

      Johan was een voetballer met een grote visie. Helaas slaagt men er niet in die visie tot uitvoering te brengen.

    3. dickst14

      Nou Indojood er zijn er zat die het met je eens zijn. Ik denk 90 % van alles wat op deze site zit. Er zijn er wel een paar die op elk bericht 40 keer reageren zodat het misschien lijkt van niet.

  12. vanzanten

    Ach, was het maar mogelijk om een laag basissalaris te geven en bonussen voor de prestaties. Dan neem ik aan dat de inzet sterk zou verbeteren. En wat Ziyech betreft: als we die nu alsnog gaan halen, verwacht volgens mij iedereen dat het in één keer gaat lopen. Ik denk dat Ziyech zelf dat óók beseft. Kan zo’n jonge jongen die druk wel aan? Of verstijft hij meteen zodra hij het veld op loopt?

  13. AFCA my World

    Het grootste probleem is dat ze denken dat je oudere spelers niet moet kopen omdat ze verwachten dat je niet door kunt verkopen om er aan te verdienen, dat klopt ook wel gedeeltelijk maar die brengen wel de benodigde ervaring binnen die je nodig hebt in de competitie en in europa, en daar zijn nog veel meer centjes op te harken !

  14. Jimmy1971

    De RVC , heeft geen voetbal verstand en geen connectie met de achterban ! En deze ‘heren’ kunnen Overmars blokken om geld uit te geven , hoe bedenk je zo’n constructie ???
    Het zit vooral bestuurlijk mis , die voetballers kunnen er ook niets aan doen dat het te vaak modale spelers zijn , anders hadden ze her ergens de afgelopen 3 jaar hun kwaliteit heus wel laten zien ..

  15. AjaxJay070

    Wat denken jullie zelf. De spelers staan zeker niet achter Bosz zijn kinderlijke kijk op t spelletje. Zelfs met PES of fifa zet ik geen hoog druk of kom ik met me verdedigers over de middenlijn. Simpelweg omdat je dat in het hedendaagse voetbal simpel weggecounterd wordt. Het is geen 1980 meer.

    1. Ajax nr 1

      Over achterlijke kijk op voetbal gesproken AjaxJay070 hou jij je maar bezig met je fifa spelletjes en laat het verder maar aan mensen over met een beetje voetbalverstand.

  16. tijger238

    Een ding is zeker, de spelers moeten zich schamen voor hun wanvertoning. Ze zijn het niet waard dit shirt te dragen.

    1. jojo123

      Da klopt, dat heeft er ook mee te maken dat sommigen hun plekje in het team te makkelijk hebben gekregen om vanuit de jeugd door te stromen zonder er eigenlijk hard voor hoeven te werken omdat er toch geen goede aankopen worden gedaan

  17. jojo123

    Balans is helemaal weg… Deze jeugd is niet van niveau kluivert, davids, seedorf, witsge, roy etc…

  18. jojo123

    En ook dat nog: off topic: concurrent heeft weer 3 miljoen extra te besteden door de dramatische uitschakeling

  19. Brokamp

    Rep heeft groot gelijk. Ik ben van dezelfde generatie maar hij was echt een grootheid in zijn tijd. Ik heb hem persoonlijk jaren in De Meer zien spelen en ook ben ik in St. Etienne geweest waar hij toen speelde. Dit soort mensen heeft echt wat gepresteerd en weten heus wel waar het nu fout gaat bij Ajax. Als je de mening van deze mensen negeert ben je niet goed bij je hoofd. Nee liever de kop in het zand steken en vooral denken dat je hetzelf allemaal beter wet. De rekenmachine is kennenlijk belangrijker want de provisie aan het eind van het jaar wordtbepaald door het banksaldo.

    1. -buitenkantje rechts-

      Rep was een heerlijke speler in zijn topjaren.. Smullen!
      Dat hij niet serieus genomen wordt en niet eens ff een belletje krijgt tekent de sfeer en cultuur binnen de club

  20. Mauheb

    Het zou mooi zijn als die smurf eens dit forum leest, en misschien dan begrijpt wat ie de honds trouwen “echte” ajacieden aan doet, wan beleid is het! En alleen omdat op die fucking beurs moeten??????

  21. ajacied078

    met klaassen als aanvoerder klopt het ook niet die lult recht wat krom is en andersom. schone zou je aanvoerder moeten wezen of iemand van status snijder de Jong enz. en dat jongeren als nouri geen kans krijgen slaat ook nergens op. we kopen niet voor de eigen jeugd een kans te geven stel de echte goeie dan ook op en niet de Net niet figuren

  22. polaroids

    Je denkt na woensdag dat er maatregelen zijn genomen…. Maar er gebeurt niets….. Kennelijk is er nog een verliespartij nodig….

  23. EugAjax

    Beleid van Ajax is op veel punten gewoon goed. De start van de competitie is dramatisch ja, maar dat is tijdelijk iets en komt door hard werken met selectie en staf weer goed. Als ik kijk na laatste zes jaar sinds revolutie is Ajax nationaal en internationaal de beste Nederlandse club. Het laatste wat Ajax moet doen luisteren naar vele goedbedoelde adviezen en alles overboord gooien. Dat is geschreeuw in de ruimte en komt voort uit teleurstelling. Natuurlijk zitten we niet lekker in ons vel mbt Ajax. Maar wat moet Ajax echt veranderen dan? Niet meteen om Ziyech schreeuwen, want dat is evt maar een aankoop en die ook nog buiten het ingezette beleid valt. Waar Ajax nu wel mee worstelt is hoe ga je om met veranderde voetbaleconomie. Ajax heeft veel geld op de bank, maar dat wil niet zeggen dat je het over balk moet smijten. Plus je hoort vaak dat Ajax van de beurs moet. Als Ajax dat al wil zullen ze alle aandelen moeten terugkopen. Redelijk duur geintje ook. Anyway kapitaal hoort op het veld, maar een goede afweging maken wie te kopen is stuk moeilijker dan menigeen denkt. Er is bijna geen enkele aankoop die bij Ajax er meteen zal staan, of het moet Sneijder bijv zijn. Maar die wil niet. Zelfs Litmanen, Zlatan ed kwamen in begin niet los bij Ajax. Dus ik blijf zeggen selectie zou goed genoeg moeten zijn om in Nederland en EL hoge ogen te gooien. Het word tijd dat Bosz en zijn staf nu vol blijven trainen op speltype wat ze na streven. En niet te veel laten beinvloeden door meningen buitenaf zoals heer Rep, eigenlijk herhaalt hij wat heel NL dagelijks roept. Oftewel 15 mln neerleggen voor een speler die nog steeds niet weg is voor dat bedrag!!! Dat zegt echt wel wat hoor

      1. EugAjax

        Beleid is wat anders dan vorm van een voetbalelftal. Ik kijk daar doorheen. PSV had vorig jaar bijna niet eens genoeg aan 49 van de 54 pnt na winterstop omdat ene club uit Amsterdam met “verschrikkelijk beleid” ze het heel lastig hadden gemaakt en zelf kampioenschap verpestte. Dat is niet schuld van beleid maar van off day selectie door wsl te hoge druk. Wat me wel zorgen baart is dat Ajax misschien met Bosz de verkeerde aanstelling heeft gedaan. Op het oog lijkt het een goede combinatie vanwege visie Bosz en visie Ajax. Echter naast visie, moet je het ook in praktijk kunnen brengen. Wat betekent spelers aangeven hoe er gespeeld moet worden, inslijpen met trainingen, patronen herkennen. Tot nu toe is dat nog niet gelukt en lijkt het er zelfs op dat de selectie en Bosz nog niet helemaal in harmonie zijn over waar naar toe te werken en hoe dat te bereiken. Maar ik geef hem npg steeds voordeel van twijfel. Dit lukt niet meteen. Ajax zal dit seizoen nog gaan swingen, en dan praten we wel verder of mijn ogen nog steeds droog zijn of niet ????.

  24. Germain

    Zal wel een reden hebben waarom Rep niet serieus wordt genomen door Ajax. En nooit ergens anders gewerkt heeft in het betaald voetbal na zo’n prachtige tijd als voetballer.

      1. Ajax1958

        Als ik Ajax zie spelen ben ik ook dronken, dan lijkt het tenminste nog wat. Maarja, op gegeven moment ben je weer nuchter………..

    1. Velibor

      Je kunt het voetbal niet vergelijken maar denk dat Rep in zijn tijd die lul van een ElGhazi werkelijk alle hoeken vh veld liet zien en zen matje was ook mooier ?

      1. Indojood

        Ajax in de jaren 70 ware pure rock and roll, Velibor. De Stones en Beatles waren er niets bij.

  25. Michel6172

    Hahaha nou idd dat het niet klopt. Maar waarom komt dit nu specifiek uit zijn mond.
    Weer iemand zoals wij zelf die daar totaal geen invloed op heeft. En Ajax gaat maar door. Op een gegeven moment moet je toch een naar een andere gaan luisteren als het vast loopt. Ik wens Ajax veel succes in deze zwarte periode. Ik hoop niet dat het schip verder gaat zinken. That’s all folks

  26. PvL020

    Ik denk toch een andere boeg, die van kopen. Heb je talenten die goed genoeg zijn, dan stromen ze toch wel door

  27. N-AFCA

    Jullie moeten dat stuk op Blendle eens opzoeken “Ajax wordt geleid door amateurs”. Moet je eenmalig ff mailadres invoeren en kun je gratis lezen. Goed stuk over wat voor rotzooitje het is hoe het beleid is bepaalt. Echt je verbaasd je. Triest is het gesteld.. Als je het leest lijkt het kwestie van tijd totdat t echt goed mis gaat. Gaat niet over Bosz en Overmars, maar veel verder dan dat..

Comments are closed.