Ziyech te duur voor Roma, ook bod Fenerbahce te laag

TC Tubantia meldt dat AS Roma geen poging meer gaat wagen om Hakim Ziyech te halen. Ook het Turkse Fenerbahçe van Dick Advocaat heeft niet genoeg over voor de middenvelder van FC Twente.

Volgens de krant wilde Roma nog een poging wagen bij Twente voor Ziyech, maar alleen als de Italianen de Champions League zouden bereiken. De Romeinen slaagden daar niet in tegen FC Porto, in de play-offs in aanloop naar het miljoenenbal.
Het Fenerbahçe van Dick Advocaat deed inmiddels ook een bod maar dat zat’ ver onder de vraagprijs van Twente. Clubs hebben nog enkele dagen tot het sluiten van de transfermarkt om Ziyech alsnog over te nemen van de Tukkers. Twente kan op zijn beurt de miljoenen goed gebruiken maar wil vooralsnog de hoofdprijs.

Related posts

82 Comments

      1. Charka53

        Dat is te laat rickert dan is hij wel weg en vissen we weer achter het net en begrijp nog steeds niet waarom Ajax hem niet haald en zeker niet als je dat zooitje ongeregeld gisteravond bezig zag . En Marc als je het een marokaan te veel vindt weet ik wel welke je dan moet verkopen. Bv El ganie .

        1. rickert

          deze transferperiode komt hij echt niet meer, tuurlijk zie ik hem ook liever gisteren dan vandaag.

    1. De seijs

      Ik denk niet dat die Marokkaan naar ajax komt. Ajax wil hem niet schijnt te druk op het middenveld te zijn.

      1. HURBIE

        Triest om te lezen dat de buitenlandse kranten zijn geschrokken van de huidige speelwijze van AJAX
        En dat het niveau heel erg is gezakt bij het huidige spel van AJAX met het vergelijk met het grote AJAX wat het ooit was

      1. FrankiC

        Hij komt.
        Geinig dat wanneer een Italiaanse club een Twente speler niet koopt, dat dat niet alleen ‘nieuws’ is, maar ook nog eens Ajax-nieuws. Wonderenwereld.

  1. Reservewissel

    Ik denk niet dat we met alleen Ziyech ons probleem opgelost hebben. Gevestigde kanonnen please!!

      1. HURBIE

        Dit had ons allemaal bespaard kunnen worden als we gewoon kampioen hadden geworden tegen de GRAAFSCHAP

        1. Cootje Adriaanse

          Dat had de grote ellende die er bij Ajax heerst alleen maar gecamoufleerd. De club is op vele fronten gewoon verrot. Bij een kampioenschap afgelopen seizoen had iedereen (supporters én bestuursleden) wel gedacht dat we gewoon lekker zo door moeten gaan. Misschien is het juist wel goed dat nu eens echt goed de problemen boven water komen en er grondige maatregelen worden genomen. Maar in dat laatste heb ik weinig vertrouwen. Bij de eerste de beste aankoop van een Youtube-speler zijn veel supporters vaak weer voor enige tijd tevreden. En dat is ook goed voor de beurs…

        2. Charka53

          Misschien moeten we maar ruilen met de Graafschap , hebben we misschien kans om kampioen te worden.

    1. Valentino

      Alleen niet nee, maar dit is wel een speler die een team mee kan trekken. En dat hebben we nu nodig. Daarbij zijn vrije trappen bij Ziyech onderhand ook gewoon penalties en met de vrije trappen van Gudelj krijgen we straks nog ruzie met de dierenbescherming. Zoveel duiven als die van de 2e ring schiet is niet normaal meer.

  2. MokumAFCA

    Marc, laat je zelf is echt zien en koop is een keer een veromd goede speler en ja dat is ZIYECH!!!! Opgedondert met El Ghazi en laat daar Ziyech spelen

    1. Ajaxslied

      Ja ziyech komt op rechtsbuiten echt tot zijn recht kan die mooi het spel verdelen en steekballetjes geven.

      1. creutz1977

        ziyech is geen buitenspeler… Dan zou je hem niet in zijn kracht benutten.. een weer net niet!! denk dat Overmars geen ruk meer gaat doen… En Bosz daar de dupe van gaat worden… in voetbal international app.. verwoord freek Jansen perfect het wanbeleid bij ajax… diep diep triest

    1. Rinus

      Die geldkist is inmiddels zo groot dat Marc er niet meer af kan, zal hem wel ff een ladder brengen?

      1. Ajaxslied

        Kap nou eens met dat geouwehoer op Marc zijn handen zijn namelijk gebonden door de directie maar blijkbaar snappen de meeste niet veel van voetbal En willen alleen maar populair op internet zijn door de meest achterlijke dingen te roepen.

        1. Litmanen

          Gelul, als Overmars en de technische staf Ziyech willen halen, dan komt hij.
          De aandeelhouders en de comissarissen vergaderen niet elke week. Marc moe t wel verantwoording afleggen. Ik denk dat hem daar de kneep zit. Als Ziyech komt en Ajax gaat niet beter voetballen, dan heeft Marc een probleem.

          1. Ajax nr 1

            Marc zijn probleem is Ajax zijn probleem. Marc hoort problemen op te lossen Litmanen. Ajax heeft nu een probleem dus laat die luie tuinkabouter nu maar eens aan het werk gaan. Marc is goed in geld bij elkaar te harken maar hij heeft ook de verantwoordelijkheid voor het slechte elftal. Hij zit daar met zijn vriendjes niet voor zichzelf maar om Ajax beter te maken. Anders moet hij en zijn corrupte vriendjes plaats maken voor iemand die de verantwoordelijke taak wel aan durft.

          2. Litmanen

            Eens Ajax nr1, maar ik zeg hetzelfde. Overmars wil zijn plekje houden en neemt ten koste van Ajax geen enkel risico. Daarom komt er geen enkele kanjer naar Ajax. Besluiteloosheid en angst voor je eigen positie bepaalt het beleid. Dus is er geen beleid….

          3. Ajaxslied

            is geen gelul het beleid van Ajax wat ingevoerd is paar jaar terug zorgt ervoor dat hij niet zomaar zoveel geld mag uitgeven. Wilt hij dit wel uitgeven zal hij eerst toestemming moeten krijgen. Hetzelfde gezeik dat hij van de directie eerst moest verkopen voor hij mocht kopen.

          4. Ajax nr 1

            Dus opzouten moeten ze. Maar wij hebben makkelijk kletsen de directie en Co Is gekozen door de leden en zullen er zeker lekker blijven zitten. Alleen een motie van wantrouwen door de leden die vierkant achter die hele zooitje zit. De ledenvergadering zeg genoeg lijk mij.

  3. Rinus

    Ziyech halen zou enorm gezichtverlies voor PB en Marc na hun uitspraken, zie het alleen daarom al niet gebeuren, ego’tjes….zou wel klasse zijn als ze toegeven het fout gezien te hebben en hem alsnog halen, maar dan nog, alleen Ziyech is niet genoeg!

  4. ruben464

    Hadden we met Ziyech wel de CL gehaald? Volgends mij maakt het nix meer uit of je nu iets haalt, Er moet iets weg! Het Beleid! RVC Weg! Marc Nettomars weg!

    1. Ajax nr 1

      ik ben voor ruben het zou het beste zijn wat Ajax zou kunnen doen. De beste deal in jaren zelfs.

  5. Sonsee

    Ruim 30 miljoen vangen voor Milik, 14 miljoen voor Cillissen. Traore en Krul worden gehuurd. Lijkt mij dat er genoeg geld is om een risico te nemen met Ziyech. Ze wilden ook ruim 10 miljoen spenderen aan die speler van Genk, wat is hier dan het probleem ? Wakker worden daar in amsterdam graag !!!

  6. Bert62

    Kunnen we met zijn alle een petitie tekenen met de eis dat Marc Ziyech haalt, anders boycotten we ajax

  7. frenkynairo

    boycot jij Ajax maar lekker als ziyech niet komt. blijft mijn club hoe triest het er ook aan toe gaat!!!

  8. fjonkman

    Jemig Marc… Moeten we soms met zijn allen naar je kantoor komen en allemaal op ons knieën gaan smeken of je alsjeblieft alsjeblieeeft gewoon Hakim Ziyech wil kopen… Of moeten wij als supporters ook een inzamelingsactie houden om mee te delen in de kosten?!

  9. -buitenkantje rechts-

    Als na gisteravond de ogen nog niet geopend zijn is het schip definitief gezonken..

  10. stylo1984

    Ziyech en gudelj centraal op middenveld… bazoer maar een tijdje naar de beloftes samen met veltman. El ghazi nog snel verkopen.

  11. afcamike

    Ik ben bang dat het een heeeel lang seizoen gaat worden met dit aankoopbeleid en dit team…

  12. Wembley71

    Zal me niet verbazen dat we degradatie voetbal gaan spelen dit jaar. Maar dat gaan we dat toch wel redden? Andres stellen we gewoon de A1 op moet kunnen kost niets. Van die achterlijke revolutie is echt werkelijk niets overgebleven wat een aanfluitinfg. De structuur van de club moet echt gaan veranderen, al die pluche geilzakken eruit a.u.b. Dank u en nu actie want anders gaat de club echt naar de verdommenis en wel z.s.m!!!!

  13. stylo1984

    Degradatie lijkt me toch wel wat overdreven…. met slecht voetbal zijn we kampioen geweest en 2de geindigd… nu 2 eredivisie wedstrijden slecht aan het begin van seizoen en dan al degradatie voetbal?

  14. ajacied1982

    vindt je de spelers van ajax beter dan heracles az vitesse dan.gevolg van die dwazen die het zo goed weten.opdonderen met die zakkenvullers.totaal geen verstand van voetbal.bedankt marcie.dikharses

  15. MichyWZAjax

    Al zou marc hem nu willen halen doet hij het echt niet marc wil niet erkennen dat ze falen met al die jonge jongetjes

  16. f-side64

    ik.ben blij dat johan c dit niet meer hoeft mee te maken zulke wan prestaties 4 uit 3 en kansloos verliezen van 1 bijna failliet clubje uit Rusland

  17. Gido

    Wat een gezeik. Wie verspreid iedere dag dat zogenaamde Ziyech nieuws? Kan me hetzelfde herinneren rond El Hamdoui. Moest Ajax nog met een Mercedes en iets met een sportwinkel in 010 regelen.

  18. Johan

    Ik zeg rode zakdoeken mee naar de eerste thuiswedstrijd.Dit om aan te geven dat we het niet eens zijn met het beleid/bestuur

  19. fjonkman

    Gaat goed toch? Voor dik 44 miljoen verkocht, niets aan hoeven kopen en twee “toppers” huren en een miskleun van jewelste met Westermann.. Lekker bezig TH… Dat gaat weer wat worden dit jaar. Spectakel zal er wel zijn voor de tegenstanders die Ajax in eigen huis de vernieling in counteren.. Ajax – Psv 1-8 ofzo?? Asjeblieft niet, behoed ons van die nachtmerrie!!!

    1. Gero77

      Ajax – Pisvee 1-8,……. Ha in de “vorm” waarin ze nu steken zou groningen of die viezerikken uit 010 dat nog kunnen doen….. Maar goed genoeg frustraties……

  20. Jimmy1971

    Je kan nu net doen of je tot op het laatst gewacht hebt , om de prijs van Ziyech te drukken Overmars !
    Dan lijkt het minder gezichtsverlies !!
    Als er echt niks knaps meer bijkomt , dan interesseerd Ajax je blijkbaar echt niet ..

  21. AjaxKat

    @redactie: bij een dergelijk bericht is het handig om de vraagprijs van Twente te vermelden. Dit roept bij menig lezer alleen vragen op.

    1. Gido

      Lijkt alsof de redactie een lijntje met de zaakwaarnemer heeft. Al 3 weken op rij zogenaamd “nieuws” over Ziyech. In de tussentijd heeft werkelijk NIEMAND de vraagprijs van Twente geboden.

  22. Wandapanda

    Triest en zuur dat het nieuwe seizoen zo moeizaam begint. Club en spelers worden afbebrand. Helaas, het is niet anders in de voetballerij. Feit is wel dat Ajax als club internationaal al lange tijd niet meer meekan. Als je naar het spelerspotentieel kijkt staan er toch klinkende namen en stuk voor stuk spelers die straks bij buitenlandse clubs gaan voetballen. Hoe kan net toch dat het weer zo’n slechte seiezoenstart is en er door de binnen- en buitenlandse kranten vernietigend wordt geschreven over de speelwijze van Ajax. Technisch hart en keuzeheren: moeten jullie hier niets iets mee. Dit is Ajax-onwaardig.

  23. Wandapanda

    Vraag me overigens af of Ziyech de oplossing is. Het middenveld is al overvol met selectiespelers. Leidt alleen maar tot onvrede en verdere problemen binnen de selectie. Er is meer aan de hand binnen de Ajax selectie en het is aan de trainer en het technisch hart om dit lek snel boven water te krijgen. Anders is het seizoen al gespeeld en de uitslag al bekend vordat we de kerst hebben bereikt.

  24. Valentino

    Halen, halen en anders halen. Creativiteit hebben we nu nodig en als er zo’n speler is dan is het Ziyech wel. De speler zelf wil wel en Twente werkt wel mee. Die hebben het geld gewoon nodig.

  25. Michel6172

    Zeker hebben we creativiteit nodig, maar het begin moet in het bestuur zitten. Het bestuur is zo laconiek als maar kan. Reorganisatie bij het bestuur. Er mensen in zetten die wel geld uit durfen te geven ipv geld opbouwen om een stadion te kunnen kopen. Wat hebben we aan een mooi stadion als we er geen bal van bakken. Nieuwe mensen met nieuwe inzicht met als doel Ajax en niets anders. Stelletje geldwolfen wat er nu zit.

Comments are closed.