Krul tekent contract voor een jaar bij Ajax

0822TimKrul

Ajax heeft voor komend seizoen de opvolger van de naar FC Barcelona vertrokken Jasper Cillessen binnen. Tim Krul heeft namelijk vandaag zijn krabbel gezet onder een eenjarig contract waarbij de doelman op huurbasis overkomt van Newcastle United. Krul staat voor zijn debuut in de Eredivisie maar zal nog even geduld moeten hebben. ‘Aanstaande zondag tegen Go Ahead Eagles zal ik nog niet keepen, dat wordt pas na de interlandperiode. Daarna moet ik waarschijnlijk eerst een paar wedstrijden in het tweede elftal spelen, want wedstrijdritme is anders dan trainingsritme. Natuurlijk baalde ik ook dat Ajax woensdag onderuit ging tegen Rostov maar de Europa League is ook een mooie competitie. Het belangrijkste is nu dat er dit weekend punten worden gepakt bij Go Ahead. Momenteel gaat het moeizaam bij Ajax, maar het is niet dramatisch. Het zelfvertrouwen komt wel weer als er wordt gewonnen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

    1. Amoebe

      De hele situatie bij ajax is zo triest dat het eigenlijk al bijna lachwekkend wordt!!!

      Maar als je altijd met de borst vooruit loopt en zegt dat je de beste bent moet je ook kunnen incasseren als het allemaal fout gaat en zelfspot hebben….de echte trieste is dat het al zo lang duurt de ellende en het lijkt of we in een visueze cirkel zitten!

      Wie gaat deze doorbreken???

      1. Litmanen

        Krul komt omdat hij in Engeland minimaal een jaar op de bank moet zitten. Dat is de enige reden. Volgend jaar krijgt hij weer een kans voor het eerste en is dan weer weg. Daarom vind ik dit geen goed idee. We zijn even gered maar schieten in feite niks op.

  1. JohnDoe77

    Dapper op dit moment maar welkom! Hopelijk de eerste in een reeks. Rest graag niet huren maar kopen; verdediger met ervaring, Ziyech en ervaren aanvaller. Oja, had ik Ziyech al genoemd? Anders die gozer die zo goed speelde bij Twente de afgelopen jaren. Straks gaat Pisvee ermee aan de haal!

  2. 030Ajacied

    Ik lach een Krul in mijn lul: “Momenteel gaat het moeizaam bij Ajax, maar het is niet dramatisch”… Het is historisch slecht!!!

  3. koote207

    Maar ik hoor Tim net zeggen dat hij fit wil worden en bij het nederlands elftal in de picture komen…. Niet echt het idee dat hij ONS komt helpen…?

  4. Rinus

    Kam er niet vrolijk van worden, tuurlijk goede zet, maar nog steeds conplleet gedesillusioneerd na gisteren. We worden zoet gehouden met twee huurspelers! Ga je schamen Ajax! We supporteren een bedrijf met zijn allen! DIT is niet ons Ajax, die mooie club met alles waarvoor het stond! Het is een bedrijf dat werkt met winst modellen ipv met een oopertunidtisch sporthart!

  5. Bob0667

    Ben blij met de komst van Tim Krul, op dit moment is het moeilijk om een andere keeper aan te trekken. Nu nog versterking op het middenveld en verdediging.

  6. Wandapanda

    Welkom Tim Krul. Heb je altijd een goed keeper gevonden. Leuk om naar je te kijken en je te zien meevoetballen. Succes.

  7. -buitenkantje rechts-

    Lijkt me een prima vervanger voor Cillessen.. Denk wel dat hij na een seizoen weer vertrokken is..maar je weet het maar nooit natuurlijk!
    Zal denk ik meer een overgangsjaar worden om Onana klaar te stomen voor Ajax1..

  8. Jimmy1971

    Welkom , ik hoop dat je goeie stembanden hebt , die zal je nodig hebben met de middelmaat voor je neus !!

  9. Michel6172

    Welkom kerel, zal niet makkelijk voor je worden. Ik zeg altijd, keeper is de laatste optie in het soel. Doen de voetballers het niet goed ben je afhankelijk van een keeper. Ook al zet je de beste keeper in van de wereld. Doen de voetballers het niet goed, heb je niks aan een goede keeper.
    Verl succes Krul.

Comments are closed.