Ajax heeft Krul binnen: Vervangt Cillessen voor minimaal 1 seizoen

0822TimKrul

Tim Krul, de 28-jarige doelman van Newcastle United, komt voor minimaal 1 seizoen het doel van Ajax leeg houden. Ajax bereikte aan de vooravond van het belangrijke duel tegen FK Rostov overeenstemming met Newcastle. Krul moest hiervoor wel zijn contract met zijn club tot medio 2018 verlengen omdat hij anders na dit seizoen transfervrij zou kunnen vertrekken.De doelman is weer helemaal hersteld van zijn kruisbandblessure maar is nog niet wedstrijdfit maar De Telegraaf verwacht dat hij na de interlandweek in september klaar zal zijn voor zijn Eredivisiedebuut. 

 

Related posts

58 Comments

    1. De seijs

      Juist dickst14 ik denk ook dat ajax hier heel goed aan gedaan heeft . We lopen wel eens te Zeiken hier op het bestuur naar ze hebben snel en juist gehandeld. Hoop dat Tim gauw in super vorm is en dat hij voor ons veel de nul zal houden. Welkom Tim.

      1. Pocootje

        Eens! Goede keeper, ben ik blij mee!! Enige ‘zeik-momentje’ wat ik heb, is dat ik wel n btje armoe vind dat we zo’n keeper tegenwoordig niet meer gewoon kunnen kopen. Ja ja ja salaris blablabla maar toch….of ben ik daar de enige in?

        1. BobbyHaarms

          Nee hoor Pocootje zeker niet, alleen liggen eind augustus de keepers niet meer voor het oprapen. Gezien het tijdstip vind ik dat Ajax in deze prima zaken heeft gedaan, wie weet kunnen we hem na dit seizoen definitief overnemen. Welkom Tim!

        2. FrankiC

          Ben er ook blij mee maar toch nog een ‘zeik-momentje’. Het enige wat namelijk in de profielschets van een Ajax-keeper staat is dat hij voor zijn goal mee moet kunnen voetballen. Dat is het enige wat Krul (nog) niet doet/kan. Ik kan niet eachten tot hij zijn eerste strafschop pakt en het stadion ontploft….
          2e zeikmomentje: ZIYECH

          1. BobbyHaarms

            Ziyech komt niet, hoe graag we ook willen. Ajax gaat voor grauwe middelmaat en Ziyech valt daar heel ver buiten.

          2. BobbyHaarms

            Hij komt niet BR. En als hij onverhoopt nu ineens wel zou komen is dat beleid nog ongeloofwaardiger dan dat het nu al is.

          3. FrankiC

            Cillessen was er de laatste tijd niet altijd even gelukkig in. Was erg goed in het maken van de meest risicovolle opbouwende oplossing, daarin heb je een punt Velibor. Maar dat doet niet af aan het gewenste keepersprofiel waar ik het over had. Ik vind het overigens een goede keus. Kunnen we ons tenminste een penalty veroorloven, hi hi

        3. Remco425

          Is het armoe vAn ons of de gekte in Engeland dat een keeper, geen absolute topkeeper, al 4M per jaar verdiend. Ik denk nl dat laatste.

      2. jojocoolio

        Ik hoop wel dat hij weer op zijn niveau terug komt… Welkom in ieder geval bij de mooiste club

      3. Ajax nr 1

        We lopen wel eens te zeiken zeg de Seijs haha. Vertel jij mij nu eens wanneer Ajax voor het laatst een basis keeper heeft gehuurd (voor Krul;-) ) Nou ik kan het mij niet herinneren. Steek inderdaad maar een grote dikke pluim in de reet van ons mooie bestuur. En weer mag het niets koste. Als ze nu ook eens echte versterkingen halen waar je 2,3 jaar mee op kan bouwen dan zal ik een terecht verdiende pluim in hun reet duwen.

        1. HURBIE

          IDD nog ff dan lopen er alleen nog gehuurde SPELERS
          Leuk voor het moment Klote voor de toekomst

        2. De seijs

          Ik heb het over zeiken in het algemeen!! Je moet als club snel handelen en dat hebben ze heel goed gedaan en een top keeper die ook geregeld in het Nederlands elftal staat en dan ook nog eens penaltys tegen houd hahaha goed hè dat we zo’n keeper nu hebben Ajax nr 1. Hahaha haha En of we hem nou huren of volgend seizoen kopen dat maakt nu toch niet uit we zijn op de valreep gered daar gaat het om. Of had jij liever gezien dat Ruiter van utreg voor 5 jaar tekent en dan maar afwachten of het misschien wat word. Ik zeg met deze keeper is ajax dus gered en daarvoor een grote pluim. ( dacht dat jij het toch wel zou begrijpen Ajax nr 1)!!

  1. Wandapanda

    Ik hou van zijn manier van keepen en meevoetballen. Past volgens mij helemaal in de voetbalfilosofie van Ajax.

    1. Remco425

      Geen keeper in de lijn van Cruijff volgens mij, maar gezien het tijdstip en de hoeveelheid beschikbare meevoetballende keepers, idd een prima deal van Marc!

  2. Valentino

    Mooi nieuws zo op de vroege morgen. Nu vanavond nog overleven en einde van de week nog een speler selecteeen en de week begint goed.

  3. Sonsee

    Ik hoop ook op dubbel goed nieuws vandaag. Wordt wel weer tijd dat Ajax CL gaat spelen, maar dan moet de selectie wel wat op peil gebracht worden. Hopelijk wordt Cerny snel toegevoegd aan de selectie, dat vind ik een leuke speler voor de flanken.

  4. Teuntje

    Mooi nieuws! Ben blij dat we dan toch een echt ervaren vent binnen de selectie mogen verwelkomen.
    Was sceptisch of het zou lukken, maar….top dit!!

  5. Geroldkohlen

    welkom tim ,alleen jammer dat je niet voor langere tijd bij ons blijft. zo en nu ziyech en Bailey nog binnen hengelen!

  6. Charka53

    Wel een geruststelling dat we weer een goede keeper met ervaring in het doel krijgen welkom en succes Tim.

  7. Niels1983

    Leuk maar als je niet een optie tot koop hebt bedwongen begrijp ik dit niet zo goed ik zie onana volgens jaar nog niet de eerste doelman zijn

  8. AFCA-075-

    Rust, kracht en weet ballen altijd bij de juiste kleur af te leveren. Beter dan dat gestress van Jasper als i weer een mooie safe had. Man man wat wisselde die goede reddingen met direct balverlies daarna af. Succes Tim!

  9. ajaxhoger

    En nu nog goede ervaren spelers in elke linie , dan kan het wat worden , een elftal is niet alleen een keeper , en hij moet nog laten zien dat het goed gaat met hem , voor hetzelfde geld raakt hij meteen weer in de lappemand .

  10. KBouter

    Prima keeper, alleen afwachten hoe hij zich hersteld na die zware blessure wat hij heeft gehad. Als hij zijn oude niveau weer kan oppakken, zie ik hem snel in Oranje keepen. Welkom Tim!

  11. Jimmy1971

    Zozo , adequaat gehandeld Marc , worden we niet slechter van !!
    Pak nu ook nog even zo door met die 2 andere kanonnen …

  12. Iceman

    Welcome Tim Succes bij ons aller Ajax en nu nog die 2 kannonen die ons beloofd is Marc en Co ga ervoor ik ben benieuwd wie dat zullen worden.

  13. EugAjax

    In de basis ben ik niet zo voor huren. Echter in deze heeft Ajax en Krul groot gelijk. Ajax kan zo een jaar overbruggen voordat Onana vaste keeper kan worden en mocht zijn ontwikkeling toch niet voldoende zijn heb je kans om Krul alsnog vast te leggen. Goede strategie, en ervaring, hoewel hij maakt bij Ajax zijn debuut in de Eredivisie hahahaha. Groentje hahahaha

  14. KBouter

    Daarbij heeft Krul met 1 jaar bijgetekend, wie zegt me dat Krul na een jaar niet blijven wil en de ontwikkeling in Engeland is zo veranderd daaro, dat ze zeggen ..Krul mag voor een appel en ei weg. Of Ajax hapt toe, of ze gaan voor Onana als de ontwikkeling goed is. Concurrentie is ook niet verkeerd onder de keepers, Boer is ook niet zo jong meer toch.

  15. -buitenkantje rechts-

    Uitstekende keeper.. Ervaring.. goed bij corners en andere spelhervattingen.. prima lijnkeeper..
    Ben wel benieuwd hoe hij met de ruimte achter de verdediging omgaat als Bosz zijn stijl van hoog storen handhaaft..

Comments are closed.