Jasper Cillessen tóch mee naar FK Rostov

1004ajax-psv_cillessen

Ajax neemt Jasper Cillessen mee naar Rusland voor de wedstrijd tegen FK Rostov aldus de NOS. Dit zal hoogstwaarschijnlijk Jasper zijn laatste wedstrijd voor Ajax zijn want hierna zal hij definitief naar FC Barcelona verhuizen. Voor de zekerheid neemt Peter Bosz ook Diederik Boer en André Onana mee. 

Het is nog maar een formaliteit om de transfer van Jasper Cillessen rond te krijgen. De transfersom van ruim veertien miljoen euro en een contractduur van vijf jaar zijn door Ajax en Jasper akkoord bevonden maar de nodige handtekeningen zijn nog niet gezet.

Related posts

48 Comments

    1. jojocoolio

      Nog een foutloze wedstrijd in ajax een en dan lekker de bank in barcelona warm houden Jasper….

      1. paulvos

        Nog eenmaal, voor jou niet onbekend, de nul houden Jasper. Zodat ook Ajax in de cl zit. Daarna veel succes bij Barca, die andere mooie club, vaarwel Jasper.

    2. De seijs

      Hoop het maar dan moet hij het wel beter doen dan zijn laatste wedstrijden. Want zijn blunders bewaard hij maar voor Barcelona.

      1. Vakje129

        Als we bij Rostov winnen kan je gelijk zaken doen met hun keeper deze wilt toch weg daar , of te wel het hele elftal wil weg??

    3. De seijs

      Hoop dat Jasper de nul houd dan mag hij zijn contract tekenen bij Barcelona. En ajax moet dan Krul halen.

        1. Litmanen

          Ik snap Krul niet. De man heeft negen maanden aan de kant gestaan en is nog steeds niet fit. Doe een laatste poging voor Stekelenburg. Als Hart echt naar Everton gaat, dan vraag ik me af of Koeman zijn belofte aan Maarten (basisplaats) nakomt.
          En Stekelenburg is momenteel de beste Nederlandse keeper.

          1. Ajax nr 1

            Ik zou het dom vinden zelfs van Ajax. Trek een keeper aan waar je verder mee kan bouwen. Nu ga je er 1 huren je moet niet huren maar investeren. Huren Is geld weggooien.

      1. Charka53

        Hij hoeft zich niet te brengen Jasper heeft er altijd gestaan dankzij die paar blunders krijgt hij al die ellende over zich heen en zoals ik al eerder heb gememoreerd als ze van voren de ballen er gewoon inschieten was dit allemaal niet zo erg geweest.

  1. Ajaxslied

    Off-topic: contract met krul word verlengd bij Newcastle en dan komt hij een jaar op huurbasis naar Ajax.

    1. Geroldkohlen

      nou als dat zo is mag hij daar blijven, we blijven aan de gang met die achterlijke huur constructies! als dit nu al met keepers gebeurd pff, haal vorm dan maar!

  2. Valentino

    Krul bijtekenen bij Newcastle en dan ophuurbasis naar Ajax. Is het salaris probleem ook weer opgelost.
    En dan hopen dat Onana volgend seizoen er helemaal klaar voor is.

    1. BobbyHaarms

      Dat hoop ik ook. Maakte ook geen beste indruk zaterdag, maar ja wie wel? Die gast met die kutmicrofoon was de enige die bezieling toonde ?

        1. AFC98

          Als we voorstaan is het leuk, met zn alle zingen. Maar als je achter staat doet 80% ineens niet meer mee. Of die gaan zitten fluiten

        2. BobbyHaarms

          Dat is eigenlijk al sinds de verhuizing naar die Arena in gang gezet Indo. Ajax wil zowel op het veld als op de tribune koorknaapjes die rechtop op hun stoeltje mogen zitten. En de rest van het stadion? Tsja, hoop dagjesmensen met de stichting lijkt wel. M.a.w. los van enkele vakken helaas maar een gezapig sfeertje.

          1. KBouter

            Nou…die harde kern moet gewoon zwijgen, hebben totaal geen recht meer om iets te zeggen of te eisen. Praatjes hebben ze wel dat kakkerlak Bosz trainer werd…maar toen Ajax Jonk en Cruijff de doodsteek gaf, hoorde je ze niet.

          2. KBouter

            Gelijk in wat…dat het nu ff niet loopt is de erfenis van FdB, na jarenlang negatief voetbal erin geslepen te hebben, is het gewoon lastig om dit eruit te krijgen. FdB heeft Ajax zijn identiteit afgenomen met saai negatieve voetbal en dat krijg je niet met een maand of 2 al terug. Hij kan dan wel 4 schalen gewonnen hebben, maar twee ervan ruil ik graag in zodat we dat seizoen sprankelend Ajax waardig voetbal kregen. Onvoorstelbaar dat sommigen zó zitten te zeiken over Bosz, deze man wil ONS het echte Ajax teruggeven wat we onder FdB verloren zijn.

          3. De seijs

            Voetbal begint van achteruit. Dat zei onze grootmeester al Johan C. En daar ligt het probleem. Van daaruit ga je bouwen . Je zet toch ook niet eerst een dak . En dan pas de fundering!

          4. KBouter

            Met de intentie zsm naar de goal van de tegenstander en die gasten opjagen. Niet 70% balbezit op ons eigen helft.

          5. De seijs

            Bosz zou ook eens bij L vGaal in de leer moeten. Die laat die gasten voetballen zonder kopzorgen. Die pakt hij van ze af. Daar is hij de beste in. De ajax voetballers zitten stijf van de zenuwen. Daar ligt Bosz zijn taak.

          6. bloedgroep AFCA

            daar heb je een goed punt….wordt alleen over het slechte voetbal gesproken en hoe wij als supporters ons niet gehoord voelen door Ajax….maar gelukkig is Ajax niet afhankelijk van de 12e man want dan staan wij er ook niet best voor

          7. Remco425

            Dat was in De Meer ook al zo. Er zijn nu juist veel minder stiltes dan toendertijd. Met dank aan wijlen Vak410.

          8. BobbyHaarms

            Ook niet, maar het mag wel allemaal wat fanatieker in de positieve zin van het woord. Bij die kakkerlakken kan het toch ook? Het doet pijn om te zeggen maar die hebben wel een aanhang die tenminste met zijn ALLEN achter hun club staan, ook al staan ze achter..

  3. T.B

    O super! Want jasper kan nog wel is punten voor ons punten pakken ! Als we maar door gaan naar de volgende ronde. En daarna mag krul het laten zien of diederik (tijdelijk) ?

  4. Michel6172

    Nu dat voor hem ook alles duidelijk is hoop ik dat het voor hem een waardige afschijd wordt.
    Go for it Jasper.

  5. Niels1983

    Wel een beetje vreemd zaterdag was hij wel aanwezig maar niet bij de selectie en nu gaat hij dan wel mee

Comments are closed.