Pius Ikedia onwel bij Lucky Ajax, reanimatie was nodig

0621lucky-nultien

Tijdens een jubileumwedstrijd voor Lucky Ajax tegen Sportclub Haarlo is Pius Ikedia onwel geworden en moest gereanimeerd worden. Gelukkig was er hulpverlening op tijd aanwezig waardoor de oud-buitenspeler het nog kan na vertellen. ‘Gelukkig is hij bij kennis en zijn er voldoende mensen om hem heen, onder wie ambulancepersoneel en vrijwilligers van Sportclub Haarlo die hem vakkundig kunnen helpen. We hopen allemaal dat het goed afloopt’, verklaart Dick Teunissen, de voorzitter van Sportclub Haarlo, tegenover regiozender Gelre FM.

Related posts

23 Comments

  1. KBouter

    Gelukkig wist de keeper wat hij moest doen…beterschap Pius, hoop dat je snel er weer bovenop komt.

    1. De seijs

      Gelukkig hadden ze nog wissels.En Pius Ikedia heel veel sterkte man, hoop dat je heel snel herstelt en weer gauw op het veld te bewonderen bent. Beterschap

        1. De seijs

          Ja die zijn heel belangrijk. Namelijk als er iemand geblesseerd raakt kan je een ander inbrengen. Dacht dat jij dat wel wist litmanen.

          1. Indojood

            Als iemand onwel wordt dan staak je wedstrijd toch. Je wilt op de hoogte gehouden worden van het wel en wee van je ploegmakker. Het is nog wel Lucky Ajax, nota bene. Gaat helemaal nergens over.

          2. jood84

            inderdaad heren. het is een simpele wedstrijd van senioren gewoon staken die handel en er zijn voor je medemens. snap niet waarom wissels belangrijk zijn, want je staakt gewoon die wedstrijd en je komt volgende jaar gewoon weer een potje voetballen in haarlo

      1. imoJC

        Hoe ziek ben jij eigenlijk de Seijs. “Gelukkig hadden ze nog wissels” straks zeg je: gelukkig was de begraafplaats vlakbij. Jij bent echt doodziek in je hoofd.

  2. BobbyHaarms

    Schrikken dit! Sporter of niet sporter, we zijn allemaal kwetsbaar….zelfs onaantastbaar ogende Godenzonen. Heel veel beterschap Pius!

    1. KBouter

      Als je denkt dat tijdrekken ermee te maken heeft…NEE, want ze stonden meen ik al met 7-0 voor!

  3. ajaxhoger

    Hier schrik je toch even van , mijn neef bleef erin 8 jaar terug , meteen dood .
    Zo zie je maar gezonheid kan je niet kopen , je mag van geluk spreken als je het bent en blijft .

Comments are closed.