Gametalk Ajax – Willem II: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

ajax-willem2

Ajax speelt zaterdagavond om 19:45 uur de thuiswedstrijd tegen Willem II. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

0819ajax-willem2-henkveen


Related posts

24 Comments

    1. De seijs

      Ja ajaxpers die is van mij !! Maar ik gok voor vanavond op een gelijk spel. Er gebeurt nu zoveel bij ajax de koppies zitten vol denk ik . Maar in mijn achterhoofd zweeft toch die 5-0 . Die is misschien voor Rostov want daar gaat het toch gebeuren. We komen in de mooie grote pot van de kampioenen. Succes ajax komende 2 wedstrijden.

  1. stylo1984

    Niet zo naast de schoenen gaan lopen…. dan doet een eventuele gelijkspel niet te veel pijn

  2. -buitenkantje rechts-

    Die kansen moeten er toch een keer invliegen.. De 0 houden doen we denk ik niet.. Schat een 3-1

  3. Rinus

    Het aloude verhaal; speel je in de eredivisie zo goed als Europees (in dit geval regen Rostov), wordt je met 2 vingers, euhhh corectie, twee handen in de neus kampioen.

  4. fjonkman

    Laat ik maar realistisch blijven en toch voor een 2-1 winst gaan.. Uiteraard komen we binnen het kwartier eerst weer op achterstand…

  5. ajaxhoger

    Het is gewoon een klote elftal wat op de mat staat , veelste jong , en een inzet van een bejaarden elftal , en dat wil kampioen worden en de Cl in , laat me niet lachen , geen een van bijde gaan ze halen als ze zo voelballen , te gek voor woorden , dat zoiets kan bij de rijkste club , van de de eredivisie , met de meeste historie van allemaal .
    We zijn het lachertje van de ere divisie geworden , en glijden steeds verder af , het ergste is dat de klote RVC en markei met zijn kliek dat niet zien .

  6. Rubenkw14

    Ze hebben dalijk 46 miljoen binnen gehaald voor milik en cillessen en ze doen er niks mee, inzet van een bejaarde. De enige die laat zien dat hij wil winnen is onze aanvoerder. Dolberg zit in een goeie vorm, waarom dan niet even wachten met Traore? Sinkgraven zat in een goeie vorm, waarom dan niet even wachten met Younes? Oke dat je het younes even laat proberen om te kijken hoe die er in zit oke maar laat alsjeblieft gewoon dolberg en sinkgraven beginnen. Dit is volgens mij de beste opstelling ( zonder cillessen ) Doelman; onana /Verdediging; Tete, Veltman, Riedewald, Dijks /Middenveld; Gudelj, Bazoer, Klaassen /Aanval; El Ghazi, Dolberg, Sinkgraven. Op dit moment de beste opstellen hoe ik het vind Cassierra kan ook nog wel lekker ballen. En Overmars kom op jongen, doe wat met die 46M!

    1. ajaxhoger

      dat geld gaat lekker op de bank , daar komt nog dat van tete bij en el ghazi, er er word geen kut gekocht , dit jaar weer slechter geworden in plaats van beter .

Comments are closed.