Ajax wil speciale afspraak met FC Barcelona

0813ajax-roda_cillessen

FC Barcelona bood ongeveer twaalf miljoen euro op Jasper Cillessen met daar bij het drievoudige van wat hij bij Ajax verdient, zo’n slordige drie miljoen euro. Jasper was waarschijnlijk op de hoogte van deze deal tijdens de wedstrijd tegen Rostov en waarschijnlijk daardoor niet helemaal bij de les.

Ajax heeft door deze keepersstoelendans wel een probleem. Mocht de deal doorgaan dan willen de Ajacieden dat Jasper bij Rostov uit nog wel in het doel staat, zo meldt De Telegraaf. Volgens de regelgeving van de UEFA mag hij dan gewoon in de groepsfase van het miljoenenbal keepen bij FC Barcelona. Marc Overmars wil van FC Barcelona meer ontvangen dan de tot dusver geboden 12 miljoen euro en heeft al eerder met dit bijltje gehakt. Vorig jaar was er een soortgelijke situatie  toen Louis van Gaals Manchester United vlak voor de Champions League-voorronde aanklopte voor Cillessen. Overmars haalde opgelucht adem toen David de Gea tegen de verwachting in toch niet naar Real Madrid vertrok en de interesse in de Nederlander verdween.

Related posts

56 Comments

      1. marcussboss

        lijkt mij beter dan Boer op de goal??? dat is pas een aanfluiting als je met zo’n keeper het grote toneel op gaat

      2. Charka53

        Dan is dat gelijk zijn afscheidswedstrijd die hij dan toch wel verdiend en kan hij nog een keer laten zien dat hij wel een goede keeper is.

    1. De seijs

      Ajaxlucas ik vind dit niks wat hebben wij aan geld (dat hebben we zat) als we de beste keeper verkopen . We moeten zorgen dat we zo sterk mogelijk worden. Dus niet verkopen. Laat Barca Vermeer maar halen over een half jaar. Of een ander. Van Cillessen afblijven wij moeten zorgen dat we beter worden. Maling aan de rest.

        1. HURBIE

          Wat is wijsheid om te vertrekken bij AJAX
          Het is weinig keepers gelukt in het buitenland
          Kijk Stekie maar wereld keeper bij AJAX
          Komt nergens meer aan de bak als vaste keeper

          1. Litmanen

            Stekelenburg heeft een vaste plek bij Everton en de belofte van Koeman dat hij de vaste keeper is. Nou is Koeman niet de meest betrouwbare figuur op dit gebied, maar Stekelenburg gaat een mooi en verdiend einde aan zijn carriere breien.

        2. De seijs

          Volgens mij zit hij inbh een dip. Hij is een echte keeper hij moet de nul houden anders is hij niet tegenieten hij is een echte prof. En die hebben ook wel eens een mindere periode. Florissant stempel

          1. Litmanen

            Gewoon Padt halen ipv Room. Ajax opleiding en momenteel een van de beste keepers in Nederland.

    2. Geroldkohlen

      hoop dan wel echt dat ze dan een echte goede keeper halen! krul of vorm! aub geen room!!

    1. HURBIE

      Vind het persoonlijk geen keeper voor Barcelona Daar is hij teveel een GROESBEEKSE BOER voor

  1. KBouter

    In feite mooie deal, 12 mio voor een keeper is toch iets te weinig denk ik. Ook weet ik dat voor keepers nooit de hoofdprijs betaald word. Maar dat hij de voorronde CL af mag maken is een uitstekend idee.

      1. Sluk

        Sowieso een goed idee om de keeper van Rostov te vertellen dat we interesse hebben ivm de terugwedstrijd 😉

  2. Jimmy1971

    Vraag teveel voor hem , zoek vast zijn opvolger , dit soort processen zijn niet te stoppen.
    Je moet er alleen maximaal gebruik van maken !

  3. jojo123

    Gun het die jongen toch dat hij die overstap kan maken. 12 miljoen is goed genoeg. Nog een jaartje alleen Eredivisie brengt alleen maar depressiviteit en motivatieproblemen met zich mee.

    1. HURBIE

      Dat blijf je toch houden dat ze gaan
      Alleen wij mogen de mislukkingen uit het buitenland kopen

  4. ferike

    Hij heeft ons mooie dingen laten zien, en soms ook minder mooie. Laat hem lekker vertrekken en met een goed gevoel aan ajax terugdenken. Nèt zo goed als wij met een goed gevoel aan Jasper terugdenken. Uiteraard blijft hij tot nà de wedstrijd in Rusland, verbonden aan ajax. Daarna vliegt hij pas uit ✈️

  5. Rinus

    Tsja, ik weet het niet, laatste half jaar is ie kut maar heeft in het verleden zeker laten zien een topkeeper te zijn, en wat moet Ajax met nog meer geld? Als ze het nou eens uitgaven, bankrekening loopt met de laatste transfers en evt. CL kwalificatie langzaam richting de 200mlj

  6. PvL020

    Ja moet je cillessen dan laten staan tegen rostov. Kan competitie vervalsing zijn doorajax bewust te benadelen en hij speelt toch wel CL. Niets tegen cillessen maar dat het zakelijk bekijken van de kansen

      1. PvL020

        Het bleek al achteraf dat de intresee er al was voor de wedstrijd tegen Rostov…. Je bent dan als speler toch anders gefocust

          1. -buitenkantje rechts-

            Misschien te begrijpen, maar niet echt professioneel..
            Denk meer dat het aan het nieuwe systeem van Ajaxvoetbal ligt. Hij is daar niet happy mee. De ruimte achter de verdediging die hij moet bestrijken ligt hem niet.. Zie ook het uitkomen tegen PAOK.

          2. knudde32

            dan moet hij vooral naar barca gaan buitenkantje rechts die spelen ook met giga ruimte in hun rug

  7. Slingertje.

    Krul komt echt niet naar Ajax want die heeft het wel naar zijn zin daar in Newcastle. Is nog aan het herstellen van een zware blessure ook trouwens.

  8. Slingertje.

    Ik ben bang dat we het doel moeten dichtspijkeren met Patty Brard en Karin Bloemen hahaha.

  9. -buitenkantje rechts-

    Zie op korte termijn maar 1 oplossing..
    Onana zal het doel moeten gaan verdedigen.. Is een groot talent, maar natuurlijk onervaren. Dat krijg je ala je niet vooruit kijkt en alvast opties klaar hebt liggen.

    1. Velibor

      Ja lijkt me goed plan want die Room is ook weer zon hup vitas figuur en ik vind dat maar niks van die vriendjes om je heen verzamelen

Comments are closed.