Rostov verkoopt Bastos aan vooravond van duel tegen Ajax

0815angolano_bastos

Aan de vooravond van Ajax – Rostov heeft de Russische club Angolano Bastos verkocht aan Lazio Roma. Er waren de afgelopen dagen al geruchten over de overgang van de 24-jarige Angolees. De verdediger is niet mee afgereisd naar Amsterdam, maar reisde naar Italie om zijn overgang rond te maken. De boomlange mandekker tekent een vijfjarig contract in Rome en wordt dinsdag medisch gekeurd, zo meldt Corriere dello Sport. Hoewel hij wel op de spelerslijst staat van Rostov, lijkt het dus uitgesloten dat hij nog speelt tegen Ajax.

Rostov verdiende zo’n 5 a 7 miljoen aan de transfer en loste daarmee enige financiële problemen op. Het is namelijk een publiek geheim dat Rostov financieel de zaakjes niet helemaal op orde heeft. Zo schijnen spelers salarissen niet of veel te laat betaald te worden. Ook het opstappen van trainer Kurban Berdyev schijnt hiermee verband te houden. Bastos was een belangrijke kracht voor Rostov. Tijdens beide duels tegen Anderlecht, in de derde voorronde van de Champions League, kwam hij in actie.

Bastos werd eerder ook in verband gebracht met een transfer naar Spartak Moskou, waar ook Rostov-coach Kurban Berdyev naar toe vertrekt. Rostov wilde Bastos wel verkopen, omdat hij nog een contract had tot de zomer van 2017. Vorig seizoen kwam hij nog tot 26 wedstrijden in het shirt van Rostov, waarin hij drie keer scoorde.

Meer over Ajax-Rostov

Related posts

21 Comments

    1. De seijs

      Zeker mooi Valentino hij was zo lang die gozer dat hij moest bukken in de arena om binnen te komen. Ben blij dat die lange niet mee doet.

  1. Royb020

    Nou zou mijn benieuwe of ze morgen avond nog wel uberhoud nog spelers over houden die willen of kunnen spelen!!

  2. Ajax013

    Al die namen… Pff word er gek van. Miskoop na miskoop na miskoop. Straks halen ze frank van der struik nog als spits

  3. bloedgroep AFCA

    iedereen die weggaat bij Rostov…bij wie voert dit de druk op? als je nu verliest verlies je van een dove blinde manke…ik zou eerst maar eens winnen daarna praten over voor- of nadeel

  4. Rinus

    Het blijft gewoon een lastige pot waarin wij de underdog zijn, na twee teleurstellende competitie wedstrijden past ons enige bescheidenheid

      1. AFCA my World

        Ja het loopt nog niet vlot ja,maar dat is ook niet gek na een trainerswissel,kijk maar bij alle andere clubs het gaat na een jaar pas lopen,hoop dat het anders is maar verwacht het niet !

  5. AFCA my World

    Gelukkig 1 van hun sterspelers weg, Maar er komt er 1 voor terug die zich wil gaan bewijzen dus die gaat ervoor voor meer dan 100%, vergis je daar niet in !

Comments are closed.