Petrovic wil Sheraldo Becker desnoods zelf betalen

1224sheraldo_becker

Zeljko Petrovic, de trainer van Ado den Haag, wil buitenspeler Sheraldo Becker graag toevoegen aan de selectie. Zo graag zelfs dat hij voorstelt om de transfersom desnoods uit eigen zak te betalen.

“Ik heb aan Becker beloofd dat hij komt. Ik heb met Becker gezeten, ik heb met Becker gegeten en ik heb drieduizend keer met hem ge-sms’t. Hij had andere opties, maar hij heeft op ons gewacht. Het zou verschrikkelijk zijn als hij nu niet komt.” zegt Petrovic in gesprek na de gewonnen wedstrijd (1-2) tegen Vitesse. “Denk je dat ik Jan Pipo de clown ben”, antwoordde Petrovic op de vraag of hij bereid is om zelf de komst van Becker te bewerkstelligen. “Als het moet, betaal ik hem zelf. Het gaat me niet om geld, maar om het principe. Ik vind het vervelend te beginnen over Becker. Niets ten nadele van deze jongens, maar ik weet dat we die jongen nodig hebben. Niet voor mij, maar voor ADO.”

Related posts

30 Comments

      1. Ajaxlucas

        En waar is het nieuws van oh oh overmars??? Ik kreeg net een melding van ajaxfanzone waarin stond oh oh overmars

        1. marcussboss

          Ik zie het nu trouwens ook niet meer bij de rubrieken staan? weggehaald denk ik, omdat het een onzinnig bericht was?

          1. Ajaxlucas

            Haha ik dacht al oh oh overmars??? Wat is dit nou dus ik wilde het eigenlujk wel even lezen?

          2. BobbyHaarms

            Godsamme tik ik een heel verhaal bij oh oh Overmars is het alweer foetsie…plaats het dan niet ?

          3. BobbyHaarms

            Het was een heel verhaal over…mars. Over Ziyech, Tete, Dolberg, enz. De plaatser bedacht zich zeker, omdat hij besefte dat je dit voortaan beter nuchter kan plaatsen en niet om 09.00 op zondagmorgen. Geen idee meer wat de inhoud verder was, het was nog zo vroeg dat het ook bij mij niet meer is blijven hangen ?

    1. BobbyHaarms

      Petrovic is idd Pipo de clown. Wat een flapdrol is dat zeg. Hoop wel voor Becker dat er gauw duidelijkheid komt want dat verdient die jongen. Marc, kom op!

    2. jojocoolio

      Dan betaald hij hem toch lekker zelf…. Misschien kan petertje dan ziyech zelf betalen…. Scheeld mark weer centjes…

  1. Rickie

    laat hem gaan hij heeft geen toekomst bij ajax. misschien over 5 jaar,maar misschien hoor je ook wel weer niks over deze jonge.

  2. Charka53

    Petrovic vindt Becker wel een goede voetballer en heeft er veel voor over om hem in zijn selectie te krijgen , vindt ik mooi

  3. quadsboy

    Marcussboss helemaal gelijk helemaal ook ik snap dit niet vind Becker 30x beter dan el ghazi?

  4. dickst14

    Zolang de bonus van Overmars gerelateerd is aan de winst die Ajax maakt zal hij de hoofdprijs voor Becker willen hebben en zullen we Ziyech waarschijnlijk niet zien komen.

  5. imoJC

    Off topic: van Halst ontkent contact met Ajax over Ziyech. Dan komt dus morgen het bericht over de transfer en kan hij aansluiten voor dinsdag 🙂

      1. imoJC

        Van Halst zei nogal nadrukkelijk dat Ajax niet gebeld had op de vraag of er gebeld was. Nergens zegt hjij dat er geen direct persoonlijk contact is geweest. Zonder blikken of blozen kon hij dus zeggen: nee Ajax heeft niet gebeld. 🙂

  6. Martin_FSide

    Petrovic vond 400.000 ook goed zei die in het interview, dan kan de prijs ook wel omhoog Marc!!!

Comments are closed.