Davy Klaassen neemt het op voor Heiko Westermann

0803paok-ajax_klaassen1

Davy Klaassen is van mening dat niet alle kritiek op Heiko Westermann terecht is. Goed, hij wist niet helemaal te overtuigen in de de wedstrijd tegen PAOK Saloniki en ja hij maakte fouten. Maar dat deden er wel meer, aldus Davy tegen De Telegraaf.

Heiko Westermann debuteerde in de wedstrijd tegen PAOK en Davy  zag hier geen bezwaar in: ‘Ik vond het geen risico om hem hier te laten debuteren. Heiko heeft zo vaak op dit niveau gevoetbald en weet precies wat er wordt gevraagd En zo slecht heeft hij het ook weer niet gedaan. Voor mij is hij niet echt door de mand gevallen. Natuurlijk maakte hij fouten, maar dat deden meerdere spelers’. Dat de kritische Ajax-fans hier anders over denken, gelooft de matchwinner wel: ‘Natuurlijk ken ik de kritische Ajax-fans en heel Nederland zal een mening hebben, maar dit is zo makkelijk’. Ook de kritiek op het 5-3-2 systeem de middenvelder vond de middenvelder niet terecht: ‘We hebben er vaak op getraind en voor ons was het duidelijk wat we moesten doen.’

Related posts

93 Comments

  1. De seijs

    Inderdaad iedereen heeft hier een mening. Gelukkig wel al is het wel zo dat er hier een paar apen tussen zitten die maar wat lullen .:-)

      1. De Ajacied

        Westermann was 1 groot drama woensdag, klaar
        Het siert Davy dat hij het opneemt voor Westermann maar hoop dat hij het héél beter gaat doen, want dit was echt nix
        ❌❌❌

      1. rickert

        Gister in het topic over Azzouzi moest je al zo nadrukkelijk laten horen dat het weer ‘zo’n Marokkaan’ was en nu noem je mensen op dit forum apen, omdat ze een andere mening delen dan die van jou. Jammer dat gasten zoals jij totaal geen zelfreflectie kennen over wat je hier zelf allemaal neerkwakt.

        1. De Ajacied

          @ rickert
          Netjes gesproken over de Sausijs,
          Hij zal het IQ van een winterwortel hebben verwacht ik
          ❌❌❌

        2. De seijs

          Pffff wel eens gehoord van NA APEN rickert!!!!! Begrijpend lezen????? Man man man wat zijn we weer slecht denkend! Altijd maar negatief hier. Ben jij ook zo in het dagelijks leven? Je kan je wel aansluiten bij het groepje negatievelingen hier. Zelf alles beter weten en als een ander hier wat op het forum zet gelijk de boel verbeteren. Want zij denken dat alleen hun het weten. En dat zijn diegenen die hier op reageren. 🙂

          1. rickert

            Ik ben hier niet degenen die anderen zo neerzet als jij doet. Altijd negatief? alsjeblieft zeg.. spreken is zilver, zwijgen is goud.

          2. rickert

            Dat als je alleen maar onzin en gal over me te spugen hebt, zwijgen je toch echt meer zou sieren.

          3. rickert

            Omdat je medesupporters en gebruikers van dit forum Apen noemt die maar wat lullen. Dat kan je gewoon niet maken, klaar.

          4. De seijs

            Pffff ik heb het over een aantal. En als jij je aangesproken voelt zegt dat wat over jezelf. Ik heb geen Namen genoemd.

          5. rickert

            Ik voel me niet aangesproken. Ik vind het gewoon niet kunnen, dat je mensen zo benoemd.

          6. De seijs

            Dat mag jij vinden. We leven in een vrij land. En ieder mag zijn mening geven ook hier op het forum. Leuk of niet leuk. Maar even goed een prettig seizoen gewenst met onze club ajax.

          7. rickert

            Mensen beledigen is geen mening… Dus pretendeer niet dat dat onder de constitionele rechten valt. gewoon nee.

          8. De seijs

            Nogmaals ik beledig geen mensen hier. Het is zoals jij het wil lezen en dan zeg ik JIj beledig mensen hier om het anders uit te leggen. Jij zaait hier onrust om mijn mening anders uit te leggen dan dat ik het bedoel. Vraag mij teminsten eerst om uitleg en kom dan met je eigen conclusie. Is wel zo fear.

    1. Guacamole

      Iedereen zn commentaar komt voornamelijk door het negatieve televisie commentaar van Ziggo.

    1. De seijs

      Hahaha nou een paar meer dan. Weten het volgens hun altijd beter. Hele verhalen om toch maar proberen gelijk te krijgen (nemen)beetje zielig. 🙂

      1. BobbyHaarms

        Heel nobel van Davy hoor, maar ook hij zal hoofdschuddend hebben gezien dat Westermann volledig door de mand viel en dat ook de rest van de ploeg door een ondergrens zakte die zelfs wij niet voor mogelijk hadden gehouden. Nogmaals, dit Ajax loot over een paar uur maar de rollen zijn volledig omgedraaid: Van alle clubs die we kunnen loten zit geen makkie bij. Sterker nog, reken maar dat al die clubs hopen dat ze vandaag Ajax loten!

    2. Indojood

      Het zijn er inderdaad meer dan een paar maar f-side64 en de seijs steken er met kop en schouders boven uit.

        1. Indojood

          Een ieder die zich te buiten gaat aan racistische teksten, iemand anders dood of een ongeneeslijke ziekte toewenst of het beledigen van mensen die niet deelnemen aan deze zoals familieleden van forumleden. Maar ik zou deze figuren geen apen noemen, apen en alle andere dieren en planten schat ik hoger in. ?

        2. Litmanen

          In memory of Alzheimer?
          Kun jij je niet eens een keer bezighouden met voetbal ipv steeds mensen schofferen hier? Jij bent echt een never ending story met je zgn leuke opmerkingen.

          1. Indojood

            Klagen over schofferen met daarbij iemand betichten van het hebben van een nare ziekte. Reactie van de dag… ?????

          2. Litmanen

            Deze man, voorheen ajax/barcelona en nog vele andere nicknames maakt er een hobby van om mensen die het niet met hem eens zijn belachelijk te maken en te kleineren. Dit is de man die anderen wegzet. En die man misbruikt nu JC voor zijn nickname. Dus ja, voor die man maak ik een uitzondering. Want als het hem te heet onder de voeten wordt, dan verdwijnt hij weer twee weken om onder een nieuwe naam weer overnieuw te beginnen met zijn streken.
            En aangezien hij een zeer selectief geheugen heeft zijn nieuwe bijnaam.

          3. In memory of J.C.

            Ik maak alleen mensen belachelijk als die mensen starten met afbranden, racisme en scheldkanonnades de. ik start dit nooit. sommigen mensen zijn echter wat vergeetachtig. Verder leuk om het gespreksonderwerp te zijn. Men vindt mij blijkbaar belangrijk genoeg om te noemen en te volgen. Dank hiervoor.

          4. De seijs

            Hier blijkt maar weer dat jij imojc een hele grote leugenaar bent . Of litmanen heeft gelijk met dat jij Alzheimer leid. Jij bent vaak die gene die begint en loopt te zuigen. Je vindt het zelfs prachtig vertelde je want dat doe je ook zo vaak op je werk tegen je collega’s. leugenaar oftewel bal gehak

  2. AFCA-075-

    Ja, uiteraard makkelijk, maar het is ook een feit. Dit spel mag gewoon niet en zeker niet in zo een situatie. ✊?✋?✌???

      1. Litmanen

        Westermann is echt geen Ajax niveau. VdHoorn is een goede verdediger maar heeft geen basistalent genoeg voor Ajax. Westermann mist echt alles en is ondanks zijn 32 jaar absoluut geen brenger van rust in een jonge verdediging. Van Marwijk bracht het voorzichtig, maar had wel gelijk.

        1. Toppertje

          Ik heb de wedstrijd niet gezien en Westermann was blijkbaar dramatisch. Maar een speler die toch een aanzienlijk aantal interlands bij de selectie van Duitsland heeft gezeten zal ongetwijfeld meer kunnen. Wel heel erg oppertunistisch om hem na 1 wedstrijd al af te schrijven. Moet ook lachen om die van Marwijk. Voor de wedstrijd zijn mening niet gezien maar na de wedstrijd was hij niet verbaasd. Zo makkelijk allemaal.

          1. Litmanen

            Hij zei voor de wedstrijd al dat Westermann niet niveau genoeg had voor Ajax en dat het hem verbaasde dat hij naar Amsterdam kwam. Ik ben geen vriend van vMarwijk, maar hij zei dit echt voor de wedstrijd.

          2. Litmanen

            Bovendien, vMarwijk heeft als trainer met Westerman gewerkt, dus hij kende hem al vrij goed. Zag in hem nooit een leider, maar een speler die in een goed draaiend team redelijk mee kan.

  3. ajaxpers

    Er zijn mensen die Ajax nodig hebben als een soort therapie. Je kunt al je ongenoegen en boosheid over jezelf op Ajax projecteren. Daarom heet het voetbal volksvermaak.

  4. Hazez

    Speel zo maar tegen een club als psv dan heb je misschien wel 70%balbezit maar dan ga je met 5-0 de mat af

  5. dickst14

    Ik begrijp niet dat als ze heel weinig tijd hebben om een systeem aan te leren ze nu klaarblijkelijk 2 systemen aan het leren zijn. We hebben gewoon geluk gehad met onze 7 verdedigers en catenaccio voetbal.

    1. -buitenkantje rechts-

      Klopt Dickst14.. Op de training een paar keer een volledig nieuw systeem oefenen en dan misschien wel in de belangrijkste wedstrijd vsn het jaar voor het eerst toepassen.. Onverantwoord.. En dat hebben we ook gezien.

  6. hubert

    Ja het was slecht heel slecht. maar daar leer je alleen maar van en ja we hebben heel veel geluk gehad. maarcik ben ervan overtuigd datcge goed komt hetcheeftcalleen tijd nodig die we helaas niet hebben maar ik blijf Er in geloven .

    1. BobbyHaarms

      Leerde Ajax er maar eens van! We horen al een paar jaar dat het leerzaam is en niet meer mag gebeuren maar ondertussen zitten we al een paar jaar onder de kalmeringspillen naar wedstrijden van Ajax te kijken!

    1. -buitenkantje rechts-

      Dat dan weer wel ja.. Klaassen als spreekbuis van de trainer. Dat deed hij onder FdB ook al.

  7. woody79

    als het straks gaat lopen hebben we een prachtige selectie. automatismen moeten erin slijten en we krijgen weer ajaxwaardig voetbal. is nu nog te vroeg en ja worden er fouten gemaakt. ben benieuwd naar die beer uit colombia

    1. BobbyHaarms

      Als Ajax zo speelt zoals thuis tegen PAOK met DURF en LEF dan komt het zeker goed Woody, absoluut. Maar je ziet het, een week later is het weer dramatisch. Hoop gewoon dat Ajax wat constanter wordt dit seizoen, dat zou al een enorme winst zijn..

        1. HURBIE

          Als jij het weet mag je het zeggen ,als het maar niet Haller is ,want daar ben ik niet zo weg van
          Maar voor het zelfde geld doet hij het goed bij AJAX
          Wat is wijsheid

  8. Ajaciedje14

    Allemaal leuk en aardig maar de volgende keer met deze opstelling of Westermann zijn er weer f*cking veel Ajacieden met een hartverzakking

  9. In memory of J.C.

    Zeggen dat het systeem niet nieuw en vreemd was en vervolgens acteren als wandelaars die verdwaald zijn in een bos. Gaat niet echt samen. Als je weet wat er van je verwacht wordt waarom wordt dit dan collectief niet uitgevoerd. V.wb. Westermann ….. ach leuk gezegd maar iederen zag dat het niet alleen om fouten ging maar er straalde pure onkunde uit. Het zou mij verbazen als hij een vaste waarde wordt in het elftal maar …… ik laat mij graag verbazen ( daarom zit ik o.a. ook op ditvforum 🙂 )

  10. Iamsterdam2015

    Mooi dat hij voor zijn teamgenoot opkomt dat kan ik waarderen. En nee heb zeker niet de wijsheid in pacht en beweer ook niet dat andere hier slap (@@/-) maar mijn god, wat was die Westermann dramatisch slecht. Met zoveel ervaring kan dit gewoon niet en dat mag toch wel hier gezegd worden?
    Laten we het op inwennigheid cq. Plankenkoorts noemen.

  11. ritchy

    iedere nieuwe speler moet wennen aan het systeem de club en aan de spelers en dat westermann een fout maakt kan gebeuren.
    wij hebben ook een verdediger gehad die minimaal 1 foutje per wedstrijd maakte en die werd later ook nog eens coach zijn jullie dat soms vergeten

  12. Ajax nr 1

    Davy dit siert jou nu als aanvoerder maar ook jou voetbal Is niet om aan te zien.Voetballend moet het zeker beter ook bij jou en hoop ook echt dat jij je vorm snel terug krijg. Dit was ook echt geen beste wedstrijd van Ajax maarja ook de slechte wedstrijden moet je winnen en dat Is gelukt. Ik vind trouwens dat je die Siert de Vos NOOIT meer moet vragen als verslaggever en ik zou het ook NOOIT meer doen als hoofdsponsor van Ajax. Dan heb je die andere 2 nog wat een nare lui. Ik vind het best als je kritiek geeft maar dit ging op tv tever.

    1. Indojood

      Tsja, Ziggo is Ajax, hè. We hebben het maar te accepteren. Ik heb me wel vermaakt met Sierd, zo werd de wedstrijd nog enigszins te verdragen. Die andere twee, ik kijk en luister sowieso nooit naar experts. Voor de wedstrijd zit ik te kletsen met mijn vader en zwager en in de rust ff naar het toilet en daarna drank en homemade snacks (loempia, risoles, etc.) op tafel bijvullen.

      1. Ajax nr 1

        Ziggo is de hoofdsponsor van Ajax ja Indojood en moeten blij zijn dat Ajax hun naam wil dragen. Het moet niet zo zijn dat 1of andere grappenmaker ingehuurd door Ziggo Ajax of zijn spelers belachelijk maakt dus opzouten met die lui. Nogmaals negatief commentaar Is prima maar dit ging voor een sponsor te ver veel te ver.

        1. Indojood

          Sorry, ik misbruikte de “Ziggo is Ajax” uitspraak van een welbesproken medeforum lid. Ik ben ook helemaal niet blij met Ziggo als shirtsponsor. Er was toch wel een andere te vinden, desnoods met iets minder geld maar wel een betere uitstraling. Over Sierd de Vos, ik vond het wel meevallen. Vind Van Marwijk en Van Halst storender, deze heren staan voor beton- en afbraakvoetbal, puur op resultaat gericht.

  13. KBouter

    Ik heb helemaal nix met Ziggo gelukkig, ik ben liefhebber wat aales te maken heeft met HD zowel beeld als geluid. Daar moet je niet bij Ziggo zijn grotere baggerbende als UPC-Ziggo bestaat er gewoon niet.

    Heb de wedstrijd live gekeken via Kodi met Siert de Vos als commentator en inderdaad, ook ik vond het lachwekkend dat zo`n clown ingehuurd word om de eigen (Ziggo) Ajax spelers af te zeiken.

    Dit soort wedstrijden en commentatoren zsm weer naar de NOS, of een andere zender die iedereen gewoon in zijn pakket heeft zitten.

      1. Velibor

        Nou jongens en ik heb niks tegen sierd de vos want dat is tenminste niet zon dooie lul als die sukkel van de NoS, dat afzeiken viel best mee vond ik en anders hadden ze maar beter moeten voetballen en ik heb ziggo via schotel op HD en daar is volgens mij niks mis mee. Dacht dat amsterdamse humor zo hard was zoals hier vaak word beweert nou dat valt dus ook wel mee!

  14. Slingertje.

    Hij kan moeilijk wat anders zeggen en hem meteen de grond in boren maar dit is geen speler waar Ajax sterker van wordt lijkt mij.

  15. AFCA my World

    Als iedereen wist wat hij moest doen !!! Waarom gebeurde dat niet dan ??? Voor hetzelfde geld had je er uit gelegen, als ze 2x hadden gescoord was Ajax in elkaar gestort ! En als je die gelukkige penalty niet had gehad waren we echt onderuit gegaan, het was wel,lucky Ajax maar toch zie ik het liever met goed veldspel !

Comments are closed.