Bizar gerucht: ‘Raiola probeert Balotelli te slijten aan Ajax’

0729mario_balotelli

De gerenomeerde Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio van Sky Italia komt nu met een wel heel opvallende mededeling. Volgens hem zou de louche zaakwaarnemer Mino Raiola contact hebben gehad met Marc Overmars, die wel eens wilde weten wat de mogelijkheden waren om Marco Balotelli aan te trekken. Di Marzio claimt dat een samenwerking tussen Ajax en Balotelli mogelijk zou kunnen zijn, als Ajax zich weten te plaatsen voor de Champions League. Zonder Champions League-voetbal zou Balotelli sowieso geen interesse hebben. Voor een overstap naar de Eredivisie zou Balotelli sowieso erg veel salaris moeten inleveren, maar beweerd wordt dat de aanvaller hiertoe bereid is, als hij zich weer in de kijker kan spelen.

Raiola is hard op zoek naar een club waar Balotelli zijn loopbaan weer op het juiste spoor kan krijgen. De 25-jarige spits stond jaren geleden bekend als een van de grootste talenten van de wereld, maar zijn loopbaan is behoorlijk in het slop geraakt. De 33-voudig Italiaans international staat onder contract bij Liverpool, maar heeft te horen gekregen dat hij mag vertrekken. In het afgelopen seizoen speelde Balotelli op huurbasis voor zijn oude club AC Milan, dat geen interesse had in de optie tot koop.

Liverpool betaalde in 2014 zelf twintig miljoen euro aan AC Milan, maar weet dat het Balotelli alleen met een flink verlies kan lozen. Volgend seizoen loopt hij helemaal transfervrij weg als de club hem nu niet weet te verkopen. Eerder werd de spits al in verband gebracht met een verhuizing naar China, maar Balotelli vreest in dat geval definitief uit beeld te raken. Ook Besiktas is in de markt voor de eigenzinnige spits, al lijkt een overgang naar de Turkse competitie niet erg waarschijnlijk.

Bron: Gainluca Di Marzio

Related posts

113 Comments

    1. marcussboss

      Balotelli!! Dat zou wat wezen zeg. Die jongen heeft een club nodig waar hij het vertrouwen krijgt en waar hij gewoon 1e spits kan/mag zijn. Hoewel hij natuurlijk hij de stempel heeft van “moeilijke jongen” denk ik dat hij bij ajax een nieuwe draai aan zijn carrière kan geven! Ben benieuwd want als deze jongen zn verwachte niveau haalt, dan is hij 3x zo goed als milik

      1. Litmanen

        Even normaal blijven doen. Laten we Suarez terugkopen, lijkt me net zo’n tot mislukken gedoemd project. Balotelli, zucht, krijgen we er een bus psychiaters bij??????

          1. AjaxKat

            Hahahahahahaha al was het zo dan geloof ik het toch niet.
            En voor hemzelf…. Denk dat Amsterdam niet de juiste standplaats is voor iemand van zijn statuur.
            Hahahahahahaha!!!

        1. marcussboss

          Hij heeft bij liverpool en de 2e periode bij ac milan laten zien dat hij mentaal stappen heeft gemaakt. Wanneer deze jongen in een makkelijke competitie zijn zelfvertrouwen en het vertrouwen van zijn club terug weet te vinden dan heb je gewoon een geweldige spits in huis hoor!

        2. jojocoolio

          Dit gaat nooit gebeuren…. Die moet lekker naar een club in het middenoosten gaan

          1. marcussboss

            als je denkt aan het geld heb je gelijk, maar wanneer je nog een laatste kans wilt pakken om je carrière nieuw leven in te blazen dan moet je naar de eredivisie komen! ik hoop niet dat hij het talent (dat hij wel degelijk heeft) weggooit bij een club in het verre oosten…

      2. -buitenkantje rechts-

        Zou kunnen marcussboss.. Maar tot nu toe heeft zujn carriere een verticale duikvlucht genomen. Bij Liverpool get afgelopen seizoen in 20 wedstrijden slechts 1 goal..
        Bocendien staat er sls voorwaarde dat Ajax de CL haalt.. Als dat al gebeurt zijn we al in september voor hij komt. Zie het nog niet gebeuren..

      3. Geroldkohlen

        dat zou wat zijn idd marcussboss! positief bij zijn komst zal zijn , dat hij 30 doelpunten in een seizoen zal maken. en menige verdedigers zullen nachtmerries krijgen ,dat ze de volgende dag tegen hem zouden moeten spelen. min punt zeer moeilijke jongen kan slecht met regels omgaan, totaal geen teamspeler. kan slecht met autoriteit omgaan, dus om hem te halen weet ik niet of dat verstandig is.

        1. marcussboss

          Wanneer je de kans hebt om een grote naam te halen als Nederlandse club, dan kan je dat niet laten schieten vind ik en ajax kan wel weer eens een badass van formaat gebruiken? iedereen die er nu op tegen zou zijn zal wel anders praten wanneer meneer er 30 in knalt ?

      4. Mokum76

        Hou toch op alsjeblieft , Ajax moet sowieso helemaal geen zaken meer doen met de egoïstische zakkenvuller Raiola

        1. marcussboss

          Nee, maar als het om zlatan had gegaan had je maar wat graag gehad dat ajax zaken had gedaan met die pizzabakker ?

    2. De seijs

      Laat hem alsjeblieft weg blijven als hij komt is de boel verziekt. En hij kan er niks meer van kansen genoeg gehad. Hij zorgt alleen maar voor problemen.

      1. -buitenkantje rechts-

        Precies de seijs.. Rioola kan hem verder nergens slijten.. Ooh dan hebben misschien als laatste keus Ajax achter de hand☹️

        1. HURBIE

          Jaja natuurlijk komt hij Rioola Messi Neymar Suárez Ronaldo Bale
          Weer zo’n wild west verhaal
          Ze denken zeker dat we gek zijn

      1. Mr Ajax

        Oprotten met die geweldige deals van die pizzabakker, brengt alleen maar narigheid‼️ en er is er altijd 1 die er stukken beter van wordt, rara wie zou dat zijn⁉️

    1. -buitenkantje rechts-

      Gun het die Raiola ook niet.. Schijnt dat hij bij de transfer van Pogba alleen al 20 miljoen heeft verdiend..

      1. HURBIE

        Als ik MARC was,zou ik NOOIT zaken doen met die RAIOLA na wat ze allemaal hebben meegemaakt met die lul

  1. AFCA-075-

    Tenzij je ellende in huis wil halen. Type Royston Drenthe. Heb je nix aan.

  2. MakeOne

    Ik zou het geweldig vinden, eindelijk iemand met karakter, eikels heb je ook nodig in een team.
    We hebben al genoeg brave jongentjes.

    1. Yarive

      Eens, plus dat hij elke verdediging van de eredivisie plat kan spelen, want die stellen nu eenmaal niet zoveel voor

      1. MakeOne

        Idd, voor een verdediger staat er wel een gigantische malloot voor je, missen we al jaren bij ajax

        1. Yarive

          Zeker als hij ook maar een beetje op z’n oude niveau is hij 2 klassen beter dan Milik

          1. -buitenkantje rechts-

            Blijft wel een enorme gok.. Bivendien heeft hij sls voorwaarde dat Ajax CL haalt.. Gaat dat gebeuren?

          2. MakeOne

            Denk dat hij ook wel ziet hoe het milik is vergaan, dat milik zo goed verkocht is laat zien dat ajax een mooie club is om zich weer in de kijker te spelen

      2. BobbyHaarms

        Mee eens MakeOne, die Balotelli mag dan een irritante klootzak 1e klas wezen maar met zo’n etter in je team kweek je veel meer ontzag bij je tegenstander dan 11 koorknaapjes. En die lul heeft nog behoorlijk wat goed te maken ook na die swalbe waardoor wij vlak voor tijd een belachelijke strafschop tegen kregen in Europa.

          1. Yarive

            Maarja heeft ‘ie in ieder geval bewezen dat hij dat ook in huis heeft 😉

          2. Sonsee

            V/d Hoorn out, Balotelli in. Zou wat zijn, wat zou het dan een raar verhaal zijn ?

          3. emilio74

            Niet alleen Balotelli moet iets goed maken , ook rioolrat x5 ofzo. Die heeft Ajax vaak genoeg genaait met onze talentjes hun carriere te vergooien met een “mooie” transfer naar het buitenland op jonge leeftijd.. o ja van de meeste weet ik hun naam niet meer ?

        1. Litmanen

          Komop Bobby, als je als technische staf Zivco al niet aan kan, dan is Balotelli een ongeleid projectiel. Totaal geen teamspeler, alleen maar met zichzelf en zijn bankrekening bezig.
          Ik zou Schweinsteiger halen. Gestopt als international en in Engeland geen basisplaats. Europese top en wel een echte teamspeler.

        2. marcussboss

          hahaha helemaal mee eens Bobby?? we kunnen wel zo’n speler gebruiken die buiten de lijntjes kleurt en misschien kan hij ons nu wel de Door knallen in europa?

      1. BobbyHaarms

        Schweinsteiger mag wat dat betreft ook gerust komen hoor. Wat Zivko betreft heb je helemaal gelijk Litmanen, maar hij is nog niet weg he? Balotelli is idd “verre van makkelijk” maar ook hij zal beseffen dat zijn carrière zwaar in het slop zit. Het zou i.i.g. wel een stunt zijn zeg! En dit Ajax kan wel een huftertje gebruiken tussen al die ideale schoonzonen..

  3. Slingertje.

    Zo stom zal die Overmars toch niet zijn om deze krankzinnige idioot naar Ajax te halen.
    Iedereen is zo’n beetje uitgescheten op die Balotelli.

      1. dioajax

        bobby had je het over mij man bij de vorige topic van de geruchten van balotelli??

      1. -buitenkantje rechts-

        Haha! Volgens mij de hoofdreden waarom hij naar Amsterdam wil komen..;-)

    1. BobbyHaarms

      ??? Nee maat, ik word moe van de rare topics hier en gaat niet goed. Als je namelijk op iemand reageert komt het antwoord minstens 5 personen lager te staan. Om heel eerlijk te zijn weet ik niet eens wat/welke je bedoelt haha, maar heb geen reactie gegeven?

    1. BobbyHaarms

      Ha, dit bedoel ik dus Dioajax Mijn antwoord op jou staat een heel stuk lager ?

      1. In memory of J.C.

        Heb jij weer geluk BH. Niet iedereen is hier ervan gecharmeerd als je con

  4. Afca tino

    Ben gestopt met lezen bij de champions legeau, dus geen zorgen die komt niet

      1. Afca tino

        Heb vertouwen dat ze van paok gaan winnen maar daarna zal het denk ik wel klaar zijn als je moeite heb met paok vrees ik het ergste

  5. Jan Mostert

    Wij hadden vroeger ook een giraffe in een konijnenhok, maar die wilde niet groeien door het verkeerde hooi????

  6. Wembley71

    Het is komkommertijd nietwaar, valt in het rijtje Eto’o bladiebla of te wel een broodje raiola verhaal

  7. willemb

    Als je alle verdedigers vd eredivisie wilt elimineren,
    Dan moet je Balotelli opstellen

  8. dennis78

    zou heel goed kunnen hij heeft tenslotte het Amsterdamse nachtleven nog niet gehad. dus ik zou zeggen huren die gozer…

  9. Kevke87

    ik zou het wel leuk vinden. een beetje badboy voor in de kleedkamer kan zeker geen kwaad. niet alleen voor ajax maar de gehele Nederlandse competitie. al zou hij hier een jaartje maar komen.

  10. afcabran

    Ik zou het niet doen. Hij gaat alleen maar problemen geven. Ik zie veeel liever een andere spits.

  11. Iamsterdam2015

    Ja en messi en rooney en zlatan en arda en gomes en ronaldo en griezman en mascerano en suarez en blablablabla…..

    Zo nu weer ff serieus nieuws jongens!!!???

  12. JohnDoe77

    Misschien leuk om hem in dat Lucky pak te hijsen! Staat hij toch iedere thuiswedstrijd op het veld!

  13. Slingertje.

    Laat Raiola zijn favoriete schandknaapje lekker zelf in huis nemen.
    Hij is het Ajaxshirt niet waard om te mogen dragen.

    1. marcussboss

      alsjeblieft niet zeg? dat is geen spits waar je echt potten mee gaat breken in europa

  14. a.p.

    we hebben Zivco , die kan bij goede begeleiding veel verder komen. Zie toen bij Groningen

  15. In memory of J.C.

    Ik denk dat Balotelli maar weinig speeltijd heeft in de Nederlandse competitie. Die laat zich direct uit zijn tent lokken door die boeren uit het oosten of die havenarbeiders uit Rotterdam of die ijskoude friezen. Dat worden wel een stuk of 6 rode kaarten per seizoen.

  16. paulvos

    Je denkt toch niet dat bosz hem in het gareel kan houden, hij loopt over hem heen.

  17. Joep

    Tja, weer een gerucht. Laat die pizzaboer pizza’s gaan bakken. Volgens het ad krijgt hij 25 miljoen wannneer pogba wordt verkocht.

  18. EugAjax

    Bizar gerucht inderdaad en laten we hopen dat het daar bij blijft. Totaal niks voor Ajax, past ook helemaal niet in spel Ajax en ook niet in clubcultuur. Raiola kan verder shoppen

  19. Rinus

    Zlatan was ook niet makelijk….zie het niet gebeuren, al is er zeker logica in het bericht als Raiolo dat gezegt heeft; uitgelezen kans om z’n carrieré te redden

  20. afcadeluxe

    die komt echt niet voor 1fooitje hier voetballen……heeft raiola geen andere paarden op stal?

  21. Bert62

    Ach van die geruchten veeg ik mijn kont af. Er zijn al meer topspelers gelinkt aan Ajax maar wat krijgen we? Broekies die nog in de pampers zitten

  22. Bigboss

    Ps hij weet toch wel dat het logo van ons op ze borst moet zitten dan he als hij ze shirt aantrekt

  23. Gero77

    We hebben het toch over “echte mensen” voetbal en niet over FIFA’16 op de XBox of zo hè……. Balotelli naar Ajax……. Haha te grappig!

  24. AFCA my World

    Laat het waar zijn,voor zo’n speler ga je alleen al naar het stadion,laat soms geweldige dingen zien maar doet ook weleens domme dingen Buiten het veld !

    1. marcussboss

      precies! het belangrijkste is wat hij op het veld zal laten zien, mocht hij komen natuurlijk!

    2. Ajax1958

      En meneer doet vaker domme dingen in het veld ( zitten wat contactjes los in zijn kop ), maar als je regelmatig met 10 man wilt spelen zeg ik halen.

  25. T.B

    Tja waarom niet, beetje pit erin ! Lekker aanvallend voetbal en een malloot voor wat wil je nog meer !

  26. Rickie

    zo belachelijk dat Zivco…. hier de duppe van word zivco is niet zo moeilijk in omgang ben dat gezeik nu wel zat zivco is de nieuwe zlatan snap niet dat geen enkele ajaxcied dat ziet ik vind het tot op de dag van vandaag de wereld talent van AJAX.!!!!!!!

    1. Ajax4ever JC4ever

      Zlatan leir naast zijn moeilijke en aparte gedrag vanaf het begin zijn voeten spreken. Dat laatste doet Zivko niet en dat is nu met het probleem. Als je daarnaast Utrecht verkiest boven het doen van je stinkende best gedurende langere tijd …….. dan is het in mijn ogen over en sluiten.

Comments are closed.