‘Cillessen staat open voor vertrek bij Ajax’

0827jablonec-ajax_cillessen1

Jasper Cillessen heeft nog een tweejarig contract bij Ajax maar het is de vraag of hij dat ook uitdient. De sluitpost laat tegenover De Telegraaf weten dat hij zou open staan voor een vertrek bij Ajax en dan het liefst wil uitkomen in de Engelse Premier League. Vooralsnog was het vrij rustig rondom de doelman maar nu hij zelf een eventuele vertrekwens kenbaar maakt lijkt de kans groot dat een aantal Engelse clubs zullen toehappen. Of Ajax akkoord gaat met een eventueel vertrek is niet bekend. De doelman ging dinsdagavond opzichtig in de fout bij de openingstreffer van PAOK en bood na afloop zijn excuses aan in de kleedkamer.

Bron: De Telegraaf

Related posts

79 Comments

    1. Ajacied407

      Gewoon een jaartje blijven en dan zien we wel verder hoe hij zich heeft ontwikkeld. Nog lang niet uitgeleerd bij Ajax

      1. marcussboss

        geen zorgen joh! heeft zich gister niet bepaald in de (poditieve) kijker gespeeld?zal een flinke aderlating zijn als hij weggaat

        1. Pantelic

          niet alleen gister ging hij in de fout. zeker vier tegendoelpunten in de voorbereiding had hij moeten hebben.

      2. De seijs

        Ajax moet hem aan zijn contract houden . En presteert hij dit seizoen goed dan mag hij vertrekken. En voor de rest over gaan op de orde van de dag.

        1. HURBIE

          Als je publiekelijk laat merken dat je open staat voor het buitenland dan moet je lekker weggaan want dan ben je niet echt meer gemotiveerd voor de Club waar je nu speelt

          1. Litmanen

            Laten gaan voor zoveel mogelijk geld. De meest geroutineerde Ajacied kostte ons gisteren een miljoentje of vijftien als we er uitvliegen.
            Maanden geleden speelde dit ook al waarbij ik het idee opperde om zo snel mogelijk Stekelenburg te pakken, want die zat op de bank bij Koeman.
            Ik werd hier voor gek verklaard.
            Nu moet je hopen dat je een miljoen of vijf pakt voor een keeper het in de afgelopen jaren niet heeft waargemaakt. Jasper is geen puntenpakker maar een -over het algemeen- betrouwbare keeper.

    1. HURBIE

      Vindt hem ook slechter spelen als 2 jaar geleden
      Loopt. een beetje met zijn hoofd in wolken en is niet echt scherp
      Soms ook een beetje provocerend
      Moet gewoon weer op de aarde landen

    2. Charka53

      Inderdaad HURBIE , straks ga hij nog meer van die rare di gen doen als gisterenavond zodat we hem zelf weg sturen .

  1. Teuntje

    Wat is dit nou toch allemaal? Sorry Cillessen, dit komt wel op een heel raar moment….

    1. -buitenkantje rechts-

      We zitten midden in de transferperiode.. Zo vreemd is het tijdstip niet..

  2. Bartjepay

    Die gozer heeft wel ballen om te zeggen na zo’n blunder waarmee we de CL uit genkikkerd kunnen te zeggen dat die weg wil

  3. ritchy

    als hij echt weg wil gaan dan had hij het aan het einde van vorig seizoen moeten zeggen en niet nu dat is niet netjes van meneer Cillessen

      1. In memory of J.C.

        De laatste tekst hiervoor van Cillessen was: ik hoef niet weg bij Ajax, ik heb het hier naar mijn zin. Het enige wat gespeeld heeft is de soap met Man United in 2015.

        1. Litmanen

          Net als Milik die volgende week gewoon mee zou doen. Als er iemand concreet was geworden, dan was Cillesen al lang weg.

  4. Joeguh9

    Staat al 2 jaar stil in zijn ontwikkeling! Voor een goede prijs direct verkopen!

    1. -buitenkantje rechts-

      Een speler die weg wil in principe niet opstellen.. Dat vind ik bv ook bij Milik.

      1. In memory of J.C.

        Was Cillessen gisteren nou maar stil blijven staan. Had waarschijnlijk een doelpunt gescheeld.

    1. BobbyHaarms

      Mee eens Joeguh, hij staat al 2 jaar stil en dan zo’n uitspraak? Sorry Jasper maar dat vind ik een beetje dom..zorg jij eerst maar weer eens dat je wekelijks punten pakt voor Ajax, dan mag je daarna weer hardop dromen maar eerder niet.

      1. Joeguh9

        Iemand er een beetje kijk op of er al een geschikte vervanger in huis is?? Onana goed genoeg?

  5. In memory of J.C.

    Als dit waar is istie gek. Zoiets zeg je niet op dit moment meer. Dan ziet hij het in Bosz niet zitten. Dan is hij bang dat hij met nieuwe speelwijze het te druk krijgt zeker.

    1. BobbyHaarms

      Als Cillessen echt vertrekt zou ik gewoon Onana naar voren schuiven als vervanger. Zullen ze trouwens toch wel doen want een andere keeper kost weer geld voor Ajax en dat geld hebben we niet (gereserveerd voor de aandeelhouders en ander gespuis) ?

  6. Pim Ruisendaal

    Is wel makkelijk te zeggen na een fout van gister. Om nu te zeggen dat ie weg wil. Als ik hem was zou ik nog lekker een jaartje blijven. Of moet ajax alvast kijken voor een nieuwe keeper? Maar ik vind dat hij nog lekekr een jaar of 2 bij ajax moet blijven want er komen nog genoeg kansen voor hem!

  7. Jeroen68

    Na gisterenavond zal er echt geen club zijn die ‘m wil hebben. En zo’n top keeper is het nou ook weer niet … Straalt niet veel uit.

  8. Mikeeo079

    Cillessen verkopen massolll, echt een matige keeper staat al jaren vast in zijn ontwikkeling en als die het druk krijgt dan heb je garantie tot tegengoals!

  9. Kuijff

    Zijn eerste jaar was goed, vorig seizoen vond ik Vermeer stukken beter keepen (zij het in een verkeerd shirt).

    Timing om hiermee te komen is bizar slecht. Wat een malloot.

    Wil hij weg, dan moet hij maar gaan. Overmars zal dan wel een stevige vervanger moeten halen.

  10. EugAjax

    Cillissen is in de basis een goede tot uitstekende doelman. Echter ik heb al tijdje het idee dat hij het voor wat voor reden ook niet meer naar zijn zin heeft. Dan gaat echte scherpte eruit en dus krijg je wisselende prestaties. Gister vertaald naar een blunder maar oo twee super reddingen. Ik zou goed met hem gaan praten en bij echte wens ernaar handelen en een nieuwe goede keeper aantrekken !!

    1. In memory of J.C.

      Vergeet niet dat hij bij die ene redding (kopbal die hij boven zijn hoofd pakte) veel te laat was. De speler had nooit mogen koppen. Kopt hij iets beter gaat de bal er gewoon overheen. Nu leek het een mooie redding maar het was zijn tweede grote fout in de wedstrijd. Had Veltman een dusdanige fout gemaakt was hij hier tot op de grond toe afgemaakt door diverse geachre formleden. Het verkeerd aanraken van een grasspriet is voor hen al reden om hel en verdoemenis te roepen 🙂

      1. ajaxhoger

        Matige keeper , en dat is al jaren zo , ook de uittrap gaat niet zoals het moet , hij schiet als een wijf , maar wie moet er anders in het goal staan , ik zou het niet weten ,
        Ajax kennende kopen ze geen donder , of iets wat niet voldoet .

  11. Kishna4ever

    Laten we even niet vergeten dat Cillissen al enkele jaren een zekerheidje is de laatste jaren. Veel punten gepakt voor onze club. Dat hij nou net gisteren een flinke slipper maakt is ontzettend sneu voor hem en voor Ajax. Wat meer respect svp!!!

  12. Floris Stempel

    Beetje raar om dit zo open en bloot in de media te gooien. Beetje bedelen om een baan, nee, dan ben je lekker bezig tegenover je team en fans. Rot dan maar op en ga maar bij een promovendus in de PL spelen. Kijk wat er met Stekelenburg is gebeurd. En dat was een kanjer.

  13. paulvos

    Laat maar gaan, als je weg wil is de motivatie en concetratie geen 100% meer volgens mij, dus verkopen maar.

  14. -buitenkantje rechts-

    Die is weg…
    Kan me niet voorstellen dat je dit gaat vertellen aan de Telegraaf als er nog niks speelt.. Welk signaal geef je dan af asn de trainer en je medespelers.. Zou voor mij reden zijn om voortaan Onana op te stellen..

  15. afcadeluxe

    lekker,beetje onrust stoken,hij had het beter kunnen zeggen als er echt 1club konkreet is,en niet na gisteravond er mee komen,heb liever dat hij woensdag eens de nul houdt

  16. bloedgroep AFCA

    Probleem van Cillissen….teveel met de pers praten, gewoon niet doen….anderen aanspreken op hun fouten en dan zo’n mega blunder….nou als je wil gaan ga dan maar….gras is altijd groener bij de buren….denk wel dat als je nu gaat je helemaal niet meer groeit….je bent er nog lang niet

  17. In memory of J.C.

    Off topic: hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat het veld er zo kut bij lag. Leek verdomme wel een aardappelveld waarover 10 Belgische paarden met een ploeg hadden gelopen.

    1. Cootje Adriaanse

      Daar begrijp ik ook niets van. Dit was toch de nieuwe grasmat?!
      Al die bruine plekken in het veld….

      1. BobbyHaarms

        Tsja en dat was dan die grasmat met 10% nepgras. Ajax kennende zal het wel afkomstig zijn van de goedkoopste leverancier. Het was om te janken dat veld, Ajax onwaardig.

  18. Afca nick

    Lekker moment om dit te zeggen… Bloedzuiger kan geen eens normaal keepen in voetbal van eredevisie niveau dat zagen we gister ook

  19. Cootje Adriaanse

    Sommige reacties hier een beetje overdreven. Cillessen moet nog even leren dat hij niet moet ingaan op suggestieve vragen vanuit de media omdat dat allemaal uit zijn verband kan worden getrokken en er dan een beeld kan ontstaan wat bij de aanhang niet lekker ligt.
    Maar Cillessen is in de basis een goede keeper en rustige jongen die je er absoluut bij kan hebben c.q. op dit moment niet kwijt wil.

  20. KBouter

    Met de aankopen Sanches en Westermann lijkt het me voor Cillissen dat hij het iets makkelijker krijgt. Cillissen staat al een tijdje stil en bij Oranje krijgt hij geduchte concurrentie van Zoet. Dit was 2 seizoenen geleden niet voor mogelijk gehouden.

    1. ajaxhoger

      Dat hij stil staat lag aan de boer , die heeft niemand beter gemaakt , alleen slechter

      1. In memory of J.C.

        Ligt aan Frank?? Tuurlijk, Cillessen ging veel te weinig mee naar voren. Je gaat nu wartaal praten hoor.

  21. In memory of J.C.

    Nou als Cillessen weg wil dan ook maar teruzetten naar Jong Ajax 🙂

  22. Gert Ajax

    Die gaat nergens heen zijn betere keepers dan hem voor minder te halen.
    Hij gaat een beetje naast zijn schoenen lopen en te ver van zijn goal

  23. quadsboy

    Zo’n fout heeft vermeer zelf niet gemaakt dan is het de beste keeper vam NL Ya right?

Comments are closed.