‘Vierde aanwinst Ajax komt mogelijk uit Peru’

ajaxscout

Ajax lijkt nog niet klaar op de transfermarkt en volgens Perú21 heeft Ajax een formeel bod uitgebracht  op de 22-jarige buitenspeler Edison Flores die momenteel uitkomt voor Universitario in Peru. Deze dinsdag gaat Flores samen met zijn zaakwaarnemer Gonzalez om tafel zitten om zijn toekomst en de aanbiedingen te bekijken. Naast Ajax zou ook Werder Bremen interesse hebben in de diensten van Flores. De speler staat nog tot 2018 onder contract bij de club uit Peru en zou naar verluidt een vraagprijs hebben van iets meer dan 1,3 miljoen euro.

Bron: Peru21 

Related posts

45 Comments

    1. jojocoolio

      Hij is waarschijnlijk 1meter 40 en heeft een broer die panfluit speelt… Maar goed we kopen weer eens wat… Ik ben benieuwd… Het is in ieder geval geen ervaring waar ik op gehoopt had….

      1. -buitenkantje rechts-

        Zou Bosz inmiddels zich al hebben ingeschreven voor een LOI cursus Spaans? ?

    1. De seijs

      Vraag me af of dat wat is 1.3 miljoen. Het is een gok maar loopt er dan niemand bij ajax rond in de jeugd die dat ook niet kan. Er is weinig interesse voor die jongen voor dat bedrag. Ik weet het niet.

      1. Ajax1958

        Ow je gaat prijs gerelateerd kijken. En was dat mannetje van 16 miljoen wel wat? Precies, dat zegt dus niks en kunnen we dat gokJE wel wagen.

      2. PvL020

        Punt bij deze spelers is het vaak een opstap en vanuit de cultuur super gemotiveerd altijd….. Meeste jongere spelers uit de jeugd denken al dat ze het gemaakt hebben als ze een keer in het 1e mogen voetballen…… Laat maar komen

      1. De seijs

        Nee ajax58 dat was puur een paniek aankoop. Te vlug Te snel gewoon helemaal KUT.

  1. Jeroen68

    Daar is dan eindelijk het lang verwachte kanon !!!! Het schijnt dat de mensen uit Peru heel goed panfluit kunnen spelen, altijd gezellig op de tribune.

    1. -buitenkantje rechts-

      Zitten op een ezel en eten aardappels met kip of bergmarmot.. Zo.. Hebben we de stereotypen weer gehad..?

  2. paullus

    zo als iedereeen al verwachte zijn we weer bedonderd
    weer geen kanonnnen
    de seizoenkaarten zijn weer verkocht
    en gaan op de zelfde voet verder
    het is jammer dat we met ze alle dit nog steeds pikken

    1. Geroldkohlen

      dat klopt paullus, we hadden hoop maar het mocht weer niet zo zijn! maar misschien bedoelde ze, dat deze jonge aankopen straks verkocht worden als kanonnen(voor een fooitje). na vanavond zal blijken of ze er klaar voor zijn! houd me hart vast!

      1. BobbyHaarms

        Ben allang blij dat Ajax de portemonnee trekt, al halen ze een zeemeermin het is i.i.g. iets. Of je hier de oorlog mee wint is een tweede maar duidelijk is wel dat de (linker)vleugel zwaar onderbezet is dus laat maar komen (mits er in de jeugd niks beters te vinden is!)

        1. -buitenkantje rechts-

          Ben we benieuwd naar wat supporters onder kanonnen verstaan.. Aan wat voor spelers moet je dan denken? Huntelaar?.. Sneijder?… Ronaldo?.. Vd Vaart? Buiten het feit dat deze spelers enorm op de begroting gaan drukken moeten ze zelf ook naar Ajax toe willen! Huntelaar, Sneijder, maar bv ook Nigel de Jong hebben heel duidelijk aangegeven dat ze zelf niet willen!
          Kijk ook erns naar de ” kanonnen” uit het verleden.. Die waren nog geen kanon toen Ajax ze aantrok. Bv een Ibra.. Suarez.. V Basten.. Rijkaard.. Dat zijn ze later geworden.. Dus dat hele verhaal van aankopen van kanonnen is nog nooit gebeurd. Scouting is enorrrrm belangrijk. Je ziet tallent en hoopt dat het goed uitpakt. Zo misschien ook deze Peruviaan..

          1. PvL020

            Zo buitenkantje rechts, jij verwoord het eindelijk een keer goed!!! Veel van de supporters hier kijken naar het verleden en niet vooruit….. Kanon kan je bij ajax worden en de scouting ziet er gewoon nu goed uit. Ik denk zelfs dat het goed is de mix van scouten en eigen jeugd

    1. paullus

      nou ik ook het zal mijn benieuwen vanavond kan het jammer genoeg niet zien
      word op ziggo uitgezonden heb zelf kpn en fox maar geen ziggo

    2. BobbyHaarms

      Dat klopt BR. Maar maak je supporters dan niet gek met zo’n wassen neus voor onze snuffert. De seizoenskaarten zijn weer verkocht en dat is voor de heren het belangrijkst. Maar zeg dat dan gewoon eerlijk..

  3. Geroldkohlen

    ok ik ben benieuwd, vleugels zijn ook idd magertjes bezet . nu alleen nog een Braziliaanse samba spits, en een Argentijnse kilometervreter voor op het middenveld, en een chilleense slager voor achterin! dan kunnen we misschien zelf ook meedoen aan de Copa?.

    1. dickst14

      even naar mijn service gaan en dan lid worden van Ziggo (15.50€) dan kun je het zien.

  4. EugAjax

    Ik ken de speler zelf niet goed. Wat ik weet is dat Groningen, hoe kan het ook anders, hem al in 2012 wilde halen maar onderhandelingen mislukte. Daarna kwam hij terecht bij Villareal B elftal en is daar nooit doorgebroken. En daarna dus terug gekeerd naar Peru. Gezien zijn leeftijd, 22 jaar, erbij opgeteld en inderdaad dan voor slechts 1.3 op te halen betwijfel ik of dit een echte aanwinst zou zijn. Echter Younes had beetr zelfde profiel toen hij aangetrokken werd en hij bevalt me tot nu toe beter dan ik gedacht had. Dus afwachten of interesse echt is en of hij daadwerkelijk aanwinst is

  5. Thomienater

    Denk niet dat dit een belangrijke aankoop gaat zijn maar 1,3 mln is niet veel en wie weet doet hij hetzelfde als younes

  6. Iceman

    Ik ben benieuwd of het wel wat wordt we zullen het wel merken tegen die tijd. Weet iemand of de wedstrijd vandaag ergens live wordt uitgezonden? Laat het mij even weten? Thanks

    1. AFCA my World

      Dat hoeft niet perse zo te zijn,ik denk dat Ajax hoger aangeschreven staat dan werder,en voor 1,3 miljoen kan je best een gokje wagen,dat hij bij villareal mislukt is zou kunnen zijn omdat hij nog erg jong en onwennig was ! En jongens neem maar van mij aan ; Ajax zal Nooit meer een kanon kopen,nu niet en in de toekomst ook niet, hoef je niet op te hopen gaat echt niet meer gebeuren !

  7. In memory of J.C.

    Peru is nog niet verziekt met idiote tranfersommen. Dus 1,3 miljoen is in dat licht een aardige transfersom. Dat hij bij Villareal B niet is doorgebroken zegt ook niet alles. Ligt er maar net aan wie je voor je hebt in de rangorde. Hier willen goede talentvolle spelers ook wel uitwijken vanuit Jong Ajax naar andere clubs omdat doorstroming niet mogelijk is. Niet iedereen kan in het eerste spelen tenslotte. Ben wel benieuwd wie hem gescout heeft. Hij is wel 2 cm groter dan Younes 🙂
    Overigens hadden zowel PSV als ook Vitesse in juni interesse in de speler en Groningen is hem ook blijven volgen. Dus …… wie weet

  8. Iamsterdam2015

    Als het maar geen youtube speler is want daar ben ik altijd bang vooren ajax heeft wat dat betreft er een aardig handje van. Aan de andere kant zou het geweldig zijn als dit een super speler blijkt te zijn. Iets met kanon!?!?

  9. KBouter

    Wat een hoop negatieve tijd. Kom op man, voor 1.3 mio kun je niet op je bek gaan , ze zullen heus wel zien dat deze jongen kwaliteiten heeft en door kan groeien. Wacht eerst nu eens rustig af, met een doorverkoop maak je misschien zowaar ineens miljoenen winst.

  10. Reub

    Ik vraag me af waarom ze Berghuis niet oppikken. Jong, heeft voetballende kwaliteiten, fysiek stuk sterker geworden, creativiteit en NL elftal selectiespeler. Hij wil weg daar!

  11. -buitenkantje rechts-

    Op de vleugel rechts hebben we nu El Ghazi.. Cerny en Becker.. Op links Younes en Muric.. Alleen op links zou er een speler bij kunnen, maar die moet dan genoegen nemen met jong Ajax of een plek op de bank..

  12. Kishna4ever

    Wat laten we ons toch weer een loer draaien. Het niveau van Ajax gaat beetje bij beetje naar dat van Feyenoord. PSV lacht zich nu al kapot over het verloop van komend seizoen!!! Ja, ik weet het. Heel negatief wat ik nu zeg. Tegen beter weten in hopen op een wonder!!!

Comments are closed.