Bosz: ‘Zelfde basiself als tegen Marseille: Younes op de bank’

0508graafschap-ajax_younes

De Telegraaf meldt dat Peter Bosz vanavond tijdens het eerste duel tegen PAOK lijkt vast te houden aan zijn basisopstelling van de laatste oefenwedstrijd tegen Olympique Marseille. Ten opzichte van dat duel keert Amin Younes terug in de selectie. De kans is volgens de krant echter groot dat de buitenspeler op de bank zal beginnen.

Hoewel Nick Viergever niet goed speelde tegen Olympique Marseille, lijkt het te vroeg voor een basisplaats voor Heiko Westermann. ,,Hij loopt qua fitheid een weekje achter op de andere spelers, maar is natuurlijk wel verder dan Milik. Als ik zou willen, dan kan hij morgen (vandaag, red.) spelen”, zei Bosz, die echter voor Viergever lijkt te opteren.

45.000 supporters
Een meevaller voor Bosz en zijn spelers is dat het aantal verkochte entreebewijzen sinds woensdag van 22.500 naar meer dan 40.000 schoot. ,,Omdat ook op de wedstrijddag via internet kaarten zijn te bestellen, hopen we op 45.000 supporters”, zei directeur Dolf Collee.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Cillessen, Tete, Veltman, Viergever, Dijks, Klaassen, Riedewald, Van de Beek, El Ghazi, Dolberg, Cassierra

Related posts

52 Comments

  1. Valentino

    Dus Younes mocht niet naar de Spelen om bij Ajax op de bank te zitten? Mag hopen dat hij komende weken genoeg minuten mag maken anders is het wel zuur.

      1. In memory of J.C.

        Wie weet heeft de Telegraaf het lekker fout. Younes erin Dolberg eruit Westermann er in en 4gever eruit.

    1. dickst14

      Ik vond Dolberg goed spelen tegen Marseille. Heeft de potentie om weer eens een echte Ajax spits te worden. Scoren, bal vast houden en goede techniek.

  2. Cootje Adriaanse

    Veldman en Viergever centraal achterin. Zeer zwakke schakels. Ik hou mijn hart vast…

    1. In memory of J.C.

      In Veldman heb ik inderdaad ook totaal geen vertrouwen maar ik denk dat we ons om Veltman geen zorgen hoeven te maken 🙂

      1. De seijs

        Een beetje ajax kenner een beetje maar Cootje Adriaanse begrijpt jou tekst heel goed. En ja je hebt helemaal gelijk. Met wat je schrijft.

        1. In memory of J.C.

          Goh, plaats jij je reacties nu maar lekker bovenin he mislukt worstenbroodje.

          1. De seijs

            Hahaha en weeeer heb ik je. En bal gehak is amsterdams bal gehak. En hoe gaat het met je moeder hahaha loop je nog aan de hand hahaha

          2. In memory of J.C.

            Hahaha ben erg blij wanneer ik een klein kind blij kan maken hoor. Vwb mijn moeder best broodje ….. die mag jij persoonlijk ontmoeten. Ze is 10 jaar geleden overleden dus je weet dan waar je zoektocht kan starten. Veel succes.

          3. In memory of J.C.

            Oh ja, probeer mij nou geen Mokums te leren jongen, dat staat wel erg zielig hoor. Eerst netjes opletten op school en je dan pas met de grote mensen bemoeien als dat gevraagd wordt. Zo zonde dat je geen opvoeding hebt gehad.

  3. Teuntje

    Daar hou ik van. Vastigheid in een team!
    Younes had ik wel op gehoopt eigenlijk

    1. KBouter

      Veltman komt Internationaal mega tekort als CV. Hoop dat hij zijn langste tijd heeft gehad als Sanches zich in Amsterdam meld.

  4. 11Younes11

    Straks naar het stadion, heb er zin in! Maar moet wel zeggen dat als je die vermoedelijke opstelling ziet, dat het niet bepaald barst van de kwaliteit. Ik zou gewoon Westermann voor Viergever erin zetten.

    1. -buitenkantje rechts-

      Idem 11Younes11.. Verbaast me dat je Younes niet in het team wilt hebben..??

  5. bloedgroep AFCA

    VROEGER…..hadden we zowel in het veld als op de bank kwaliteit….against modern football….geef Ajax zijn gezicht terug….geef de supporters hun home….maar vooral breng het Ajax voetbal terug

  6. Rvdt020

    Ben benieuwd naar hoe Dolberg het gaat doen, maakte een vrij goede indruk op mij in de voorbereiding.

  7. marvinww

    ik snap totaal niet waarom je viergever in de verdediging zou zetten echt niet ajax waardig

      1. -buitenkantje rechts-

        Gvd! Ja.. Lees het ook!! Om cynisch van te worden zeg! Wat nou Milik blijft bij ons?!.. ?

          1. In memory of J.C.

            Nee hoor, is geen Ajax speler en zou het ook nooit geworden zijn.

  8. Iamsterdam2015

    Nee ik ga niet weg ik blijf bij ajax. Mooi bedrag hoor echt maar zeg dan niets. Lijkt sneijder wel paar seizoenen terug toen hij niet weg ging en een paar dagen later naar real ging. Maar goed……zal wel erbij horen.

  9. gerlos

    wel een beetje opletten hier Younes kom net terug van een blessure logisch dat tie niet begint

    1. PvL020

      Niet alleen viergever was kansloos, ook veltman (meester van het balletje breed), Riedewald (die heeft echt stroop onder zijn schoen, wat is die traag en ook altijd weer terug), tete ook niet best en onzeker, El Ghazi ..… waarom Cerny pas in minuut 87…………

  10. Iceman

    Speelt Ajax een keertje goed dan maakt Cillessen een domme fout wat doet hij daar in gods naam jezus man man als wij dit verliezen dan kunnen we dit aan onze keeper hangen. Wat een LUL sorry hoor.

  11. Gert Ajax

    Kom op ajax je hebt het beste spel en veel pech helaas?
    We moeten thuis winnen anders maar nog meer risico nemen!!

Comments are closed.