Milik voor 35 miljoen onderweg naar Napoli; Persoonlijk al akkoord

0417ajax-utrecht_milik

Arek Milik lijkt toch te vertrekken bij Ajax. De Pool heeft al een persoonlijk akkoord met Napoli en als Ajax het bod accepteert dan levert dat ruim 35 miljoen euro op. Het gaat om een contract voor vijf jaar zo weet De Telegraaf te melden.

Als de deal doorgaat dan is het de meest spectaculaire verkoop van Ajax tot nu toe. Marc Overmars verklaarde eerder dat Arek Milik tot aan de winterstop zou blijven maar de geboden transfersom lijkt te verleidelijk. De RVC, die gisteren bijeen was in de ArenA, begrijpt dat dit een superaanbieding is voor de Amsterdamse club. Van deze 35 miljoen euro zal ruim 20 procent naar Bayer Leverkusen gaan. Ajax nam Milik voor 2,8 miljoen euro over van de Duitsers.

Ajax wil volgens De Telegraaf met de opbrengst van de transfer van Milik zich op twee posities versterken. Ajax zou volgens de krant zowel een vervanger van de Pool willen halen voor de spitspositie en daarnaast een extra buitenspeler willen aantrekken. Die plannen waren er al eerder, maar gingen even in de ijskast toen Ajax in overleg met Milik besloot de spits voor de club te behouden.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

159 Comments

    1. nick-afca95

      Ja dit willen we horen. Eindelijk gaat deze super spits de deur uit! Heerlijk dit! Ik kan niet wachten tor er een derderangs spitsje voor hem in de plaats komt. Jezus zeg wat een geldwolven op dit forum

      1. BobbyHaarms

        Dat willen we horen?? Dan ook niet zeiken als Ajax nog verder afglijdt! Snap dat Ajax de Eurotekens weer voor zijn ogen ziet dansen, maar op deze manier zal je altijd en eeuwig achter de feiten aan blijven lopen en blijven we Europees een derderangs clubje. Derderangs clubje ja, want zover zijn we de laatste jaren al afgegleden dankzij dat winstbejag van het bestuur!

        1. rickert

          Inderdaad Bobby, achterlijke zijn het, als ze Milik verkopen. Bij het bericht, dat hij zou blijven waren er dus terechte twijfels.. ontzettend stomme zet, ben gewoon verbouwereerd dat het gewoon weer zo gaat… daarna Zivko de deur uit en het seizoen starten met Dolberg en Cassiera…. Plek 3/4 dit jaar?

        2. Litmanen

          Bobby, je hebt helemaal gelijk. We staan met een paar A junioren CL voetbal af te dwingen, met meer dan 100 miljoen op de bank.
          Nou, daar komt dan 35 miljoen bij.
          We zijn de rijkste derderangsclub ter wereld.
          Fijn zo’n directie.
          Doodziek ben ik hier van.

      2. DennisTheMenace

        Niet doen alsof dit de nieuwe Lewandowski is, superprijs voor een middelmatig spitsje. Ben het wel met je eens dat de vervangers vaak niet best zijn, maar dat is een andere discussie. Gewoon zorgen dat je doelpunten binnen haalt (door bijv Ziyech te kopen).

        1. BobbyHaarms

          Dan mag je nog in je handen knijpen Rickert, Milik weg en onze beoogde spits van de toekomst Zivkovic is ook al bijna weggepest. En een knappe spits kan je eind july wel vergeten denk ik, of ze geven weer geen zak uit. Op deze manier hoef je die wedstrijd vanavond al niet eens meer te spelen want die volgende ronde word je afgeslacht. Maar ach, we zijn dan wel niet de beste maar mooi wel de rijkste. Ook fijn natuurlijk ?

          1. Velibor

            Kom op Bobby zo goed is hij nou ook weer niet om 35 miljoen te laten schieten minus 7 miljoen dus 28 over,ze laten hem niet gaan voor 13 of zo maar goed niet fijn allemaal maar tenminste wel de hoofdprijs.

          2. Litmanen

            En weer heb je 100% gelijk Bobby! Lekker 0,0001% rente op de bank pakken over meer dan 140 miljoen……
            Maar voetballers?
            Nee die kunnen we niet betalen. Vinden de aandeelhouders maar niks, al die risico’s.

        2. rickert

          Lewandowski was ook een laatbloeier, Milik is opgekomen als een raket, als hij die lijn vasthoudt, dan zal hij zeker zo goed worden. Op het EK was hij iig al beter dan Lewandowski. Overigens snap ik niet waarom dat goedpraat, dat je straks gewoon geen team overhoudt, na deze acute geldkoortsepidemie Dennis.

          1. BobbyHaarms

            Wel de hoofdprijs idd Velibor. Maar als je niet oppast KOST dit je ook de hoofdprijs..

          2. BobbyHaarms

            Ik moet zeggen dat ik me niet meer kan heugen dat Ajax zo fris aan het voetballen was…Milik? Who the f*** is Milik ? Nee zonder gekheid, zo zie ik Ajax graag spelen! ?

          3. BobbyHaarms

            Ik heb het al vaker gezegd Litmanen, het zou een zegen zijn als Ajax van die beurs afstapt en we weer een echte voetbalclub worden. Als we nu nog geen geld genoeg hebben om eruit te stappen weet ik het echt niet meer..

        3. nick-afca95

          Jezus zeg haal die ziyech nou is uit je kop. Alsof die gaat komen. En we hebben een spits nodig, geen middenvelder die ook wel op de flanken kan. Prioriteit is een spits want met wat we nu hebben kan je niet denken aan een kampioenschap

      3. De seijs

        Dus Toch verkopen. Dat dacht ik wel eerder. Nou Klaas-jan terug halen zou ik zeggen. Als het zo zou gaan dan heeft ajax ( Overmars ) het heel slim gedaan!

        1. Litmanen

          Seijs, dombo, Huntelaar wil niet!!!!! Heeft hij duidelijk gezegd. Keep dreaming man. Gewoon blijven verkopen en straks met gemiddeld 18 jaar de competitie in.
          Maar wel een vermogen op de bank.
          Vanavond was Dolberg een van de beste. En dat alleen is al een schandaal. Miljoenen supporters over de hele wereld worden genegeerd dor een stelletje centenneukers.

      4. Geroldkohlen

        dat willen we horen!!!!! nu baal ik al helemaal !er kwam al geen kaliber Hunter, dan word er geluld over dat Milik niet verkocht word maar blijft en dan krijg je dit! bestuur lult maar wat met hun kanonnen en spelers die zogenaamd blijven, en dan toch verkocht worden! dit is dus de reden waarom Milik niet meedoet vanavond, anders kan hij namelijk niet Europees uitkomen voor napoli! en wie pissen weer naast de pot??? nu zijn we dus volledig afhankelijk van 2 19 jarige spitsen (die onervaren zijn op dit niveau ) om de goals te maken. dit hadden ze gewoon 4 weken geleden moeten doen, dan had je er nog wat voor terug kunnen halen! dan had je er nog wat aan gehad vanavond en volgende week!!!!! bestuur blijft maar spelletjes spelen met hun eigen supporters, beloven van alles maar waar maken ho maar!! word tijd dat ze opdonderen!! lekker begin van de avond ??

        1. Litmanen

          Twee negentienjarige spitsen? Dolberg is 18 en Zivco is 18. En dielaatste wordt weggetreiterd……

        2. De seijs

          Nietmanen wacht nou nog effe af met je dombo. Ik zeg dat Huntelaar nog steeds kan komen. En ik Zeg dat als Hunterlaar komt dat ajax (Overmars ) dat heel slim gedaan heeft.

  1. Coenie

    Dat heef Overmars dan toch goed gedaan om hem voor ong. 2 miljoen weg te halen uit Duitsland.

    1. marcussboss

      Jaa maar wel een doorverkoop percentage van f*cking 20% !! 7mil gaat dus al naar leverkussen? ik hoop dat ajax pione sisto haalt en nog een goede spits erbij

        1. Geroldkohlen

          dit hadden ze 4 weken geleden moeten doen , wanneer je enigzins nog een goed rijpe vervanger kan krijgen!!!! en dan ook nog zeggen dat Milik gewoon blijft! hoe geloofwaardig is dit bestuur nog voor ons supporters??

          1. ajax26

            Ik zeg dat hij een goede spits gaat worden.
            Hier baal ik echt van sjonge jonge zeg

  2. marcussboss

    zooo das nogal veel geld! snel toeslaan op de transfermarkt want wij willen ook een goede spits erbij!!

  3. boysammy1

    “Met dit geld kan Ajax een spits en buitenspeler kopen” Nou ik ken RvC & Marc Overmans nou wel een beetje.. En dr gaat niks besteedt worden

    1. BobbyHaarms

      Precies boysammy, kan je nou al op een briefje geven dat Ajax daarvoor te laat is. Nogmaals, een beetje spits lacht om Nederland en al helemaal als ie hoort wat ie gaat verdienen. Zoals elk jaar grijpt Ajax naast de goede spelers en mag het vechten om de laatste afdankertjes die clubs voor 1 september proberen te slijten…..lekker bezig Ajax, ga zo door!

    2. BobbyHaarms

      Misschien moet Ajax hem (Zivko) dan toch maar die kans geven. Natuurlijk, 35 miljoen is ziekelijk veel geld voor een matige spits…maar hij maakte ze wel! Doelpunten (terug)kopen wordt een duur geintje, en aangezien Ajax rilt als het moet uitgeven..het is alleen de moeite waard als je er STERKER van wordt. Maar wat je nu haalt moet wennen, zich aanpassen, enz. enz..tegen die tijd lig je uit Europa en mag je je alweer opmaken voor een inhaalrace in de competitie.

      1. Ajax1958

        Hadden ze Jansen maar gekocht, had lachend topscorer geworden. Bovendien, als er voor Milik al 35 milj€ wordt gegeven, dan had Jansen over 2a3 jaar zeker 60 miljoen opgeleverd. Persoonlijk zou ik nu ook Zivco de kans geven.

        1. Ajax1958

          Even hypothetisch. Je geeft Zivko de kans en hij grijpt hem. Scoort veelvuldig (misschien topscorer) en je verkoopt hem na 2 jaar voor pak em beet 15 milj€. Plus die 10 milj€ die je nu eventueel in de zak houdt voor een vervanger van Milk. Dan heb je voor Zivco dus 25mil€ gevangen. Wie is voor?

  4. Geenemotie

    Nu gvd wel geld investeren in goede spelers. Niet op de bank zetten. % = 0

  5. Ajaxslied

    dit zat er al een tijdje aan te komen. Vind het schandalig dat zowel het bestuur als milik riepen dat hij zou blijven terwijl hij daar al gespot was.

    1. BobbyHaarms

      Geenemotie wat denk je zelf? Of ben je echt zo naïef? Dat geld gaat naar de aandeelhou….ehhh naar de bank natuurlijk.

  6. Iceman

    Ja ik ook niet Rvdt020, maar als dit waar is dan is het wel een hele mooie prijs om hem dan nu te verkopen. Let op ik zeg het nog eens als dit echt waar is want meestal wordt er altijd wel van die onozelen dingen geroepen en vooral geschreven en dan klopt er geen ene moer van. Maar goed mooi voor Ajax jammer dat het nu komt vlak voor een belangrijke wedstrijd of misschien wel de belangrijkste.

    1. vanzanten

      Ik kan me niet voorstellen dat iemand hier echt geloofde dat de mededeling dat hij zou blijven een keiharde belofte was. Ik in elk geval niet.

  7. AJAX 2001

    Die spits en buitenspelers zullen wel talenten zijn uit de 4de klasse in noorwegen!!
    Die dan als het contract afgelopen niks opleveren!
    Milik moet blijven!!!!!

  8. Gert Ajax

    Hier wordt je alleen finacieel wijzer van niet sportief.
    Trouwens vreemd dat hij voor meer de deur uitgaat dan luis suarez destijds?

  9. Sonsee

    Wel jammer dat Milik eventueel vertrekt, had na mijn weten toch nog meer kunnen leren bij Ajax. Hopelijk ken Ajax nog een goede spits aantrekken want alleen Cassierra gaat de kar ook niet kunnen trekken.

  10. Marco07vonk

    Huntelaar halen.
    Al zegt hij dat hij bij schalke04 wil blijven die komt toch wel de laatste dag

  11. Oost80

    Hoe zo zijn mensen hier blij mee? Ajax moet een nieuwe spits halen welke de voorbereiding niet heeft meegedaan en voordat die spits er is hebben we al 3 wedstrijden gespeeld….. Ik vind het maar niks. Milik is echt niet een top spits maar hij maakte ze wel.

  12. dickst14

    Ik zei het al een paar weken geleden toen hij zou blijven: als het maar niet is om de prijs op te drijven. 1 advies aan Overmars: spendeer al het geld aan 1 of 2 topaankopen anders missen we weer de CL na de komende competitie.

    1. vanzanten

      Ik heb eigenlijk geen enkel vertrouwen dat we met de huidige selectie iets gaan bereiken. Wat mij betreft is het dan ook slimmer om die 35 miljoen binnen te koppen en dan rustig de tijd nemen om echte versterkingen te halen voor volgend jaar.

  13. johnie stalker

    Hey, luister. Milik is “ok”, en niet meer dan dat. Afgelopen seizoen was redelijk, zijn optreden op het EK was ondermaats. Strik er omheen en op het vliegtuig naar Napoli. Niet nu opeens lopen klagen dat Milik dé topspits was die Ajax kampioen maakte. Hij werd niet eens topscorer in NL. Aardige vent, leuke spits, geen topper. Succes en bedankt!

  14. In memory of J.C.

    Tsja de smaakmaker van het EK verkocht. 1 doelpunt en 4 gemiste 100% kansen en dramatisch qua vorm in Frankrijk. Snel opstrijken die miljoenen voordat die Italianen weer bij zinnen zijn.

  15. Germain

    Onvoorstelbaar dat er voor deze gebrekkige voetballer dergelijke bedragen betaald worden. Verkopen en een goeie voetballer voor veel minder terugkopen.

  16. PvL020

    Pfffff wat een geld…. Wel jammer voor ajax weer op het laatste moment maar dit is echt een bak geld zeg.

  17. Yarive

    Sportief gezien beter als hij blijft, maar zoveel geld ken je gewoon niet weigeren

    1. Velibor

      Zo is dat pak binnen want het wordt winter en alleen besteden als je het echt nodig hebt dus gelijk!!

  18. Cootje Adriaanse

    Ja hoor vind ik ook. Het is een goede degelijke spits, je weet wat je aan hem hebt. Maar bij zo’n bedrag zou ik de winst pakken en wel snel en verstandig toeslaan op de transfermarkt.

    Geen paniekaankoop. Ik verwacht dat een club als Ajax een scoutingsapparaat heeft waarbij optionele spitsen in de gaten worden gehouden.

  19. KBouter

    Jammer voor Ajax, maar ze zijn gek als ze hem niet verkopen. Ook direct ff tijd voor al die ” kenners” hier die maanden zeiden dat Milik een waardeloze spits was en niets opleverde. Ik …kuch kuch..zag meteen al dat dit een topper in spe kon worden, net als ik zie dat zijn collegaspits bij Ajax, zivco het met zijn mentaliteit niet gast redden in de top, maar ook niet in de subtop. Ik heb hem al afgeschreven en als Ajax slim is, steek je hier geen energie meer in. Viva Cassierra en Dolberg!!

      1. In memory of J.C.

        Het blijft een waardeloze spits waarvoor veel te veel geld wordt neergelegd.

        1. PvL020

          Cassiera wordt al verkeerd gebruikt kon vanavond alleen maar kaatsen door de slechte ballen die hij kreeg

  20. Kishna4ever

    Geld idd snel pakken maar of de opvolger(s) voldoende kwaliteit zullen hebben moet ik nog zien. Milik had dit jaar topscorer geworden in eredivisie!! Waar koopt Ajax een spits die dit waar zou kunnen maken? Niet!!

  21. -buitenkantje rechts-

    Mijn eerste reactie was kwaadheid.. Krijgen de cynisten van dit forum dan toch gelijk? Betekent het woord van een directielid niks meer als er met een zak Euro’s gezwaaid wordt?
    Alles hangt nu af van wat er terug gekocht gaat worden.. Dit moeten direct inzetbare versterkingen zijn! Anders zie ik het voor Ajax somber in.. Dolberg is niet droog achter zijn oren.. Zivco wil weg en heeft nog niks laten zien.. Cassierra is geen zekerheidje.. Dusss Overmars.. Ik hoop dat je net zo snel kunt schakelen als vroeger op he veld..

    1. Geroldkohlen

      nee dat betekent niks meer! houden ons liever voor de gek, en beloven ons van alles, maar woord bij daad houden ho maar!

  22. gerlos

    toen Milik kwam zaten jullie allemaal te zeiken hij had maar 2 × gescoord voor leverkussen nu vangen we een mega bedrag voor een middelmatige spits zo als iedereen hem noemde Milik veel succes in Napels

  23. Valentino

    Hoewel ik Milik liever bij Ajax had zien blijven moet ik we zeggen dat dit prima onderhandelt is. Zeker als je bedenkt dat er 4 weken geleden slechts een bod lag van nog geen 15 miljoen en dan nu al 35 miljoen. En wie weet wat er nog aan bonussen en overige extra’s zoals een doorverkooppercentage bij gaat komen. Want dat doet Overmars bij elke topper altijd erg goed, doorverkooppercentages afspreken.

    En ik mag aannemen dat er nu voor zeker 10 miljoen een spits gekocht mag worden en dat het salaris voor die spits wel iets omhoog mag.
    Desnoods toch gewoon Huntelaar proberen.

  24. Vakje129

    Nou daar ben je lekker mee , Dan kan je de Champions Leage wel vergeten ,, ooo zat dat bedrag daarom zo hoog om deze kosten te dekken maar daar kopen de Supporters niks voor ??

  25. Niels1983

    Best vreemd de reacties hier die dit prijzen zoals altijd zal er een mindere spits aangetrokken worden en gaan we er sportief op achteruit

  26. AjaxKat

    Ja want wij zijn Ajax wij zijn de b…. Euh, rijkste.
    Hiermee heeft overmars aankomend seizoen getekend voor sportieve zelfmoord. Icm een nieuwe coach die zn spelopvatting er nog niet in krijgt bij de spelers, verwacht ik in 2017 geen hoofdprijzen. Niets ten nadele van Bosz maar denk dat de fan veel gaat stressen. Maar… volgens mij krijgen we nog een kanon van Overmars en hendrie kruzen telt niet mee. Pfffff…

  27. EugAjax

    Openingsbod 35 mln dat gaat meer worden. En zeker ook bonussen bij goede prestaties Napoli en doorverkooppercentage! Nog nooit zoveel betaald voor ajax speler. Dus zeer mooie deal en ik heb vertrouwen dat Ajax een goede vervanger gaat halen. Zou me niet verbazen als ze al wat hebben of in onderhandeling zijn. Ik vind wel dat Ajax telegraaf moet aanspreken op tijdstip uitbrengen nieuws dat had ook na de wedstrijd gekund ruim op tijd voor ochtend krant. Ajax zal hand in een moeten slaan met ze. Zoals vroeger ook Cruijff deed. Alle primeuren voor telegraaf maar dan wel nieuws brengen in overleg qua tijsdtip. Verder zeer goed nieuws!

    1. Niels1983

      Eugajax
      Dit is absoluut geen openingsbod ze hebben zich 2 weken geleden al gemeld als het niet langer is

      1. EugAjax

        Correct Niels maar toen heeft Ajax aangegeven dat er niet verkocht gaat worden en nu komen ze hiermee terug nadat Napoli bijna 100mln heeft gekregen vandaag van Juve voor Higuain dus mss opemingsbod niet helemaal formeel juist maar uiteindelijk deal gaat meer waarde vertegenwoordigen

        1. Niels1983

          Eugajax
          Als je het zo bekijkt heb je idd gelijk maar zie eerlijk gezegd het bedrag niet hoger worden het zou wel mooi zijn

  28. f-side64

    wat zij lekker bezig zeg je spits vlak voor het nieuwe seizoen verkopen word echt dringend tijd dat ajax van de beurs gaat dan hebben de aandeelhouders geen gezag meer

          1. Hazez

            Als je hier nog niet kan winnen tegen paok dan word het wat als je toch door zou gaan tegen manchester city of zo

  29. Geroldkohlen

    idd wat een idioot zeg wat deed hij daar was nergens voor nodig, en hoeveel kansen hebben we nodig jeezzz

  30. In memory of J.C.

    Op zich prima eerste helft van Ajax gezien. Onterecht afgekeurd doelpunt, schot op de lat en twee mooie schietkansen. Lekker spel naar voren gelukkig. Blunder van Cillessen. Jammer maar wel genoten.

    1. Geroldkohlen

      ff serieus leuk hoe ze spelen, maar er moet er ook een in staan die de kansen afmaakt! ooh wacht die hebben we nu net verkocht!

      1. In memory of J.C.

        Doelpunt was onterecht afgekeurd. Wordt die geteld en het wordt doelpunt ipv lat is iedereen blij. We missen ff wat geluk, jammer.

  31. dioajax

    LEUUUUUUUUK AJAX….WAT ZIJN WE VROOLIJK MANNEN….SAMEN MET MILIK GEEF GEWOON ALLE SPELERS AAN DE ANDERE TEAM CADEAU GRATIS…EN CILESSEN MET EEN STRIKJE OMHEEN…EN WEER DIE DRAMA TERUG BAL NET ALS OF ZE MET 4:0 WINNEN…GOED SPEL…GOOI YOUNES IN EN GOOI KLOTE VELTMAN UIT…IK ZEG HET NOG EEN KEER…WIJ ALS SUPPORTERS WORDEN ALLEN GEK…DIE KNULLETJES DIE IN DE VELD LOPEN GAAN GEWOON NAAR HUIS SLAPEN EN WEER MORGEN DOLBLIJ OMDAT ZE GEWOON ALLES HEBBEN…

    1. In memory of J.C.

      Doe ff normaal joh idiote schreeuwlelijk. Wees blij dat Ajax sinds jaren naar voren speelt.

      1. Gert Ajax

        Tuurlijk zijn we blij met het spel maar je ziet onervarenheid en je moet thuis winnen.

        1. Geroldkohlen

          daar ben ik het mee eens geert, een ervaren verdediger had cillissen terug geschreeuwd zijn doel in!

      2. dioajax

        het is mijn opinie man…ajax speelt naar voren tuurlijk in het begin maar niet na de 0:1…en praat gewoon tegen me man omdat ik niet je vriend ben en je weet me niet en ik ook niet jou dus hou je mond…ik ben niet blij…eens waren we een team die iedereen bang voor ons was…en nu ben je blij dat we naar voren spelen en niet boos dat we verliezen van een team die niet zo goed is in griekenland??

          1. dioajax

            ben je blij met je worden??heb je een gewone school af??denk het niet…en ik zeg het voor de laatste keer praat niet zo tegen me want ik ben niet je vriend en je ken me niet so hou je mond gewoon dicht…en ik zeg het voor de laatste keer omdat je iets twee keer zegd tegen mensen…

          1. dioajax

            nu man ben ik alleen heel bang dat het heel moeilijk wordt in toemba…het is heel moeilijk…we moesten alles geven voor de winst…

          2. marcussboss

            komt goed joh! gewoon vertrouwen houden, want het spel was goed en de volgende wedstrijd rollen we ze op?

  32. Gert Ajax

    Kom op ajax doorgaan en niet de koppies laten hangen dan komen die doelpunten vanzelf??

  33. Niels1983

    Het spel is positief vergeleken met vorig jaar laten we hopen dat ze het de tweede helft kunnen omdraaien ajax scoren volgende week bij paok is ook niet ondenkbaar

    1. Velibor

      Klopt , nou nog 2 vleugelaanvallers die een man voorbijkomen graag die ghazi begon goed maar geloof dat hij het alweer gezien heeft voor vandaag…

    1. Geroldkohlen

      jammer dat hij die voorzet van klaassen niet erin knalde, dan had dolberg mij dolgelukkig gemaakt!?

  34. vak411

    Zo iedereen die obermars afzeikt.. Nu wil ik jullie horen.. Dijlks, milik, guldelj prima aankopen.. En dik verdiend. Mag ook weleens gezegd worden.. Dolberg ook door overmars gehaald.. Goed gedaan mark

  35. AFCA my World

    Was te verwachten,zo’n som laat je niet lopen,en er komt vast Niets maar dan ook helemaal Niets voor terug !!!

  36. BobbyHaarms

    Uitstekend Ajax gezien jongens, eerlijk is eerlijk. Veltman, Riedewald, Dolberg en ga zo maar door…knappe teamprestatie, ook al is het slechts 1-1. Spelen ze volgende week zo dan moet dit PAOK op te rollen zijn. Eindelijk een Ajax wat boeit, en dat was lang geleden!

    1. In memory of J.C.

      Helemaal eens, hele wedstrijd makkelijk wakker gebleven. Ik neem een pilsje op het spel.

    2. EugAjax

      Uitstekend vind ik beetje overdreven BH. ik moet wel zeggen spel zag er bij vlagen goed uit. Men zoekt wel sneller diepte en dat komt amusement ten goede. Gaf PAOK alleen nog wel teveel ruimte om ook mooie kansen te verzamelen. Dolberg heeft veel talent. Al met al beetje hoopgevend. Ik vind vooral Riedewald een goede op 6. Dit moet Bosz niet wijzigen voorlopig zou ik zeggen. Cilissen blunder maar red ons ook diep in tweede helft van 1-2. Kortom nog veel aan te werken. We hebben een week extra om nu ook resultaat aan het redelijk goede spel te koppelen om iig de play offs CL te halen. Dat gaat lukken ben ik nog steeds van mening.

  37. a.p.

    35 miljoen maar als ik vanavond zie is de C.L heeeel verrrrrr weg. en maar zeggen jonkies 1-1 is zeer matig

  38. KBouter

    Dit elftal is ziek…verdedigend niet meer dan edn topklasse en op middenveld missen we het een of ander. Dit elftal heeft een injectie nodig en helaas is daar geen tijd voor. Zo snel mogelijk kerels in de verdediging, Veltman en Viergever mogen de bank warm houden, Sanches en Westermann een kans geven en als Milik zoveel centjes oplevert, Ziyech nasr Ahax halen, we hebben een echte spelbepaler en creativiteit nodig. Bazoer en Gudelj komen terug, Klaassen mag wat mij betreft vrezen en Dolberg was the man of the match.

    1. In memory of J.C.

      Waar heb jij naar gekeken? Niet naar Ziggo in ieder geval, dus niet naar Ajax.

    2. Geroldkohlen

      was je fifa aan het spelen kbouter? ? ze hebben best aardig gespeeld vond ik. alleen met wat meer ervaring erbij win je deze wedstrijd gewoon!

  39. Mauheb

    Marc netto denkt dat de Ajaxfans achterlijk zijn? Mafkees, iedereen wist dat Milik alsnog zou vertrekken! Het is m gegund hoor,mooie kans, maar Overmars moet nu eens zaken gaan doen ipv op t.strand hangen! Ben benieuwd waar ie mee op.de proppen gaat komen!

  40. In memory of J.C.

    Als je ziet wat die jongens nu al kunnen qua ander spel wat is het dan toch doodzonde dat Frank dit niet 2-3 jaar geleden heeft ingezet. Dan waren we zoveel verder geweest. Doodzonde. Nu ben je maanden of misschien een seizoen kwijt om het in te slijpen. Maar ik ga straks met goede moed naar het stadion voor de competitie.

    1. In memory of J.C.

      Ze hebben inmiddels al zo’n 70 minuten gered met druk zetten. Heerlijk. Ja, ik ben gewoon weer blij hiermee en dat is lang geleden.

      1. EugAjax

        Nou nou IMOJC, zo goed was het nou ook nog weer niet. Wel veelbelovend maar ook veel fouten. En je doet nu net of er dag en nacht verschil is tussen De Boer en Bosz. Grootste verschil is tot nu toe iets beter vastzetten en passes zijn sneller de diepte in, maar kijk nog eens goed Veltman en Viergever hebben heel veel breed gespeeld en ook kwamen er op het eind (en iidd vooral in laatste 20 min) ook veel ballen naar achteren. Kijk maar tussen 70e en 80e minuut vooral. En kijk ook nog even terug naar reacties De Boer als je heel veel brede ballen zag. Anyway ik geef toe zag er fris en fruitig uit en ik zag ook al contouren van Bosz en hoe hij uiteindelijk wil gaan spelen. Maar als je nu al heel erg geniet ja dan is ook jouw hand gauw gevuld hahaha.

        1. In memory of J.C.

          Ten opzichte van de laatste twee seizoenen ben ik blij geworden van het spel. 70-80% vooruit spelen,mook door de verdediging, is heel mooi. Ik vind het gezeik om te zeggen dat Veltman en 4gever veel breed hebben gespeeld want dat is gewoon niet zo. Mijn kolenschoppen zijn vanavond lekker gevuld. En, het is echt dag en nacht verschil want ik ben wakker gebleven de hele wedstrijd 🙂

          1. EugAjax

            Hahaha ik zei niet aldoor maar wel vaak anyway ik ben heel blij met Bosz zijn reactie. Hij was gematigd tevreden over spel. Eerste helft goed tweede wat minder. Dat is mooi want onze handen mogen dan wel snel gevuld zijn (kinder of kolenschop haha) zolang die van Bosz en zijn mannen dat maar niet zijn. Dus op naar Thessaloniki. En dan naar Gladbach om vervolgens naar Barcelona te gaan proost tot later weer

          2. BobbyHaarms

            Ik ben ook wakker gebleven EugAjax, en dat is bijzonder bij Ajax tegenwoordig 😉 Natuurlijk is het nog geen hosanna, maar ik hoop dat ze op deze ingeslagen weg doorgaan…komt goed!

  41. Nultwintig

    Dit was inderdaad te verwachten. Als speler zijnde wil je ondanks het EK toch ook bij je club zoveel als mogelijk de voorbereiding meemaken. Zowel van Ajax kant als van de kant van Milik was het mij te stil. Maar goed… Zolang het nog niet concreet is kan er nog van alles gebeuren. Maar ja..speler is al accoord en Ajax gaat hier ook mee accoord. Ongemotiveerde spelers heb je niets aan en dan loopt Milik straks gratis Het JC Stadion uit.

  42. jojo123

    Ziyech voor meer creativiteit. Klaassen verkopen voor20 miljoen. Snelle grote verdedigers erbij en nog een extra spits binnenhalen.

    1. Niels1983

      En waarom zou je hem bij ajax willen? En zie steeds de naam ziyech voorbij komen dit is de man die juichde toen psv en niet ajax kampioen werdt!!!

  43. Geroldkohlen

    ben benieuwd of ze dit ook in de heksenketel in Griekenland kunnen! nu heb ik een leuke wedstrijd gezien, maar volgende week is het a different kind of cookie??

  44. afcadeluxe

    moet toch te doen zijn in griekenland met westermann voor 4gever erin,vond het vertoonde spel bij vlagen leuk om naar te kijken!

  45. Rinus

    Snap dat sommigen hier de mening hebben dat je nooit ergens komt als je telkens je beste spelers verkoopt, maar in dit beval eens volledig terecht, dit is de absolute hoofdprijs voor deze beperkte spits en kun je vergelijken met een (virtueel) bod van 250mlj op Messi. Strik eromheen en weg, ik breng hem niog op de fiets mocht dat nodig zijn, het punt is veel meer; durven we eindelijk eens te investeren????

Comments are closed.