Jong Ajax speelt gelijk in oefenduel tegen Jong AZ

0606marcel_keizer

Jong Ajax heeft zondag een oefenwedstrijd gespeeld tegen Jong AZ op het AFAS Trainingscomplex van de Alkmaarders. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-1. Jelle Duin opende uit een penalty de score voor Jong AZ en dat was tevens de ruststand. In de tweede helft scoorde Noussair Mazraoui de 1-1 en daar bleef het ook bij. Bij Jong Ajax deed naast Dragi Gudelj ook broer Nemanja  mee aangezien hij geschorst is voor de wedstrijd van aanstaande dinsdag in de voorronde van de Champions League tegen PAOK.

Opstelling Jong Ajax: Norbert Alblas (46. Peter Leeuwenburg); Deyovaisio Zeefuik, Leon Bergsma (46. Carel Eiting), Terry Lartye Sanniez, Mauro Savastano (73. Dragi Gudelj); Damil Dankerlui (84. Leon Bergsma), Pelle Clement (46. Noussair Mazraoui), Nemanja Gudelj; Sheraldo Becker, Adham el Idrisi, Gino Dekker (65. Markus Bay).

Bron: AZ

Related posts

26 Comments

  1. 11Younes11

    Jammer dat Gudelj geschorst is… Wat zal dinsdag het middenveld worden? Ik denk (en hoop) Bazoer en Klaassen, met Riedewald op 6. Klaassen is al een tijd niet in vorm, maar het is wel je aanvoerder dus verdient ie krediet.

    1. -buitenkantje rechts-

      Denk t ook 11Younes11.. Mits Bazoer hersteld is.. Je zou vd Beek ipv Klaassen kunnen doen, maar liever wat ervaring erbij.. Wat denk je van onze achterhoede?

      1. HURBIE

        Altijd goed voor die jongens om ook het speelritme een boost te geven en te kijken hoe ze zich ontwikkelt hebben en waar aan gesleuteld moet worden
        Ervaring is in dit soort wedstrijden belangrijker dan het resultaat

      2. nick-afca95

        Veltman en onze nieuwe duitser centraal en dijks en tete als back. Baal ook wel dat milik er nog niet bij is….

        1. -buitenkantje rechts-

          Heb goed gevoel bij Cassierra Nick-afca95.. Hoe hij eerste paal liep in de voorzet van El Ghazi intikte was puur een spitsengoal.

          1. 11Younes11

            Ik ben ook wel enthousiast over Casierra, komt gretig over. In Griekenland mag Milik het afmaken, die is niet zo onder de indruk van z’n heksenketel 🙂

      3. BobbyHaarms

        Ik hoop dat Schöne op het middenveld staat. Als we het dan toch over ervaring hebben..is gretig en kan de boel opzwepen als dat nodig is. Nu Milik en Gudelj er niet bij zijn een onmisbare schakel in dit Ajax. Cassierra in de spits.

    2. De seijs

      Onze talenten beginnen langzaamaan in vorm te komen. Onder de nieuwe trainer. Hoop op een mooi seizoen voor die gasten.

    3. ajaxhoger

      11Younes11 , als je allang niet voldoet hoor je er niet in , dat is makkelijk zat , en dan maken ze hem nog aanvoerder ook , een gevalletje boilesen , hoewel klaasen niet zo slecht is .

      1. 11Younes11

        Hij speelt al een te lange tijd niet goed inderdaad, maar we moeten ook niet overdrijven. En op basis van zijn instelling (hij gaat altijd 100%) vind ik dat hij nog een tijdje de kans moet krijgen om op zijn oude niveau terug te komen.

        1. In memory of J.C.

          Mijn 100% instelling is toch echt onvoldoende voor basisplek in Ajax 1 :-). Instelling is echt onvoldoende die moet er altijd zijn, het moet rendement hebben.

      2. 11Younes11

        Dat Boilesen toen aanvoerder werd vond ik ook belachelijk en dat is nog zacht uitgedrukt

  2. De seijs

    11younes11 daar maak je zeker een punt. Klaassen gaat zeker altijd voorop in de strijd. Maar wordt zeker tijd dat hij zijn niveau weer gaat halen. Hoop dat hij nog wat respons krijgt van Bosz.

  3. Litmanen

    Sommige mensen hebben geen krediet en sommige emmers vol. Klaassen, aardige brave medewerker, maanden uit vorm, voegt niets toe, blijft gewoon staan, ongelooflijk.
    Als mensen als Schone 1 mindere wedstrijd spelen, dan staan ze er direct naast.

    1. Indojood

      Tsja, Litmanen. Je hebt gelijk over dat krediet maat het werkt alle kanten op. Andere spelers die al twee jaar niets laten zien zouden volgens sommige supporters oneindig krediet verdienen. Heeft Bosz Schöne er al naast gezet na een slechte partij?

  4. Indojood

    100% strijd leveren is geen kwaliteit. Integendeel, als harde werkers die uit vorm zijn dat gaan overdrijven dan heeft het elftal er alleen maar last van. Zoals Klaassen, ik erger me dood aan de manier zoals hij speelt.

  5. Ajax nr 1

    Ja wat moet je er van zeggen. Deze wedstrijd zegt genoeg over het niveau dat Ajax behaald dit seizoen.

  6. Sonsee

    Klaassen moet in mijn ogen gewoon een tijdje op de bank plaats nemen en laat hem maar weer voor z’n plekkie vechten zoals andere spelers dat ook moeten doen. Zelf zou ik het een mooie gewaagde gok vinden om Nouri de kans te gunnen. Zn passes zijn soms zo mooi en gedurft dat is precies wat het spel van Ajax nodig heeft

Comments are closed.