Tonny Bruins Slot ziet PAOK in laatste oefenwedstrijd moeizaam gelijkspelen

0717ajax-paok_logo

PAOK heeft in de laatste thuiswedstrijd in aanloop naar het duel tegen Ajax met 1-1 gelijkgespeeld tegen het Cypriotische Apollon Limassol. Ajax scout Ajax Tonny Bruins Slot greep de gelegenheid aan om PAOK nogmaals aan het werk te zien.

In een gelijkopgaande wedstrijd leek er geen doelpunt te komen. Vijf minuten voor het einde kwam Apollon via een penalty op voorsprong. In de laatste minuut zorgde invaller Tziolis op aangeven van Biseswar alsnog voor de gelijkmaker voor PAOK.

Opstelling PAOK: Glykos, Matos, Crespo, Tzavellas, Leovac, Shakov, Cimirot, Pelkas, Campos, Koulouris, Rodrigues

34 Comments

1. BobbyHaarms

Onbelangrijk? Zoveel weten we niet van PAOK, je kan je schouders ophalen maar dan weet je zeker dat je verliest.

1. De seijs

Hoop dat Tony niet in slaap is gevallen van dat duel. Hopelijk is hij wat wijzer geworden. Dan kan Bosz er zijn voordeel mee doen.

1. HURBIE

Hoop dat hij genoeg heeft gezien van de zwakke punten waar we ze op kunnen pakken en vernederen

1. AjaxKat

Hoop dat PAOK andersom niet bij Ajax heeft gekeken. Die zullen zich de ballen uit de broek hebben gelachen.

Tony flikkert al 2 jaar in slaap bij Ajax, die man is blij dat ie er even uit mag 🙂

2. marvinww

ja, ik snap ook wel dat het belangrijk is dat mensen van ajax naar de wedstrijd gaan kijken maar het is onbelangrijk dat we dit te weten krijgen als je het snapt…..

1. Indojood

Je kunt ook een stuk touw kopen en er een eind aan maken als het je zo zwaar valt.

2. Charka53

Dan maar hopen dat hij niet heeft geslagen en dat hij Bosz wat nuttige tips kan geven.

2. -buitenkantje rechts-

PAOK heeft al aangegeven wat hun tactiek zal zijn.. In Adam gaan ze 2 bussen parkeren en hopen dan met hun snelle buitenspelers te scoren.. Dus op de counter. Gevaarlijk voor ons met vroeg storen en ruimte achter de verdediging.. Thuis willen ze dan Ajax overrompelen in een kolkend stadion. Lijkt me belangrijk om thuis dus niet in het mes te lopen! Een gelijkspel ( behalve 0-0) is denk ik ook al een goede uitslag.

1. Indojood

Van alle gelijke spelen is 0-0 juist de enige die acceptabel is, tenminste geen uitgoal voor die Grieken. Hoop wel dat we het spel van de eerste helft tegen Olympique op de mat kunnen leggen en de aknsen afmaken.

Dat zal al moeilijk genoeg worden denk ik. We hebben vaak het geluk en het voetbalgogme niet aan onze zijde wat betreft wedstrijden tegen zwaar verdedigende tegenstanders. Met een 0-0 kan je nog gokken op een sneaky 0-1 daar maar beter speel je die gasten in A’dam helemaal boekiezoek.

1. EugAjax

Wees gerust met Bosz als coach worden weinig wedstrijden 0-0…..eerder 3-3, hoewel ik zelf denk aan overwinning Ajax in thuiswedstrijd. Ik zeg 3-2.

Oefff…das wel gelijk een hele linke uitslag EugAjax met 2 uitgoals voor die Grieken. Maar er was ooit iemand die de legendarische woorden sprak in de trend van: “Als je tegenstander niet kan scoren kan je ook niet verliezen” Houden we die erin voor de return ?

3. jojo123

Dat PAOK pas in de laatste minuten aandringt en nog een goal weet te maken zegt wel iets, maar volgens mij hebben ze met de handrem erop de wedstrijd gespeeld..

4. vak411

Waar hebnen we het over, wat een angst.. Het komt goed vrienden.. Want wij zijn ajax, wij worden weer de beste!!

5. skel

Hoe gingen het de andere jaren ook alweer? Allemaal zwakke tegenstanders toch….. En wat speelde AJAX aanvallend, maar kwamen niet door de voorrondes. En gezien de aanvallende intenties van BOSZ ….gok ik op de Europa legue…

1. jojo123

Onderschat PAOK niet. Zijn meer gewend in hetere omstandigheden te voetballen. Scoren ze in de 85e minuut en dan kun je als Ajax zijnde er bijna niets meer aan doen

1. In memory of J.C.

Nu scheelt het dat wanneer Ajax in de 85e minuut scoort Paok niet verl tijd meer heeft om er wat aan te dien 🙂

6. In memory of J.C.

Cillessen

Tete Veltman Westermann Dijks

Schone Riedewald Klaassen

El Ghazi Cassierra Younnes

Middenveld is het meest lastig. Ben nu geen Klaassen fan maar met vd Beek wordt er wel erg licht.

7. Sonsee

Ik heb er wel vertrouwen in dat we een ronde verder komen. Die oefenwedstrijden zeggen mij niet zoveel, er worden dingen uitgeprobeerd enz. Er zal heus wel een plan zijn en hoop dat het een ander plan is wat ( met alle respect ) Frank de Boer de laatste 2 seizoenen voorschotelde. Dat tikkie terug en breed werd ik gek van, een type speler die lef heeft om het voetballend op te lossen mis ik al een tijdje.