Zivkovic kan overstap naar FC Utrecht voorlopig vergeten

0720beziers-ajax_zivkovic

Het begint er opnieuw op te lijken dat Richairo Zivkovic het komend seizoen een rol gaat vervullen binnen Jong Ajax. De spits scoorde weliswaar afgelopen woensdag in het duel met AS Beziers maar zoals bekend bestond de opstelling van Ajax uit de reserves. Na het aantrekken van Mateo Cassierra en het bericht dat Arek Milik nog een jaar bij Ajax blijft kan Zivkovic opnieuw zijn conclusies trekken al lijkt een overstap naar FC Utrecht van de baan, zoals eerder werd vermeld. 

Directeur Wilco van Schaik laat tegenover het AD weten dat hij ook de media leest en daarin een hoop onzin tegenkomt. ‘Wij hebben onze selectie rond en mochten er nog spelers vertrekken dan zullen wij pas in actie komen. Op dit moment speelt er dus niks concreets. Sébastien Haller is nog altijd een speler van Utrecht, gaat hij weg, dan komen Zivkovic en Vincent Vermeij van De Graafschap in beeld’. Zivkovic laat inmiddels weten klaar te zijn met zijn rol binnen Ajax. ‘Ik heb het gevoel dat ik als jojo word gebruikt, dat er spelletjes worden gespeeld’, aldus Zivkovic.

Bron: AD

 

 

 

Related posts

52 Comments

  1. bezemsteel

    Goedzo, gewoon nog een jaartje behouden misschien leeft hij wel weer op onder bosz

    1. De seijs

      Effe nog een jaar rijpen onder Bosz. Kijken of het aan ajax ligt of aan Zivkovic zelf. Mij benieuwen.

    2. Floris Stempel

      Inderdaad. Ik had het idee dat FdB niet zo goed met sterke persoonlijkheden om kon gaan. Laat staan labiele persoonlijkheden als Zivko. Hopen dat ie blijft.

      1. HURBIE

        Had hij maar een sterke persoonlijkheid ,maar dat heeft hij niet
        Meneer vind zichzelf heel erg goed dus die moet ze kapsones praatjes maar voor zich houden en ze voeten laten spreken en meer niet
        Anders Opzouten

        1. BobbyHaarms

          Wel eens bij stilgestaan dat er achter de schermen meer is gebeurd dan wij weten? Heeft in de eerste plaats géén begeleiding gehad terwijl hem dat wel is toegezegd! Helaas is dit verhaal al vaker naar voren gekomen en kan me levendig voorstellen dat je jezelf in deze hele situatie flink klote kan voelen en in de zeik gezet kan voelen. Hij heeft overigens ook nooit gezegd dat hij fantastisch kan voetballen, wél dat hij graag een kans wil zich te bewijzen en daar lijkt me niks mis mee. Niet iedereen heeft het karakter om hier moeiteloos overheen te stappen maar kan wél fantastisch voetballen! En dat hebben we bij Groningen allemaal gezien dat ie het kan. Mij maak je niet wijs dat dat ineens weg is. Enige wat je hem kan verwijten is dat hij in de pers praat, maar het blijft een jongen van 19 die zijn droom in duigen ziet vallen..

    3. AFCA my World

      Gewoon nog een jaar de kans geven,hij gaat het echt wel maken ! Gebeurt het niet ruil hem dan maar voor Haller !

  2. Royb020

    Lekker een jaartje knallen bij jong ajax!! En laten zien wat je kan!! En volgend jaar gaan voor een basis plaats in het eerst!!

  3. In memory of J.C.

    Zivkovic moet zich gewoon eens een half jaartje van ieder commentaar onthoyden en zich alleen met voetballen bezighouden. In de winterstop mag hij meepraten over zijn eigen evaluatie. Tot die tijd Zivko …… geen journalisten opzoeken en elk interview afslaan. Wees nu eens een keer verstandig.

  4. bloedgroep AFCA

    lijkt mij persoonlijk een goed plan en idd je mond dichthouden geen kritiek uiten en keihard werken…zal jou als speler en mens doen laten groeien en dat zal je meer mogelijkheden bieden…suc6 Zivco

  5. KBouter

    19 jaar en zegt dat Ajax spelletjes met hem speelt. Broekepoeper..zelfs Dolberg staat inmiddels hoger in de rangorde.

  6. marcussboss

    Nou dan maar hopen dat je er het beste van maakt! succes en laat ons maar eens zien dat alle negatieve commentaar onterecht is!!

  7. PvL020

    Zo kansloos altijd dat dit soort berichten via de media gespeeld “blijken” te worden. Wat is er toch gebeurt met het 1op1 gesprek met de trainer/staf…….

    1. Coenie

      Bedenk wel: het is komkommertijd voor journalisten en schrijven daarom telkens het zelfde verhaal in een andere volgorde op…….

    2. BobbyHaarms

      Dat zou ik ook wel eens willen weten. Want vergis je niet, ook Ajax treft hier blaam en dit is niet de eerste keer dat ze spelers van buitenaf links laten liggen. En dit staat buiten de wel of niet kwaliteiten van Zivkovic!

  8. -buitenkantje rechts-

    Zie deze uitlatingen meer als een poging een breuk te forceren.. Nu heeft ieder verhaal twee kanten. Gehaald als groot tallent van Groningen.. Speelde in de eredivisie.. Moet bij Ajax plaats nemen in Juiler League..Onder FdB wordt hij niet gebruikt ook al is Milik uitgeschakeld.. Liever wordt Schöne of zelfs vd Hoorn gebruikt.. Ook nu ziet hij dat Cassierra gehaald wordt en Dolberg de voorkeur boven hem krijgt.. Het beste is echt dat hij Ajax verlaat.. Il zie dit sla een poging om daar voor te zorgen..

  9. Dagrump

    Toch zeg ik dat hij geen echte kans heeft gekregen. Maar het zal van beide kanten moeten komen!! Heb niet het idee dat het een harde werker is ! Maar dat kan ik ook fout zien

  10. Litmanen

    Blijkt dat hij in topconcitie zich gemeld heeft. Heeft de vakantie gewoon doorgetraind om zijn laatste kans te pakken. Vervolgens wordt er uit Zuid-Amerika een nieuwe spits geháald en komt babyface -nog nooit wat gepresteerd- Dolberg boven hem te staan in rangorde.
    Zivco wordt uit de selectie verwijderd omdat Utrecht hem beld of hij interesse heeft om daar te komen voetballen.
    Na het lezen van het bovenstaande kan ik me voorstellen dat hij dus naar Utrecht wil.
    En dan, dan komt de fantastische en wereldberoemde jeugdbegeleiding van Ajax met de oplossing. Nog een jaartje in Jong Ajax………..
    Als ik Zivco was pakte ik mijn centjes tot mijn contract afliep.

    1. Ajax nr 1

      Je heb gelijk Litmanen want dit spelletje sloopt een speler geestelijk helemaal.

      1. Ajax nr 1

        Die wereldberoemde jeugdopleiding van Ajax Is niet eens meer in staat om goede talenten af te leveren voor onze eigen hoofdmacht daarom haal je jonge talenten overal vandaan. Ja wat gaan we overhouden aan onze jeugd. Waar gaat het toch mis dat je je eigen talenten verpats voor een paar dooie rot centen.

  11. hackitjacki

    Ziv, jouw reacties en mentaliteit zijn een jojo. Hoor je al van het begin klagen zodra het een weekje niet gaat zoals je wilt

  12. ajax26

    Geef die kerel gwn een keer de kans sjonge jonge en hou eens op met dat jong ajax

    1. Velibor

      Ja laat hem gewoon meedoen tegen Paok dan kun je het zien of ie ” Progressie” gemaakt heeft!

  13. Litmanen

    Precies. Gewoon 10 wedstrijden laten staan. Weet zeker dat hij gaat leveren.

        1. In memory of J.C.

          Nou Litmanen dan hebben een heleboel mensen geen verstand van voetbal. Ook veel mensen binnen Ajax hebben het vwb Zivko dan niet begrepen. Volgens mij “begrijpt” slechts een klein deel het wel. Als onze vriend zo hard heeft doorgetraind dan had hij maar een ding tegen Utrecht moeten zeggen en dat is: opzouten. Als je voor je laatste kans vecht dan maakt een nieuwe aankoop op nieuwe lichting jou geen flikker uit. Dan zeg je tegen jezelf en iedereen: ik gen de beste en ik kom in de spits te staan. Maar ja, een in de ogen can Zivko, tegenslag en hij gooit de handdoek in de ring. Na 2 weken goorbereiding en 2 weken doortrainen in zijn vakantie. Mijn vonclusie: geen ruggegraat maar ja, ik heb er dan ook geen ferstand van 🙂

          1. In memory of J.C.

            Oeps Ipad heeft weer een heel eigen willetje of de slaap zit nog in mijn ogen. De laatste twee zinnen snappen jullie vast wel 🙂

          2. In memory of J.C.

            Overigens heeft Zivko Sjaak Swart als zaakwaarnemer en begeleider. Sjaak heeft ook diverse malen aangegeven dat hij Zivko niet kon volgen en niet tot hem kon doordringen. Zelfs de ouders van Zivko lukte dat niet. De schuld dus nu bij Ajax leggen is wel erg makkelijk. Hij stuurt nu bewust aan op een breuk binnen een maand. In mijn ogen ben je dan gewoon een eikeltje en toch ook wel een beetje een loser. Geen ballen voor topsport.

          3. Litmanen

            Zoals bekend denkt Sjaak Swart voornamenlijk aan Sjaak Swart. Jouw opmerking over de benadering van Utrecht: hij heeft geantwoord dat ze bij Swart moesten zijn. Dus?????
            Misschien heeft Swart wel geld geroken en bij Ajax gemeld dat er gesproken werd met Utrecht??
            En dat Zivco daarom uit de selectie is gezet?

            Ik zou als ik jou was wat voorzichtiger zijn met je conclusies. Het staat 100% vast dat Zivco herhaaldelijk om hulp heeft gevraagd in de begeleiding. Die is wel toegezegd maar niet waargemaakt.
            Op zich niet verwonderlijk, kijk maar naar de andere jonge talenten die zijn afgevallen.

          4. In memory of J.C.

            Hij had moeten antwoorden: opzouten, ik wil slagen bij Ajax. Sjaak heeft overigens niet alleen op diverse manieren geprobeerd Zivko wakker te krijgen maar heeft ook de ouders actief hierin betrokken. Zivko is echtercwat eigenwijs. Hij heeft dit zelf overigens meerdere keren toegegeven maar vervalt snel in oude fouten. Ajax blijft ook niet achter spelers aanhollen als ze niet meewerken. Als de liefde van twee kanten komt is/was (naJonk?) het systeem bij Ajax prima. Zelfs begeleiding voor school want bij Ajax is het halen van een diploma ook van groot belang. Het zijn hier vnl. krokodillentranen van de kant van Zivko. Nog steeds een stampend kind.

  14. Indojood

    Laat Cassiera maar lekker in de spits. Heeft gisteren al meer laten zien dan onze Servisch-Antilliaanse vriend in twee jaar.

    1. KBouter

      Juist Indojood, mentaal niet helemaal koekoek voor topsport. Geen tijd meer voor experimenten met Zivko, tijd dringt en tijd heeft hij gehad.

  15. MC de Kruijf

    Als hoj vorig seizoen er een stel on gepeerd had, was het geouwehoer ook van de lucht geweest.

  16. Nultwintig

    Als Zivko slim is houd hij nog even zijn mond en wacht hij geduldig af wat er nu met Milik gaat gebeuren. Het bleef tot op vanochtend vrij stil rond Milik en nu weer een reactie uit Napels. Ik wil er niet op voorruit lopen maar……….

Comments are closed.