‘Ajax lijkt concreet te worden voor Rosales’

0719rosales

Ajax lijkt, na eerdere berichten, nu concreet te worden voor het aantrekken van rechtsback Roberto Rosales nadat Ricardo van Rhijn de overstap heeft gemaakt naar Club Brugge. Hierdoor is er ruimte voor het aantrekken van een stand-inn voor Kenny Tete. Rosales kwam tussen 2010 en 2014 uit voor FC Twente en staat nog een jaar onder contract bij Malaga waar hij echter niet meer kan rekenen op een basisplaats. Ajax lijkt tot vijf miljoen te willen gaan om Rosales aan te trekken. Tevens ziet Malaga vanwege de nieuwe EU-regel Rosales graag vertrekken omdat elke club in de Primera Division nog maar drie niet-Europeanen onder contract mag hebben. Malaga heeft inmiddels laten weten dat bij een goed bod Rosales mag vertrekken uit Spanje.

Bron: La Opinion Malaga

Related posts

96 Comments

    1. BobbyHaarms

      Tot 5 miljoen lijkt me nogal wat. Maar goed, voordat we Rosales hier massaal afkraken kunnen we ook blij zijn dat Ajax eindelijk eens de portemonnee wil trekken. Nu heel graag nog een vervanger voor Fischer/Andersen.

        1. BobbyHaarms

          Tete is en blijft de onbetwiste nummer 1 Indojood, als Rosales genoegen neemt met een 2e plek achter Tete kan ik er enigzins mee leven. We moeten ophouden te denken dat Ajax nog echte kanjers binnenhaald, laat staan dat die überhaupt naar Ajax willen komen. Dit zijn helaas de kanonnen die Ajax ons presenteert.

          1. Indojood

            Dat verkondig ik al tijden. Ik zie liever dan Veltman op rechts als alternatief met Dankerlui erachter als backup. We kunnen het geld beter besteden aan iemand met dezelfde bagage als Westermann.

          2. BobbyHaarms

            Een Wesley Sneijder bijvoorbeeld Indojood? (als hij zou willen?) Kan me voorstellen dat je nu niet voor je lol in Turkije wil zitten..

          3. Indojood

            Zou sowieso niet in Turkije willen zitten. Eén keer daar geweest, nooit weer.

          4. Yarive

            Exact, Veltman deed het in de Klassieker ook fantastisch ald rechtsback, verdediging zit je nu wel qua breedte redelijk, nu nog een aanvaller.

          5. Yarive

            Dus Van Rhijn wordt verkocht voor €1.6M, en op Rosales bieden we €5M? Overmars, doe eens effe normaal joh mafkees..

          6. Yarive

            Dus, Van Rhijn wordt voor slechts €1.6M verkocht, en op Rosales, een stand-in, bieden we €5M? Marc, doe effe normaal joh mafkees..

          7. PvL020

            Moet je gewoon terug gaan naar de homepage en dan verversen pakt hij hem gewoon op

          8. ajaxhoger

            Voor 5 miljoen kan je wel betere kopen als je goed scout lijkt me , rosales zie ik niet zo zitten moet ik zeggen , gewoon de knip iets verder open doen dat doet wonderen .

      1. Geroldkohlen

        idd slaat nergens op! doe er 2.5 miljoen bij dan kun je sneijder ophalen in Turkije! had laatst gelezen dat teamgenoten hem zelfs proberen weg te pesten, dus ik denk dat hij blij zal zijn als hij er weg kan gaan!

      2. Litmanen

        Sorry hoor maar vRhijn is echt veel beter. Zonde van het geld. Als je zo’n speler voor de bank koopt dan gooi je je geld echt over de brug.
        Belachelijkeaankoop. Op de bank moet eigen jeugd zitten, geen bankzitter uit Spanje. Dat is trouwens de tweede al.

        1. De seijs

          Litmanen v Rijn veel beter? Ik weet het niet hoor maar volgens mij zat de laatste 2 jaar zijn linker schoen om zijn rechtervoet en zijn rechter schoen om zijn linkervoet. Hij was echt dramatisch de laatste 2 jaar. Maar ja ik geloof dat jij de laatste 2 jaar de bril van je opoe op had als ik jou zo lees de laatste tijd.

          1. jojo123

            Die Veltman was nog dramatischer, het een heeft ook met het ander te maken. Het centrum ws zo zwak dat de rest gewoon meedeed.

    2. De seijs

      Die veltman kan toch ook op rechtsback. 5 miljoen weggooien is niet normaal!

      1. HURBIE

        Gaan ze Rosalles halen voor 5 miljoen en Rhijn weg doen voor 1.8 miljoen en dan heten ze allebei nog Ricardo
        Ben ik nou gek of zijn ze bij AJAX gestoord
        Moeten er toch aardig wat imbecielen rond lopen om dat te verzinnen

    3. Ajax nr 1

      Gekke daar bij de staf.De ene mag weg voor 1,5 miljoen en voor een wissel betalen ze 5 miljoen. Echt wat een gekke

    1. AFCA my World

      Ik vind 5 miljoen veel te veel, als je ziet voor hoe weinig geld iedereen mag vertrekken zou ik misschien net 2 miljoen betalen, nee is echt veel te veel !

  1. Skills

    Mm een aankoop voor de bank. Ik mis nog 2 kanonnen, Ziyech en nog een goede rechtsbuiten

  2. dickst14

    Fantastisch nieuws voor alle ajax fans denk ik. pffffffffffff
    Hier hebben we de jeugd voor. Waar blijft Zjech

  3. marcussboss

    alsjeblieft niet hoor? hebben we echt niets beters op het schaduwlijstje staan en waarom zou hij bij ajax banken als hij dat ook in 1 van de mooiste competities ter wereld kan? ?

  4. jojo123

    Als Ajax 5 miljoen voor hem kan uitgeven dan is Ziyech toch ook haalbaar? Ik zie graag zn kunsten in een team als Ajax

    1. BobbyHaarms

      En anders graag Wesley Sneijder, hebben we ook eindelijk de broodnodige ervaring waar dit team om schreeuwt. Voor zo’n 7 miljoen Euro en een leuk salaris weet je alles..Yolanthe krijg je er gratis bij op de tribune.

        1. BobbyHaarms

          Je kunt als Ajax zijnde allicht een poging wagen om hem te verleiden met een mooi contract, toch? Hetzelfde geldt voor Ziyech en volgend seizoen hopelijk Huntelaar.

          1. ajaxhoger

            Bobby wij kunnen hopen wat we willen , iets fansoenlijks komt er toch niet , ajax is allang ajax niet meer zoals wij het kennen . Er zitten teveel zakkenvullers met weinig voetbal kennis in de RVC , die denken in euro,s , niet aan ajax .
            Te gek dat die uit maken wat gekocht mag worden en wat niet , we gaan naar de klote .

          2. HURBIE

            In mijn ogen is daar niet veel meer voor nodig ,om naar de klote te gaan
            Zijn aardig onderweg

          3. ajaxhoger

            Juist Hurbie , ik erger mijn eigen dood , zeker als we dadelijk uitgelachen worden door de gevestigde orde .

  5. Brokamp

    Begrijp er niets meer van. 5 miljoen als standin voor Tete, ik dacht dat de vraagprijs voor Zyech rondde 8 miljoen ligt. Wie is er hier nu gek ??????

    1. HURBIE

      Dat zooitje wat in het TH zit bij AJAX
      Maken alles in mijn ogen bewust stuk aan AJAX
      Zijn allemaal met de tang GEHAALD

      1. Velibor

        Haha ja oke maar wil die zyjech wel eens naar ons dan,van mag het hoor? Tja Rosales,is die zo goed dan want geloof dat zon plek achter Tete toch wel anders ingevuld kan worden?

      2. ajaxhoger

        Hurbie helemaal gelijk , ze geven alleen om euro,s verder niks , we krijgen weer een kut jaar voor de kiezen , we worden uitgelachen europees , en in de eredivisie ook .
        Ik moet bekennen dat ik bewust niet meer alle game.s kijk , ik maak mijn eigen veelste druk , waarom , omdat we anders gewent zijn van onze club , dat zal jij ook wel mee hebben gemaakt .

  6. In memory of J.C.

    Iedereen vergeet voor het gemak de reactie van Ziyech toen PSV alsnog kampioen werd: hij balde zijn vuist en was blij. Willen we die jongen bij Ajax?

    1. Litmanen

      Heel vervelend mannetje. Bij Twente de ster, bij ons een van de selectie. Gaat niet werken. En dan ook nog weg met het Afrikaans Kampioenschap en al die oefenwedstrijden die Marokko speelt…..

  7. -buitenkantje rechts-

    ff kort door de bocht.. Milik verkopen voor €30 miljoen.. Je haalt Ziyech, Traoré en Arias voor de rechtsback..?

    1. ajaxhoger

      Milik word verkocht net voor het verstrijken van de transferdatum , let maar op , dat is al meer gebeurd , en dan kunnen we zelf niks meer kopen .

      1. -buitenkantje rechts-

        Dat zou heel vervelend zijn ajaxhoger.. Denk niet dat Cassierra en Dolberg al klaar zijn voor het grote ( internationale) werk.

        1. ajaxhoger

          Dat denk ik ook niet dat die klaar zijn , ik hoop dat ik ongelijk krijg , ik denk dat het een vorm is van de prijs op drijven van ajax .
          En wij sups zitten ons eigen te verbijten

  8. -buitenkantje rechts-

    Lees trwns op AS app dat Utrecht serieus Zivco wil gaan huren.. Maar koop zou ook bespreekbaar zijn.. Stel Milik wordt alsnog verkocht hebben we wel een probleempje voorin.. Weet niet of Cassierra al klaar is voor het grote werk..

  9. Iamsterdam2015

    5 miljoen voor een 2e rechtsback!?! Zit er dan echt niets on het tweede??? En mocht tete geblesseerd raken vgens mij heeft veldman laten zien dat hij dat kan….. Maar goed zal wel aan mij liggen.

  10. bloedgroep AFCA

    als Milik alsnog zou gaan en Zivco ook dan hebben we echt een probleem

      1. -buitenkantje rechts-

        Heb even gekeken op transfervrije spitsen.. Adebayor (32)… Bendtner (28)..Alfaro (28)..Berbatov(35).. Postiga(33).. Zo even een pasr spitsen die voor 2-5 miljoen te halen zijn.

  11. EugAjax

    Toch weer grappig dat Ajax en directie nu al weer afgemaakt worden na een bericht in een Malaga krant hahaha. Moet niet gekker worden. Ik heb meer vertrouwen in Ajax dan menigeen. Ajax gaat geen 5 mln betalen voor Rosales, als ze hem al willen, als ze net van Rhijn hebben weggedaan voor kleine 2 mln. Ik schat directie hoger in. Dus 90% van bovenstaande reacties onnodig. Ik beloof bij deze dat ik door het stof heen gaat als Ajax wel zo een move zou maken……….Veltman blijft goede keuze als rechtsachter alternatief

    1. -buitenkantje rechts-

      Je hebt gelijk EugAjax.. Dit soort berichten moet je altijd met een korrel zout nemen.. Maar je moet toch wat te speculeren hebben in deze komkommertijd..?

    2. Indojood

      Nou nou, EugAjax, een belofte om door het stof te gaan op een forum waar bijna iedereen achter een nickname anoniem zijn/haar zegje doet.

  12. Duif

    Kunnen we niets opstarten dat we proberen om Sneijder terug te halen naar oms aller Ajax ?

  13. KBouter

    Zucht….gaan we nu allemaal grote piemels krijgen door een Sneijder Soap??

  14. Charka53

    Gaan we terug in de tijd we hebben vaker trainers gehad die maar bleven kopen ten koste van de Ajacieden ik hoop het niet daar worden we beter van.

    1. jojo123

      Op dit moment is het niet erg om te kopen, het is zelfs noodzakelijk om kwaliteit te borgen. De Ajacieden die er op dit moment staan zijn of wel te jong of wel te onervaren om een heel seizoen constant te kunnen spelen. Ik bedoel dan niet constant matig of slecht.

  15. Cootje Adriaanse

    Ik zou denken: basisdefensie linksachter Dijks, centraal achterin Sanchez en Westermann en rechtsachter Tete. Heb je op de bank Viergever en Veldman, die zowel centraal als als back kunnen invallen. Lijkt me een acceptabele achtervang.

    Maar ik zeg eerlijk dat ik totaal geen beeld heb van de kwaliteiten van Sanchez en Westermann. Voor het zelfde geld blijken dat miskopen en zijn we ver terug bij af. Want Veldman en Viergever vind ik acceptabel als stand-inn, maar komen echt tekort voor de basis (tenminste, als je stappen vooruit wil gaan maken).

  16. hubert

    nieuwe speelstijl heeft tijd nodig. Das bij elke club zo snap dat nou eens een keer . maar nee steeds word weer iedereen afgezwakt maar als het goed gaat draaien lopen die zogenaamde supporters er weer als eerste achter aan en hebben zij het uitgevonden succes ermee

Comments are closed.