Maduro waarschuwt Ajax: ‘Het kan daar echt een heksenketel worden’

0215ajax-twente_maduro_vak410

Hedwiges Maduro stelt dat Ajax er goed aan zal doen om de komende tegenstander in de voorronde van de Champions League, PAOK Saloniki, niet te onderschatten. Maduro heeft het shirt van PAOK gedragen en weet dat het een heksenketel gaat worden tijdens de return in Griekenland.

‘Ik hoorde het vrijdag in de kleedkamer na de training en kreeg natuurlijk een appje van een redactielid van Ajaxfanzone. De wedstrijden tussen Ajax en PAOK maken het voor mij natuurlijk speciaal want ik heb sterke banden met beide clubs. Ik bewaar vanwege de enorme passie van de fans en de schitterende leefomstandigheden mooie herinneringen aan mijn PAOK-tijd. Als je naar de historie en de Europese ranking kijkt, dan is Ajax favoriet. Maar in knock-out-duels kunnen altijd rare dingen gebeuren’, vervolgt Maduro, die Ajax tipt.

Vanwege de sfeer is PAOK Saloniki in eigen huis haast niet te kloppen. Maduro: ‘Dat komt mede door de fantastische sfeer in het stadion, Toumba. Die is niet normaal en dat zal Ajax ook wel merken. Het kan daar echt een heksenketel worden. Nee sterker nog, het wordt een heksenketel. In Griekenland wordt het voetbal met passie gespeeld, maar sommige teams slaan daar nog weleens in door. PAOK heeft aanvallende kwaliteiten met  Slowaaks international Robert Mak en Jairo of Garry Mendes Rodrigues. Verder hebben ze de sterke Stefanos Athanasiadis als spits en ook nog de ervaren Dimitar Berbatov, maar buiten dat heeft Ajax meer kwaliteiten dan PAOK’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

31 Comments

      1. KBouter

        Wie moet dat daar doen dan, 410 is er niet meer en F-Side is al jarenlang uitgeblust.

        1. De Ajacied

          Ja en nu weer verloren van AA Gent, maak me beetje zorgen hoor
          ❌❌❌

        2. Yarive

          Daar geef ik je gelijk in, helaas.. Maar ik zie wel een kans dat de F-Side er weer boven op komt. Een deel van 410 naar de F, en met staantribunes kan er nog best wel eens weer een lekker sfeertje komen!

        1. HURBIE

          Had het hele verhaal op footbalzone gelezen wat Maduro heeft gezegd over die Grieken ,dus we zijn gewaarschuwd onderschat je tegenstander nooit

    1. marcussboss

      zo is dat! je zou denken dat hij ook weet hoe het er in de arena aan toe kan gaan?

  1. KBouter

    Hoop dat Ajax daar een sterk elftal op denken zet die ook een beetje gewend aan elkaar zijn. Gelukkig zijn er twee goede harde verdedigers bij gekomen, waarvan er waarschijnlijk maar1 speelt. Hoop alleen nog op wat creativiteit op het middenveld.

  2. War

    Lees net het verlies met 2-0 tegen AAGent, wordt niks met die kakkerlak, wat een ramp !

    1. ajaxhoger

      Dan verliezen ze weer , geen nood KBouter we winnen de CL Misschien in het jaar 4000 als we spelers kopen , en niet die bras .

  3. BobbyHaarms

    Bedankt Maduro, en dit gaat 100% gebeuren daar dus Ajax kan zijn borst natmaken. En dan nu weer 0-2 verliezen, je vraagt je ondertussen toch af wanneer de heren eens wakker worden.

  4. KBouter

    Kun je nagaan hoeveel werk het is voor Bosz om dat afbraak voetbal van de laatste jaren er weer uit te krijgen!

  5. BobbyHaarms

    Anders hoef je die 2 wedstrijden niet eens te spelen, we staan al tijden voor lul tegen al die kleine kutclubjes we zijn genoeg vernedert.

  6. bloedgroep AFCA

    wij zijn Ajax wij zijn de beste….hopelijk weten trainer, RvC en de spelers het ook…hoe kan je nu nog met trots zeggen dat je Ajax bent….wat een beleid, wat een vertoning, wat een schaamte

    1. AFCA my World

      Allemaal geweldig en dan nog het verlies tegen AA Gent,nee we hebben momenteel op het voetbalveld weinig te zoeken,dus helaas dit jaar geen CL !

  7. LeroyT

    Vroeger hoefde je niet te vrezen dat we verloren in de voorbereiding. Dan wonnen gewoon we wisten alleen nog niet met hoeveel!! Maar die tijden zijn over en dat gaat ook nooit meer veranderen ( al hoop ik van wel )

  8. bloedgroep AFCA

    helaas is het in de Arena al jaren geen heksenketel meer…die strijd hebben wij sowieso al verloren….qua sfeer en voetbalbeleving is het af en toe net de wekelijkse bingo avond in een bejaardensoos

Comments are closed.