Relatie Zivkovic en Ajax op knappen: ‘Ik wil graag naar FC Utrecht’

0222willem2-ajax_zivkovic

Richairo Zivkovic en Ajax lijken afscheid van elkaar te gaan nemen. De negentien-jarige aanvaller wil voor zijn plaats vechten maar is van mening dat hem dat niet gegund wordt. ‘Omdat ik open kaart speelde over de interesse van en een gesprek met FC Utrecht, zat ik tegen AFC niet bij de eerste 22 spelers. Ja, toen is er wel iets geknapt’, meldt De Telegraaf.

Zivkovic geeft toe dat hij in eerste instantie de oorzaak van de stroeve samenwerking is: ‘Ik heb fouten gemaakt, waardoor ik de hooggespannen verwachtingen in het begin niet kon waarmaken. Maar de begeleiding bij Ajax liet ook te wensen over. Voor een zeventienjarige speler die vanuit de provincie Groningen naar de stad Amsterdam komt, is het zó belangrijk om goed te worden opgevangen. Vooral van de vooraf beloofde specialistentraining is helaas niets terecht gekomen. Ik werd vaak aan mijn lot overgelaten. Zozeer dat het plezier in het voetballen ook minder werd’.

Tijdens de zomerstop besloot Richairo er helemaal voor te gaan en trainde in zijn vakantie door. ‘Ik wist dat ik voor goud moest gaan en wilde dat ook. Ik weet nu wat er van een profvoetballer wordt gevraagd’. Om deze reden nam Peter Bosz hem op in de selectie voor het trainingskamp en was in de wedstrijd tegen FC Liefering eerste spits. In de wedstrijd tegen AFC werd Richairo echter niet meer opgesteld en dat gaf hem het gevoel dat hij in Oostenrijk als ‘veldvulling’ fungeerde. ‘Ik heb het gevoel dat ik als jojo word gebruikt, dat er spelletjes worden gespeeld’, aldus de spits.

Er is belangstelling vanuit Utrecht en die interesse is volgens Richairo wederzijds: ‘Ik wil daar graag heen. Het is nu het beste dat ik vertrek. Ik hoop dat Ajax zich reëel opstelt en niet de hoofdprijs vraagt voor een verhuur of verkoop. Zodat ik mijn carrière een goed vervolg kan geven.’

Related posts

120 Comments

  1. Indojood

    Ga maar dan, met zo’n mentaliteit kom je er niet. Twee dagen geleden ging ie nog voor zijn laatste kans! Ajax zal best fouten hebben gemaakt maar om zo snel de handdoek in de ring te gooien, dat doet ie toch echt zelf.

    1. rickert

      Vindt dat hij in ieder geval de kans zou mogen hebben om te horen wat Utrecht te vertellen heeft, dan hoef je niet meteen buiten de selectie te worden geplaatst.
      Ondanks dat hij eerlijk spreekt over hoe het voelt voor hem, reflecteert hij zichzelf ook, ik vind dat geen rare mentaliteit. Het is ook allemaal wel heel raar gegaan. We gaan over het algemeen slecht om met de ‘iets moeilijjere’ jongens. Heel jammer is dat, met de juiste begeleiding halen die ook de top.

      1. Toppertje

        Helemaal eens Rickert. Vind het toch wel jammer dat er door Ajax geen streep onder het vorige seizoen met Zivkovic gezet kan worden. Deze jongen heeft volgens mij in potentie meer dan Milik.

      2. Indojood

        Kan allemaal waar zijn, rickert maar hij geeft het op nadat hij één oefenwedstrijd niet in actie kwam.

        1. Charka53

          Eén ding is zeker het heeft nog nooit geboterd tussen hem en Ajax volgens mij kan hij maar beter gaan .
          Maar dan moeten we er niet van opkijken dat hij hij wel aan het scoren komt en dan wel tegen Ajax.

          1. creutz1977

            dat ventje heeft nog niks bij ajax laten zien… allemaal erg teleurstellend… En nu loopt alweer moord en brand te schreeuwen… Als hij zooooo geweldig zou zijn… Dan stond hij wel in de basis… Zijn verhuur periode was ook een flop… Maar dat lag natuurlijk ook aan andere… Hij moet lekker een spiegel voor zijn kop houden… lekker laten gaan aub… tot ziens.. te licht bevonden

          2. 11Younes11

            Ik ben er ook een beetje klaar mee. Ik snap dat hij zich een jojo voelt, dat is niet prettig. Maar wat je zegt, hij is gewoon niet goed genoeg. Anders had hij zijn kansen wel gehad, moeilijke jongen of niet.

        2. rickert

          1 oefenwedstrijd?! Hij zit hier toch wel iets langer als ik het nieuws goed gevolgd heb. Mentaal kan dit zijn druppel zijn, wat ik kan begrijpen.

          1. Indojood

            Ja, hij zit er al weer twee jaar en ik ben me bewust van deze moeizame jaren.

            Waar het mij omgaat is dat hij twee dagen geleden voor zijn laatste kans ging en na één wedstrijd het alweer voorbij is. Dat noem ik niet echt ervoor gaan. Er komen nog meer oefenwedstrijden en hij had op zijn minst kunnen afwachten of hij daarvoor in aanmerking zou komen.

          2. rickert

            Als je vanuit daar kijkt, ja, maar vanuit Zivkovic, hij denkt dat ze op een andere voet verder gaan. Heeft de hele zomer lang hard getraind, waarschijnlijk ook met de hoop op een andere trainer. Alleen nu hij gewoon transparant is, wordt hij meteen keihard afgestrafd. Dus waar je de ene wedstrijd hoop koestert, is het een paar dagen later weer keihard de grond in getrapt. Deze keuze zal wat impulsief zijn, maar wat verwacht je van een 19-jarige knul die al 2 moeizame jaren achter de rug heeft.

          3. Indojood

            Het kan voor Ajax ook de druppel zijn. Laat ik voorop stellen dat ik dit enorm jammer vind want ik geloof in zijn voetbalkwaliteiten maar ik heb gewoon geen vertrouwen in zijn mentale kwaliteiten.

          4. rickert

            Ik snap jouw oogpunt Indojood, maar elke jongen met een moeilijk karakter is met de juiste begeleiding een prima topsporter. Tenminste, daar geloof ik in, omdat het op maatschappelijk vlak ook zo werkt.

          5. Indojood

            Ik snap die van jou ook. Maar uiteindelijk gaat het om Ajax en dan gaan we verder met Cassierra, Dolberg en Milik.

        3. Litmanen

          Lees het stuk in de Telegraaf en je begrijpt de frustratie van Zivco. Ajax is schandalig bezig en ik vermoed dat de opdracht om hem uit de selectie te gooien vanuit de bestuurskamer komt. Bosz had geen enkele reden hem te passeren. Integendeel, Zivco was tot nu toe in de voorbereiding met afstand de beste spits!

          1. Indojood

            Jij vermoedt dat dus je kunt het niet bewijzen maar je presenteert het als feit. Zo gaan verhaaltjes een eigen leven leiden en als je het maar vaak genoeg roept ga je er zelf in geloven.

            Ik hou me gewoon bij wat we wel kunnen hebben zien, of juist niet. Zivkovic heeft in de anderhalf jaar bij ons en dat half jaar bij Willem II niets maar dan ook helemaal niets laten zien. Als ie echt zo goed is, was dat al lang zichtbaar geweest en had hij minimaal tegen het eerste aan gezeten. Ik vind het erg jammer want ik dacht dat Ajax een goede zet had gedaan door hem te kopen maar we zijn er geen steek mee opgeschoten en dat kan onmogelijk alleen maar de schuld van Ajax zijn.

          2. Litmanen

            Dus de voorbereiding heb je voor jouw gemak gemist. Wie gaat hier zijn eigen verhaaltje maken? Ik hou me aan de feiten. Ajax staat bekend over het feit dat aangekochte talenten niet tot heel slecht begeleid worden!

      3. Basl

        Dat staat er toch ook niet rickert. Tuurlijk mag hij aanhoren wat utrecht te zeggen heeft, hij roept alleen gelijk; ik wil weg en Ajax moet meewerken. Dat is wat anders lijkt me.

    2. De seijs

      Deze jongen heeft geen mentaliteit dat is duidelijk. En echte Hollandse jongen zie ik dit niet doen. Die gaan ervoor wat een flapdrol. Ajax lozen die gast daar win je niks mee. Maar wel de markt prijs vragen en een doorverkoop premie erop af dwingen.

      1. rickert

        een ‘echte’ Hollandse jongen? sorry, maar wat wil je zeggen, omdat hij een kleurling is, heeft hij geen mentaliteit? alsjeblieft zeg…..

        1. Indojood

          Aard van het beestje komt zo nu en dan naar boven, rickert. Maar je zal zijn woorden wel weer verdraaien. Dat is zijn standaard reactie.?

          1. HURBIE

            Dit soor gasten wijzen altijd naar een ander
            Hun weten vaak van niets en zijn zich nergens van bewust
            Als hij zo kortzichtig is moet hij lekker oprotten

          2. Litmanen

            Onze Arier heeft gesproken. Doe je zwarte uniform maar weer aan…. Stomme rascist.

          3. In memory of J.C.

            Begrijp nu beter waar der Seijs geen prive gegevens durft te geven. Komen er te veel mensen naar hem toe.

      2. VanDattem

        Net als al “die echte hollandse jongens” uit het team van ’95 die er ook “niet echt voor gingen” en waar “we ook niks mee wonnen”…

      3. Geroldkohlen

        gefeliciteerd seijs!! dit is de aller domste opmerking die je gemaakt hebt!!!

      1. De Ajacied

        Toon eens ballen Zivko
        En gooi niet direct de handdoek, laat je voeten spreken dat lijkt mij beter
        ❌❌❌

        1. HURBIE

          Vind ik ook ,maar hij denkt dat hij op het niveau is dat hij het al helemaal heeft gemaakt

  2. Valentino

    Flapdrol, eerst zeggen voor je kans te gaan en ondertussen zonder overleg en toestemming met andere clubs praten.
    Goh wat raar dat Bosz je buiten de selectie laat voor een oefenduel als je zoiets flikt.
    Totaal geen mentaliteit deze speler, wordt nooit meer wat.

    1. Litmanen

      Weer zo’n typische reactie! Utrecht zoekt versterking en informeert bij Zivco. Hij is zo netjes om dat direct bij Ajax te melden. Vervolgens wordt hij uit de selectie verwijderd.
      Ik zie hier geen enkele laakbare actie van Zivcovic! Maar wel opnieuw van Ajax.

      Ajax faalt opnieuw in de begeleiding. Zie het verhaal Andersen. Verhuurt aan Willem ll en geen enkele belangstelling gedurende een heel seizoen vanuit Amsterdam.

      Wat heeft het voor zin om uiterst talentvolle jonge jongens naar Amsterdam te halen als je er zo mee omgaat? Hoeveel carrieres moeten er nog kapot?

      We hebben zo’n grote bek over die Engelse clubs, maar Ajax is geen haar beter. Haal maar een spits uit Zuid-Amerika, laat hem links liggen en je kunt al je miloenen net zo makkelijk in zee gooien.

      Zivcovic is een van de grootste Nederlandse talenten van de laatste tien jaar! Bedankt Ajax. Die jongen heeft op 19 jarige leeftijd toegegeven fouten te hebben gemaakt en heeft de hele zomer alles uit de kast gehaald om alsnog te slagen. 1 telefoontje uit Utrecht en iemand wordt bij het vuil gezet!

      Schandalig!

      1. nick-afca95

        Hier ben ik het 100% mee eens Litmanen! Ik hoop dat Ajax gaat inzien fouten te hebben gemaakt. Jonge jongens hebben nou eenmaal wat meer aandacht en bevestiging nodig als wat meer ervaren jongens.

      2. Ajax nr 1

        Helemaal mee eens Litmanen en paullus. Maar het moet eens klaar zijn. Zowel voor Zivkovic als voor Ajax

        1. HURBIE

          De eisen van AJAX zijn hoog je gaat er in mee om beter te worden
          Of je denkt dat jezelf al heel goed bent ,dan heb je daar niets te zoeken
          Dan moet je gewoon opzouten

      3. BobbyHaarms

        Ik ben het in deze met je eens Litmanen. Er is hem door Ajax begeleiding beloofd en dit is de club niet nagekomen. Op zijn zachts gezegd niet netjes van Ajax en dit is zeker niet voor het eerst. Gezien zijn leeftijd kan ik me best voorstellen dat dit aan die jongen heeft geknaagd en dat dit zijn prestaties negatief heeft beïnvloed. Niet iedereen haalt zijn schouders op en gaat “gewoon” weer verder. Er is iets geknakt bij die jongen en Ajax mag zich dit zeker mede aantrekken. Tijd dat ze hier eens lering uit gaan trekken want de club komt zo gaandeweg in een negatief daglicht te staan met hoe ze met spelers omgaan en aan hun lot overlaten. Schandalig..

        1. Velibor

          Ja mee eens litmanen en bobby en heb eigenlijk niks toe te voegen behalve dat ik het ook nog eens een behoorlijk stukje kapitaalvernietiging vind,want hij zal nu wel max 1,5miljoen opbrengen ipv van over een paar jaar 15miljoen en maar lullen over geweldige jeugdopleiding en beleid ,nou mij Ass!! Ik vind het net zoals Andrsen een sierlijke voetballer met veel techniek en die laten ze gewoon verzuipen ipv te steunen,er zullen wel weer een paar van die hardlopers doorbreken die de bal in de 2e ring jagen!

          1. Velibor

            Daarbij vind ik dat bijvoorbeeld zon jong Ajax of de A1 getraind moet worden die aan het eind van zen carriere zit met trainen ipv zon kale knuppel als Stam die gvd op resultaat voetbalt en maar reikhalzend zit uit te kijken naar wat anders in zen carriere om hogerop te komen,volgens mij moet je gewoon ouderwets geduld hebben met die jongens en ze uitleggen waar abraham de mosterd haalt in het profvoetbal,toen ik vroeger naar de 2eklas ging was ik ook blij met lieve juf ipv kenau uit de 1e !

          2. Indojood

            Daar heb je gelijk in maar in het geval Zivkovic is het pappen en nathouden. Als je echt goed bent speel je als 19-jarige gewoon in de basis bij Ajax. Geloof dat beide partijen fouten hebben gemaakt en ik wil ook wel weten of Zivkovic door het te melden uit de selectie is gegooid of zei ie er meteen bij dat ie naar Utrecht wilde. In het laatste geval snap ik Ajax wel.

          3. Velibor

            Tja indo daar komen wij toch niet achter en je hebt wellicht gelijk met zivko maar ik vind het gewoon jammer van zon jongen,ik dacht echt dat het de nieuwe Kluivert zou worden.

          4. Indojood

            Jammer vinden we het allemaal maar in twee jaar tijd hebben we niet één keer gezien wat hij bij Groningen heeft laten zien. Ik weiger te geloven dat dit allemaal door Ajax komt. Als je echt zo goed bent dan komt dat vanzelf boven drijven.

      4. In memory of J.C.

        De hele zomer?? Overdrijven is ook een vak. Twee/drie weken voorbereiding is geen hele zomer. Verdr nogmaals: het verhaal is slechts van een kant, die van Zivco en niet van Ajax.

  3. Mooi

    Je kan niet allesvan een kant zien Jax heeft ook fouten gemaakt .Maar het is beter dat hij gaat .

  4. dickst14

    Als je goed speelt en 100 % inzet toont dan kan niemand om je heen. Ook al heeft Ajax fouten gemaakt. Aan wie ligt het dan ???

      1. dickst14

        En dat jou grote idool van Rhijn al jaren uit vorm is ligt natuurlijk ook aan Ajax.

        1. Litmanen

          Tjonge. Geen gelijk toch gelijk? Dit gaat niet over Van Rhijn, maar wel makkelijk dat je hier mee komt….

  5. RonJ64

    Niks naar Utrecht, werken AJAX ook alleen maar tegen, net zoals de supporters .opzouten

  6. pietprecies

    Iets met een gebrek aan ruggengraat, mentaliteit en kwaliteit. Iedereen heeft er schuld aan behalve hij zelf. Droevige speler. Laat Ajax maar lekker de hoofdprijs voor je vragen aan dat stront Utrecht.

  7. Bansberg04

    Ik vind het wel vreemd dat je in een de tekortkomingen van Ajax aan de kaak stelt terwijl je twee dagen geleden nergens over sprak en Voor goud ging. Ik ben van mening dat het best een hele goeie speler is, maar misschien is Ajax net een maatje te hoog er wordt bij Ajax natuurlijk erg veel van je verwacht en dit soort individuen kunnen dit meestal niet volledig op brengen en dat vind ik persoonlijk erg jammer het is en het blijft toch een zeer creatieve speler. Beste kerel waar je ook heen gaat het ga je goed

  8. marcussboss

    achjaah, soms kan je beter een stapje terug doen, om er daarna 2 vooruit te zetten, maar ben echt van gedachte dat deze jongen een flop word en nergens iets gaat presteren. bij Groningen een leuke aankomende spits, maar een mentaliteit van een goudvis. ik hoop voor het Nederlandse voetbal dat je het dan bij Utrecht wel laat zien

    1. f-side64

      dat is een belediging voor een goudvis zelfs 1 guppy zou er voor gaan maar valt wel op alle spelers met 1 kleurtje zijn gauw op hun pik getrapt dit heb ik schone nog niet zien doen.

      1. marcussboss

        tjaaa, misschien omdat zij “met een kleurtje” wel een langere pik hebben, zoals vaak gezegd wordt? verder weet ik ook niet waar het mee te maken heeft, maar ik weet wel dat we dit soort jongens absoluut niet kunnen gebruiken bij onze mooie club❌❌❌

  9. AFCAoost425

    Eerst wil die voor zn kans gaan en nu wil ie weg amper paar dagen later. Succes ermee..

    1. Litmanen

      Gelul! Dus als een club interesse toont dan pleuren we de speler uit de selectie? Nou dan heb ik een tip voor de concurrentie van Ajax:
      Benader alle goeie spelers via de telefoon en al die spelers worde n uit de selectie gegooid!
      Hersenlose reactie dus…..

  10. Rickie

    Hij moet ZEKER de kans krijgen. Hij is mijn HELD zal voor mij de beste spits zijn. voor mii die er bij AJAX rond loopt op dit moment. Jammer dat AJAX niet ziet hoeveel talent deze jonge heeft. Hij is voor mij echt de WERELD spits. GUN hem de komende 3 maanden basis plaats 80 min per wedstrijd. En hij heeft er minstens 10 in te liggen plus aantal assisten.

    1. Ajaxnr1

      Hij heeft bij Willem II helemaal niks gepresteerd, dat zal hem bij ajax ook niet lukken

    2. marcussboss

      Dan mag het wel lekker weer wezen, maar volgens mij heb je echt een zonnesteek? deze jongen heeft het nog nergens ECHT gepresteerd en zelfs in de voorbereiding nog niets laten zien. fijn dat jij zoveel vertrouwen in deze jongen hebt, maar realiteit zegt wat anders.

      1. Litmanen

        Slecht opgelet marcus! Zivco was met afstand de beste spits in de voorbereiding.

        1. De seijs

          Beste in de voorbereiding? Hij mocht genees spelen man. En dat zijn zijn worden. Laat hem lekker opflikkeren die nagemaakte. Eerst zegt hij dat hij alles gaat geven en 3 dagen later komt Utrecht voor hem en dan gaat hij huilen en ajax is niks meer. Die vuiler verrader. Altijd het zelfde met dat soort gasten!

          1. marcussboss

            RT De Seijs! het is graag of niet en als meneer toch niet voor zn plek wilt vechten, dan kan hij zeker beter naar Utrecht gaan!

        2. marcussboss

          Ja klopt Litmanen, hij was degene die de kansen wel afmaakte? zelfs een blinde kan zien dat hij nog niet klaar is voor ajax en hij viel misschien op omdat de rest ook als een zak zaad speelde?

  11. jojo123

    Hoop maar dat Bosz niet dezelfde houding en gedrag heeft als Fdb ten opzichte van spelers. Win je geen wedstrijden mee..

  12. vak411

    Tja als zelfs Bosz na 2 weken ziet dat hij niet goed genoeg is nadat de Boer dat al zag zal het wel zo zijn. Dit jochie met zn grote bek moet niet denken groter te zijn dan Ajax. Hij heeft een mentaliteitsprobleem. Ik zou hem nooit naar een club als Utrecht laten gaan. Straks gaat hij ook nog schermen met interesse van de kakkerlakken. Gewoon alleen naar het buitenland laten gaan met een terugkoop clausule en anders niet.. Wij zijn Ajax.. Niet ene zivcovic

  13. Royb020

    Ga lekker dan!! Als je te laf bent om de strijd aan te gaan met je ploeggenoten voor het eerste!!

  14. Iamsterdam2015

    Tja ligt het aan hem of aan Ajax!?!? Ik weet het niet want was er niet bij net als vele van jullie. De waarheid zal in het midden liggen. Ajax zegt zus hij zegt zo…… Dit soort zaken zijn lastig om over te oordelen. Ondanks dat ben ik geen hater en hoop dat het nog goed komt met hem. Succes…. Waar dan ook!!

  15. Ajax nr 1

    Deze soap krijg nu ook al een tijdje een eigen leven zeg pfff. Zivkovic ga nu maar eens doen wat je daadwerkelijk wil. Ik word dat gezeik zat van welles nietes spelletje. Pak de draad op en doe wat je moet doen. Blijf en zet je voor 100% in en hou verder je mond.Of vertrek en zeik je andere werkgever af maar doe je ding.Succes met je keuze en laat het verder rusten.

  16. Ajaxnr1

    Hij heeft de kwaliteit noch de mentaliteit niet om mee te kunnen bij zowel Ajax als FC Utrecht..

  17. nick-afca95

    Hij geeft zelf aan veel fout te hebben gedaan. En ik vind dat hij absoluut gelijk heeft wat betreft de begeleiding van jonge spelers bij Ajax. Die moet je wekelijks spreken om te kijken hoe het met ze gaat, al is het maar 5-10 minuutjes. En als ze verhuurd zijn moet je ze regelmatig bellen over hun verblijf bij de andere club. En na een tegenslag, moeilijke periode of een foute beslissing moet je met ze om de tafel. Dat word allemaal niet gedaan bij Ajax. Op deze manier verpest je talenten die niet binnen Ajax zijn opgegeoeid. En door dit soort dingen gaan er ook steeds minder talenten richting amsterdam.

  18. Indojood

    Zivkovic is nu verleden. Er is nu wat belangrijkers bezig, voorronde CL loting!

  19. hubert

    heren ajax speelt prof voetbal hoezo clubliefde? ?? als jullie bij een baas werken en jullie krijgen van de concurentie het meervoudige geboden wat doen jullie dan? ik denk omdat de baas zo lief is gaan jullie niet weg. kom op zeg dan vertrekken jullie ook onmiddellijk he want er. is meer te verdienen. wat is daar mis mee? gun die jongen dat nou en begin nie t steeds vervelend te doen als iemand vertrekt.

  20. Slingertje.

    Wat verbeeld die pannenkoek zich eigenlijk!
    Ook daar in Utrecht zullen ze snel zijn uitgescheten op dit nare nagemaakte ventje.

  21. hackitjacki

    Ja ga dan maar weg hoor als je binnen een week een totaal ander verhaal vertelt. En dan is Milik nog niet eens terug.

    Laat je voeten nou eens spreken jongen in plaats van elke keer janken als het tegen zit. Ben er beetje klaar mee.

  22. -buitenkantje rechts-

    Toch vreemd dat onder Bosz hij ook aan de kant gezet wordt.. Zou het dan toch niet allemaal aan FdB liggen? De moeizame relatie met FdB was toch de reden dat hij niet asn spelen toe kwam?? Daarna verhuurd aan WillemII onder Streppel.. Streppel, die wist tenminste hoe hij met Zivco moest omgaan.. Na een paar wedstrijden stond hij ook bij WillemII buiten de basis.. Vervolgens klagen over gebrek aan communicatie en begeleiding van Ajax! Twee dagen geleden nog vol willen gaan voor zijn kans bij Ajax.. Nu hij ook door Bosz aan de kant gezet.. wil meneer naar FC Utrecht. Het ligt aan iedereen behalve meneer zelf.. En dan hier op de site mensen die daar klakkeloos achteraan lopen.. Geloven het verhaal van deze niet presterende over get paard getilde capsoneslijer.. Onvoorstelbaar!!

  23. Gert Ajax

    Zou als ik ajax was juist dwars gaan liggen en proberen het onderste uit de kan te halen.
    Deze jongen is blijkbaar nog lang niet volwassen

  24. Iceman

    Laat dit een wijze les zijn voor het ajax scoutings orgaan. Dat je niet gelijk een speler moet kopen die 2 a 3 goede wedstrijden heeft gespeelt voor FC Groningen. Hij is geen Suarez. En je zult zien als hij naar FC Utrecht gaat en ze spelen tegen Ajax dat uitgerekend hij zal gaan knallen. En dan kunnen wij weer zeggen we hadden hem en we lieten hem gaan. Maar goed ik wens hem succes waar hij ook heen zal gaan maar een ding is zeker hij heeft geen metalitiet om een grote prof te worden.

  25. In memory of J.C.

    wat een reacties en dat allemaal op een eenzijdig verhaal. Reactie van Ajax heb ik nog niet gelezen en een verhaal heeft twee kanten. De reactie van ons vriendje hier is weer zeer apart maar dat weten we inmiddels 🙂

  26. AFCA my World

    Geef die jongen gewoon een kans en hij gaat slagen,stomste fout die je kan maken om hem te laten gaan !!!

  27. Gert Ajax

    Wordt nooit wat met doe jongen als het wat mentaliteit al niet goed zit
    ga je het niet redden.
    Kon al nooit begrijpen wat Ajax in hem zag.
    Bij groniningen aardig gepresteerd voor zijn leeftijd later niet meer.
    Eendagsvlieg?!

  28. In memory of J.C.

    Jongens, als je als speler aangeeft een voorkeur te hebben voor Utrecht ………. dan weet je dus zelf dat je niet Ajax waardig bent. Om dan met modder te gaan gooien ( waar of niet waar) doe je niet.

  29. Niels1983

    Als je tegen amateurs speelt en niet eens op het wedstrijdformuliet staat kan ik me voorstellen dat je er klaar mee ben ik weet niet wat er buiten de wedstrijden gebeurd maar heb ook het idee dat hij niet echt de kans heeft gehad

  30. Whappi

    Jammer dat hij zo weinig zijn eigen aandeel ziet . Technisch goed kunnen voetballen is te weinig om een goede voetballer te zijn

  31. KBouter

    Mentaliteit van geen topsporter, twee dagen geleden gaat ie ervoor en als hem een scheet dwars zit nokt hij ermee. Juist als je pas 19 bent, ben je zoals vBasten zegt nederig en hij is gewoon verwend en eist iets. Ben er klaar mee, komt nooit in de top, ennu…als dat klote Utrecht hem wil kopen, laat ze bloeden!!

  32. In memory of J.C.

    Oke Litmanen vertel: welke familierelatie heb jij met Zivkovic. Jij ziet ales echt slechts van een kant en gaat uit van info van een kant. Volgens mij is/was Sjakie zijn mentor en volgens mij baalde Sjakie behoorlijk van de houding van Zivkovic. Verder moet een club zich niet melden bij een speler maar bij de club van een speler. Als jij als speler voor 100% wil gaan voor je kansen dan vraag je tekst en uitleg bij je trainer en flikker je eventuele vuile was niet naar buiten. Als hij dit laatste nu nog niet snapt moet hij gewoon heel snel vertrekken. Dat laatste is sowieso het beste als je als jonge speler serieus ingaat op belangstelling van Utrecht. Een reactie was slechts goed geweest tegen elke andre club: flikker op ik ga dit seizoen slagen bij Ajax. Verder was hij alleen eenmalig goed in een training en dat is iets anders dan de beste van de, nog korte, voorbereiding.

  33. Sonsee

    Tegenwoordig lees ik dat wel vaker dat ze de schuld bij de club neerleggen terwijl ze zelf niks tot nauwelijks hebben laten zien. Hij geeft zelf aan dat hij het plezier in het voetballen verloor, als hij zelf een beetje kloten had zou hij zich niet zo snel gewonnen geven. Nu wilt hij naar Utrecht waar hij ook geen 1e en waarschijnlijk ook geen 2e keus zal zijn. Maar als hij niet wilt dan doet ajax er goed aan om deze speler te laten gaan.

Comments are closed.