‘Juventus pakt door en moet flink betalen voor Arek Milik’

0417ajax-utrecht_milik

Juventus jaagt serieus op Arek Milik zo melden diverse media. Dat de Oude Dame voor zo’n jonge atleet flink in de buidel moet tasten, spreekt voor zich. Nu Alvaro Morata naar de Koninklijke in Spanje vertrekt, is Juve opzoek naar een nieuwe spits volgens  La Gazetta dello Sport. Zoals al eerder vermeld  willen de Wit-Zwarten onze spits graag inlijven maar dan moeten ze wel tien tot vijtien miljoen euro voor neertellen. Milik maakte in het afgelopen seizoen in 31 competitiewedstrijden 21 doelpunten en dat staat de Italiaanse club wel aan.

Related posts

68 Comments

    1. nick-afca95

      Kijk jij toevallig het ek? Als hij goed zou spelen daar dan had hij 20 mil geweest maar helaas. Het is een speler die nog niet het hoogste niveau aan kan. Voor de eredivisie is hij perfect. Huntelaar word gehaald en die gaat hier steeds minder spelen, let maar op. Zit je over 1 of 2 seizoenen weer met een spitsenprobleem.

      1. Charka53

        Dus gewoon Huntelaar niet kopen en met de jeugd gaan spelen die worden vanzelf beter en dan kunnen ze over enkele jaren voor een mooie prijs naar een andere club.

        1. Geroldkohlen

          charka met een kindercreche ga je niet presteren in Europa laat, ajax moet weer gaan presteren en dat red je niet met alleen maar talenten en jeugdspelers!

          1. 11Younes11

            @Charka53
            Dat is toch juist het hele probleem, waarom opleiden om voor mooie prijzen te verkopen? Geld hebben we inmiddels zat, er moet meer kwaliteit op het veld

      2. Litmanen

        Geluk Nick. Huntelaar is buitencategorie voor de eredivisie. En met de aangekochte jonge spits en de eigen jeugd komt de opvolger van zelf. Maar we moeten direct goals hebben, dus nu Klaas-Jan halen en niet wachten zoals met Stekelenburg. Als Cillesen wordt weggehaald hebben we een echt probleem en die kans is echt groter dan 50%.

      3. Geroldkohlen

        onzin wat je zegt over Hunter, Hunter scoort in nl makkelijk 25 goals en zal waardevol zijn voor het team!

        1. nick-afca95

          Sorry maar over 2/3 jaar is milik top en zit Huntelaar op de bank. Van Heitinga dachten we ook dat het een super aanwinst was en kijk waar die is geëindigd. Gewoon een keer die spelers langer vasthouden, dan loop je ook geen risico of de opvolger wel presteerd. Ben wel van mening dat Huntelaar aankomend seizoen topscorer kan worden hoor, begrijp me daarin niet verkeerd.

          1. Geroldkohlen

            Hunt kan nog zeker 2 jaar mee nick, en dan zijn de jonge spitsen ook weer wat ervarender om Hunter op te volgen, en zo niet dan moet we er maar weer een halen zo werkt dat nu eenmaal.

    2. De seijs

      flink voor betalen? 10 tot 15 miljoen? is een schijntje voor een Italiaanse top club! minimaal 20 en anders niet! Flink voor betalen laat me niet lachen.

      1. Litmanen

        flink bedrag voor een spits met 1 been. Gaat geen Zlatan worden. 15 miljoen is een hoop geld en pure winst.

        1. De seijs

          15 miljoen is veel heel veel zelfs maar voor een Italiaanse club een schijntje. En Milik is voor ajax onder Peter Bosz gewoon meer waard.

          1. In memory of J.C.

            Het gaat er om of Milik het waard is …… Nee dus, Milik is hooguit 7 miljoen waard en dan mag Ajax blij zijn.

          2. De seijs

            En waar haal jij die 7 miljoen dan vandaan die milik moet kosten volgens jou. Waar bazeer jij dat op dat hij dat moet kosten.

          3. HURBIE

            Begrijp ik ook niet seijs 7 miljoen ,maar als Millik zo graag weg wil,lekker laten gaan
            Hoor je niets meer van als hij weg is

          4. In memory of J.C.

            Net zoals anderen Milik 20 tot 30 miljoen waard vinden, vind ik hem max. 7 miljoen waard. Ik haal het bedrag op dezelfde manier naar boven als ieder ander hier die bedragen roept.

          5. HURBIE

            Leuk als Huntelaar komt konnen jonge gasten wat van leren
            Maar hoop dat het geen Kuyt verhaal word dat als Kuyt er mee stop dan is Feyenoord ook nergens meer omdat alles o die persoon word
            Ben bang dat bij AJAX het zelfde gaat gebeuren
            Dus daarom gewoon met jonge gasten aan de gang

    1. HURBIE

      Hele grote strik want je an aan Millik zien dat hij niet de persoon is die het voetbal heeft uitgevonden

  1. Boristja

    Heb m liever in Mokum… Gaat die toch dan minimaal voor 15 miljoen en een spits terug halen van formaat. Niet een die ooit wel is goed zou kunnen worden!

  2. Valentino

    10 tot 15 miljoen, dat is toch niet ‘flink betalen’. Dat is een fooi. Als AZ al 20 miljoen van Janssen vraagt, die amper wat heeft laten zien, dan is Milik minstens 25 miljoen waard.

    Ik mag toch hopen dat dit in ieder geval niet de transfersom gaat worden, zou een schande zijn.

    1. Charka53

      Nou Valentino voor wat hij laat zien is dat goed betaald hoor en als Janssen van az voor 20 Miljoen weg mag zou kunnen maar hij kan niet alleen scoren maar ook nog een mannetje voor bij en dat heb ik Milik nog nooit zien doen.

  3. In memory of J.C.

    Who cares wat het bedrag is, ik wil straks CL met mooi voetbal door een leuk team. Geld heeft Ajax zat op de bank momenteel maar geen kwaliteit op het veld. Zelfs met 10 miljoen voor een matige spits is Ajax spekkoper. De RvC moet het TH meer vrijheid geven. Desnoods lopen er volgend seizoen een paar spelers gratis weg, ik wil weer leuk en aantrekkelijk voetbal.

  4. Mooi

    Ajax pak de hoofdprijs want ik heb helaas nog geen enkele hoogte punt van Milik gezien ,en gebruik dat geld dan goed voor een gerichte en goede aankoop .

  5. bloedgroep AFCA

    hebben e daar bij Juvee het k niet gezien ofzo….maar Milik mag van mij wel weg

  6. Iamsterdam2015

    Ja we kunnen wel 40 miljoen wensen maar deze man is helaas niet meer waard dan het genoemde bedrag. Voor hier in Nederland is hij goed maar bij juve met harde goeie verdedigers als tegenstander ben ik bang dat het lastig wordt. Nee, 10-15 miljoen is niet wat we wenste maar wel de realiteit.

  7. In memory of J.C.

    Inderdaad veel RvC leden hier op het forum. Allemaal onwezenlijke bedragen voor een zeer middelmatige spits in de hoop dat hun bonus op oudejaarsavond weer lekker groot zal zijn.

    1. In memory of J.C.

      Als je in het stadion zit en Milik een beetje volgt dan zie je hem zo verschrikkelijk vaak de verkeerde positie kiezen. Dit nog los van het technische werk waar hij geen vooruitgang in heeft geboekt. Natuurlijk, hij heeft er 21 in het netje geschopt, maar wel in de ere divisie van Nederland en zeer vele intikkers en slechts een paar mooie. Ik zit hem niet af te branden maar geef simpel aan wat ik live heb gezien van hem.

  8. De seijs

    Er wordt hier op het forum geopperd dat het salarisplafond om hoog moet want dan kan ajax meer geld vragen. En er wordt ook Door die gene dat redelijke spelers voor minder weg mogen. Er wordt hier ook maar wat gezwets af en toe. Ik zeg altijd voor zoveel mogelijk. Is altijd beter dan een beetje.

  9. KBouter

    Salarisplafond mag inderdaad omhoog….maar om goede spelers (toppers) hier na toe te krijgen.

    1. In memory of J.C.

      Hooguit twee spelers uit de huidige selectie komen in aanmerking voor een hoger salaris. De rest krijgt nu al dik betaald.

  10. Royb020

    10-15 miljoen!! Vind ik een koopie hoor!! Minimaal 30 miljoen!!! Als ze echt serieus jaagt op hem willen maken dan leggen ze die 30 ook makkelijk neer!!

    1. In memory of J.C.

      Op basis van welke prestatie is Milik 30 miljoen waard? Dit is gewoon domweg bedragen noemen en de idioterie van transferbedragen in stand houden. Ronaldo weet van gekkigheid niet wat hij met zijn geld moet doen: hij heeft in ieder geval een rolls, een bentley, een porche, een masserati. Hoe gek wil je het hebben. 30 miljoen voor een speler met één been en zeer matige technische kwaliteiten, dan ben ik zelfs nog 10 miljoen waard.

  11. afcadeluxe

    nou las ik net dat chelsea voor batsuahy 40miljoen betaalt,dus voor die kut italianen moeten maar 25miljoen betalen,vind nog steeds dat ze denken dat we armoedelijers zijn,gewoon hoog inzetten en als ze dat betalen direkt huntelaar en/of janssen halen

  12. afcadeluxe

    en leverkusen heeft op milik doorverkooppercentage van 30%,dus is die 15miljoen feitelijk maar 10miljoen,dat is erg weinig voor een redelijke spits…

  13. Pantelic

    niet verkopen voordat er spits is gehaald met ervaring en die AJAX waardig is

  14. In memory of J.C.

    Ik zeg dat je blij mag zijn met 7 miljoen voor een spits met één been en beperkte techniek. De 7 miljoen zijn dan zijn doelpunten in de ere divisie maar als Ajax het dubbele vangt van het bedrag wat ze hebben betaald mogen ze ook happy zijn. Kortom, ik vind de bedragen die hier genoemd worden absurd.

    1. BobbyHaarms

      Tsjesus wat was dat slecht zeg! Gun het die Duitsers ook niet echt maar anders had je die kakkies weer moeten aanhoren over “hun” Pelle ?

  15. -buitenkantje rechts-

    Milik wil weg.. Hij had ook net als Klaassen kunnen zeggen, ik blijf bij Ajax! Een speler die weg wil zo snel mogelijk verkopen.. 10-15 miljoen vind ik wen mooie prijs.. Daarna kan. Ajax overgaan tot de aankoop van wen nieuwe spits.. Huntelaar zie ik nog steeds als goede kandidaat.. Ben je de komende 2 jaar uit de problemen qua spitsen..

  16. hubert

    Altijd dar gezeik over huntelaar. is over zijn top heen hoor. waarom staat hij anders ernaast denken jullie bij schalke. hou milik geloof me hij is pas 23 die word beter dan huntelaar en milik kan nog jaren mee Hunt niet

    1. BobbyHaarms

      Zolang Milik maar 1 sterk been heeft zie ik hem niet beter worden, en zo’n geweldig EK speelt ie nou ook weer niet en hij wil zelf weg. Huntelaar daarentegen mag er dan naast staan bij Schalke, maar de momenten dat hij in Oranje stond of moest staan scoorde hij er wel steeds lustig op los. Is tevens bekend met de speelstijl, heeft ervaring (wat we nu nog steeds niet hebben!), is Nederlander én kan nog minstens 3 jaar mee. Ik zeg doen..

  17. Nultwintig

    Milik niet verkopen, dit is een spits waar Ajax en wij als supporters weer een hoop lol aan kunnen beleven. Als Peter Bosz hem ook even verteld dat hij zijn rechterbeen ook mag gebruiken zijn we allemaal blij.

Comments are closed.