‘Lombaerts kiest vanwege privé omstandigheden voor club uit België of Nederland’

0627lombaerts

Dat Nicolas Lombaerts bij Zenit Sint-Petersburg vertrekt lijkt min of meer vast te staan, maar over zijn toekomst is nog veel onduidelijkheid. De 31-jarige verdediger uit België wordt de laatste weken aan tal van clubs gelinkt waaronder Ajax en psv (zie bericht). Maar ook clubs uit Engeland, Duitsland en zelfs buiten Europa.

”Er is interesse van twee clubs uit China en we kregen een bod van het Mexicaanse Tigres. Ook Schalke 04, TSG Hoffenheim en enkele Engelse clubs hebben geïnformeerd”, aldus zaakwaarnemer Santosh Verhulst tegenover Het Nieuwsblad.

Lombaerts verkiest echter dichtbij huis te blijven. ”Omdat zijn vrouw zwanger is, hoopt hij dicht bij huis te kunnen spelen. Dan zijn psv, Ajax, Club Brugge en Anderlecht héél interessant. Feit is wel dat Zenit zijn waarde nog erkent en een transfersom vraagt die niet evident is voor een 31-jarige”, aldus Verhulst. Lombaerts ging medio 2007 van AA Gent naar Zenit, waar hij nog een contract tot 2018 heeft.

Bron: Het Nieuwsblad

Related posts

38 Comments

      1. BobbyHaarms

        Probleem is alleen dat ze zeker nog 8 miljoen voor Lonbaerts willen vangen. Voor iemand van die leeftijd? Maak dan gelijk een kermisattractie van hem en reis de wereld rond. Denk dat nergens op aarde iemand zo’n oude voetballer van dichtbij heeft gezien.

        1. BobbyHaarms

          Maar die komt niet naar Ajax hoor. Daar zijn ze nog steeds van de leg na die 2 dure aankopen.

  1. Sonsee

    Als hij daadwerkelijk nog rond de 8 miljoen moet kosten zou ik hem niet halen maar kijken of er iets jongere spelers lopen die dat geld voor de club terug verdienen bij door verkoop.

  2. hackitjacki

    Gaat niet komen want Bosz wilt snelheid achterin. Hij gaf al aan dat er tien meter naar voren gespeeld gaat worden en dan valt er veel ruimte achterin.

    1. KBouter

      Snelheid achterin?? Bosz was bij vitesse jarenlang gecharmeerd van onze oude vriend janarie vd Heijden. En die was supersnel wil je zeggen,?

      1. HURBIE

        Weet niet wat die Columbiaan gaat brengen ,maar we hebben gewoon een echte laatste man nodig achterin ttpe krol
        De spelers voor hem stonde altijd een metertje voor hem

  3. huub

    Hopelijk kunnen de ex Ajax spelers bij nationaal elftal spelen hem over te halen om voor Ajax te kiezen!!

  4. 11Younes11

    Iedereen hier die 31 oud vindt voor een verdediger, snapt er niet veel van. Kijk maar naar alle Europese topclubs. Die hebben allemaal dertigers achterin staan.
    Maar dat even terzijde, wij hebben geen verdediger meer nodig, dus laat maar zitten

  5. huub

    volgens Omroep Brabant heeft pisvee al een bod uitgebracht op de Belg !! Loop Mark nu al achter of is hij te veel bezig met en zijn eigen contract!!

      1. Velibor

        Tja ik vind het sowieso allemaal onzin die verhalen over ik wil dicht bij huis voetballen,dan koop je of huur je toch een huis vlakbij het stadion of heeft die tittebek van hem soms heimwee oid?

          1. huub

            Als hij dicht bij huis wil voetballen dan kan hij beter in België spelen!! Dicht bij de familie dan heeft hij ook geen heimwee en dicht bij de frietkot!!

  6. f-side64

    tja zou kunnen werken bij Ajax voorbeelden zat ik noem 1 alderweireld vermaelen en verthongen sonck en de mul helaas niet maarja kan gebeuren.

Comments are closed.