Ook Inter en Milan denken aan Bazoer

0319ajax-dnipro_bazoer

Inter Milaan richt het visier op Riechedly Bazoer. Naar verluidt verlangt de club uit Milaan zo’n 25 miljoen euro voor de vertrekkende Marcelo Brozovic, en Bazoer is de beoogde opvolger, zo meldt RMC Sport.

Internazionale heeft zich echter nog niet gemeld bij Ajax omdat de Italianen eerst moeten verkopen om spelers te kunnen aantrekken. Inter is overigens niet de enige club die interesse heeft in Bazoer. Ook landskampioen Juventus liet afgelopen week weten Bazoer te zien als een optie om het Turijnse middenveld te versterken nu Pogba naar Real Madrid verkast is. Daarnaast gaan er ook geluiden op dat AC Milan een package deal overweegt: Frank de Boer, Arek Milik, Anwar El Ghazi en de eerdergenoemde Bazoer.

 

Related posts

47 Comments

    1. De seijs

      Zo verschillend veel vragen dat ze gaan twijfelen. En dan een goeie deal sluiten. En dan zelf 2 echte toppers halen. Een spits en een middenvelder wij de supporters weten wel wie.

      1. nick-afca95

        En dan maar afwachten of de toppers willen komen… Ohnee dit is de eredivisie, zelfs B spelers komen niet. Dus dan maar echte top C spelers halen die misschien niet eens presteren. En je dan maar weer achter de oren krabben waarom je in godsnaam een speler hebt verkocht die goed presteerd en potentie heeft

  1. BobbyHaarms

    Bazoer heeft zelf aangegeven bij Ajax te willen blijven. Laten we hopen dat hij ook daadwerkelijk de daad bij het woord voegt deze transferperiode.

    1. HURBIE

      Heeft hij inderdaad gezegd
      Nu maar hopen dat hij de saad bij het woord voegt

  2. dickst14

    40 miljoen is een mooi bedrag voor Bazour. vd Beek komt er al aan en Nouri ook.

    1. BobbyHaarms

      Maar Bazoer is nog jong. We mogen nog niet verwachten dat hij al een heel seizoen de sterren van de hemel speelt. Bazoer is een toptalent, komt echt wel goed met deze jongen.

        1. BobbyHaarms

          Dat is ook zo Mooi. Maar ik ben ervan overtuigd dat hij hiermee zijn voordeel zal doen in zijn verdere carrière. Hoop iig dat we nog heel lang van hem mogen genieten bij Ajax.

  3. Joep

    Ook voor deze club geldt oprotten Bazoer is niet koop. Ga lekker je eigen spelers opleiden.

    1. Kishna4ever

      Volgens mij is Bazoer grotendeels opgeleid door PSV. Opmerking is correct alleen voorbeeld kon beter ?

      1. Joep

        Bazoer heeft inderdaad een deel van zijn opleiding genoten bij PSV. Echter bij onze club heeft hij weer de volgende stappen gezet.

        1. HURBIE

          Heb AJAX wel goed gezien dat het een goeie zou worden
          Die lampen hadden dat niet gezien

  4. Ajax nr 1

    Bazoer gaat ons verlaten ben ik bang voor. Nogmaals met geld Is alles te koop.

    1. Ajax nr 1

      Ik ben ook echt benieuwd naar wie er blijft of wie er weggaat. Deze transferperiode kan wel eens heel erg uitpakken voor Ajax. Verkoop je je spelers van een beetje waarde dan Is het ook echt op met de leeg verkoop. Want de lichting die er aan komt Is nog niet zo veel waard. Ajax ik hou mijn hart vast de komende jaren want qua voetbalclub zakken we steeds verder de afgrond in.

      1. Charka53

        Als dit gaat gebeuren kan Bosz met een nieuwe jonge groep beginnen alleen moeten we dan niets verwachten en zeker Bosz niet gaan lopen afzeiken .
        En Bosz heeft toch niet getekend om met onervaren spelers te moeten beginnen.

    2. Geroldkohlen

      bazoer wilt naar Barcelona die hebben al aangegeven dat ze hem willen, en daarbij wilt hij zelf niet weg pas over 3 a 4 jaar.

        1. Geroldkohlen

          ik hoop het ook ,maar hij kon al voor barca kiezen en heeft het toen ook niet gedaan, en gelukkig heeft hij zijn broer als zakenwaarnemer ook hij vond dat hij nog 3 a 4 jaar bij ajax moet blijven, dat is in ieder geval positief, hoop ook echt dat het zo blijft. denk dat bazoer ook denkt dat hij liever naar barca gaat dan naar milaan?.

          1. Charka53

            Wie weet als Bosz ze aan het voetballen krijgt en we doen ook in Europa weer mee is het voor alle spelers leuker om bij Ajax te blijven , de tijd zal het leren.

  5. ajaxhoger

    Als je dit leest weet je al dat overmars met een stijf pieleke staat te wachten tot ze komen om hem te kopen .
    En dan zal het bedrag niet hoog zijn , zal er dan iemand voor gekocht worden , natuurlijk niet , het geld moet naar de bank .
    Ajax word zwakker inplaats van sterker , of ze moeten kopen , de jongere kunnen het nog lang niet aan

    1. AFC98

      Dat gezeik over overmars mag nu ook wel eens stoppen. Hij doet het laatste 2 jaar prima en ook jongens als daley blind worden voor bijna 20 miljoen verkocht. Dit is toch een prachtig bedrag voor niet een echte topper. En bazoer zal hij heus niet verkopen, en als hij dat doet, zal het 40+ miljoen zijn.

      1. BobbyHaarms

        Hij doet idd meer dan goede dingen, helemaal met je eens. Maar had Bazoer deze winter “ja” gezegd had hij voor €25 miljoen foetsie geweest en zat hij nu in Italië.

  6. bloedgroep AFCA

    Bazoer denkt ook aan Inter en Milan…..om er een paar op europees niveau in te prikken tegen deze clubs….basta

  7. afcadeluxe

    ik wil ook veel en krijg het niet,geldt ook voor die italiaanen,bazoer blijft gewoon nog paar jaar bij ons!

  8. Iamsterdam2015

    Pakkage deal is goed, geen probleem….€70 miljoen zijn ze voor iedereen die ze wil hebben.

  9. Rinus

    Ik denk ook elke nacht dat er een lekker wijf langs me ligt maar wanneer ik wakker wordt valt dit tegen….

Comments are closed.