De Boer niet meer in beeld als opvolger Koeman bij Southampton

0830ajax-az_deboer

Frank de Boer is geen optie meer om de naar Everton vertrokken Ronald Koeman op te volgen als manager van Southampton. Dat meldt de Britse omroep BBC.

Volgens de BBC zou De Boer, net als Manuel Pellegrini, Jurgen Klinsmann, Eddie Howe en David Moyes geen optie meer zijn voor de Engelse club. Naar verluidt richt men zich nu vol op de Fransman Claude Puel, die na het afgelopen seizoen vertrok als trainer bij Olympique Nice.

Onlangs werd gemeld dat De Boer wel in beeld zou zijn bij de Italiaanse topclub AC Milan (zie bericht). Zijn zaakwaarnemer Guido Albers vertelde eerder deze week al dat werken bij de Milanese topclub een eer zou zijn voor de oud-trainer van Ajax (zie bericht), al was er van contact nog geen sprake.

Bron: BBC

Related posts

15 Comments

    1. De seijs

      Hij moet proberen ergens als assistent aan de slag te gaan. Misschien kan Jaap nog iemand gebruiken om wat pionnen neer te zetten.?

      1. Ajax nr 1

        Ja de Seijs dat zou een stunt zijn zeg. Onder Jaap werken haha en dan behandelen hoe Jaap zelf behandeld is door TH. Maar als ik Jaap zou zijn haalde ik eerst W Jonk erbij. Samen sta je sterker

  1. Charka53

    Jammer voor Frank hij moet even geduld hebben, laten we wel wezen na het binnen halen van de schalen was het spel ook niet om positief over de wereld te gaan dus zo goed ligt hij nu ook in de markt hoor.

  2. Joep

    Milaan zou een mooie club zijn voor Frank, lekker rond spelen dat is geen probleem voor die Italianen.

  3. HURBIE

    Hij ligt iets minder in de markt dan hij had gehoopt SUCCES met het vinden van een club

  4. ajaxhoger

    Ze hebben daar dat angsthaze voetbal ook gezien , tikkie terug voetbal , niemand beter gemaakt in die jaren , en slechte wissels .
    Ze zijn niet achtelijk op zo iemand voor de ploeg te zetten .

  5. Litmanen

    Voor Frank komt er ook in Engeland straks wel een plekje. Wacht maar tot er ergens een trainer ontslagen wordt. In Italië en Engeland gaat dat vrij snel.

    1. Charka53

      Dat wordt weer moeilijker door de Brexit moet hij daar straks een werkvergunning aanvragen.

    2. BobbyHaarms

      Dat denk ik dus ook, zodra een trainer op de schopstoel zit kan Frank zo aan de bak. Maar misschien is het wel verstandig van Frank om een jaartje niks te doen en te overdenken hoe het in godsnaam mogelijk was om Ajax zo te laten spelen dat een half stadion in slaap flikkerde. Doe er je voordeel mee zou ik dan zeggen.

  6. Geroldkohlen

    ff wachten of dat nog wel mogelijk is nu de Britten uit de EU zijn, komt vast wel een ander clubbie voor frank?

Comments are closed.