´Juventus wil 34 miljoen op tafel leggen voor Milik en Bazoer´

0820ajax-jablonec_bazoer

Ajax mag dan vlot gehandeld hebben met het aantrekken van Mateo Casierra en Davinson Sánchez als versterkingen voor het nieuwe seizoen, toch moet de club ook rekening houden met een vertrek van een aantal spelers. Het vertrek van Arek Milik lijkt ingecalculeerd maar daarnaast staat ook Riechedly Bazoer hoog op het verlanglijstje van een aantal clubs en met name Juventus lijkt een serieuze kandidaat.

De Oude Dame ziet wel wat in de diensten van Arek Milik en inmiddels gaan de geruchten dat men ook al een aantal gesprekken heeft gevoerd met de spits van Ajax die momenteel actief is met Polen op het EK. Milik zou tussen de 12 en 14 miljoen moeten kosten. De andere Ajax-speler waar Juventus interesse in zou hebben is Riechedly Bazoer, die volgens CalcioMercato inmiddels al meer dan 20 miljoen waard is. Bij Juventus zou hij gezien worden als vervanger van sterspeler Paul Pogba.

Bron: Het Parool

Related posts

66 Comments

    1. antonajax

      Gauw verkopen die 2. Milik is toch niet te houden en bazoer was drama afgelopen seizoen

      1. AFC98

        Hoezo bazoer drama? Haha alleen de laatste 3-4 wedstrijden waren matig, en daarna kreeg serero de voorkeur. Maar bijvoorbeeld in de beide klassiekers speelde hij echt uitstekend. Bazoer is nog zo jong, en hij speelt met de rust alsof hij al 32 is. Deze jongen kan alleen nog maar beter worden.

        1. creutz1977

          idd bazoer heeft een geweldig seizoen gedraaid… Dan heb je altijd van die azijnzeikerds die meteen lopen te schreeuwen als een speler een paar mindere wedstrijd speelt…VERKOPEN blabla… Wat een onzin… hoop dat ze alle twee lekker blijven… Al denk ik dat het bij Arek een lastig verhaal gaat worden

      2. ROYluca12

        Wat lul jij bazoer was 1 van de beste spelers van het seizoen aan de kant van ajax is miss ook wel van de eredivisie

    2. nick-afca95

      Als je ooit nog wat wil betekenen in europa is dit het moment waarop je nee moet zeggen. Houd die jongens is gewoon een keer lekker lang vast. Geef milik een nieuwcontract en garantie op de eerste spits positie. Houd bazoer lekker vast tot hij minstends 22 is. Ook Cillessen en klaassen moet je vast houden. Er word nu beter ingekocht, nu je dragende spelers nog langer vasthouden

    3. nick-afca95

      Ik snap ook echt niet waarom er zo veel mensen op dit forum dollar tekens in hun ogen krijgen als er weer een speler verkocht gaat worden. En dan zeggen dat janssen of ziech gehaald moet worden, dat is een utopie, die komen niet. Elke keer spelers opleiden en verkopen en vaak voor een fooitje word ik moe van. We zijn een lachertje voor de rest van europa. Laat ons maar het talent opleiden dan gebruiken zij het als ze reip zijn om de miljoenen van de championsleague binnen te harken. Flikker dat salarisplafon er een keer uit. Geef die jongens wanneer ze weg dreigen te gaan een keer een echt contract. En als ze dan toch weg gaan vraag dan de hoofdprijs zoals ze in portugal doen, 40 miljoen voor bazoer, 35 miljoen voor milik, 30 miljoen voor cillessen en 30 miljoen voor klaassen.

    4. Toppertje

      Leuk hoor om te roepen dat het te weinig is en dat het dubbele meer in de buurt komt. Helaas is de status van Ajax en het NL voetbal niet meer zo groot als wij graag denken. Dat heeft gewoon zijn weerslag. Ik denk dat 34 miljoen een mooi start bedrag is om misschien nog op max 40 uit te komen. Als Ajax dan bereid is om een deel aan te wenden om echte toppers als Huntelaar en Zyech te halen dan worden we er m.i. nog een stuk sterker op ook.

      1. HURBIE

        Dat die prijzen veel te laag zijn zeg ik steeds al
        Alleen wij maken ons druk op deze site en die Booboos trekken er hun geen zak van aan wat wij vinden
        Dus laat ze het lekker uitzoeken ,alleen ze hebben niet in de gaten dat AJAX helemaal naar de klote gaat ,en stellen in EUROPA niets meer voor
        AJAX DE PRIJSMEPPER

        1. HURBIE

          Trouwens he hoort of leest niets meer ,maar hoe zit het met de naams verandering van de ARENA (wanneer)
          JOHAN CRUIJFF ARENA

          1. De Ajacied

            Dat denk ik niet Juventus
            Bij een bod van bijna het dubbele valt er te praten maar niet voor 34 miljoen maffia is het daar
            Minimaal 60 miljoen voor deze toppers en anders wordt er niet gesproken
            ❌❌❌

          2. De Ajacied

            @nick afc
            Helemaal met je eens
            Vaste verkoop prijzen opnemen in hun contracten zo simpel is het
            En de hoofdprijs vragen ja
            ❌❌❌

          3. dickst14

            Ja daar hoor je inderdaad niets meer van. ik vind trouwens “het Johan Cruyff Stadion” mooier klinken. Ik zou ze proberen te verkopen voor 45 miljoen en dan Huntelaar, Tzjech en Steekelenburg halen.

        2. creutz1977

          ik weet niet, maar volgens mij ben jij niet echt realistisch… Voor een speler uit de Nederlandse competitie zijn dat wel hoofdprijzen… Om te denken dat ze voor piep jonge spelers uit een competitie die in Europa niet hoog aangeschreven staat…En daar 40 miljoen voor te vragen… Dat is toch best grappig… mooie gedachtes maar totaal niet realistisch

          1. AFCA my World

            Een beetje gelijk heb je wel,maar je moet het zien als een vanaf prijs, met handelen-bonus-doorverkoop percentage gaan ze wel meer opleveren !

          2. nick-afca95

            @creutz renato is 18 en overgenomen door bayern voor 40 miljoen. Het gaat me er niet om of dat een te hoof bedrag is of niet, het gaat me er om dat we een keer spelers vasthouden ipv ze voor het eerste beste bod te verkopen. Als je is gaat beginnen met hele hoge bedragen vragen voor spelers denken clubs wel een keer of 3 extra na voor ze actie ondernemen. Huntelaar zou je eventueel wel binnen kunnen halen maar jansen en zyech komen echt niet.

          3. creutz1977

            en een speler moet ook willen blijven denk ik zo! Je merkt aan Arek zijn reactie dat hij verder wil…. Om Bazoer maak ik me geen zorgen.. tenzij Barca aanklopt maar daar zeg je ook niet zo snel nee tegen… En denk dat Cil die stap wil gaan maken

  1. Valentino

    Man 34 miljoen is voor alleen Bazoer nog niet eens genoeg. Samen kopen, dan komt eerder een bedrag tussen de 60 en 70 miljoen in de buurt.

    1. BobbyHaarms

      Ze gaan zelf maar eens wat jeugd opleiden daar, maar tengels af van onze spelers! Alleen Milik voor dat bedrag en dan onmiddellijk Huntelaar ophalen.

      1. Charka53

        Ja Bobby dat doet Ajax en als er zoveel €€€€€ worden geboden wat wel erg weinig is , wordt er bij Ajax wel over nagedacht en als dan de spelers zelf ook er oren na hebben zie ik ze toch vertrekken Helaas.
        En zet Huntelaar maar uit je hoofd die gaat echt niet komen.

  2. Valentino

    Opvolger van Pogba mag niet niet meer dan 20 miljoen kosten terwijl Juventus meer dan 100 miljoen gaat wil en waarschijnlijk ook wel gaat vangen voor Pogba zelf. Zijn die Italianen wel goed bij hun hoofd?

  3. ajacied078

    als pogba 100 miljoen plus is dan is bazoer minimaal de helft waard aangezien die nu al een klasse beter is dan pogba op die leeftijd

    1. 11Younes11

      Precies. Maar ben bang dat Overmars en RvC bij zo’n 28 miljoen voor Bazoer toch alweer overstag gaan. Nederlanders waren altijd van die harde onderhandelaars, maar van die mentaliteit is weinig meer over!

    2. Toppertje

      Is het salaris van Bazoer dan ook de helft? Nee toch? Het salaris is een belangrijk element bij de hoogte van de transfersom. Bazoer zou heel eenvoudig naar de rechter kunnen stappen als Ajax teveel vraagt.

  4. Geroldkohlen

    25 miljoen voor Milik maar bazoer blijft in Amsterdam!!!!! Juventus bekijk het lekker!!!!!

  5. De seijs

    Alleen Milik verkopen. Voor minimaal 18 miljoen die Italianen hebben geld zat.

  6. knudde32

    30 voor bazoer 15 voor milik en dan zyech en Janssen halen is een goede deal

    1. Rinus

      Klopt maar de deal wel stilhouden als die er is en eerst die vervangers contracteren, anders gaan die clubs de hoofdprijs vragen

  7. KBouter

    Zucht…15 mio voor Milik is veel te weinig, die gaat twee jaar later bij Juve het dubbele kosten.

    1. afcadeluxe

      juist,en we moeten ook nog 30%aan leverkusen overmaken dus veel te weinig die 15mio,wat ik al zei veel clubs denken dat ajax een outlet shop is,koopjesjagers,afblijven van die jongens!

  8. Joep

    Juventus oprotten deze twee blijven in Amsterdam. Ga zelf maar spelers opleiden.

  9. Johndevlam

    Italië is geen goede competitie voor Bazoer. Bazoer moet nog minimaal 2 seizoenen blijven en dan een transfer maken naar een mooie club in Spanje, Engeland of Duitsland. Ik vindt dat spelers maximaal 4 jaar bij dezelfde club moeten blijven voordat ze een transfer kunnen maken. 1e jaar is meedoen met de selectie, 2e jaar basisplek afdwingen, 3e jaar dragende speler worden 4e jaar vaste waarde zijn en dan een transfer afdwingen. Spelers die langer bij een club blijven zie je vaak wegzakken en dat komt hun niveau niet ten goede en ook de doorstroming bij een top club als Ajax stagneert dan.

  10. afcadeluxe

    laat bazoer effe naar bouy kijken die dacht ook dat juventus het helemaal was,daarna overal uitgeleend en mag nu daar weer weg,bazoer kan beter nog paar jaar bij ons blijven,topclubs komen echt wel..

  11. Niels1983

    Mensen overdrijf niet zo 34 milj is een reëel bedrag voor dit duo ze zijn nog veel to jong om voor 35 milj de deur uit te gaan waar hebben ze zich al bewezen wel hoop ik dat ze blijven mochten ze toch gaan dan is dit een prima bedrag

  12. Niels1983

    Pogba en bazoer vergelijken is ook niet zo realistisch ik merk vaak hier dat mensen denken dat we een premier leguae club zijn bedragen waar jullie het over hebben worden gewoon niet betaald aan een Nederlandse

  13. Niels1983

    Wij als Ajax kopen ook geen speler voor 20 miljoen die nog geen 2 jaar achter elkaar uitstekend voetbal heeft laten zien waarom zou een Juventus dat risico nemen voor zoveel geld 34milj is een hoop geld voor een dubbele gok

    1. HURBIE

      Bazoer heeft goeie en slechte momenten gehad
      En nog geen heel seizoen geknald
      Millik precies het zelfde

  14. -buitenkantje rechts-

    Je moet naar het team kijken.. Voor de spitspositie hebben we Milik.. Cassiera.. Dolberg.. Zivco.. En misschien nog KJH.. Verkoop Milik kunnen we hebben. Bazoer is nog jong en moet zich nog ontwikkelen, maar is een zeer groot talent.. Houden dus!! Niet alleen voor het team, maar ook financieel.. Over een aantal jaar is hij zeker het dubbele waard.

  15. Vakje129

    Bazoer heeft aangegeven niet te willen vertrekken , aangezien hij volgend jaar naar Barca gaat.

  16. jojocoolio

    Postzegel er op en weg wezen…. De ene is gratis en de anderen kosten 4miljoen ik zeg doen

  17. bloedgroep AFCA

    34 miljoen mogen ze op tafel leggen….en dan nog 34 miljoen op de andere tafel graag….gewoon op z’n pools….oprotski Juve

  18. Dagrump

    Ze kunnen allebei nog een hoop leren bij ajax en zou ook beter zijn voor ze. Lekker nog 1 a 2 jaartjes blijven en dan naar een mooiere club dan juve

    1. Rinus

      Juventus is anders een mooie club! Kwamen toch ver in de CL tussen het Engelse en Spaanse geweld

  19. KBouter

    Juve is volgens mij wel de mooiste club uit Italië, ac Milan is ook mooi, mede door de Hollandse enclave…maar jongens hé….Juve!!!

    1. EugAjax

      Prachtclub Juve inderdaad ik zou het ze beide gunnen. Echter als Ajax zou ik zeggen mooi eerste bod, maar kom maar terug als je iets serieuzer bent?. Vanaf 40 mln gaan we praten

Comments are closed.