‘Ajax sprak met belangenbehartigers Zahavi’

0530eran_zahavi

Ajax en de belangenbehartigers van Eran Zahavi hebben met elkaar gesproken over een mogelijke overgang van de Israëlische spits naar Ajax, zo meldt BBC World Football-journalist Raphael Gellar via Twitter. Zahavi zelf gaf eerder al aan graag, in het kielzog van trainer Peter Bosz naar Ajax te komen.

‘Er zijn gesprekken geweest tussen Ajax en belangenbehartigers van Zahavi’, begint de journalist. ‘We zullen zien wat er gebeurt. Of hij een goede aanwinst zou zijn voor Ajax? Ja, hij werkt enorm hard en het maken van 35 doelpunten in welke competitie dan ook is krankzinnig. Maccabi heeft nog nooit voor heel veel geld een speler verkocht, dus het zal moeilijk zijn om ‘nee’ te zeggen’, aldus Gellar.

Zie ook eerdere bericht: Bosz denkt aan goalgetter maccabi als eventuele vervanger milik

Related posts

30 Comments

    1. De seijs

      Gaat milik weg dan?En komt Hunterlaar zeker niet ?En V Janssen ook niet?

          1. De Ajacied

            Huntelaar hoeft niet meer te komen, is zelfde geldwolf als vd Vaart en consorten
            Zahavi is meer dan welkom hoor, Milik zal niet te behouden zijn voor Ajax, en Vincent Janssen mag ook best gehaald worden hoor.
            Dus Zahavi veel succes bij Ajax
            ❌❌❌

    2. antonajax

      Halen die gast. Kans is 90% dat milik vertrekt. Straks zijn we weer te laat en mengen andere clubs zich om z’n handtekening!

  1. Geroldkohlen

    Ja want tjonge het bestuur zou maar teveel geld uitgeven voor een speler, waar blijven de kanonnen???

  2. Geckoo

    Blijft een aparte gewaarwording.. Past hij uberhaupt wel in het systeem..

    1. BobbyHaarms

      Die club heeft nog nooit heel veel geld voor een speler ontvangen….nou troost je, als je met Ajax zaken doet zal dat deze keer ook weer niet gebeuren.

      1. ajaxhoger

        belangstelling hebben ze overal in , maar kopen ho maar , dat zal dit jaar weer hetzelfde zijn . Als dat veranderd hang ik de vlag buiten .

      2. vanzanten

        BobbyHaarms, daar maak je volgens mij een foutje. Ajax betaalt juist altijd teveel voor derderangs spelers! Ze vragen alleen veel te weinig bij verkoop. Volgens mij heb je die twee een beetje met elkaar gemixt.

        1. BobbyHaarms

          Nee hoor vanzanten niet helemaal, Ajax betaalt max ongeveer 7 miljoen voor een nieuwe speler. Dat het vaak derderangs spelers zijn klopt, Ajax vist nou eenmaal in een vijver waaruit je geen wonderen mag verwachten. (op een enkele uitzondering na) Clubs uit de eredivisie vragen WEL veel te veel als het rijke Ajax aanklopt, maar Ajax betaalt tegenwoordig gewoon niet meer dan die 7 a 8 miljoen, wijzer geworden na Sulejmani. Dat ze te weinig bij een verkoop vragen klopt helemaal, dat doen ze bij psv toch echt stukken beter.

          1. HURBIE

            Die gozer sterft van de kou in Nederland
            Al zijn spieren verstijven en kan geen bal meer spelen

  3. Rinus

    Hebben we die nodig dan? Denk eens aan je eigen SPORTIEVE toekomst en houdt Milik aan contract! En 2 kanonnen erbij!

    1. BobbyHaarms

      Die kanonnen zullen ze wel bij een kasteel of een burcht vandaan halen, anders wordt het vast weer “zo’n buitenkansje” die bij zijn vorige club 3 jaar tussen de mottenballen heeft gelegen.

  4. Slingertje.

    Nou krijgen we toch een echt Joodje in de spits dus dan mogen de Israëlische vlaggen weer uit de kast gehaald worden.

  5. bloedgroep AFCA

    Heb Zahavi zien voetballen…leuke speler wel…kan best een aanwinst zijn

  6. LeroyT

    Net een compilatie gezien van de goals van Zahavi. Vind het toch een redelijk complete spits hoor. Tweebenig, kopsterk kan een actie maken en is technisch vaardig. Lijkt me wel een optie om gewoon te pakken.

Comments are closed.