‘De Boer krijgt concurrentie van Pellegrini bij Everton’

0221ajax-excelsior_deboer

Nadat Frank de Boer had besloten om zijn nog lopende contract bij Ajax niet uit te dienen werden er al snel clubs gelinkt aan de trainer en leek Everton een serieuze kandidaat om De Boer in te lijven als manager. The Daily Mail laat zondag echter weten dat men bij Everton is overgeschakeld op Manuel Pellegrini die de afgelopen drie seizoenen Manchester City onder zijn hoede had. Volgens het Engelse medium zou Everton al enkele gesprekken hebben gevoerd met de Chileense oefenmeester en zet het Frank de Boer daarmee voorlopig buitenspel om aan de slag te gaan in de Engelse Premier League. Pellegrini is ontslagen bij Manchester City en zal daar worden opgevolgd door Pep Guardiola.

Bron: Daily Mail

Related posts

58 Comments

    1. De seijs

      Ik denk dat de Boer een jaartje op de reservebank gaat plaats nemen. Of na de winterstop zal hij ergens aan de slag gaan.

          1. HURBIE

            Het blijkt toch dat ze niet staan te dringen in het buitenland om FDB binnen te halen

          2. Litmanen

            Dan komt hij na Bosz gewoon weer terug. En anders kan hij in Zeist in 1 maand meer neerzetten dan Blind in tien jaar.

          3. BobbyHaarms

            Ja laat Frank maar bondscoach worden! Veel saaier dan het nu gaat bij Oranje kan bijna toch niet..

  1. marcussboss

    Het was 2 weken geleden al bijna zeker dat de boer naar ajax zou gaan, maar ik krijg er steeds minder vertrouwen in dat het gaat gebeuren. Ik denk dat de Boer “de man” is voor Everton. hopelijk gaat de baan naar de Boer

  2. AFCA my World

    Ach er komt wel een ander clubje voor hem,en anders neemt ie een sabbatical !

    1. BobbyHaarms

      Als ik zoveel geld had gehad als Frankie dan had ik na die 5 en een half jaar even lekker een jaar lang de hele dag dom gekeken en niks gedaan 🙂 Komt heus nog wel een mooie club voor hem!

  3. Joep

    Misschien kan Frank beter een jaar niets doen. Genieten van alle prijzen die hij heeft gewonnen bij onze club. En daarna een mooie club uitzoeken.

  4. In memory of J.C.

    Ik ga in ieder geval genieten van een heerlijke vakantie. Tot over een week of 4-5. Allemaal veel plezier met onze vrienden 🙂 Komende weken even zonder mijn cluppie. Zomerstop.

    1. Indojood

      Fijne vakantie. Ik vertrek ook morgen ook voor een korte trip met de familie. Examens zitten erop. Heb er vertrouwen in.

      1. BobbyHaarms

        Fijne vakantie mannen, en uitgerust terugkomen met daarna opnieuw jullie sterke analyse/bijdrage 🙂 En Indojood hoop dat je dochter slaagt, komt vast goed.

          1. De seijs

            Wat een hoogwaan van die indojood. Zegt meer dan genoeg over hem. Maar zal wel weer met een knipoog zijn. Daar verschuilt hij zich steeds achter. Echt laf.

          2. Indojood

            Nee, de seijs. Inhoudelijk discussiëren is één ding. Leerzaam en er valt best wat op te steken van elkaar. In een auto stappen om iemand daadwerkelijk op te zoeken is de knipoog ver voorbij.

    2. De seijs

      Ik ga er vanuit dat je nog wel effe langs komt als je een vent bent . Met je bedreigingen dat je mij komt opzoeken thuis. En als jij langs bent gekomen zal ik dat hier vermelden. En zolang jij niet geweest bent zal ik dat ook vermelden. imojc ik wacht.

        1. In memory of J.C.

          Oké dan. Puur en alleen om te voorkomen dat de komende weken de site vol met off topic onzin komt te staan. Ik heb mijn lol gehad dat iemand naar een mij volkomen onbekende kroeg gaat rijden om mij op te zoeken. Ook wel leuk is het dat hij toch bij zichzelf denkt: weet hij echt waar ik woon? Nee dus en het interesseert mij ook geen reet. Seijs jongen, ook jij een goede vakantie als je weg gaat en toedeledokie. Mijn koffers staan gepakt en over een uurtje vertrek ik naar Schiphol. De Ajax app. gaat op off en het vakantie plezier gaat beginnen.

          1. Indojood

            Haha, iedereen behalve een bepaald iemand zag dit van mijlenver aankomen. ????

          2. Velibor

            Iedereen hier boven fijne vakantie toegewenst en ik ga zo ook lekker bij Carlos in santa-ponsa het EK volgen op zen terras maar probeer wel zo nu en dan nog wat doms te lullen hiero!

        2. Ajax1958

          Tjongejongejonge, wat een hersenloos figuur, maar ach, zal wel in de genen zitten.

  5. ajacied078

    als frankie een mooie club wil neem valencia daar kan je niet veel meer verpesten dan die neville al gedaan heeft en die club verdient beter dan hoe het nu gaat

  6. fantommie2

    Zou het wel leuk vinden als hij naar de premier league gaat. Misschien naar Southampton als Koeman volgend jaar naar Arsenal gaat. Maar ja… Is Frank iemand van de sabbatical? Lijkt me niet iemand die daar blij van wordt

  7. Vakje129

    De Boer komt na de winterstop gewoon weer terug want met P. Boss zal het niet goed aflopen .

  8. Heldenzoon

    Jammer dat nepfans als ihhvjc een paar weken niet meedoet. Waar moet ik nu mijn feitelijk onzin lezen? Zijn even simpele kornuiten idiojood en bh ook een paar weken niet aanwezig? Kut, zeg!

    1. BobbyHaarms

      Jammer joh maar ik ben er gewoon de komende weken. En je feitelijke onzin lees je maar lekker in de Privé of de Story.

    2. KBouter

      Jammer hé, ook ik ben er nog een paar weken, simpele zielen zoals jou krijgen hier Never nooit de overhand

  9. hackitjacki

    Als de Boer ergens serieus een optie was had er allang iets gebeurt moeten zijn volgens mij…

  10. Toppertje

    Iedereen een fijne vakantie dan maar. Gelukkig wordt het nieuws niet bepaald door jullie aanwezigheid op het forum. Dat zal toch echt afhangen van wat er over onze club in de media verschijnt. Als dat belangrijk genoeg is heb ik zo het gevoel dat iedereen gewoon hier zal zijn. Vooropgesteld dat jullie niet ergens op een door godverlaten plek zitten.

    1. Indojood

      Natuurlijk niet, Toppertje.

      Ik heb het best naar mijn zin op deze site maar ik overschat mijn aanwezigheid geenszins. Ik heb zo’n vermoeden dat Ajax Fanzone het wel overleeft mocht dit mijn laatste bijdrage zijn. ?

      Ik ben maar een week weg en nee, ik zit straks niet op een godverlaten plek (NY) maar de aankomende week is voor mijn dochter. Tot volgende week.

      1. Toppertje

        Gvd NY. Ben er een paar keer geweest. Helemaal geweldig. Gelukkig heeft iedere Starbucks Wifi?

  11. Michel6172

    Nog geen half jaartje Bosz, vertrekken na slechte prestatie, en dan……..laat FDB dan maar weer terug komen. Liever eerder. ?Hiehaaaaa?

Comments are closed.