Ajax Vrouwen onderuit in bekerfinale (Incl foto’s)

0130ajaxvrouwen-ado1

De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond de bekerfinale tegen ADO met 1-0 verloren. Na het missen van de landstitel opnieuw een teleurstelling voor de ploeg van trainer Engelkes. Vlak voor rust kwam ADO op 1-0 via Lineth Beerensteyn: een voorsprong die niet meer uit handen werd gegeven. Na de 1-0 waren de Ajax Vrouwen enkele malen gevaarlijk voor het doel van de tegenstander maar bleef de gelijkmaker uit. Trainer Engelkes was dan ook realistisch na afloop. ‘Voor een club als Ajax is dat zeker een verloren seizoen. Maar we moeten door. Zo simpel is het. We zijn een week vrij en daarna pakken we de draad heel rustig weer op’

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola, Van der Most (71. Oudemast), Koster, Van Dongen, Hogewoning, Van Lunteren, Kaagman (54. Middag), Zeeman, Versteegt (46. Versteegt), Bakker, Van den Bighelaar.

App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Bron: Ajax.nl

0529finalevrouwen

0529finalevrouwen1

0529finalevrouwen2  0529finalevrouwen4

0529finalevrouwen5

0529finalevrouwen6

0529finalevrouwen7

0529finalevrouwen8

0529finalevrouwen9

0529finalevrouwen10

0529finalevrouwen11

Related posts

20 Comments

      1. Charka53

        Helaas het is niet het jaar van Ajax , maar kop op er komt een nieuw seizoen aan dus nieuwe kansen.

        1. HURBIE

          Soms zit het mee en soms zit het tegen
          Deze keer zat het niet mee ,we kunnen niet allemaal eerste worden
          Op naar het volgende seizoen SUCCES

          1. De Ajacied

            Heel jammer dames
            Het is de club Ajax dit jaar niet gegund
            Next year
            ❌❌❌

  1. De seijs

    We moeten als ajacieden dit vreselijke seizoen maar snel vergeten. Het was een net niet seizoen. Ik hoop op een seizoen van zeker wel. Goede vacantie dames.

  2. EugAjax

    Balen dames. Elk seizoen vooruitgang dat wel, maar volgend jaar moeten jullie je echt een keer gaan belonen. Soms nog net iets te vrijblijvend. Maar ik moet zeggen elk jaar werken jullie hard en dit willen jullie nooit meer, zo dicht bij prijs en dan niks zodat volgend jaar de titel voor jullie is. Zeker weten !

  3. Pantelic

    Ramp jaar voor onze club. Onze clubicoon overleden, geen kampioenschap en geen beker. Je zou zeggen het jan alleen maar beter gaan volgend seizoen.

    1. ajacied078

      dat had er 1 geweest voor ons clubicoon. zo van als je niks wint kan het volgend seizoen alleen maar beter gaan

  4. VanDattem

    Gelukkig pakte de A1 jeugd wel de titel in een hele zware competitie. Laten we dat niet vergeten. Daar loopt eea rond waar we hopelijk over 2 jaar de vruchten van beginnen te plukken. Mits er dan ook een goede hoofdtrainer ah roer staat.

  5. Remco425

    Zo dicht bij de dubbel en uiteindelijk helemaal niets. Past in dit jaar van Ajax. Maar gisteren was zo onnodig. kom op, het was ADO maar. Een paar weken geleden rolden ze ze helemaal op! Maar goed, uithuilen en komend seizoen weer knallen!

  6. Remco425

    En weet je wat het ook nog is, een collega van me is zelf trainer van een dames team dus die volgt het ook, en hij is een hagenees…

  7. Slingertje.

    Als je zo laf speelt als Ajax deed dan verdien je het ook niet om die beker te winnen.
    Het was Ajax onwaardig gisteren dus snel vergeten dit potje.

  8. Remco425

    Trouwens er wordt in NL en ook op dit form soms nogal lacherig gedaan, maar ik zit nu een MLS wedstrijd te kijken, maar ik kijk toch veel liever Ajax dames dan dit. En dit is toch echt heren voetbal op het hoogste niveau van de US. En daar loopt iemand als David Villa ook gewoon tussen…

Comments are closed.