Oranje in oefenduel gelijk tegen Ierland: 1-1

joelveltman_oranje

Het Nederlands elftal heeft de vriendschappelijke interland tegen Ierland vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld. Oranje kwam goed weg want  via de eerste echte kans van de wedstrijd; pas vijf minuten voor tijd, werd de 1-1 aangetekend via Luuk de Jong. Nederland wist naast dat moment nauwelijks iets te creëren. Jasper Cillessen, Joel Veltman en Riechedly Bazoer speelden de volledige wedstrijd vrijdagavond.

Opstelling Oranje: Cillessen, Veltman, Bruma, Van Dijk, Willems, Bazoer, Wijnaldum, Strootman, Promes, Janssen, Memphis

Related posts

40 Comments

  1. marcussboss

    Nederland speelde echt ongelooflijk zwak. ik had persoonlijk een goed gevoel bij deze opstelling, maar het kwam er niet goed uit. ik hoop dat blind een goede basis kan leggen voor het WK en dat we er dan wel weer staan. echter is er nog wel een hoop te verbeteren als we dit zo zagen??

    1. Litmanen

      Een goed gevoel? De helft van deze spelers heeft geen basisplaats bij hun club. Mensen als Depay, laat me niet lachen, of eigenlijk wel.
      Vier bondscoaches en dan zo’n elftal op de been brengen, zonde van de tijd en het geld. En dan roepen dat vdVaart en vPersie over de datum zijn. De helft van deze gasten heeft niet eens een houdbaarheidsdatum.

      Verschrikkelijk, wat een niveau.

      1. marcussboss

        Ja een goed gevoel ja, want ik had er wel vertrouwen in met eindelijk eens promes in de basis en strootman die weer fit is. het is jammer dat we nog geen gebruik konden maken van Sneijder en robben, maar anders was je er overheen gegaan

        1. Litmanen

          Echt blind dus. Strootman is een diende voetballer die nu als de grote spelleider gebracht werd. Moet je voor stellen, we voetballen in de tweede helft met een linksbuiten die in de Jupiler League van Engeland op de tribune zit en onze beste speler was!!! Over niveau gesproken. Bij de tegenstander liep iemand van veertig die nog vier wedstrijden per jaar speelt.
          Ik ben gek op oranje, maar kom dan met een beetje normaal elftal. Kijk even naar onze zuiderburen, die kunnen het zich permitteren om spelers die een Champions League finale spelen niet eens te selecteren!

          Komen wij aan: Depay , de man met de Rolls, maar werkelijk helemaal niets goed gedaan!

          1. marcussboss

            oké uit jouw verhaal blijkt dat ik het verkeerd heb verwoord. wat ik bedoel te zeggen is dat ik meer van het neergezette elftal had verwacht. echter vind ik wel dat je ook met deze basis elf gewoon Ierland van de mat had moeten spelen.

  2. Joep

    Het was niet om aan te gluren. Oké een hoop afwezige. Maar het zal nog een hele uitdaging worden om het WK te halen.

    1. BobbyHaarms

      Het is gewoon in en in triest. Het Nederlands elftal is een weerspiegeling van het niveau in de eredivisie en die blijkt onthutsend zwak te zijn. Leuk dat Blind met al die jongens van de toekomst aan het experimenteren is, maar ik vrees dat we de komende jaren internationaal bar weinig te vertellen krijgen. Het is dat we Sneijder en Robben nog hebben maar eigenlijk hebben we op dat WK over 2 jaar helemaal niks te zoeken.

      1. Velibor

        Sorry heb alleen eerste half uur gezien en toen viel her nog wel mee vond ik maar goed niet verloren is ook al wat tegenwoordig.

      1. De seijs

        Als Cruyff in het elftal van gisteren zou voetballen zou je hem voetballend ook niet zien. omdat te zien hoef je maar een klein beetje voetbal visie te hebben . Maar ja jij zit hier alleen maar om iemand af te Zeiken . Of je heb er echt geen verstand van . Mij benieuwen wat het wordt.

        1. rickert

          Die gast heeft alles verziekt wat hij aanraakte, maar ik heb dan ook geen verstand van voetbal. ?

  3. Geroldkohlen

    niet gezien, heb gehoord dat het weer stront met peren was! wk kunnen we ook vergeten op deze manier!

    1. BobbyHaarms

      Met alle respect, maar met scholletje Danny Blind als bondscoach gaan we de oorlog niet winnen, begrijp werkelijk waar niet dat ze die man al ten tijde van Hiddink naar voren hadden geschoven als opvolger. En Johan Cruijff waarschuwde hier een paar jaar terug al voor, de spelers hebben al moeite om de bal naar elkaar toe te spelen en 20 seconden in de ploeg te houden. Tenenkrommend om naar te kijken dit elftal en het dieptepunt lijkt wel steeds dieper te worden.

      1. Charka53

        BobbyHaarms ik vind dat je Blind niet hoeft uit te schelden dat verdiend hij niet hij heeft als Ajacied goed gepresteerd, maar inderdaad als bondscoach gaat hij het niet redden maar misschien Help Advocaat hem er door dat is een man met ervaring.

        1. BobbyHaarms

          Ik scheld hem ook niet uit, hij heeft jarenlang uitstekend zijn best gedaan bij Ajax en alles gewonnen…respect. Maar als coach vind ik het een drama: geen uitstraling en geen visie, totaal ongeschikt als bondscoach deze man.

          1. Charka53

            En Dat scholletje waar komt dat vandaan? Maar je heb gelijk wat zijn kwaliteiten als bondscoach.

          2. Geroldkohlen

            scholletje zo werd hij ook genoemd in het programma voetbal inside.

          3. Charka53

            Daar kijk ik ook naar maar we hoeven toch alles te vinden wat J.D. vindt.

          4. BobbyHaarms

            Scholletje werd ie al veel langer genoemd. Blind staat erom bekend dat ie met alle winden meewaait als ie er zelf maar beter van wordt qua carrière. Nogmaals, totaal ongeschikt als bondscoach.

          5. Charka53

            Dat hij met alle winden mee lult zijn ook weer teksten van de heren van vi , Het is gewoon zo omdat Danny Blind niet zo’n blaas kaak is zo als anderen in het vak dat is nu eenmaal zijn karakter en dat hij als bondscoach te kort komt dat is nu wel duidelijk

          6. Litmanen

            Makreeltje dan maar? Blijft een waardeloze coach. En de rest van de bank heeft een leuke bijverdienste….

          7. Charka53

            Ook een lekker visje Litmanen , wat jij en vele andere er van denken is jullie goed recht het is alleen jammer dat het van weinig respect betuigt.

      2. Indojood

        Tsja, en maar blijven roepen dat het zo goed gaat, we zien dit soort teksten ook hier met regelmaat voorbij komen. Lekker je kop in het zand blijven steken….

        1. Geroldkohlen

          inderdaad indojood dat word ook altijd gezegd vooral de afgelopen jaren!

  4. Niels1983

    Het was niet om aan te zien net als de Nederlandse competitie bewijst dit maar weer eens dat Nederland een vrije val naar beneden maakt als dit niet snel omkeert zijn we over 10 jaar een voetballand als san Marino

  5. Amoebe

    Gelukkig heb ik het Nederlands elftal met zulke wedstrijden al lang afgezworen…..het deed de laatste jaren sowieso al pijn aan je ogen met zulke wedstrijden maar ik hoor van iedereen dat het gisteren indd dramatisch was.

  6. Ajax nr 1

    Van alle Ajacieden die speelde krijg alleen Veltman een voldoende. Jasper matig Bazoer slecht en over de rest heb ik het niet eens.

    1. AFCA my World

      Is niet zo raar toch na een zwaar seizoen ? Ik snap het wel,vind het ook onzin om nu oefenpotjes te spelen,geef ze rust,daar hebben ze veel meer aan !

      1. In memory of J.C.

        Wanneer wij ons geplaatst zouden hebben wilden we ook dit soort tegenstanders om te oefenen. Hoort erbij.

  7. In memory of J.C.

    Verdorie, verliezen ze niet, heb ik de wedstrijd gemist. Balen zeg. 🙂

  8. afcadeluxe

    pff ik kijk al niet meer naar oranje,lamlendig voetbal en dat heb ik dit seizoen helaas ook van ajax teveel gezien,die oefenpotjes al helemaal. .

  9. VanDattem

    Blind bewijst gewoonweg dat hij geen goede trainer is. Geen visie, en al helemaal niet de (positieve) uitstraling om een ploeg te creëren die voor je wil vechten. Blind is de zure oom op je verjaardag.

  10. In memory of J.C.

    Waarom moeten mensen met een andere mening nu weer direct worden weggezet als blinde mensen en mensen zonder verstand. Zo dom weer.

  11. bloedgroep AFCA

    1 club 1 stad…Ajax Amsterdam….NL doe ik ff niet aan na 10 minuten huilend deze wedstrijd te hebben moeten aanschouwen…hoop dat er niet teveel Ajax spelers blessures moeten riskeren voor dit oranje

Comments are closed.