Overmars naar Israel voor opvolger de Boer

0507overmars

Hoewel velen geloven dat Patrick Kluivert de opvolger van de Boer moet worden over een jaar of twee lijkt Ajax zich voor te bereiden op een snel vertrek van de hoofdtrainer. Jack van Gelder meldt  dat Overmars is gezien in een hotel met Peter Bosz, de trainer is sinds een half jaar werkzaam bij Maccabi Tel Aviv maar heeft eerder al aangegeven dat geïnteresseerde clubs hem op kunnen halen.

Het is uiteraard nog niet zeker of de Boer opstapt, maar hij heeft aangegeven na het aflopen van het seizoen te beslissen of hij doorgaat of niet. Met nog één wedstrijd te spelen en de titel die voor het grijpen ligt lijkt het niet voor de hand liggend dat de Boer opstapt.

Related posts

189 Comments

        1. AjaxKat

          Inderdaad, ik zou het slecht trekken als een raskakkerlak aan het roer bij Ajax staat. Vind het pure armoede vanuit Ajax gezien als het zo is. Betekent dat ie ook in het TH zou gaan zitten.
          Beenhakker is ook een kakkerlak maar hij had al een rijk verleden bij Ajax voordat ie bij Feyenoord ging werken.

          Kan me nog herinneren dat Bosz vorig jaar toegaf dat ie stiekum vanuit de auto naar trainingen van LvG keek bij De Meer. En ik kan me nog herinneren dat ik m zag toen ik kaartjes wilde halen bij De Meer, maar dacht: dat kan ‘m nooit zijn… En jawel dus.
          Alleen al daarom vind ik m een engerd.

          Ajax moet bij een vertrek van FdB vol voor Rijkaard gaan. Anders Olsen of LvG.

          1. HURBIE

            Helemaal geen LVG ajaxkat
            Wordt de ondergang van het huidige Ajax systeem

  1. SPHAFCA

    Ik juich dit zeker toe, een coach die zijn team fris en aanvallend laat spelen. Ik ben voor!

    1. AjaxFanAlways

      Ik juich dit zeker niet toe! alleen als back up plan als Frank weg gaat. Like als je met me eens bent!

        1. AjaxFanAlways

          Rustig aan Hika77, dat is me bedoeling ook niet. ik wil alleen weten wie er hetzelfde over denkt als ik. Ik zie alleen dat veel mensen tegen de Boer is en ik stem ervoor dat hij nog blijft

    2. Remco425

      Vind ik ook SPHAFCA. Misschien kunnen ze Jordi ook meteen meenemen voor in het TH.

  2. Ronald96

    zie liever dat kluivert het stokje van FdB overneemt, maar vind dat de ploegen waar Bosz coacht leuk voetbal speelt

  3. PvL020

    Frank blijft, selectie blijft en volgend jaar mooie dingen met wat toevoeging in de CL

  4. ajax26

    Is geen slechte opvolger voor fdb.
    Ik hoop het dat Frankie nog even blijft bij onze beste club van de wereld(AJAX)

      1. Ajax nr 1

        Dat is wel het beste wat hij heeft gedaan in zijn loopbaan. Tot nu toe SPHAFCA. Wat wil je nog meer als Ajaxsupporter ;_))

    1. Remco425

      Als de zoon van Johan hem wel wilde als trainer, waarom zouden wij, veelal Cruijff volgers, hem niet willen? Als er 1 een Johan Cruijff adept is, is het Jordi wel. HeeftBosz gehaald toen Johan nog in leven was dus die heeft hij best om zijn mening gevraagd. Dan kan ik niets anders dan concluderen dan dat Johan Cruijff Bosz ook een goede trainer vond.

  5. Charka53

    Frank verdiend naar weer een kampioenschap een andere club en voor de negatieve Lingen die zich zo nu en dan tegen FdB waren zijn dan ook weer tevreden en kunnen de volgende trainer af gaan zeiken. als het zo is succes Frank en bedankt voor de mooie jaren.

  6. Ed69

    Zou het voor nu jammer vinden als Frank zou gaan, al is het misschien ook wel weer beter!
    Wel vindt ik Peter Bosz een hele goede kandidaat om hem op te volgen. Ik denk zelfs dat een type als Bosz Ajax t gezicht terug kan geven wat bij Ajax hoort… Goed en attractief voetbal, hetgeen bij onze club hoort!

    1. BobbyHaarms

      Heb er toch een dubbel gevoel over. Aan de ene kant juich ik dit zeer zeker toe omdat hij Vitesse attractief liet voetballen en we aantrekkelijk voetbal bij Ajax al een aantal jaren missen, aan de andere kant zie ik liever een trainer die de clubcultuur van Ajax door en door kent. Kom je uit bij bv. een Wim Jonk of een Frank Rijkaard. En ja, die laatste wil helaas niet..

      1. f-side64

        Julie vergeten 1 heel belangrijk feit heren met p..bosz heeft ? ? nooit 1 grote prijs gewonnen geen KNVB ? geen Suc6 in europa en zijn ook nooit 1 serieuze titel kandidaat geweest. oftewel met andere woorden g1 geschikte trainer/coach voor AJAX

        1. BobbyHaarms

          Daar heb je zeker wel een goed punt Remco. We zullen het gauw genoeg weten nadat Frank de Boer bekend heeft gemaakt wat hij volgend seizoen doet. Persoonlijk denk ik toch dat hij vertrekt na dit seizoen..

          1. Remco425

            Klopt we zullen het zien, maar mijn gevoel zegt dat Frank nog 1 jaartje blijft.

          2. BobbyHaarms

            Ik ben al enkele jaren absoluut niet tevreden over het Ajaxspel, maar ik gun Frank daarentegen met deze selectie wel dat er eens een keer de vruchten geplukt gaan worden (Europees), mits er ervaring bijkomt. En slecht of niet, de winnaar heeft altijd gelijk en dat is ie.

    2. FdB=Ajax

      Bosz speelde inderdaad leuk en aanvallend voetbal bij Vitas, maar vergeet niet dat dit bij Ajax een stuk moeilijker wordt vanwege de instelling vd tegenstander..
      FdB heeft de laatste maanden echt wat gedaan met de kritiek vd fans, buitenspelers mogen acties maken en balverlies lijden en het team speelt opportunistischer

  7. EugAjax

    Goede trainer attractief voetbal met spectaculaire uitslagen als gevolg, velen zullen dat toejuichen. Hij is alleen geen garantie voor prijzen integendeel”………maar genieten word het Dan wel.

    1. f-side64

      maar het gaat om c.l halen en overwinteren de knvb beker winnen of zie ik dat verkeerd

  8. Joep

    Ik vind Peter Bosz een prima trainer. Echter ik zie in Kluivert meer een opvolger voor Frank als die in toekomst onze club gaat verlaten.

      1. Joep

        In de aankomende twee jaar zal hij worden klaargestoomd om Frank op te volgen.

        1. Kuijff

          En Jong Twente. Die maakte hij kampioen, terwijl dat echt geen geweldige selectie had.

      2. Remco425

        Hadden Michels, Cruijff en Van Gaal ook niet. En laten die nou juist Europees ook prijzen hebben gewonnen met Ajax.

  9. Geroldkohlen

    peter bosz ?? twijfelachtig. misschien goed voor als back up als je echt niemand weet te vinden, ik zie liever vanhaezebrouck van aa Gent of jonk.

  10. Pim Ruisendaal

    Ik hoop en ga er ook wel van uit dat onze Frankie nog een jaartje bij Ajax blijft. Want met dit team en wat aankopen moeten we eens vlammen in Europa toch? En dat kan alleen met Frankie. En Anders hoop ik dat Patrick Kluivert zijn plaats in neemt!

  11. Vlek

    Ben van menig dat de boer blijft bij een kampioenschap en CL. Bij het niet behalen van de titel denk ik dat hij gaat. Dan mag van mij van haal terugkomen haha

    1. f-side64

      heb je iets verkeerds gesnoven gespoten gedronken of geslikt vlek met je van gaal mag terug komen laat je morgen ff onderzoeken in 1 academisch ? aub

  12. Heldenzoon

    Allemaal speculaties. Ik doe ook ff mee: Misschien is Marc daar om zijn eigen opvolger te polsen. Maccabi Tel Aviv’s Sports Director zou misschien wel bij een echte club aan de slag willen…..

  13. In memory of J.C.

    Misschien probeert hij Jordi zover te krijgen naar Ajax te komen?

    1. De seijs

      Jezus dat zegt hij toch hier boven. Effe knipperen met je ogen. O nee je heb je lenzen in . Ja dan gaat het niet . Zijn te dik. Donald Trump. (imojc).

        1. De seijs

          Ja als je het niet meer weet.Of durf te antwoorden ja dat krijg je dit. Donald Trump (imojc)

  14. Ptr

    Wat zijn er een hoop mensen hier negatief over FDB!
    Welke trainer is er in 6 jaar 5 keer kampioen geworden?
    Dit is een prestatie welke veel maar dan ook heel veel respect verdient!
    Ja het voetbal is niet altijd zo aantrekkelijk maar dat ligt aan het niveau van de competitie. En overwinter hebben we ook niet gedaan. Maar dat is niet gek met de junioren waar FDB mee moet werken.
    Het is de schat bewaarder die hier minder krediet zo moeten krijgen.
    Bosz als trainer bij Ajax kom op nou zeg. Die blijft 2 jaar maakt er een tering zooi van en strijkt een heel stevig salaris op. Nee ik ben geen voorstander van weer periodes met alleen maar van die tussenpausjes.

  15. Ajaxslied

    alsjeblieft geen bosz wat een misselijkmakende arrogante lul is dat zeg. Hoe vaak heeft bosz wel niet verloren en word er dan gezegd ja maar we waren wel de betere en we speelden mooi voetbal. Dan staan jullie azijnpissers ook weer op de eerste rij te schreeuwen want we winnen geen prijzen. En waarom word ineens de naam Kluivert hier geroepen. Mensen staren echt blind op een naam uit het verleden dat geen enkele club hem wil hebben zegt toch al genoeg over zijn kwaliteiten enigste reden dat hij de A1 mag trainen is omdat Ajax zijn zoontje niet kwijt wil. Maar ik hoop van harte dat Frank blijft en neem anders van de brom maar heeft inmiddels zat ervaring liet anderlecht het eerste jaar ook goed en mooi voetbal spelen en nu az ook weer.

    1. Remco425

      Toch denk ik dat Johan ook gecharmeerd was van Bosz. Anders zou Jordi hem niet gehaald hebben.

        1. In memory of J.C.

          Dat zegt hij toch, en al eerder met uitleg. Lenzen niet in?

          1. De seijs

            Kijk dat bedoel ik nou. Jij kan weer je belofte niet na houden. Jij bent zo onbetrouwbaar als de neten. Maar was hier al bekend. En je bril op zie ik. hahaha lulletje

          2. In memory of J.C.

            Punt is dat dommigheid gewoon een reactie uitlokt. Is niet tegen te houden. Laat staan als het gaat om super stommiteit. Sorry.

  16. Indojood

    Ik ben bereid om Bosz wel een kans te geven… maar ik zie liever Jonk komen….

      1. Indojood

        Ik weet niet of hij de papieren heeft en of hij wel wil. Vorig jaar zei hij dat zijn gezin nu voorrang heeft en hij zijn tijd verdeelt tussen Finland en Estland, waar zijn vrouw vandaan komt.

        1. f-side64

          dat zeg ik ook niet hij heeft mijn voorkeur spreekt goed Nederlands en is nog steeds erg geliefd bij de fans

          1. Indojood

            Fair enough. Mijn ideale kandidaat is Jonk omdat hij tenminste de lijn Cruijff volgt.

          2. BobbyHaarms

            Mee eens Indojood en Ajaxhoge..de gedroomde opvolger van Frank is en blijft ook voor mij Jonk, lastig of niet in sommige mensen hun ogen. Een Jordi Cruijff zou overigens wel een sensatie zijn zeg, papa Cruijff die zijn handen(zeer terecht)van Ajax aftrok en dan zijn zoon als een soort van verlosser binnenhalen..

          3. Remco425

            Maar misschien kan Bosz dat ook wel doen. Jordi heeft hem toch gehaald en ik denk dat hij het daar met z’n pa best over gehad zou hebben.

        2. Remco425

          Hij zei laatst ook dat hij niet zonder voetbal kan. Maar ik zie hem eerder jeugdtrainer dan hoofdtrainer worden.

    1. ajaxhoger

      Ik zie liever jonk , hetzelfde als jij , dat zal niet gebeuren , hij gaat niet met zijn neus dezelfde kant op staan , dan ben je lastig bij ajax , ze moeten er ja knikkers hebben .

  17. Ajax nr 1

    Eerst maar zien dat Fdb weggaat. Ik hoop van wel lekker zo’n fris windje. Zowel door de staf als door het bestuur. Afwachten maar weer

  18. Litmanen

    Bobby, je hebt gelijk, Bosz is iemand van aantrekkelijk voetbal. Gezien de halve finale CL is dat absoluut geen garantie voor succes.

    Verder is heel vreemd dat Jordi twee jaar bezig is geweest om Bosz daar te krijgen en hij pas een half jaar daar -tot tevredenheid- zit. Zou dan toch heel vreemd zijn als hij daar nu al zou weggaan terwijl hij halverwege het seizoen bij Vitesse vertrok.

    Alleen om bovenstaande geloof ik al niet dat hij weg wil daar….

    En ja, Rijkaard is de ideale man. Wie zou hem over kunnen halen om het twee jaar proberen?

    Jonk lijkt me geen optie. Teveel weerstand binnen de club en nog geen 1 wedstrijd ervaring op niveau.

  19. Amoebe

    Iedereen heeft het over bosz maar woont daar ook geen ene meneer Cruijff???

  20. Niels1983

    Het is logisch dat ze praten met trainers aangezien fdb niet definitief zegt ik blijf. Bosz lijkt mij een prima opvolger dan na een paar jaartjes kluivert. Maar is fdb blijft is het ook prima.

  21. Jeroen68

    Bosz is een zelf ingenomen mannetje ! En het blijft een kakkerlak !

    1. Velibor

      Hij heeft de uitstraling van een aardworm maar laat zen teams wel voetballen,is overmars daar niet gewoon om over de naamsverandering vd arena te praten?

          1. De seijs

            Ja zeker wel De beste trainer van de afgelopen 25 jaar. of ben jij nog niet zo oud!

          2. Toppertje

            @ De Seijs. Je hoeft niet zo oud te zijn om je te herinneren hoe v Gaal een dolk stak in de rug van Cruijff. v Gaal staat haaks op het plan Cruijf. Hij wordt bedankt voor een paar geweldige jaren maar das war einmal. Die zelfingenomen zak wil ik nooit meer zien bij Ajax. Zou ook het demasqué van de huidige directie zijn.

          3. De seijs

            Ik weet niet hoe oud je bent maakt ook niet uit . Maar wat ik me ook herinder is dat onze grote JC ons inde vorige eeuw een levens groot zwaard in onze (suportes) rug stak. Om naar onze eeuwige aartsvijand te verkassen. Maar dat is hem vergeven.En zo hoort dat ook . Dus v Gaal is voor mij meer dan welkom. Hij kan als enige weer succes op kort termijn brengen. Voor ajax is dat het beste en WIJ ZIJN AJAX .

          4. Geroldkohlen

            en was dat niet omdat Ajax onze Johan een mes in de rug stak!! lvg moet lekker Truus gaan verwennen ,want ondanks zijn vroegere successen met ons ajax , is hij een misselijk makende man die topspelers zoals falcao ,di maria, Rooney etc niet eens aan het voetballen kan krijgen, dan heeft hij bij ons helemaal niets te zoeken!

          5. De seijs

            Geloof me als we echte prijzen willen pakken is v Gaal de beste .En lees effe het stukje van litmanen. show nieuws. En hij is het die met hem gewerkt heeft DE ECHTE KENNER.

          6. Geroldkohlen

            we moeten de lijn van Cruijff gewoon volgen! en daar is van Gaal op tegen dus past hij niet bij ons Ajax! dit zou helemaal een naai streek zijn als ze nu weer Met van Gaal aankomen zetten, en ik denk dat als FdB blijft en als er kwaliteit binnen gehaald word van de zomer die ons echt gaan versterken ,dan zal FdB ook meer kunnen laten zien en gelden in europa ,en dan komt het goede spel ook weer van zelf terug.

          7. De seijs

            De lijn Cruyff is spelers op leiden. Dat gebeurde voor Johan met Johan nu nog steeds dat is ajax. Aanvallend voetbal daar is ajax groot mee geworden. En iedere club heeft wel eens een mindere periode. Wij nu ook MAAR TOCH WORDEN WIJ ZONDAG KAMPIOEN! ! Voetbal verandert constant spelers lichting geld noem maar op. Ajax speelt met zoveel mogelijk zelf opgeleide spelers. Nog geen ervaring en zodra ze dat hebben zijn ze weg .Dat is het probleem waar we tegenaan lopen . En v Gaal heeft bewezen daarmee om te gaan . En met mooi voetbal erbij legio wedstrijden onder V Gaal die heel mooi waren of ben jij dat vergeten. En hoe hij met de pers omgaat wat kan mij dat nou boeien. Ik wil een mooi en goed ajax zien en dat kan met v Gaal. Dus wat mij betreft en vele laat maar komen.

          8. Remco425

            Cruijff heeft maar 1 iemand een mes in z’n rug gestoken en dat was Harmsen, en die verdiende dat. Kan je niet vergelijken met wat Van Gaal heeft geflikt.

          9. paullus

            ik kom al zins 1964 bij ajax dus oud genoeg om te weten wat van gaal voor een eikel is

          10. De seijs

            En jij gaat mij zeker ook vertellen dat jij niet heb staan juige toen we de beker met de grote oren wonnen. En daarna de wereldbeker. Toen stond je zeker ook tegen een muur aan te schoppen.

          11. Geroldkohlen

            seijs de tijd voor vgaal is geweest, en ja iedereen stond te juichen toen we de CL wonnen en wereldbeker, maar van Gaal heeft later veel kapot proberen te maken en volledige visie proberen stuk te maken, of ben je dat ook vergeten, het voetbal van nu is zeker niet goed ,maar kom op de huidige selectie bestaat grotendeels uit talenten, maar geen ervaren spelers met kwaliteit die kar horen te trekken ,en waar talenten zich aan op kunnen trekken dat is wat er moet gebeuren. van gaal is over en uit, en past niet meer bij Ajax en als hij zo’n goede trainer is, waarom presteert hij dan niks met man u waar hij 300 miljoen in gestoken heeft?

          12. De seijs

            GEROLDKOHLEN Engeland is geen Nederland. Hier spelen we in een flup competitie. En v Gaal krijgt juist daarom ajax weer op de rit met mooi voetbal (ajax az) En eigen jeugd maakt hij op zeker toppers dat heeft hij ruim bewezen in Nederland. En verdere uitleg is niet nodig dat moet jij als ajacied toch wel zien. En dat is wat we nodig hebben een trainer met ballen.

          13. Geroldkohlen

            jij moet als Ajacied zien dat van Gaal passé is punt, als je 300 miljoen in een team steekt en je kan met al je toppers niet eens winnen van pisvee, dus dan word vgaal te kijk gezet door een club uit onze flup competitie! dus zijn succes is over, misschien moet van Gaal samen Truus naar Curaçao gaan en het van Patje overnemen, kan Patje zich concentreren op de jeugd bij Ajax. laat die zelf ingenomen kwal ver weg blijven uit Amsterdam.

          14. De seijs

            Ja maar als jij het zo goed weet met hoeveel invallers speelde MU dit seizoen totaal.En hoeveel keer speelde v Gaal met zijn favoriete elftal. En 300 miljoen geld stelt niks voor daar dat weet jij denk ook wel. Maar v Gaal hier in Nederland is gewoon top. Iedere club zou jaloers zijn succes verzekerd in Nederland . Maar meningen zijn van ons verschillend. Daar heb ik geen moeite mee. Maar we gaan het zien. hee nog de mazzel hè.

          15. Remco425

            De seijs wordt hier vaak over aangesproken en terecht, maar ‘zins’, Paullus?

  22. afcadeluxe

    misschien is netto marc daar op vakantie,was hij naar barcelona geweest had hij luis enrique kunnen vragen….geloof niet dat bosz geschikt is voor ajax

  23. ajaxhoger

    AUB geen van Gaal , Als frankie boy weggaat zal het moeilijk worden om er
    een aan te trekken , ze hebben allemaal te maken met dat kut beleid , ze mogen geen spelers halen enz
    Wie wil er dan trainer worden bij ajax , ik denk dat er weinig animo voor is dan , en dat dankzei dat goede beleid , en dan nog kampioen worden ook met zo,n kut voetbal .
    Dan geven ze helemaal niks meer uit , geen een club hoeft bang te zijn van dit ajax , vroeger stonden ze als met 4 …0 achter , toen was de vraag met hoeveel verliezen we nu weer

    1. De seijs

      Ja helemaal gelijk ajaxhoger Dat was voor het laatst onder V GAAL.

  24. iefie

    jonk zou de beste zijn….maar ja we weten dat dat niet gaat gebeuren

  25. Rene1964

    Van Gaal mag van mij absoluut wel, mocht de Boer vertrekken. Hij kent het klappen van de zweep en past net als de Boer jonge jongens goed in. Ik ben 1995 echt nog niet vergeten. Maar de Boer mag van mij ook blijven. Als het team maar intact blijft! Met twee aankopen zoals een Huntelaar en Zyech.

  26. Heldenzoon

    Tja, die Van Gaal bij Ajax was maar een knoeier….. ’94, ’95 en ’96 kampioen. UEFA cup ’92, CL ’95, verliezend finalist ’96, verliezende halve finalist ’97. Wereldbeker….. Inderdaad een prutser die je niet meer terug zou willen zien. Stel je voor, joh.

    Droeftoeters!!

    1. Indojood

      Als trainer heeft hij het goed gedaan, de persoon Van Gaal is gif voor je club. ManU komt daar nu ook achter.

  27. Indojood

    Dat klopt paullus maar voor wie het nog niet helemaal duidelijk is, toch maar even kleine opsomming:

    – Heeft het uitstekend gedaan. Hij leunde gewoon op de voetbalvisie van Cruijff met zijn eigen accenten en had veel op de Cruijff visie opgeleide spelers. Later dacht hij hetzelf uitgevonden te hebben en is in zijn eigen waanzin gaan geloven.
    – Heeft samen met Adriaanse de jeugdopleiding opgezadeld met TIPS-onzin. Sindsdien zijn alleen Sneijder en misschien Vdv topvoetballers gebleken terwijl ze vroeger aan de lopende band geleverd werden.
    – Heeft als trainer van Barcelona het halve elftal leeggeroofd.
    – Faalde als bondscoach met de kern van het Ajax van 1995.
    – Kwam terug als technisch directeur en ging zich bemoeien met het werk van Koeman.
    – Heeft Zlatan voor een habbekrats verkocht terwijl hij de absolute topspeler was op dat moment.
    – Zei in november 2010 heel stoer: “Als je dan kiest voor een passant en niet voor een technisch directeur, dan ben je Louis van Gaal niet waard. Ik keer nooit meer terug naar Ajax.”
    – Probeerde een jaar later achter Cruijff’s rug om via neo-nazi Ten Have terug te keren.
    – Heeft het prima gedaan als bondscoach op het WK in 2014. Superverdedigend dus wie de illusie heeft dat dit met mooi voetbal is gebeurd, is rijp voor een inrichting.
    – Laat nu in Engeland wekelijks zijn dat zijn trucje niet meer werkt. ManU speelt zo mogelijk nog saaier dan Ajax onder FdB. Verkwist miljoenen aan transfersommen die niets opleveren.
    – Ik zie hier mensen pleiten voor rust. Als je echt onrust wil dan haal je hem binnen. FdB waarschuwde Ajax hiervoor toen ze hem in 2011 naar binnen wilde krijgen. “Als je dit doet, dan staat de club in brand.” Als hij terug zou keren, dan zal hij alles eraan doen om de visie van Cruijff eruit te gooien en met zijn eigen visie gaan werken.
    – Zet zijn club voortdurend voor schut met zijn idiote gedrag richting de pers.

    Genoeg redenen om deze megalomane gek buiten de deur te houden.

    1. ajaxhoger

      Van mijn hoeft die betweter ook niet te komen , wat een flapdrol is dat zeg , en engels kan hij ook niet , je lacht je een deuk als je hem hoort lullen .

    2. In memory of J.C.

      Vrees dat zelfs dit relaas tegen diverse dovemansoren is gericht Indojood. Ik waardeer overigens je rust en kalmte in je uitleg telkens weer. Constant pure feiten kennis wat je neerzet die ik alleen maar kan beamen. Ongelooflijk hoe oppervlakkig mensen naar het spelletje en de mensen er omheen blijven kijken. Op zich mag dat natuurlijk maar doe niet alsof deze feiten er niet zijn.

      1. In memory of J.C.

        Zo langzamerhand onze wikipedia op het forum die Indojood. Alles wat hij zegt kan je direct controleren en ik heb nog geen foutje gevonden. 🙂

      2. Indojood

        Graag gedaan hoor. Alleen de bewering dat Ten Have een neo-nazi is kan ik niet met feiten onderbouwen. Het is gewoon zoals ik dit heerschap zie. Heb toen serieus overwogen om een bezoekje aan zijn kantoor te brengen. Hij probeerde toen ook Cruijff als een racist weg te zetten. Als ik er weet over praat zoals nu, begint mijn bloed weer te koken.

    3. Geroldkohlen

      juistem indjood die halve gare hoef ik niet meer terug te zien in de arena.
      en mochten we dit jaar kampioen worden dan zijn we verplicht om te gaan presteren in Europa, in ieder geval gewoon overwinteren, dus er zal hoe dan ook of dat nou met FdB is of een andere trainer , er moet kwaliteit gehaald worden om deze selectie te versterken, anders worden we echt het lachertje van Europa!

    4. afcadeluxe

      perfecte uitleg,je vergat alleen münchen waar ze in oktober van blijdschap een groot zuipfestijn hebben om te proberen die gestoorde van gaal te vergeten met zn rare gebral

      1. Indojood

        Haha inderdaad. Heeft zijn broek laten zakken in de kleedkamer daar. Helemaal gestoord.

    5. De seijs

      En toch is hij de verlosser op dit moment. En daar is geen spelt tussen te krijgen.

      1. Indojood

        Onderbouw het maar eens dan met een uitgebreid betoog i.p.v. nietszeggende losse flodders. Ik ben benieuwd.

  28. dioajax

    de beste trainers voor ajax als de boer weg gaat zijn:
    1)Frank Rijkaard
    2)Jonk
    3)Kluivert en als
    4)Peter Bosz

    1. ajaxhoger

      Ron jans , maakt jonge spelers beter , kan goed omgaan met de jeugd , en wil altijd aanvallend voetballen , heeft het goed gedaan bij groningen en nu met pec ook , ik denk dat hij bij ons past .

      1. Remco425

        Calimero Ron Jans kan niet werken bij een topclub. Want dan kan hij namelijk niet meer afgeven op de topclubs dat ze altijd maar het voordeel van de scheidsrechter krijgen. Nee, als je echt helemaal van de Ajax cultuur af wilt, dan neem de Ron Jans.

    2. Geroldkohlen

      1 rijkaard
      2 jonk
      3 vanhaezebrouck
      4 Jans
      5 vd Brom
      6 Kluivert
      7 bosz

  29. fjonkman

    Ik denk dat Ron Jans inderdaad een goede trainer voor Ajax zou kunnen zijn. Hij is inmiddels veel meer door de wol geverfd sinds hij bij Pec Zwolle trainer is en hij heeft een goeie voetbalvisie. Frank Rijkaard gaat het toch niet doen, die geniet lekker van zijn opgestreken centen tegenwoordig. Van Gaal moet je inderdaad niet binnenhalen, want daarmee zet je dan meteen een dikke streep door de Cruijff filesofie. Peter Bosz lijkt mij een twijfelgevalletje.. Er wordt hier maar geroepen dat hij een kakkerlak zou zijn, maar kwam hij niet bij RKC vandaan? Hij laat zijn elftallen wel aantrekkelijk spelen, maar nog geen enkele prijs gewonnen.. Twijfelgevalletje dus… Kluivert vind ik geen optie, laat hem zichzelf eerst maar eens bij een andere club bewijzen. Dan is zelfs Jack de Gier van Almere City nog een betere optie…

  30. Toppertje

    Een halve eeuw Ajax Seijs. Maar leeftijd alleen is geen reden om de feiten te kennen. Het geval Cruijff en Feyenoord was een afrekening met het toenmalige bestuur. Is hier al zo vaak langs gekomen. Als supporter vreselijk destijds maar vanuit het perspectief van een sportman die keihard door het bestuur werd afgeserveerd volledig te begrijpen. Is dus totaal anders dan de laffe daad die Ten Have en van Gaal uithaalden ACHTER DE RUG OM van Cruijff. Met zo’n man heb je geen vijanden nodig. Maar zelfs al zou ik hem dat willen vergeven ben ik er van overtuigd dat de werkwijze van Cruijff de juiste is en niet die van van Gaal. Geloof er niets van dat zijn werkwijze tot succes zal leiden. Waar wij ins als godenzonen zien ziet v Gaal zich als god zelf. Dat is een garantie voor problemen.

    1. afcadeluxe

      toppertje,helemaal met je eens,en ook goed uitgelegd (voor verschillende)?

    2. De seijs

      oké toppertje het bestuur is geen ajax zij zijn in loondienst.Wij supporters zijn ajax. Dat Cruyff wat had met het bestuur toen kunnen wij ajax supporters niets aan doen .Maar hij pakte toen ons wel de echte ajax supporters en alleen wij zijn ajax maar dat deerde Johan toen niet wij ajax supporters stelden toen niks voor voor Cruyff. Een zwaard in onze rug dat is wat hij deed ons ajax supporters. Maar wij hebben hem dat wel vergeven. Die Ten Have heeft v Gaal toen gewoon misbruikt. Die ten Have is /was een rat meer niet . Nogmaals het gaat niet om Cruyff maar om ons ajax .V Gaal is nu gewoon de beste oplossing.

      1. Toppertje

        Denk dat wij onvoldoende kunnen beoordelen hoe diep iemand geraakt kan zijn als hij bedonderd wordt. Wel erg makkelijk om dan te zeggen dat hij dan vanwege de supporters niet naar F’noord mag gaan. Ben ervan overtuigd dat de meeste supporters die dit roepen het ook hadden gedaan als ze in die situatie hadden gezeten. Langs de zijlijn stoer roepen is namelijk altijd erg makkelijk. Terugkomend op ten Have en van Gaal. V Gaal was natuurlijk geen onervaren kleine jongen destijds met ten Have. Die wist destijds dondersgoed dat de pleuris zou uitbreken maar dat kon hem niets schelen. Zijn eigen ego ging en gaat namelijk boven alles. V Gaal is een zelfingenomen, respectloze klootzak die wellicht successen kan boeken maar op langere termijn met zijn compromisloze eigengereidheid meer schade aan ons aller Ajax zal toebrengen dan de meeste nu blijkbaar willen inzien.

        1. De seijs

          nou dan laten we van Gaal 2 seizoenen doen niet te lang jij blij ik blij.Zo opgelost. Makkelijk toch hebben we weer succes en voordat er gedonder komt is hij weer weg . We moeten hier niet doen of wij op dit forum beslissen wat er bij ajax moet gebeuren. Hier luisteren de heren niet na . Wij stellen niets voor dus we kunnen wel kwaad worden maar dat heeft echt zin.Weet je toch wij zijn enkel supporters en wij hebben niks in te brengen. Wij kunnen enkel hopen op succes meer niet.Of ballen tonen en zelf in het bestuur gaan zitten. En ja die ballen hebben we dus niet.Alleen blablabla

          1. Indojood

            Als je vindt dat het allemaal geen zin heeft, wat doe je hier dan nog?

          2. Toppertje

            Het is natuurlijk maar een forum. Hier kletsen we lekker makkelijk en geven onze mening zonder enkele verantwoordelijkheid. Dat mag en ieder heeft het recht op zijn of haar mening. Dat maakt een forum leuk als we daarbij respect tonen voor de andere mening. Maar die mening moeten we wel blijven geven want hoe gering ook, we dragen hier wel bij aan de publieke opinie. Niet iedereen zal het lezen maar zo nu en dan zal er best meegekeken worden door b.v. journalisten. P.s. Ik wil v Gaal nog geen dag officieel bij Ajax zien.

          3. De seijs

            Indojood jij bent een buitenstaander. De dingen die jij allemaal opnoemt is niet aan de meester v Gaal aan te rekenen. Echt onzin dat jij die beste man niet mag prima en dat jij dat hier verkondigd ook prima maar je slaat ook wel erg Door. Alle topspelers die onder V Gaal hebben gewerkt lopen met hem weg.En dat zijn de echte kenners luister daar nou eens na dan zie je zelf dat je doorslaat. Lees effe het stukje van een van onze beste spelers ooit. Jari Litmannen dan moet je mij als je teminsten ook eerlijk kan zijn hier op dit forum gelijk geven. ajax show nieuws daar staat het bericht van litmanen.

  31. a.p.

    als Frank de Boer weggaat teken ik voor Van Gaal. Hij kan een jong team echt opbouwen!

  32. In memory of J.C.

    Ach, als we nog meer lege plekken in het stadion willen hebben dan dit seizoen dan moeten ze Lowietje terughalen. Succes op lege stoeltjes verzekerd.

    1. De seijs

      Daar is onze meeloper weer.Donald Trump die gek die zie dat ajax tegen twente in de rust met 1 -3 achter had moeten staan.Ook zoon kenner die alles Door zijn te dikke contactlenzen heen kijkt jammer dat je niet kan knipperen met je ogen als je die lenzen in hebt. Want dan zie je het dus niet goed meer .En gisteren nog in die kinder café geweest. kinderen versieren?

  33. Indojood

    Ook successen boeken lukt hem niet meer. We zien hem al twee jaar ploeteren bij ManU. De man is een karikatuur van zichzelf. Rooney scoort per ongeluk uit een klutsgoal, meneer maakt een aantekening in zijn notitieboekje en geeft Giggs een klap op zijn schouder. Tussen de wedstrijden door voert hij privé-oorlogjes met journalisten. Het is gewoon lachwekkend en zielig om hem zo aan het werk te zien. LvG is passé. Het is aan Truus om hem dit duidelijk zodat hij kan genieten van zijn pensioen. Kan ie lekker ruzie maken met hoteleigenaren, taxichauffeurs en gidsen.

  34. Indojood

    Ik heb het bij VI gelezen. Jari Litmanen is een absolute Ajax legende en zijn beeld van LvG begrijp ik volkomen want onder hem is hij uitgegroeid tot een wereldspeler en zijn er successen behaald. Prima. Maar ik begrijp Franck Ribery, Luca Toni en Rivaldo net zo goed wanneer zij LvG negatief beoordelen. Ook toen werden Bayern en Barça kampioen maar toch is er een andere perceptie. Ook zij zijn kenners van het spelletje. Hoe kan dat nou? Wie heeft er nu gelijk? Allemaal, want er is geen absolute waarheid hier. Zo is het leven. De één vindt hem een toffe peer, de ander vindt hem een klootzak. Deze situatie komt iedereen in zijn eigen omgeving tegen.

    Jij vindt dat LvG de juiste man voor Ajax is, ik niet en ik heb dat onderbouwd met gebeurtenissen uit het verleden, zijn huidig functioneren bij ManU en de notie dat Ajax volgens afspraak met de visie van Johan Cruijff dient te werken. Ik geloof in deze visie en vindt dat er onvoldoende op deze wijze wordt gewerkt. Jij baseert je mening op de perceptie van een ander en vindt eigenlijk dat het allemaal geen zin heeft want we zijn toch buitenstaanders waar naar toch niet wordt geluisterd.

    Dat we supporters zijn (buitenstaanders in jouw optiek) is irrelevant. Mensen hebben een mening over allerlei zaken waarbij ze direct, indirect of geen invloed op hebben.

  35. Indojood

    En ik zou graag beleid willen voeren bij Ajax. Hoe makkelijk kan het zijn. Ik trap Collee van zijn stoel af, haal het plan Cruijff tevoorschijn uit zijn lade ergens onderin, kopieer en verdeel deze onder alle medewerkers maar vooral onder de heren van het TH en de Toekomst en vertel erbij dat er vanaf nu zo gewerkt dient te worden.

    1. De seijs

      En jij geeft mij 200% garantie dat dat dan gaat lukken? Wat doe jij hier dan nog! Jij bent onze nieuwe redder! Wat Let je. Mijn zege heb je . Ik ga alvast de champagne koud zetten. Maar ik ga eerst effe langs de bookmaker. Ha eerdaags rij ik in een Ferrari.

      1. Indojood

        Nee, want in het leven heb je geen garantie. Zoals ook jouw grote held geen garantie tot succes is, daar kunnen ze op Old Trafford genoeg over vertellen. Maar we hebben het plan Cruijff nog geen kans gegeven. Als je een besluit neemt om te gaan werken volgens een bepaalde visie dan moet je dat wel doen, en niet gedeeltelijk. Als later blijkt dat het niet heeft gewerkt dan neem je een besluit om het anders te gaan doen. Maar de huidige situatie in NL is dusdanig dat het algehele niveau naar beneden is gekelderd en dit baart zorgen. Ajax wordt puur op individuele kwaliteit toch wel geregeld kampioen, dat zien we nu ook weer maar in Europa slaan we een modderfiguur. Er is dus ook geen groot risico om volledig voor de visie van Cruijff te gaan, we staan er toch al beroerd voor.

        Maar je kunt ook zoals jij langs de zijlijn blijven schreeuwen dat het allemaal geen zin heeft….. ????????

        1. De seijs

          En dus heb jij een glazen bol thuis en jij ziet dat het plan Cruyff 200% werkt . Nee die garantie heb je niet dus is NIET gebaseerd op feiten. Klaar . De echte kenners hebben er dus geen vertrouwen in klaar. Van mij mag v Gaal die hèt nog kan doen nu meteen het stokje van de Boer overnemen. En oja AZ was zeker een foutje.

    1. Indojood

      Ik geloof hier ook nog steeds in. Helaas hebben er een paar verzaakt bij Ajax.

      1. De seijs

        Indojood een geloof is geen feit. Daar hebben ze bij ajax dus goed aangedaan. En ze gaan voor zekerheid. Al moet je daar wel geluk bij hebben. En zonder geluk vaart niemand. En ik ga nu lekker bieren . En zondag ben ik op het leidseplein het kampioenschap van ajax mee temaken .

        1. Remco425

          Feit blijft wel dat de jeugdopleiding nu vol met pareltjes zit sinds Cruijff het 5 jaar geleden volledig om heeft gegooid.

    2. In memory of J.C.

      Van Persie heeft ook zo zijn gedachten over Louis. Ook geen kleine jongen toch.

  36. Indojood

    Ik zie niets in LvG, ik vind dat we voor Johan’s visie moeten gaan omdat dit is afgesproken en omdat ik persoonlijk ook erin geloof. Ik heb dit alles tot in den treure uitgelegd in tientallen reacties onderhand. Iedereen die op deze site meeleest kan dit bevestigen, ongeacht of ze het wel of niet eens zijn.

    Nee, die glazen bol heb ik niet want zoals ik al zei, er zijn geen garanties in het leven. Het zou helpen als je notie neemt van deze uitspraak i.p.v. de boel te manipuleren naar een bewering dat ik 200 % garantie af geef. Ik heb hem nu twee keer moeten doen. Ik zie je ook wel eens zinnen schrijven als “Jij en ik weten dat LvG de oplossing is” daarmee implicerend dat ik het eens zou zijn met je. Ook vraag je rechtstreeks om reacties en ga je stampvoeten dat mensen geen kerels zijn en niet durven wanneer deze reacties uitblijven.

    Ik zou nu graag wel eens een gloedvol en onderbouwd betoog willen zien waarom jij vindt dat we moeten afstappen van de visie van Cruijff en we voor LvG moeten gaan. Leg nou eens goed uit wat jouw lijn is en hoe haaks deze op die van Cruijff staat. Ik ben een open boek wat dat betreft. Kom jij maar eens met jouw visie en oplossing. Tot die tijd hou ik me wel op de achtergrond. Als we tot een overeenstemming komen, dan zouden we dit als een petitie kunnen aanbieden bij Ajax. Tonen we, om met jouw woorden te spreken, ballen en is het geen blablabla.

    Veel succes en ik ben benieuwd.

  37. In memory of J.C.

    Weet je Indojood, ik hoop dat het nu heel stil blijft eerlijk gezegd. Veel meer onzin van een bepaalde kant kan ik niet meer aan denk ik 🙂

  38. david1984

    zo moet dat

    Hoofdtrainer Louis van gaal
    Assistent frank de boer
    Assistent Ronald de boer

    halen nog
    keeper zoet psv
    voetballer ziyech fc twente

      1. Indojood

        Pieter Baan Centrum viert ook Bevrijdingsdag zeker. Alle hopeloze gevallen mogen vandaag op internet.

  39. Gert Ajax

    Alex pastoor als opvolger van Frank de boer tactisch heel sterk geen Ajax verleden ook geen top voetballer maar wel een zeer goede trainer coach.
    En voor de duidelijkheid ik ben gewoon nuchter heb niks gebruikt geef alleen mijn mening??

    1. In memory of J.C.

      Dat kan je niet nuchter voorstellen 🙂 Ga je schamen 🙂

  40. In memory of J.C.

    Is er leuk hoor. Leeftijd loopt overigens van 18-30 gemiddeld gezien. Gisteren is er nog naar mij gevraagd. Van die persoon heb ik inmiddels wat extra gegevens doorgekregen van mijn kleine kindertjes. Neem niet aan dat jij het was.

Comments are closed.