Clublegende zal de kampioensschaal uitreiken

1002kopbalschoenaker

Als Ajax zondag tegen De Graafschap geen uitglijder maakt en de wedstrijd wint dan zal Dick Schoenaker de schaal uitreiken tijdens de huldiging. Dat meldt Ajax maandagmiddag op de clubwebsite. Dick Schoenaker was tussen 1976 en 1985 actief als speler van Ajax. Hij speelde 348 duels, waarin hij 104 keer wist te scoren. De festiviteiten beginnen om 18.00 uur is. De spelers worden rond 20.00 uur verwacht. Tijdens het programma zullen ook het ‘Talent van het Jaar’ en de ‘Ajacied van het Jaar’ bekend gemaakt worden. De huldiging eindigt omstreeks 21.00 uur. (Dit alles onder voorbehoud)

Bron:Ajax.nl

Related posts

31 Comments

  1. De seijs

    Dat was echt een goede middenvelder. Was ook jarenlang aanvoerder. Top Dickie

      1. De seijs

        Ja ik weet dat ik weer gelijk heb.?maar een x of 5? maar bedankt jood84

          1. Litmanen

            Kunnen jullie samen niet een dark room opzoeken ipv hier zoveel ruimte te gebruiken om elkaar te vertellen hoeveel jullie van elkaar houden?

      1. BobbyHaarms

        Geweldig voor Dickie dat hij de schaal mag uitreiken, een trouwe Ajacied toendertijd waar er nog maar weinig van bestaan. Toch blijft het vreselijk jammer dat Cruijff deze schaal niet uit zal kunnen reiken als we kampioen worden zondag….

  2. In memory of J.C.

    Als die Henrichs een speech gaat houden ben ik pleijte 🙂

    1. BobbyHaarms

      Ik ook I.m.o.J.C.. Maar eerst krijgt ie een rot ei tegen zijn harses 🙂

    2. Indojood

      Ik weet niet eens of ik voor mezelf kan instaan als ik deze man zou tegenkomen. Werkt als een rode lap op een stier.

  3. Dagrump

    #off topic. Hebben hier meer mensen last van. Als ik de app opstart krijg ik een reclame in beeld die niet weg te krijg door op kruisje te drukken. Moet hele app afsluiten en opnieuw opstarten!! Echt vervelend !!

  4. EugAjax

    Vind Ik een mooi gebaar van Ajax naar Schoenaker toe. Heel veel jaar zeer goede en betrouwbare middenvelder, en gekomen van De Graafschap. Kan het mooier voor hem? Super

  5. Remco425

    Leuk voor Dick! Ik was 3 toen hij bij Ajax kwam. Jarenlang wist ik dus niet beter dan dat hij voor Ajax speelde. Was echt bizar voor mij dat hij op een gegeven moment stopte.

Comments are closed.