Foute ‘uitgelekte’ uitshirts doemen weer op: Echte shirt bevat kruizen en is licht-kobaltblauw

0910thuisshirt

Zoals ieder seizoen rond deze tijd doemen weer diverse voorbeelden op van het ‘uitgelekte nieuwe Ajax-uitshirt’. Zo dit jaar weer niet anders. Het Twitteraccount @voetbalshirts toont bijvoorbeeld foto’s (zie hieronder) van wat het nieuwe uitshirt zou moeten worden.

Wij van Ajaxfanzone kunnen echter uit betrouwbare bronnen vermelden dat dit hem zeker niet gaat worden. Onze bron die, in tegenstelling tot velen, wèl het shirt even kort heeft mogen bekijken meldt bij het zien van dit shirt: ‘Nee, kruizen zitten er wel in maar kleuren kloppen voor geen meter. Het wordt tussen licht- en kobaltblauw in’, aldus de bron die ons ieder jaar voorziet van de juiste info (zie bijvoorbeeld 2014-2015).

Related posts

31 Comments

        1. Indojood

          Ja, dat staat in de titel én in het bericht zelf. Jij bent er zo één die meteen naar de reacties gaat zonder te lezen. Obsessief gedrag.

          1. antonajax

            Waar baseer jij dat op Indojood ? Via de app kun je de foto niet openen. Op internet is ie wel te vinden. En vind m geen reet aan. Mijn mening of moet ik eerst toestemming vragen aan jou voordat ik iets een bericht plaats.

          2. antonajax

            Sorry man. Is zo irritant he die app. Als je op iemand direct wil reageren komt ie vaak verkeerd te staan

  1. Indojood

    Weet wel dat adidas je wilt uitmelken maar het mooiste zou zijn als het uitshirt ook min of meer hetzelfde zou blijven. Lichtblauwe Le Coq Sportif blijft favoriet van mij.

      1. Indojood

        AC Milan heeft jarenlang een wit uittenue gehad. Niet dat ik deze zo mooi vond maar het feit dat deze hetzelfde bleef kon ik wel waarderen.

      1. Indojood

        Inderdaad, afcadeluxe. Schitterend. Spurs, onze zusterclub, hadden deze ook toen als uittenue.

    1. Hika77

      Ja, een schande. Ze hebben ook al rood wit in het thuisteneu. Wat een belhamels..

  2. Charka53

    Het zal wel een prachtig shirt zijn maar als het voetbal nu eens veel beter zou zijn konden we daar meer van gaan genieten en maakte de kleur van het shirt niet zoveel uit.

  3. Velibor

    Weet niet meer wanneer en welk seizoen maar uittenue was toen dacht ik helemaal rood met ik dacht roodwitte kousen , mooi man!

  4. Rene1964

    Die neon kleuren vind ik persoonlijk dan juist weer geweldig. Ik hou niet van blauw. Tenzij het die hele lichte kleur blauw is uit de tijd van Witsche, geloof ik.

Comments are closed.