De Boer geeft training vanuit golfkar; Cillessen traint volle bak mee

0703spijkerman_deboer

Frank de Boer is weer terug op het trainingsveld van Ajax. De oefenmeester scheurde onlangs zijn achillespees af en moest zich laten opereren. Inmiddels zit hij in het gips, maar dat weerhield hemk niet vandaag bij de training van Ajax te zijn. De trainer geeft namelijk aanwijzingen vanuit een golfkarretje, zo meldt Ajax via Twitter.

Het meespelen van Jasper Cillessen komt aankomende zondag niet in het geding. Cillessen brak zijn neus op de training van het Nederlands elftal, maar enkele dagen later blijkt hij al in staat om volle bak mee te trainen, welliswaar met een gezichtsmasker. En dus kan hij gewoon zondag (aanvang 16.45 uur) spelen als Ajax aantreedt in de eigen ArenA voor de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle.

Related posts

19 Comments

  1. Iceman

    Mooi al geeft hij training van uit een straal jager als wij maar winnen zondag van PEC Zwolle. We gaan voor de titel met z’n allen en deze titel is voor Johan Cruijff, wij hebben nog zes Finale’s te spelen en de 1e er van is a.s. Zondag.

    1. De seijs

      Die F d Boer laat zich niet kennen. Wat een mentaliteit heeft hij toch.Een echte winnaar. Ik hoop dat die spelers dat zien dan worden we zeker kampioen.

    1. rickert

      het is dit keer gelukkig meegevallen, maar als jij denkt dat het toevallig is, dat meerdere spelers tegen spierblessures aan hinken na een interlandweek, dan is jouw mening anders dan die van mij.

      1. FdB=Ajax

        Het is zeker niet toevallig, maar daarom nog geen reden om het af te schaffen of iets dergelijks. Het hoort er gewoon bij, in Engeland spelen ze drie wedstrijden per week.

  2. woody79

    haha. volle bakkes en volle bakjes meetrainen:) tete a tete als ze het volhouden

  3. Slingertje.

    Veltman had die Huntelaar een doodschop moeten geven na die bewuste overtreding op Cillessen. Iedereen kon zien op tv dat hij geen poging deed om Cillessen te ontwijken. Hij is gewoon gefrustreerd dat hij bankzitter is bij Oranje. Gelukkig valt het nog mee en kan Cillessen spelen zondag denk ik.

    1. In memory of J.C.

      Ja leuk, lekker elkaar verrot trappen. Werelds idee. Vervolgens Bruma die Veltman onder de zoden schopt en Dijks die dat weer doet bij Bruma. Leuk. Komen de jeugdspelers ook eens aan de bak.

  4. -buitenkantje rechts-

    Het goede nieuws dat Cillessen en Bazoer gewoon mee kunnen doen.. En dat na opzettelijke aanslagen op hun fysiek door Bruma en Huntelaar.. Snap eerlijk gezegd niet dat sommige supporters Klaas Jan nog bij Ajax willen zien.. 😛

    1. In memory of J.C.

      Zo …. was het expres. Heb je ze gesproken? Of veroordeel je gewoon even makkelijk. Persoonlijk vind ik het een erg domme reactie van je en erg voor ingenomen.

Comments are closed.