Jong Ajax verliest minitopper

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond niet het goede voorbeeld gegeven voor aanstaande zondag en verloor de minitopper van Jong PSV uiteindelijk met 1-2. Na de wedstrijd van de Ajax Vrouwen was het de beurt aan de Ajacieden die ook lang moesten wachten op een doelpunt. Vlak na rust was het uiteindelijk Frenkie de Jong die Jong Ajax op voorsprong schoot. Tien minuten voor tijd kregen de bezoekers een strafschop die in eerste instantie nog werd gestopt door keeper Onana maar in de rebound scoorde De Wijs de 1-1. Drie minuten later was er van de voorsprong helemaal niets meer over. Verdediger Menno Koch kopte de bal na een voorzet van De Wijs keihard binnen, 1-2. Het volgende duel in de Jupiler League staat voor 1 april op het programma. Dan speelt Jong Ajax een verre uitwedstrijd bij Fortuna Sittard.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Dankerlui, Van Bruggen, Warmerdam, Owusu (75. Mirani); Clement (80. El Mahdioui), De Jong 69. (Bakker), Nouri; Muric, Zivkovic, Cerny