Opstelling Ajax – NEC

opstelling_ajax

Frank de Boer zal de startende 11 van vorige week, vandaag om 16:45 tegen NEC opstellen. Anwar El Ghazi is weer gereed voor de wedstrijd maar hij mag op de bank starten. Vandaag kan Ajax de enige plek die het verdient weer opeisen want Heerenveen heeft psv op een gelijkspel (1-1) gehouden. Na winst zal het verschil met de lampies  1 punt in het voordeel van Ajax zijn.

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Joel Veltman, Mike vd Hoorn, Nick Viergever, Mitchell Dijks; Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj; Lasse Schone, Arek Milik, Amin Younes

Wisselspelers Ajax: Diederik Boer, Ricardo Van Rhijn, Donny Van de Beek, Daley Sinkgraven, Thulani Serero, Viktor Fischer, Anwar El Ghazi.

Opstelling NEC:  Jones, Kane, Dumic, v Eijden, Woudenberg, Appiah, Foor, Breinburg, Sleegers, Santos, Limbombe

 

Related posts

92 Comments

      1. BobbyHaarms

        Never change a winning team. De generale voor volgende week, make us proud!!

        1. De Ajacied

          Zo is het allemaal
          Hopelijk laten jullie zien dat je de terechte kampioen wordt, dus graag 4-0
          Met strijd en passie,
          En let op de gele kaarten he
          Succes ⚽️⚽️⚽️

          1. dioajax

            dat doe ik.man hahahahha altijd voor ons aller ajax….maar vandaag was het heel teleurgesteld resultaat bobby….

    1. De seijs

      deze opstelling gaat het maken .5-0 en eerste plaats. en niet meer afgeven.kampioenen

  1. Iamsterdam2015

    Hoop het ook Velibor maar laten we niet te hoog van de toren blazen…. In het verleden hebben ze het goed weten te verprutsen….. Maar een 4-0 zou heerlijk zijn!!!!

  2. Hika77

    Ben echt fan van younes geworden. Wat een feestje ten opzichte van Fischer zeg..

  3. dioajax

    miliiiiiiiiiiiik!!!!!jaaaaaaaa….wat een spits zeg….fraaie goal….miliiiiiiiik

    1. AjaxKat

      Djeezus die hele linkerflank van de verdediging is echt lam! Die lampies kunnen veel uit deze wedstrijd halen. Als Dijks voorin is kan Gudelj het gat niet alleen dichtlopen en moet Viergever zwemmen. Voor mij waren Gudelj en Dijks de zwaksten vandaag. Dijks liep alleen maar als een blind paard naar voren zonder te snappen wat er achter m gebeurde. En Gudelj kwam opeens niet verder dan tikkies breed. Wat fantasieloos was die zeg!

  4. Iamsterdam2015

    Wil echt geen zeikerd zijn vrienden maar dit had ik verwacht. Lijken wel nerveus en bang. Gooi er een tandje bij en je loopt over die gasten heen. Beetje lamlendig.

  5. ajaxhoger

    het is weer twee keer niks , wat een kut voetbal weer zeg , de verdediging was weer goed zeg , viergever was weer nergens te bekennen de kut janus .
    En wat te denken van de open inschiet kans van schone , hij schiet bijna recht omhoog , en dat moet kampioen worden .

  6. afcadeluxe

    verschillende spelers hebben nu echt een schop nodig b.v 4gever…. dijks nog geen 2goede ballen ingespeeld etc,kom op mannen nu 45min vol erop

    1. ajaxhoger

      Dijks is inderdaad twee keer niks vandaag , geen een bal goed ingespeeld , ik ben er bang voor dat we punten verspelen tegen deze laag vlieger

  7. dioajax

    hoe kan dat….je weet dat psv gelijk heeft gespeeld en ajax speeld niets…maar echt niets….hoop dat het 4:1 wordt in de tweede helft…of wil je kampioen zijm of niet…

  8. FrankiC

    Snap niet waarom velen zo negatief zijn. Gudelj en Younes spelen erg goed! Milik ook.

    1. vanzanten

      Dat klopt, zeker nu aan het begin van de tweede helft. Maar in de eerste helft liep het halve elftal erbij alsof ze al kampioen waren.

    2. BobbyHaarms

      Die 3 spelen idd fantastisch vandaag. Maar it takes 11 to be a winner after 90 minutes..

  9. BobbyHaarms

    Je ziet het gebeuren pfffff….en nog terecht ook, dat is het erge hiervan!

    1. dioajax

      doei doei kampioenschap….zonder champions leangue zonder europa zonder beker….alleen kampioenschap…onbeschrijvelijk dat ze niet alles geven voir dat…maar met zo n spel verwacht niet een overwinning in psv….

    1. Hazez

      Bij alle 2 de doelpunten ging hij niet vrij uit !!! Zon grote vent die zich zo kinderlijk laat aftroeven ongelofelijk

  10. Iamsterdam2015

    Ik heb het gezegd ik heb het gezegd!!!!!!!! Ajax kan dit niet!!!!! Ajax is te zwak om te profiteren van fouten van de concurrentie. Dat was 20 jaar gelden zo dat is nu zo en dat zal over 20 nog zo zijn. Kunnen niet die killing knop om zetten. Ik ben totaal niet verbaasd dat dit gebeurd. Sorry mensen ik ben echt net als jullie Ajacied maar helaas kan er niks anders van maken

  11. Mijn Club

    Waarom kijken jullie nog naar voetbal? Doe net als ik. Boycot die zooi!
    Het beleid van Ajax is spelers opleiden en verkopen. Kampioen worden staat niet op het eerste plan. Da’s me al jaren duidelijk helaas. PSV wordt gewoon weer kampioen. Helaas. Anderzijds verdienen we het gewoon ook niet.

    1. ajaxhoger

      Helemaal gelijk Mijn club , zo is het , volgend jaar zijn er weer een paar weg , vele miljoenen gebeurd , weer niks kopen dat zal je zien , alles voor de eigen beurs , de sups kunnen naar de klote lopen .
      De seizoenkaarten zullen ook wel weer duurder worden want ber moeten bonussen voor die dik koppen in de RVC betaald worden .
      Ik krijg een hekel aan de club zo , maar blijf fan tegen beter weten in .

  12. ajaxhoger

    Het is helemaal niks met ajax , we waren verwent een paar wetstrijden , tegen zo,n clubje , en dat nog punten verliezen ook , baba
    Ze scoren nog niet al leggen ze de bal op de doellijn , een eigen goal moest eraan te pas komen .
    Die kut lampen lachen hun eigen een breuk , volgende week in het daaag met het kampioenschap .
    Je ergert je eigen dood aan zo,n ajax

  13. ajaxhoger

    Zo lang er geen spelers met ervaring , en met scorend vermogen lopen we constand achter die klote lampen aan , ik weet wel volgende week kijk ik echt niet , je weet de uitkomst al .

  14. Indojood

    KutAjax, anderhalve wedstrijd leuk gespeeld en weer terug op het normale niveau. Wacht op de commentaren: het moet beter, we vergaten te voetballen, blablabla..

    1. ajaxhoger

      DE boer heeft het bandje al aan staan , elke week hetzelfde gezeik van die kut janus .

  15. BobbyHaarms

    Tsjongejongejonge zeg..als je hierdoor deze middag uiteindelijk de titel verspeelt word je over 20 jaar nog badend in het zweet wakker van deze pot..

    1. ajaxhoger

      Het is helemaal niks met ajax Bobby , en het veranderd echt niet , ook volgend jaar niet , eerder word het slechter , een licht puntje is de duitser

  16. Geenemotie

    Schandalig. Kun je het verschil maken, doen we het niet. Hoop dat PSV kampioen wordt. Jullie verdienen het niet wanneer je niet kunt winnen van NEC. Thuis.

    1. BobbyHaarms

      Ajax speelde als team ver onder zijn niveau. Toch ook een zuur complimentje voor dat NEC. Je kan lullen wat je wil maar die gasten vochten voor elke grasspriet en hun behaalde punt is helaas zeer terecht.

      1. Velibor

        Das waar,maar daar kun je gelijk de onvolwassenheid van ons aan afzien om dat bij ons te laten gebeuren,jammer hoor.

  17. Ajax1958

    EXIT de Boer, als je na “hulp” van H’veen de boel nog niet op scherp krijgt houdt het op!!!!!!

  18. Velibor

    Gewoon onvolwassen voetbal vandaag en zo’n el ghazi en schöne brengen toch eigenlijk ook niks als je die younes steeds maar ziet gaan ?

      1. ashwin676

        ja toch, eerdere artikelen zeiden jullie heel wat anders. maar maakt niet uit wie wat zegt.

        jullie hebben morgen nog wat te doen, ik ben verwijderd dus ja zit je in je kamer met ongeloof te bedenken. ik snap sowieso niet waarom ze niet hebben gewonnen ik bedoel Nederlands voetbal stelt toch niks meer voor als die vvsb in de halve finale komt met de beker?

  19. vanzanten

    Ik snap mezelf echt niet. Elke zondag weer heb ik een rotdag. Ook als we winnen, want dan ben ik vooraf al zo bang dat het misgaat dat een overwinning dat rotgevoel nauwelijks weg kan nemen. Dat rotgevoel blijft sowieso meestal intact omdat het voetbal niet om aan te zien is. En op dagen als vandaag is het natuurlijk helemaal klote. Ik heb altijd gedacht dat het wel over zou gaan als ik ouder zou worden. Maar ik ben bijna 55 en maak me nog net zo druk als altijd.

    1. polaroids

      Heb al maanden geleden besloten geen wedstrijd van Ajax meer te kijken. Juist omdat het elke keer weer teleurstellend is…

    2. afcadeluxe

      nou je maakt mn avond niet beter ben pas 44 maar bij mij is het precies hetzelfde,zelfs mn kinderen en hun vriendjes vragen niet meer hoeveel ze gewonnen hebben horen dat al aan mijn gevloek en mn gezichtsuitdruk dat het weer klote was goed dat ze hier in luxemburg gevloek bijna niet verstaan…..dieptriest en dan fdb ongeluk zit in klein hoekje hoe verzin je dat???enige die behoorlijk speelde was younes

  20. afcadeluxe

    nou boys maak het dan maar volgende week goed,hele week als straf om 18.30 naar bed,misschien zijn jullie dan wakker en bij de les,klunzen?

    1. ajaxhoger

      De boer is geen goede trainer , heeft veel geluk gehad dat hij goede spelers had , en de rest nog slechter was toen , het eerste jaar toen hij het over nam dat was goed , de rest niet om aan te gluren .

        1. ajaxhoger

          Lopen die achter frankie,s hol aan dan , en alles goed vinden wat hij doet , en die bende die bij ajax regeerd , moet jij weten wat jij denkt , het doet me helemaal niks , als het slecht is , is het slecht .
          En niet anders , we hebben teveel spelers die niet goed zijn , zeker als er uitvallen , dan zijn er geen goede om te wisselen , allemaal dankzei dat goede beleid

  21. LeroyT

    Als een spits zo komt inlopen kan je dat nooit verdedigen. Hij komt uit vd Hoorn ze rug inlopen dat kan hij niet zien als hij zijn ogen op de bal heeft. Gewoon je eigen kansen afmaken dan is er niets aan de hand. Volgende week moet beter en zal het beter gaan.

  22. Nielsz.AFCA

    Lekker hoor.. Kunnen niet omgaan met de druk? Zelfs al win je in eindhoven is er nog niks beslist blijkt wel weer

    1. polaroids

      Maar verlies je in Eindhoven, dan is het wel beslist…. Wat een uilskuikens!

  23. Ajax1958

    Ja Frank kom er maar in met je slappe ouwehoer praatje……. Meeste balbezit, we waren dominant, blablabla……

  24. Respect

    Ja, het was slecht. Ja, het was klote. Het meest ziek word ik echter van een supporter die telkens bloedgeil wordt van de slechte prestaties en in elk commentaar niet kan nalaten naar PSV te wijzen. Een supporter die nog nooit iets positiefs heeft geschreven, niet met zijn huidige nick en niet met zijn oude nick. De pest in hebben oke en commentaar leveren ook oke maar als je geen supporter bent flikker dan gewoon op hier. Goede zondag verder.

  25. Geenemotie

    Dit soort wedstrijden maakt het verschil. Wanneer je dit niet snapt, ben je geen kampioen. Oké, kan ook dat je niet beter kunt.

    1. jood84

      heel goed gezien Geenemotie!! als je deze wedstrijden niet kan winnen, dan mag je ook jezelf geen kampioen noemen

      1. Respect

        Zal je toch als eerste eindigen ….. mag je niet zeggen dat je kampioen bent. Lullig.

  26. Heldenzoon

    Namaak supporters; ga lekker in Eindhoven fan worden…… Neem geleik een zpellings cusrus!

Comments are closed.