Puike prestatie Klaassen valt ook in Italië op

0228ajax-az_klaassen2

De puike prestatie van Davy Klaassen tijdens de wedstrijd tegen AZ is ook in Italië opgevallen. Klaassen scoorde twee keer en maakte het verschil op het veld van de Arena. Die prestatie heeft ervoor gezorgd dat Klaassen samen met onder andere Ibrahimovic, Godin en Arnautovic is opgenomen in het beste elftal van het afgelopen weekend volgens Gazzetta Dello Sport.

0228klaassen-gazetta

Bron: Twitter

Related posts

27 Comments

    1. Rvdt020

      Dat staat er ook helemaal niet in, gaat puur om het team van de week volgens een Italiaanse krant.

  1. 079 WZAWZDB

    Indd Rvdt020 mensen lezen niet goed :p toch netjes dat de kranten daar onze Davy in dat team plaatsen 🙂

  2. DennisTheMenace

    Moet heel eerlijk toegeven dat ik onze Davy wat heb onderschat. Als ie niet meedoet, scheelt dat een slok op een borrel. Ga zo door!

  3. KBouter

    Trouwens, dit was 1 van de eerste keer dat Gudelj met de punt naar voren speelde en Bazoer iets naar achteren. Heb al vaker geroepen dat Gudelj verkeerd gebruikt werd en vond het middenveld gisteren top…Met Gudelj naar voren toe.

    1. BobbyHaarms

      Absoluut, gisteren stond het in dat opzicht eindelijk goed. Wat de uitverkiezing van Klaassen betreft dit is zeer terecht, speelde gisteren als een echte baas en aanvoerder….trots!

  4. hynnos

    Het was inderdaad een geweldige wedstrijd van Klaassen, desondanks weet ik niet goed wat ik van dit “elftal vd week” moet vinden.. Te bedenken dat die N’Doye die naast Klaassen op het veld staat, al binnen de 1e helft met rood van het veld moest

  5. afcadeluxe

    ben je lekker mee met napoli eigen spelers worden overvallen (insigne)zou nog 2 jaar wachten met weggaan uit a’dam

  6. -buitenkantje rechts-

    Wat een geweldige wedstrijd van Klaassen afgelopen zondag.. Zo slim gelopen tussen de linies.. Altijd aanspeelbaar.. Goede keuzes tijdens de wedstrijd en nog 2x gescoord! Echt klasse!

  7. Ramon1

    Ja zag hem vaker in dat elftal van de maand dus in italie zijn ze lovend over hem logisch ook

Comments are closed.