Jong Ajax wint met 4-1 van FC Dordrecht

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond op sportpark de Toekomst met 4-1 gewonnen van FC Dordrecht. De bezoekers begonnen brutaal aan de wedstrijd maar kregen voor rust maar liefst vier doelpunten om de oren. Viktor Fischer, Robert Muric, Richairo Zivkovic en Donny van de Beek waren daar verantwoordelijk voor. Vlak na rust scoorde Dordrecht tegen maar dat mocht de pret niet drukken voor de Ajacieden die de wedstrijd professioneel uitspeelden. Enig smetje van de avond was dat Robert Muric na een uur naar de kant moest met griepverschijnselen.

Opstelling Jong Ajax: Boer; Dankerlui, Van Bruggen, Mirani, Warmerdam; Van de Beek, Serero (84. Acolatse), De Jong; Muric (61. Clement), Zivkovic, Fischer (73. Hendriks).

20 Comments

1. jood84

de eerste helft was prachtig, helaas kon het beter in de tweede helft. maar 4-1 is een geweldige score

1. woody79

ik heb t niet gezien. maar ik bedoel de nederlaag op de laatste speeldag waarbij dordt nog een mooie afsluiter had voordat ze degradeerden

2. paulvos

Het is nu toch we duidelijk he, Wat? nou dat Muric meer verdiend dan ’n invalbeurt bij het eerste, met zijn mooie passeer bewegingen, zijn assist en zijn doelpunt en dat in een helft, ook al was het tegen Dordrecht. Maar in de tweede helft was te zien dat ze toch wel iets beter werden. Klasse Ajax.

1. San Marco

Goed bezig mannen zo op een stevige achtste plek in de Jupiler League!
    Alleen jammer dat Hendriks niet de basis stond… Hij is toch topscorer van het elftal en kan misschien komende zomer wel doorstromen naar het eerste!!

2. Braatje87

Van Bruggen en Warmerdam waren ook goed gisteren. Iedereen heeft het altijd maar over aanvallers maar met de verdediging zit het ook wel goed de komende jaren!

3. ajacied078

was voor mij als ajacied uit dordt een leuke wedstrijd wie er ook gewonnen had. vond muric en vd beek echt goed. en ben blij dat zivco gescoord heeft. hoop toch nog steeds dat deze jongen de toekomstige spits van ajax 1 wordt en van het nederlands elftal. hij heeft zoveel meer inzich dan dat er tot nu uitkomt.