Ajax hoopt op biedoorlog vanwege Riechedly Bazoer

0117ado-ajax_bazoer

De Engelse kranten en nu ook De Telegraaf weten te melden dat Ajax Riechedly Bazoer zal laten gaan. Er zijn serieuze gesprekken gaande met onder andere Chelsea. De Londense club denkt een streepje voor te hebben op FC Barcelona, Napoli en Manchester City omdat zij Guus Hiddink als interim-manager hebben en heeft er alles voor over om de negentienjarige Bazoer over de streep te trekken.

Hoewel Riechedly schijnbaar liever bij FC Barcelona wil gaan spelen, heeft broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer de deur bij Chelsea open gehouden. De club wil een zeer interessant financieel voorstel doen en Riechedly zal ook veel speeltijd krijgen door het vertrek van Ramires.

Riechedly heeft al aangegeven om eerst kampioen te willen worden met Ajax en daarna eens verder te gaan kijken. Als Ronald Koeman komend seizoen Chelsea zal gaan leiden dan lijkt speeltijd voor Bazoer gegarandeerd terwijl bij een andere manager dit nog maar te bezien is. Ondertussen hoopt de Amsterdamse club dat er een ware biedoorlog zal ontstaan zodat het transferbedrag erg hoog zal zijn.

Related posts

107 Comments

  1. vak410bitch

    Ajax maakt zich niet druk dat hij weg gaat … Maar het enige wat ze willen is een biedoorlog om vervolgens weer geen nieuwe aankopen te doen??????

    1. De seijs

      koeman trainer van Chelsea.Moet ik nog maar zien. En dan bazoer halen en dan verzekerd dat hij zal spelen? Zijden ze over Clasie ook.Nou ook als hij fit is speelt hij niet altijd.Dus Bazoer blijf nog maar 2 jaar bij de mooiste club van Nederland AJAX

          1. rickert

            Scheelt weer 1 ding, de Telegraf(geen typfout) en de Engelse kranten die alles bij elkaar lullen, zullen nu ook wel weer mooie dingen verzonnen hebben. Mocht dit wel waar zijn, tekent dat het wanbeleid wat er momenteel is… Als je het met de jeugd wil doen, zal je ze langer aan je moeten binden, anders heb je niks. Dus ik hou mijn hoop op een ouderwets kutverhaal van de kranten.

          2. BobbyHaarms

            Of het nou een kulverhaal is of niet, dit bestuur vertrouw ik echt voor geen cent. Dat ze al mogen praten bij 25 miljoen zegt alles toch? Als jij als club zijnde ECHT vooruit wil in Europa is er geen club die aan jouw topspelers komt, over mijn lijk! Alleen praten bij 150 miljoen oftewel: opzouten, niet te koop! Ik walg van dit op geld beluste wanbeleid van wat eens de mooiste club van allemaal was, nu alleen nog maar de rijkste die nog rijker wil worden…bah!

          3. Ajax1958

            Hij wil eerst kampioen worden met Ajax, nou dat gaat niet lukken dit seizoen, dus hij blijft nog 1 jaar.

          4. dickst14

            laten ze hem dan verkopen voor 40 a 50 miljoen, maar dan eindelijk eens van die klote beurs af en het stadion in eigen beheer nemen zodat we in de toekomst stappen vooruit kunnen maken.

          5. BobbyHaarms

            Volkomen eens, zsm van die beurs af want die hangt als een wurgkoort om onze nek. De club Ajax moet terugkeren en die poenscheppers moeten de laan uit!

          6. Litmanen

            Wat ik niet begrijp is dat die jongen eerst loopt te melden verstandig te zijn en nog een paar jaar Ajax te doen en nu lijkt het er op dat hij in mei voor het geld gaat.
            Eerlijk gezegd, als ik hem soms twintig minuten zie dromen in het veld en zijn man laat lopen, dan is hij echt nog niet Barcelona of Chelsea waardig.

          7. Remco425

            Klopt, 2 maanden geleden zei hij nog pas over een jaar of 3 weg te willen en nu al aan het einde van het seizoen. Zou een slechte keus voor hem zijn en zeker Chelski.

          8. Widi

            Remco, tegen wie heeft Bazoer dat dan gezegd en wanneer? Volgens mij heeft hij juist gezegd dat hij goed zit bij Ajax en dat hij niet naar andere clubs kijkt.

          9. Remco425

            Volgens mij is zijn broer in gesprek met Chelsea. Uit naam van wie en met welk doel zou dat zijn denk je?

          10. Widi

            Ook dat lees je in een krant. Ik weet niet of dat wel waar is. En als het waar is: luisteren kan altijd, al is het maar om te kijken wat je waard bent.

    2. -buitenkantje rechts-

      Zie hier de huidige positie van Ajax..
      Voetbal schijnt tweede prioriteit te zijn.. Eerste prioriteit is winst maken.. Kunnen we wat verdienen? Verkopen! Ook al geeft de speler zelf aan te willen blijven! En wij als supporters pikken dit? Ja.. denk het wel.

      1. BobbyHaarms

        Dat is het probleem BR, de meesten lijken dit allemaal wel best te vinden. Cruijff weg, Jonk weg, wanbeleid, je topspelers in de uitverkoop zetten….we staan erbij en we kijken ernaar. Hoe zou dit gaan bij onze “vrienden” uit Zuid? Ik denk dat daar allang de pleuris was uitgebroken..

        1. Ajax nr 1

          In Zuid pikken ze minder als bij ons “GROTE AJAX” B R Ajax is geen voetbalclub meer. Het is een bedrijf van GELD GELD GELD geworden. Deze club Ajax wordt geleid door GELDWOLVEN die er enkel en alleen maar voor het geld en eigen ego zitten. Bazoer bedankt alvast voor dat ik van jouw kunsten heb mogen genieten. Bazoer veel geluk in de toekomst en ga aub na een voetbalclub waar voetbalcentraal staat en niet zoals bij “ONS AJAX”.

        2. Indojood

          Heb je helemaal gelijk in. Hoe vaak lees je niet dat je een zeikerd bent als je kritiek hebt op FdB en zijn afbraakvoetbal. Handenwrijvend het ontslag van Jonk toejuichen in de hoop dat alles rustig wordt en goed komt.

          1. Ajax nr 1

            Iedereen die mij of jou zeikerd noemt moet zich maar eens gaan verdiepen in de regels en techniek en hoe voetbal gespeelt kan of moet worden. Die zullen ons geen zeikers meer noemen maar zichzelf geen grote voetbalkenners noemen. Ik zei altijd:hou je van voetbal,dan hou je van Ajax. Maar dat klopt al een tijdje niet meer. Het is dat Ajax diep heel diep in je hart zit. Want anders loop je gillend weg. Voordat Ajax Ajax weer is moet er weer veel veranderen(staf wissel)en dan zal het nog jaren gaan duren voordat wij Ajax weer terug zien.

      2. Remco425

        De speler geeft zelf aan te willen blijven maar laat ondertussen wel zijn broer met een andere club praten. Een beetje tegenstrijdig.

    3. HURBIE

      Wat denken ze er toch makkelijk over bij AJAX om zo’n goeie speler te verkopen
      Weer een smaakmaker weg
      19 jaar In de toekomst alleen nog maar 16. 17 jarige in het éérste

      1. Ajax1958

        En dan soms meedoen om de nationale kampioenschap. Europees kunnen we het helemaal wel schudden.

    4. hansjmn

      Zo wordt het nooit meer wat met Ajax in Europa !! Als nu ook al de jeugdige talenten opgekocht worden is het over en sluiten met Ajax! Wie gaat er straks nog naar de Arena? We vallen u al in slaap tijdens een partijtje ! Heb je Manchester gezien?? Wat een saaie partij Van Gaal speelt de Nieuwe Hollandse School net als FdB ! Zag hoe vaak blind terug speelde vreselijk om aan te zien. Geen tempo zoals bij Real Madrid PSG Roma Chelsea waar de bal eenmaal de voet aanraakt en doorgespeeld wordt daar wordt bewogen in het hele veld en niet alleen rondom de bal zoals bij ons Ajax en ook Manchester.

    1. Charka53

      Vergeet dat maar als er veel heel veel €€€€€€ worden geboden is hij weg,en Dagobert Overmars zijn berg wordt weer wat hoger.

      1. marc81

        @charka53 dat is waar. maar als ajax op Europees niveau nog wil presteren zullen ze dit soort sleutelfiguren moeten behouden.

          1. FdB=Ajax

            Hou eens op met dat Dagobert gedoe.. Marc Overmars heeft het beste met de club voor en doet gewoon z’n werk. Bovendien wijst hij vaak hoge biedingen af

  2. Joep

    Voor zijn ontwikkeling is het verstandiger om nog minimaal twee jaar bij Ajax te blijven. Hij wordt zeker een grote speler. Daarna kan hij beter naar Barca gaan.

  3. -THE BULLDOG-

    Je kunt die jongen ECHT niet voor minder dan 35 miljoen laten gaan.

    Ik weet nog dat Strootman voor 30 miljoen weg ging bij Psv, maar Bazoer is veel en veel creatiever en een veel slimmere speler!

  4. Geckoo

    Laat Ajax nou maar eerst zorgen dat ze stabiel en mooi kunnen voetballen voor ze weer aan centjes denken.
    Je moet het team zo lang mogelijk compleet houden, maar met Dagobert Overmars zal dat er wel niet in zitten..

  5. Frankel

    Tja, ook hij zal gaan als er met de geldbuidel gerammeld wordt!! Ondanks eerdere mooie woorden!!

    1. pietprecies

      Hoezo? Dat is bullshit, van de winter kwam napoli met een zak geld en overmars zei volmondig ja terwijl hij spuitend klaar kwam op die zak geld maar bazoer zelf zei dat hij niet weg wilde. Valt me daarom überhaupt nog mee dat hij speeltijd krijgt..

  6. kanu

    Denk tot Overmars daar niets aan kan veranderen . maar ik zou naar brca gaan en niet naar dat kut chelsea geen zak aan.

  7. pietprecies

    Precies, ze zijn alleen maar bezig hoe ze zo veel mogelijk kunnen cashen voor spelers terwijl het voetbal niet om aan te gluren is en ondertussen we in Europa uitgelachen worden omdat we dit soort spelers bij het eerste bod boven de 10 mil willen verkopen zodat die graaiers van de RVc en Marc weer lekker hun bonussen kunnen pakken.

    Doordat inmiddels afgelopen jaar alle echte toppers al verkocht waren konden ze alleen nog de droeftoeters verkopen waardoor de winst van Ajax over afgelopen boekjaar is verdampt.. Dat zit de RVc en netto natuurlijk niet lekker want straks lopen ze hun bonus nog mis dus gaan ze weer spelers waarmee we echt in Europa mee kunnen doen in de etalage zetten.

    OVERMARS EN RVC JULLIE ZIJN ECHT EEN STEL DOMME KUTTEN. Bazoer wilden ze van de winter al laten gaan toen Napoli met een zak geld kwam waar Marc netto weer van zat te soppen op z’n stoel alleen de enige met gezond verstand was BAZOER ZELF die aangaf te willen blijven.

    Pas maar op riechedly… Straks zetten ze je nog uit de selectie omdat je je niet wilt laten verkopen terwijl je nog een lang contract hebt.

    Ben klaar met het idiote beleid van mijn club!!! RVC en Marc netto moeten oppleuren eerder zet ik geen voet meer op de tribune om me te laten kontneuken door dat kut bestuur die zelfs mij geld uit m’n zak kloppen om naar een parodie op voetbal te kijken die ze zelf veroorzaakt hebben terwijl ze het ook konden voorkomen…

    Noem me dan maar een nep supporter, doe maar, ik ben er klaar mee om door m’n eigen club genaaid te worden, dat doet zeer.

        1. pietprecies

          Ik drink niet.. Maar hoewel m’n reactie misschien wat over geëmotioneerd was, het is wel hoe ik deze ellende beleef en ik ga al 15 jaar met passie en overgave naar m’n club toe dus kan je vast begrijpen dat dit gewoon pijn doet..

          1. Joeguh9

            Ik begrijp je gevoel hoor. Dat is hier net zo. Het beleid de afgelopen jaren is erg frustrerend voor de echte Ajacieden.

      1. pietprecies

        Haha, heeft geen zin, zou liever iets doen of bedenken waarmee we die graaiers op een ludieke en sportieve manier kunnen dwingen om weg te wezen.

    1. nick-afca95

      Dit is exact hoe ik me voel. Je kan niks voor elkaar krijgen in Europa als je je jeugd niet vast houd. De RvC zijn ratten die er puur en alleen zitten voor de centjes. Overmars is zo gefocust op de winst die het “bedrijf” Ajax moet maken dat hij ook niet nadenkt over toekomst. En wij maar wachten tot we weer een keer iets te vieren hebben in plaats van een knullig Eredivisie kampioenschapje (wat natuurlijk gewoon een leuke prijs is met leuke extra’s). Wij willen dat we ook buiten de grenzen kunnen juichen. Ik vrees alleen dat dat nooit meer zal gebeuren…

  8. frikandel

    natuurlijk hoopt ajax weer dat hij vertrekt…. geld op de bank is belangrijker dan een goede selectie hebben. Waarom spreken ze niet eens een keer uit dat een speler koste wat kost blijft? Bazoer staat volgens mij zelf ook niet te springen om te vertrekken, dat heeft hij afgelopen winter bewezen. Verbeter zijn contract en hoop dat hij nog een jaar blijft!!!

  9. Respect

    Voor nu is het een bericht van buiten Ajax dus nog even wachten met het afbranden van overmars en consorten. Daarnaast, als Bazoer een giga salaris kan verdienen kan niemand hem tegenhouden als hij weg wil. Dan komt het desnoods voor de rechter. Als Bazoer wil blijven is dat volledig aan hem in deze gekke voetbalwereld en als hij wil gaan ook. Je kan als club alleen hoog van de toren blazen als je zeker weet dat de speler geen tegengas zal geven.

  10. Pocootje

    Vreemd dat Ajax zo makkelijk bereid is om hem te verkopen. Viel me al op met dat bod v Napoli terwijl Bazoer steeds aangeeft dat hij nog n paar jaar wil blijven. En die euro’s verdwijnen idd gewoon in de clubkas want met vd Beek en Nouri hebben we de opvolging al in onze gelederen.

    1. pietprecies

      Is ook zo, die gasten kloppen op de deur maar als je een keer wat wilt in Europa moet je types als bazoer gewoon 1 a 2 jaar langer vast houden.

      Volgens mij huichelen ze intern ook naar zichzelf, eerst moeite doen om e beste spelers te verkopen zodra er een zak geld op tafel komt en daarna als het niet lukt omdat de speler niet wil gaan zeggen dat ze hem gelukkig nog konden behouden..

  11. afcamike

    Doe het nou niet jongen, speel nog een paar jaar hier en ontwikkel je zelf. Dan speel je straks bij Barça maar dan standaard in de basis..

  12. Joeguh9

    Blijf alsjeblieft nog 2 jaar bij Ajax. Dan vertrekt hij op dezelfde manier als Eriksen, Sneijder. Met status. Nu zou hij gewoon een van de 748 contractspelers van Chelsea worden en verhuurd aan clubs als Wolverhampton, Middlesbrough enzo…

  13. Jeroen-AFCA

    Die gaat nog niet hij wacht op barca denk ik hij gaf laatst zelf aan nog 2-3 jaar bij Ajax te willen blijven aankomende zomer gaat hij nog niet denk t jaar erop

  14. Valentino

    Hou zo’n speler nou eens een paar jaar binnen boord, niks biedoorlog. Dit soort spelers heb je zelf hard nodig. Geld is er al genoeg, voetballers als Bazoer niet.

  15. nick-afca95

    Dit is gvd precies wat ik bedoel! Toon is ballen en zeg nee wanneer ze in de zomer met een zak geld klaar staan. DIT is een speler waar je zeker van weet dat wanneer je hem vast houd dat hij de belangrijkste speler van je elftal is. Wacht gvd een keer met het verkopen van je beste spelers. Als dit serieus is geloof ik geen ZAK van de ambities weer een keer een volgende ronde te halen in Europa. De enige manier hoe Ajax ooit weer een beetje wat te zeggen kan krijgen is via eigen jeugd. Ik word hier echt niet goed van. En dan vang je straks 30 miljoen want dan laten die zakkenvullers hem wel gaan, en wat ga je met dat geld doen? Een waardig vervanger komt niet naar nederland want dat is niet interesant. Dus dan maar weer lekker gaan bouwen en volgendjaar weer je beste spelers laten gaan. Lekker bezig heren! De bank is tegenwoord prioriteit bij Ajax. De fans die wachten op ooit nog wat succes worden elke keer meer teleurgesteld.

  16. paullus

    Dit geeft toch het beleid aan wat er gevoerd word
    111 miljoen op de bank
    Alle spelers die potentie hebben worden gelijk verkocht
    Ik zie Klaassen ook gaan van de zomer en v/d beek
    Het gaat dit zooitje alleen maar om geld
    En we hebben een trainer die daar in mee gaat
    Want anders had hij wel eens met z’n vuist op tafel geslaan

    1. Widi

      Ik doe nog een laatste poging: een Eigen Vermogen van 111 miljoen is niet hetzelfde als 111 miljoen op de bank.

  17. Slingertje.

    Ik denk niet dat hij voor Chelsea zal kiezen want hij wil zelf het liefst naar Barcelona.

  18. a.p.

    Bazoer is een uitstekende!! voetballer, en speler waar je veel aan hebt., maar nog zo jong, eerst bij ons wat bereiken en dan naar het buitenland

  19. fingers2

    Ajax wil dragende spelers voor zo veel mogelijk geld verkopen. Zo word de kas goed gespekt, want er staat schijnbaar nog niet voldoende geld op de rekening. Immers, hoe beter de financiële resultaten, des te hoger de bonus voor de directieleden. Ajax wordt gerund als een bedrijf waarbij sportieve prestaties van ondergeschikt belang zjn. Op deze wijze zal Ajax zich nooit meer kunnen meten met de top van Europa. Ajax leidt eigen jeugd op met als doel zoveel mogelijk winst te behalen. Het is helaas niet meer het doel om de beste club van Europa te worden.

  20. Antony

    Ajax hoopt op biedoorlog? O ja dan hebben ze weer 30/50 miljoen meer op de bank ,moeten ze 1% rente betalen ,tegenwoordig moet je rente betalen ipv krijgen! Ik zeg 1% maar zal lager zijn hoor ,pin me daar op niet vast!nou ze hebben rond de 100 miljoen + 30 a 50 miljoen transfer kosten voor bazoer ,dan wat Ajax betaald aan rente is zo,n 1,3a1,5 miljoen aan de bank,zullen bestuurders van Ajax deal hebben met de bank ,dan pakken ze zeg 600.000€ terug en dan verdelen ze dat ,overmars en van der sar etc ,dan krijgen ze nog de bonus vanwege de goede ( omzet) bank resultaten ,zij blij ,maar aankopen doen of dat malle salaris plafond afschaffen ,nee daar doen ze niets aan ,allemaal eigen belang ,wat logisch is ,zo zijn bijna alle mensen ,maar de supporters hebben elke week zoiets van waar zit ik nu naar te kijken ! Hoop dat bazoer wel nog een jaartje of 2 blijft

  21. Dagrump

    Hopelijk zwicht bazoer niet voor de centen. En speelt ie nog 1a2 jaar bij de mooiste club!! Dan alsnog naar barca!!

  22. Respect

    Hoop commotie hier op de site vanwege een bericht in de Engelse tabloids. Hoop mensen met feitenkennis 🙂 Veel mensen met inside information 🙂 Helaas ook veel mensen die standaard starten met schelden.

  23. JCruijff

    Ajax moet eens gaan nadenken wat ze nou eigenlijk willen? Hun topspelers ieder jaar laten gaan voor een fooi of een team bouwen dat weer mee kan doen in Europa. Wil je dat laatste dan moet het salarisplafond drastisch omhoog. Je business model kan niet gebaseerd zijn op zo nu en dan een klapper maken van 20 of 30 mio Euro. Neen je verdient geld aan toeschouwersaantallen, seizoenkaarten, Europese CL wedstrijden. Vooral deelname aan de CL en ver komen betekent ‘gratis’ geld. Dat betekent een selectie bouwen van eigen jeugd hier en daar aangevuld met ervaring waardoor deelname aan de CL verzekerd blijft. Daar was het plan Cruijff gedeeltelijk op gebaseerd. En het is allemaal zo logisch. Gaan ze voor visie A dan voorspel ik dat Ajax over 3 jaar alle potentiele toppers kwijt is, zelfs als ze nog niet eens gedebuteerd hebben in Ajax1. Bazoer, van de Beek, Cerny, de Light, Tete, Riedewald, Nouri, El Ghazi, Klaassen zijn dan allemaal weg en je kan weer opnieuw beginnen, terwijl juist nu de tijd om sportief te oogsten is aangebroken. Ajax wees wijs en volg visie B

  24. RobbyZ

    Als ze hem verkopen,wat wel zal gebeuren,dan met die 40/50 miljoen en de rest wat op de bank staat gelijk van die fucking beurs af en weer een echte voetbalclub worden! Prioriteit nr 1 en het oude echte Ajax logo terug!

    1. Ajax1958

      Zo is dat Robby. 1.Van de beurs af. 2. RVC eruit knikkeren. 3. Oude logo terug. 4. De Cruyff visie volgen en Jonk terug. ( maak maar af )

  25. vanzanten

    En daarmee wordt nog maar eens duidelijk waar het tegenwoordig in het voetbal om gaat: geld verdienen. Dat je ploeg spel op de mat legt waar je misselijk van wordt maakt niet uit, als de kassa maar rinkelt.

  26. Thomas

    Riechedly heeft al aangegeven dat hij nog niet open staat voor een vertrek en dat hij pas over twee of drie jaar naar Barcelona wil maar dat is het enige wat ik weet !

  27. tijger238

    Ajax wilt alleen maar geld verdienen. Fuck de supporters en het terugkeren naar de top. Club wordt gerund door nitwits die alleen winst willen maken vanwege hun bonus. Ajax is al heel lang geen club meer, maar een beursgenoteerd bedrijf.

  28. Widi

    Laten we ons niet teveel gek maken door een krantenbericht? Het is toch geen officiële mededeling van Ajax!

  29. Mauheb

    Mooie en de juiste woorden BobbyHaarms, club is gewoon kapot! Maar ja niemand die er verder wat mee doet en misschien wat mee “kan” doen!

  30. Mauheb

    De meeste “echte” Ajacieden balen van dit bedroevende beleid, al jaren! Wat kunnen/gaan we eraan doen? Of wie kan dit veranderen? Allemaal prima dit forum, maar het blijft maar bij klagen, klagen maar er gebeurt verder niets, het gaat alleen maar van kwaad tot erger!
    Onbegrijpelijk en ongelofelijk gewoon?

  31. Ajax nr 1

    Ook jij Bazoer bent maar een PIONNETJE voor AJAX die voetbalt bij Ajax. Wat voor de geldwolven telt is GELDGELDGELD. dat Ajax een voetbalclub is intresseerd ze geen ene moer.

  32. Wembley71

    Wie was ook alweer degene die de overgang, van een overbodige, Traore in de weg stond…..? En dan denken ze bij Geldsea dat ze een streepje voor hebben………it’s payback time! Als Bazoer dan toch weg wil/moet dan maar naar de hoogste bieder, kan het bestuur de rode cijfers weer zwart maken want o jee we lijden dit jaar verlies. Of is het, we maken dit jaar niet zoveel winst?

  33. afcadeluxe

    word er schijtziek van onderhand laat die jongen nu eens paar jaar ajax1 beter maken en verkoop hem dan ipv scheelzie met die boerelul als manager die traore niet naar ons liet gaan,geef hem salarisverhoging we hebben 111miljoen + bij de abn dus dat kan makkelijk….

  34. Arnold711

    Tja, als we de aandeelhouders maar tevreden houden. Bah, zo maak je alleen het voetbal kapot van Ajax al heb je een miljard op de bank.

Comments are closed.