‘FC Twente wil naast Zivkovic ook Viergever huren’

0923ajax-graafschap_viergever_vermeij

FC Twente heeft na het aantrekken van Zakaria El Azzouzi opnieuw aangeklopt bij Ajax om spelers te huren die in Amsterdam maar op weinig speeltijd kunnen rekenen. Tijdens een gesprek over een mogelijke verhuur van Richairo Zivkovic viel ook de naam van Nick Viergever, zo weet Twente Insite te melden. Viergever komt bij Ajax nauwelijks aan spelen toe en heeft Jaïro Riedewald, Joël Veltman en Mike van der Hoorn voor zich in het elftal van Frank de Boer.

Bron: Twente Insite

Related posts

34 Comments

  1. Danson

    Dat is al nr 1 en 4. Op naar 2 en 3. Bingo! En dan nog gaan jullie het niet redden. Denk dat Twente gaat degraderen. Dat zou zonde zijn, maar misschien maar goed ook.

      1. BobbyHaarms

        En als jullie dan toch zo enthousiast bezig zijn….Boilesen misschien ook nog wat voor jullie? Heeft het hele jaar binnen gestaan 🙂

        1. War

          Doen wij FdB en Marc en de gehele RVC erbij, lijkt mij een goeie deal, krijgen wij misschien weer het oude Ajax terug.

    1. BobbyHaarms

      Dat dacht ik ook Remco, maar laat Frank dan maar jeugd doorschuiven voor achter Dijks dan kan die vast wennen aan het niveau. Viergever redt het gewoon niet bij Ajax, te licht.

    2. PvL020

      Nee dan schuift hij Riedewald door naar LB. Overigens is Viergever linksbenig dus zal wel geen groen licht voor gegeven worden

      1. AFCA my World

        Dat klopt Riedewald heeft het al verschillende keren laten zien op die positie,plus dat er nog meer jeugd aankomt,maar de mooiste optie zou nu zijn om Ziyech op te halen,voor hij naar een concurrent of het buitenland vertrekt, ze zoeken toch een creatieve speler, dat is er 1 met aanvallende impulsen ,misschien tijdelijk een viermans middenveld of als rechtsbuiten gebruiken !

        1. BobbyHaarms

          Dat klopt AFCA my world maar ik zie Ajax niet met miljoenen smijten…en dat moet onze vriend Zitech toch echt kosten hoor, vele miljoenen. Is hij overigens waard hoor, begrijp me niet verkeerd.

  2. Widi

    Nee! Viergever gaat niet beter worden van verhuur. Die wordt verkocht of blijft als stand in voor de andere verdedigers. Bovendien moeten we Twente niet teveel helpen. Hun bedrog heeft ons een landstitel gekost.

  3. Pantelic

    verhuren is prima mits een speler aan spelen toekomt. Er zou wel een regel moeten komen dat verhuurde spelers niet tegen hun werkelijke club mogen spelen. Hoe vaak gebeurt het niet dat de verhuurde speler bepalend is in die wedstrijd. Ook al mag het niet van KNVB, je kunt altijd een blessure of ziekte faken.

  4. Kevke87

    Wat een onzin, toen wij bojan en cuenca huurden hadden zij, indien we tegen Barcelona zouden spelen niet tegen hun mogen spelen. een beetje makkelijk zolang het maar in ons voordeel is, maar zo werkt het niet. dat is het nadeel van huren/verhuren

  5. Kevke87

    viergever moet juist blijven. een prima alternatief om als stand-in te gebruiken. ervaring en zelfs Europees gespeeld. bij blessures of schorsingen een prima wissel wanneer de nood aan de man is. ook een goeie bank is belangrijk mensen.

  6. KBouter

    Een goede bank maakt een ploeg kampioen, zie PSV…je eed het niet met alléén jeugdspelers.

    1. BobbyHaarms

      Helemaal mee eens, alleen is het niveau van Viergever toch niet het niveau waar Ajax naartoe moet? Al moet ik toegeven dat hij in dit Ajax lachend meekomt op dit moment, dat dan weer wel.

  7. KBouter

    Klopt, ik bedoel te zeggen dat wanneer je Viergever nu wegdoet,(Boilessen komt niet meer aan spelen toe) en er gebeurd je wat..heb je geen directe vervanger voor de linksback positie. Jeugd is leuk, maar die moet er meteen staan en je kunt wel zeggen dat Riedewald linksback kan spelen, maar als dan ook nog een keer 1 van je centrale verdedigers uitvalt, heb je een probleem. Het kampioenschap en de punten worden verdeeld in deze fase van de competitie, en dan heb je iedereen hard nodig.

    100% mee eens dat hij niet het niveau is, waar we naar toe moeten.

    1. BobbyHaarms

      Ik ben best bang dat Ajax het niet voor elkaar gaat krijgen om een knappe stand-in voor bijvoorbeeld Dijks aan te trekken. Ik bedoel: Of deze is beter dan Dijks (en speelt dus) of hij neemt genoegen met een tweede plek in de pikorde. En dat zijn er maar weinig in de top hoor, zeker met onze salarissen…het wachten is overigens nog steeds op een knappe spits maar het blijft angstvallig stil…

      1. Joeguh9

        Als ze een knappe spits zoeken wil ik me wel aanbieden…ik denk alleen niet dat we er beter van worden?

  8. AFCA my World

    Ben bang dat er niets meer gebeurt,en is al gezegd er moet iemand vertrekken, en degene die verhuurt mochten worden moeten nu blijven door blessures ! Nee er gaat helaas nix bijkomen !

  9. Valentino

    Elk nadeel heb zn voordeel. Door de slechte situatie bij Twente is dit een prim kans voor Ajax speles om minuten te maken in de eredivisie voor een club die alle zeilen bij moet zetten. Kan geen kwaad om die manier ervaring op te doen.

Comments are closed.