Pol van Boekel:’We gaan een rapport opstellen en dat komt bij de aanklager’

0820ajax-jablonec_bazoer

Dat Ajax fysiek sterker is dan ADO konden we al aan de stand zien maar dat de supporters van ADO bij het uitdelen van intelligentie achteraan de rij stonden, lieten ze vooral richting Riechedly Bazoer merken.

Tegenover FOX Sports zegt scheidsrechter Van Boekel over het voorval het volgende: ‘Bazoer kwam naar mij toe van: scheidsrechter, oerwoudgeluiden. Ik zei: je hebt helemaal gelijk. Daar hebben we ook actie op ondernomen. Na de rust vertelde ik: het heeft onze aandacht. Vervolgens heb ik hem niet meer gesproken en ging hij er heel professioneel mee om’.

De veertigjarige scheidsrechter heeft besloten het duel niet stil te leggen. ‘Ik had het kunnen doen, maar dan was ik verantwoordelijk geweest voor wat er binnen en buiten het stadion was gebeurd. Daar is de burgemeester en politie voor. We gaan een rapport opstellen en die komt bij de aanklager, hij zal het verder oppakken’

Related posts

61 Comments

    1. dickst14

      dat denk ik ook. ben benieuwd wat de knvb gaat doen na onze mooie ervaring met Utrecht.

      1. Remco425

        Die geven waarschijnlijk geen straf omdat de stadionspeaker 2x gevraagd heeft te stoppen met de geluiden

    2. Remco425

      Van Boekel heeft gezegd dat ADO had aangegeven de wedstrijd stil te leggen als ze het na de 2e waarschuwing nog een keer zouden doen. Dat hebben we gemerkt. Ik heb het daarna nog maar een keer of 10 gehoord.

    3. Geroldkohlen

      mee eens f-side, het is schandalig dat dit nog gebeurt in ons land of waar dan ook! echt mensen die hersen cellen missen!

  1. ajaxpers

    Het is niet voor niks de meest hufterige stand van NL. Maar ja, als PVV zo hoog staat in de peilingen dan kun je veel achterlijkheden als dit verwachten.

    1. Ricardo1903

      he ajaxpers deze reactie van jou is niet goed bedacht PVV heeft nog t een reactie gemaakt over donkeren mensen enkel over islamieten. maar wat ze daar voor geluiden hebben gemaakt is natuurlijk belachelijk

      1. AjaxBarcelona

        Ff politiek dan 🙂 Wilders alleen over Islamitieten?? Wat dacht je van Marokkanen of mensen uit Noord-Afrika bijvoorbeeld. Die staan ook niet hoog op het welkomstlijstje van Boertje Geert hoor. Maar dit even terzijde.

  2. BobbyHaarms

    Dikke duim voor Bazoer hoe hij hiermee omging! En nu maar hopen dat die hersenlozen aangepakt worden

    1. creutz1977

      idd bobby,… respect voor bazoer…. En wat een simpele zielen daar zeg… Om je kapot voor te schamen…

      1. Litmanen

        Dat vak waar het vandaan kwam moet volgend jaar natuurlijk leeg blijven, dus krijgt het tuig een andere plaats van het bestuur aangeboden. ( zie Utrecht)
        Dit land is zo verziekt, word er af en toe kotsmisselijk van.

  3. Kuijff

    Balen. Volgend jaar ook bij ADO geen uitsupporters…

    Wat een malloten en wat tragisch weinig reactie van de thuisclub.

  4. Toppertje

    De KNVB kennende zal het wel weer een straf worden die door de Ajax supporters gedragen moet worden.

  5. jood84

    het is een schande om vandaag de dag nog oerwoud geluiden te horen. worden de mensen daar niet opgevoed met normen en waarden? maar gelukkig heeft het niet veel effect gehad op bazoer. 18jaar en zo volwassen hiermee omgaan.. dan ben je in mijn ogen een held

  6. LeroyT

    Slaat nergens op stelletje hersenloze daar. Terwijl ze zelf ook donkere spelers hebben lopen zoals schaken. Die beledig je dan toch ook.

  7. Bert62

    Waarom die oerwoud geluiden als ze zelf ook zwarte spelers in hun elftal hebben? Daar beledigen ze hun eigen spelers ook mee.

    1. Remco425

      Als ik die spelers was geweest was ik er zelf afgelopen. Misschien dat de eigen aanhang het dan gaat snappen.

  8. Roca

    Er is er maar 1 een lafaard, en dat is het bestuur van Ajax, die hadden moeten zeggen we stoppen acuut, en niet de verantwoording bij een eenling leggen (noch van Boekel noch Bazoer kunnen dit alleen beslissen)

    1. AjaxBarcelona

      Inderdaad. Je laat het als werkgever toe dat een werknemer zwaar beledigd wordt. Ontoelaatbaar. Iedere werkgever zou zijn werknemers weghalen en vervolgens aangifte doen.

    1. AjaxBarcelona

      KBouter wat en van wie is een linkse reactie? Ik zie ergernis over wat er is gebeurd.

      1. KBouter

        zie 1 van de eerste reacties van Ajaxpers..die haalt ineens in een reactie de PVV erbij, waar het nergens om gaat.

  9. ashwin676

    komt er iemand mij redden uit Den Haag? Nee dat dacht ik al dus alsjeblieft geen hoge verwachtingen van die rare knvb klan want ze stralen uit dat ze dit afstraffen maar uiteindelijk draait het direct en in dit zekere geval indirect om geld. anders zong Utrecht ook wel een toontje lager!

    1. f-side64

      daarom op geert w stemmen uit de Europese unie is zijn eerste daad als premier en de 2de daad is hopelijk alle werkloze kamelen neukers 1 enkeltje land van herkomst

      1. Remco425

        en zijn 3e daad is van Nederland een nazi land maken. Ene A. Hitler is op dezelfde manier begonnen. Met populisme. Verander het woordje joden uit zijn speeches in moslims en er zijn verdomd veel gelijkenissen.

        1. f-side64

          Ja en ik zou er geen probleem mee hebben als ons land weer alleen zou bestaan uit 100 % echte nederlanders en dat je buren weer jan en joke zouden heten ipv mohammed,ali en fatima of hoe die thee mutsen varkens ook heten

        2. f-side64

          nou en dan zijn me buren weer blank en 100% nederlands en hebben ze ned. namen zoals jan piet rene joke ans sylvia ipv mohammed ali enz of hoe ze de vrouwelijke theedoek dragende varkens ook genoemd worden

          1. Remco425

            Ik weet niet zo goed hoe ik hier op moet reageren. Ik ben eigenlijk te geschokt om woorden te kunnen vinden. Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die het met Hitler eens is. Je bent de eerste. En ik hoop ook de laatste.

          2. f-side64

            iemand in je kneuterige en bekrompen leventje moet de eerste zijn ik ben nazi ben gewoon een echte nederlander die vind dat ons land qua welvaart achteruit gaat door alles maar binnen te laten ons land.

  10. San Marco

    Altijd en alleen maar ouwehoeren over de oplossingen maar nooit echte stappen durven ondernemen!

        1. ashwin676

          of Pegida? “wir sind das volk!”
          het is waar je hobby ligt… zijn meestal onzekere mensen.

  11. Iceman

    Ja Meneer Pol van Sukkel zet ook in je Rapport dat het daadwerkelijk 0-2 is (was) voor Ajax en het niet werd gezien of toe gekend. Want de kopbal van El Gahzi was wel over de doellijn en het werd niet gezien.

Comments are closed.