Duitse topclub VfL Wolfsburg aast op Riechedly Bazoer

0319ajax-dnipro_bazoer

Riechedly Bazoer heeft door de blessure aan zijn knie de duels tegen PEC Zwolle en Celtic misgelopen maar dat heeft de interesse van VfL Wolfsburg niet minder doen worden, zo weet de Wolfsburger Allgemeine te melden. Nu het kopen van Breel Embolo van FC Basel hoogst waarschijnlijk niet door gaat, is er kans dat Riechedly Bazoer en Bas Dost directe collega´s worden.

Related posts

36 Comments

  1. ajaxpers

    Oprotten en met je poten afblijven van onze held. Bazoer, over een paar jaar speel je bij Barca.

    1. creutz1977

      denk dat bazoer wel zo verstandig is om zeker nog 2 seizoenen bij ajax te blijven om te groeien om vervolgens naar de echte top te gaan… en voordeel is ook dat hij verstandige familie achter zich heeft staan… Die hem ook begeleiden anders zat hij nu al in Engeland

        1. creutz1977

          Ja, en Overmars moet er gewoon een prijskaartje aanhangen waar de buitenwereld van schrikt… is toch 1 van de dragende spelers van Ajax

          1. De Ajacied

            Nee nog niet gaan topper, speel nog maar 1 of seizoenen bij Ajax dan komt er echt wel een club langs waar je echt wilt spelen, maar zo verstandig is Riechedly echt wel,
            Overmars breek zijn contract open en zet er een prijsclausule in van minimaal 35 miljoen klaar
            Toch? ⚽️⚽️

          2. HURBIE

            inderdaad ze zijn allemaal te goedkoop hier
            We zijn niet de prijsmepper
            Buitenlandse prijzen vragen

        2. Velibor

          Niet doen jongen want die auto’s van hun deugen al niet laat staan dat voetbal van hun,gewoon even blijven nog en dan naar Barca of Real want in Engeland schoppen ze je helemaal verrot op het middenveld !

      1. FrankiC

        Gewoon aan zijn contract houden. De koopprijs zal bij Bazoer alleen maar stijgen. Zorgen dat hij tevreden blijft en t.z.t. niet gratis de deur uit loopt.

  2. Hika77

    Jongen met potentie,
    Dat ziet iedereen.
    Hoop alleen dat die z’n verstand gebruikt en nog even blijft.

  3. FrankiC

    Voor zo’n clausule moeten 2 partijen tekenen. Waarom zou Bazoer dat doen. Dat was een jaar geleden een wellicht een optie. Ik geloof niet dat Bazoer gelukkig wordt bij Wolfsburg. Daar gaattie niet voor en er komen betere opties…

  4. Charka53

    Die moet helemaal nog niet weg Ajax kan hem nu niet missen en voor hemzelf is het een jaar of twee te vroeg eerst een keer kampioen met Ajax worden

    1. BobbyHaarms

      Hier kan ik alleen maar om lachen, dit neemt niemand toch serieus? Bazoer is nu al de beste, blijft ook nog minimaal 2 of 3 jaar bij Ajax en dan kan hij naar elke club in de wereld en rollen ze over elkaar heen om hem binnen te slepen. Transfersom zal in dat geval stijgen tot duizelingwekkende hoogtes en Marc netto heeft dan een smile op z’n bek die hij dan 2 jaar later nog steeds heeft.

      1. toon61

        Ik ben bang als ze veel geld bieden dat markie ja zegt Bobby , ze zijn toch niet te houden voor bedragen boven de 30 miljoen , ik hoop dat hij nog jaren blijft , maar zoals je weet , het is ajax , die verkoopt altijd .

        1. Indojood

          Ik acht de familie Bazoer verstandig genoeg om hem nog een paar jaar te laten blijven. Ze hebben bewust voor Ajax gekozen i.p.v. ManCity. En ze hebben gelijk gekregen. Is basisspeler en international. Straks komen de echte clubs zoals Barca en Bayern voor hem.

          1. toon61

            Ik hoop dat je gelijk krijgt Indojood , maar het grote geld lonkt , daar moet je wel tegen bestand zijn lijkt me , dat was eerder nog niet aan de orde , dadelijk wel , dat kan de doorslag gaan geven .
            Zo,n manneke is ineens financieel onafhankelijk , ga daar maar eens tegen in .

    1. Biornha

      Inderdaad, hier ben ik het dus helemaal mee eens als je naar Duitsland gaat is Bayern de enige top club, niet dat wolfsburg een slechte club is om naar toe te gaan maar deze jongen heeft veel meer potentie dan dat.. gewoon blijven BAASoer!

  5. Pascal tebberman

    Dacht het niet de beste spelers bij Ajax en weg snoeppen maar weer dacht het niet of hij moet zelf willen ?⚓️??????⚽️.

  6. Slingertje.

    Het zal lastig worden om hem voor Ajax te behouden want er zullen grotere clubs op de deur gaan kloppen binnenkort.
    Maar ik hoop dat hij toch voor Ajax kiest.

  7. LeroyT

    Stel dat er wel een club zo gek is om een slordige 40 à 50 miljoen te geven voor deze topper. Wat hebben we eraan ze kopen er toch niets voor terug. Dus liever nog een paar jaar in Amsterdam en dan maar voor niets weg. Maar dan heeft die wel de clubs voor het uitkiezen.

  8. lezerG

    Laatste nieuws:

    De Duitse topclub Vfl Wolfsburg gaat met zn fikken van onze Riechy afblijven.
    Hij blijft lekker bij Ajax.

  9. AjaxBarcelona

    Nieuws uit de Wolfsburger algemeiner zeitung …… Ai altijd een krantje om danig rekening mee te houden qua nieuws. Hadden het ook goed gezien dat de plaatselijke groenteboer in Wolfsburg zich niet aan de juiste sluitingstijd had gehouden.

  10. -buitenkantje rechts-

    Geef Wolfburg weinig kans.. Is geen club voor Bazoer.. Eerst een paar seizoenen lekker ballen bij Ajax..belangrijk worden.. Daarna heeft hij de clubs voor het uitzoeken.

  11. Johan065

    Wat een rand debielen Gewoon bij Ajax blijven kun je over 2 of 3 jaar naar een echte club

Comments are closed.