Jong Ajax speelt met 3-3 gelijk bij Jong Psv

De_Toekomst

Jong Ajax heeft maandagavond met 3-3 gelijkgespeeld tegen Jong Psv. Op sportcomplex De Herdgang kwam Jong Ajax twee keer op voorsprong maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-3. Na een snelle voorsprong van de thuisclub was het El Mahdioui die Jong Ajax weer langszij schoot. Ricardo van Rhijn zorgde vlak voor rust met een kopbal voor de 1-2. In de tweede helft blonk keeper Onana uit maar kon niet voorkomen dat de 2-2 uiteindelijk viel. Toch was het Jong Ajax dat via Sam Hendriks opnieuw op voorsprong kwam.  De Ivoriaan Moussa Sanoh bepaalde uiteindelijk de eindstand een minuut later op 3-3.

Opstelling Jong Ajax: Onana, v. Rhijn, Lartey Sanniez, v. Bruggen, Owusu, vd Beek, El Mahdioui, Dankerlui, Muric, Hendriks, Acolatse.

Bron: Twitter