There are no ads, please add some


Prijsvraag: Win het originele Ajax-uitshirt!

vraagteken

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van een tijdje terug; de Eredivisie thuiswedstrijd van  dit seizoen tegen psv. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens en de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. De winnaar ontvangt het originele nieuwe uitshirt van Ajax!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

1004ajax-psv_prijsvraag
Wie is de verborgen Ajacied op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zondag 15 november a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op maandag 16 november zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

 

0625nieuwtenue

Win het originele Ajax-uitshirt!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ook de komende feestdagen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen ook nog een 10% korting!


Gerelateerde posts

2 reacties

Reageren is niet mogelijk.