Leicester City heeft interesse in Arek Milik

0815ajax-willem2_milik

De Daily Mirror weet te melden dat Arek Milik in de belangstelling staat bij Leicester City.  De 21-jarige aanvaller heeft in de 32 keer dat hij voor Ajax uitkomt al 17 keer gescoord en dat is ‘The Foxes’ niet ontgaan. Milik heeft ongeveer 2,5 miljoen euro gekost en de Engelse club heeft 10 miljoen pond (14 miljoen euro) voor hem over. Op 16-jarige leeftijd had Milik al in Engeland bij Tottenham kunnen spelen maar deze club had geen 100.000 pond over voor hem want ‘Ze hadden betere spelers van zijn leeftijd op het oog’.

 

Related posts

38 Comments

  1. Widi

    Zo lang we geen betere spits hebben, Milik houden. Hij brengt over anderhalf jaar wel meer op.

  2. DennisTheMenace

    Is misschien niet de allerbeste spits die Ajax kan wensen, maar niet je oude sokken weg doen voordat je nieuwe hebt.

  3. fantommie2

    14 miljoen is flink. Zou best eens genoeg kunnen zijn voor Marc. Maar dan wel in de zomer. In de winter spreekt Frank zeker zijn veto uit.

    1. Remco425

      Over een jaar is hij het dubbele waard. Ajax zou een grote fout maken als ze hem zouden laten gaan.

  4. Hika77

    Nou, milik vind ik nog steeds geen spits zoals Huntelaar of Suarez ooit waren. Het is dat we geen goede vervangers hebben..

  5. dioajax

    afblijven van Milik!!!hij moet nog een paar jaren bij ons blijven voetballen…hij zit in zijn vel nu in amsterdam en hij gaat het echt niet snel weg…

  6. Didron

    Een betere spits halen dan Milik is niet zo raar hoor! Milik is niet van het kaliber dat Ajax topscorer kan worden. Komt, mijn inzien, toch wel tekort. Saynogoal is geen vervanger, dus niet wegdoen voor we een betere spits hebben, maar indien we die hebben mag Milik wel weg!

  7. nick-afca95

    Met alle respect maar je gaat toch niet bij Leicester City spelen? Die komen niet eens een beetje in aanmerking voor Europees voetbal. Met een beetje pech moet je voor degradatie spelen. Lekker bij ons aller Ajax spelen Arek! Als je je keihard blijft inzetten jezelf te verbeteren en belangrijk te zijn voor het team komen er over 2/3 seizoenen veel grotere clubs ala facking Leicester.

  8. Geroldkohlen

    dat zou zonde zijn ,maar we zitten al niet breed in de spitsen, we moeten er al 1 bij hebben en als milik gaat betekent dat er dus 2 spitsen bij moeten komen, en dat gaat niet gebeuren conclusie milik blijft.

  9. AjaxBarcelona

    Jongens, even serieus. Als je met 6-0 van Roda wint en je spits scoort geen enkele goal en heeft volgens mij ook geen enkele assist dan zou ik zeggen: strik erom, de treintunnel in, cashen en verder gaan. Milik is toch echt niet d spits die Ajax node gaat missen. Of een mazzeltje hebben van d winter met een leuke spits die goed is maar bij een Europese topclub niet aan de bak komt of gewoon intern oplossen. Maar als een club zoveel geld over zou hebben voor Milik en Milik kan vervolgens een flink stukkie meer verdienen als bij Ajax ….. zeg ik: doen.

    1. FrankiC

      Ben je van het wapje AjaxBarcelona? Milik scoorde zondag toch 2x en gaf een assist! Gewoon houden dus.

      1. AjaxBarcelona

        Ach, ben tt pag. 818/819 en krantenkoppenlezer supporter. Kan niet alles weten maar mag er gelukkig wel een mening over hebben. Vind Overmars ook totaal niet uit de verf komen als td. Gelukkig doet Bergkamp het leuk met de A-1.

        1. Remco425

          Als je een paar pagina’s verder had gekeken had je ook de doelpuntenmakers gezien. Je kan niet zeggen dat iemand niet gescoord heeft als je de dielpuntenmakers niet weet 😉

  10. Slingertje.

    Ik denk dat als het serieus wordt Ajax wel tevreden is met dat bedrag want hoger zal het niet worden.

  11. Velibor

    Als ik Milik was dan bleef ik fijn nog even tot er zich tzt echt wat meld ,niet om het één of ander maar bij dat Leicester City zou ik niet willen zitten als eerste ajaxspits.

    1. AFCA my World

      Ja misschien wel maar ze willen en hebben wel geld te besteden,dus ik kan mij voorstellen dat er serieus over nagedacht word !

Comments are closed.